Jasta je nego predstavnik. Ono sto sam ja postavio nije anketa Hamasa nego nezavisne think thank fondacije. Koga to podrzavaju, gdje su ti drugi?
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Koga podrzavaju u Sjevernoj Koreji? Koga podrzavaju u Kini?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A sta su mislili da ce im se desiti, nakon sto su uletili i pobuijali na stotine Izraleskih civila, pri tome izivljavajuci se nad njima i zarobljenim i nad lesevima. Nije da se sirom Gaze to nije slavilo. Izrael je mala drzava sa malo stanovnika, okruzena sa pola milijarde neprijateljski nasrojenih Arapa, koji vec 70 godina pokusavaju da ih bukvalno istrijebe, da mogu. Koliko god brutalno izgledalo ovo sto Izrael radi, oni druge mogucnosti nemaju, ako zele fizicki opstati u okruzenju koje bi u roku 24h izvrsilo genocid nad njima, da moze. Oni su jedan tezak genocid prezivjeli, drugi nece dopustiti sigurno. Jednostavno je ovo. Oni koji su pobijedili u ratovima, a to je Izrael, imaju moc i kontrolu. Palestinci nikako da se pomire sa tim da su izgubili sve ratove unazad 70 godina i da se na osnovu toga moraju postaviti. Niko im nece dati drzavu, koji su izgubili na bojnom polju.
Usput, Kurdi su decenijama u puno potlacenijem polozaju od Palestinaca, ne vidim da nekoga to previse dotice. Ono sto su im Iracani i Turci radili unazad 50 godina, daleko je brutalnije od onoga sta Palestinci prolaze. O Ujgurima da i ne pricam. To su neuporedive stvari.
I da se razumijemo. Ljudi ovdje imaju empatiju prema Palestincima, samo zato sto su daleko. Kad su kao imigranti prolazi kroz BiH, tad su Bosnje pokazale pravo lice prema tim istim Palestincima.
Nemojte biti licemjeri.
Usput, Kurdi su decenijama u puno potlacenijem polozaju od Palestinaca, ne vidim da nekoga to previse dotice. Ono sto su im Iracani i Turci radili unazad 50 godina, daleko je brutalnije od onoga sta Palestinci prolaze. O Ujgurima da i ne pricam. To su neuporedive stvari.
I da se razumijemo. Ljudi ovdje imaju empatiju prema Palestincima, samo zato sto su daleko. Kad su kao imigranti prolazi kroz BiH, tad su Bosnje pokazale pravo lice prema tim istim Palestincima.
Nemojte biti licemjeri.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 okt 2023, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Šta nam se servira, šta sve narod puši. Baci je Putine

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Vecina podrzava ludjacke rezime na vlasti jer u suprotnom rezimi ne bi imali toliku moc. Ista stvar je i u Rusiji i u Srbiji.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Aha znači za 1 Izraelca 100 Palestinaca, dobro.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vidim u medijima se plasira vijest kako je Mossad napravio propust jer nije na vrijeme upozorio na namjere Hamasa jel' fkt postoji neko ko vjeruje u ove priče.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I onda dodje neko ali pobili su 200 narkomana na rejvuuuuuu

a ovamo milioni ginu svake godine
sto je najjace ti na rejvu su sigurno mislili da ih je trip opalio od lsd slicice i da im se prividjaju paraglajderi, kontali wow kakav flash

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Za Amere i zapad jesudeno_TM87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:19e cuj rusi gospodaBIHpatriota je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:15Kakv se genocid sporvodi od strane Izraela uz saučesništvo Zapada, ovo je bolesno.
Ukrajinci i Rusi su gospoda u svojim okršajima, spram ovog što se u Gazi dešava.![]()
Jer Rusi otvoreno kazu da te mrze
Dok ovi 30 godina tapsu nas po ramenu a jedva cekaju da nestanemo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma hajde što ovi ostali narodi lafo plaču, ali Amerikanci - ljudi ratovali u Iraku, onako. Kakve veze je imao Irak za Bin Ladenom? Što tad nisu plakali?
Ljudi su neironično povjerovali u sliku gdje kao Hamas drži izraelsku djecu u kavezima, to ona - "bacali su srpsku djecu lavovima" fora

Kao Argentinci dali podršku Izraelu

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Protiv sam ovih akcija hamasa na civile, ali sam i protiv ove teror vlade Izraela
Sto znaci free Palestina
Treba se Kinezima okrenuti **** EU
Svakako njima sluzimo samo kao radna snaga nista vise
Sto znaci free Palestina
Treba se Kinezima okrenuti **** EU
Svakako njima sluzimo samo kao radna snaga nista vise
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 okt 2023, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- VivaLaStella
- Kontakt:
uhhh uhhh vidi jenkija emotivnih.. tugy plaky 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Tokom povlačenja Osmanske države sa naših prostora manje-više svi znamo da se desio egzodus našeg naroda prema ostacima tog istog carstva. Neki su stigli do Albanije, neki do Makedonije, a neki do Turske. Jedan dio njih, izmedju ostalih, je uspio da stigne i do bliskog istoka.
Jedini narod koji me u svoj ovoj priči zanima je taj. Ima li medju njima pametnih i vrijednih i da li bi danas željeli da se "vrate"? Ili ako ne žele da vidimo kako ih organizovati u bosansku dijasporu u Libanonu, Siriji, Jordanu, Palestini i Izraelu. To je sigurno broj od 50-tak hiljada ljudi koji makar dijelom vode naše porijeklo.
Od svih njih jedino me ti ljudi interesuju. A baš me briga za izraelsko-palestinske sukobe. Niti su prvi, niti će biti zadnji al' ajde nek se piše o nečem.
Jedini narod koji me u svoj ovoj priči zanima je taj. Ima li medju njima pametnih i vrijednih i da li bi danas željeli da se "vrate"? Ili ako ne žele da vidimo kako ih organizovati u bosansku dijasporu u Libanonu, Siriji, Jordanu, Palestini i Izraelu. To je sigurno broj od 50-tak hiljada ljudi koji makar dijelom vode naše porijeklo.
Od svih njih jedino me ti ljudi interesuju. A baš me briga za izraelsko-palestinske sukobe. Niti su prvi, niti će biti zadnji al' ajde nek se piše o nečem.
Ljudi koji nemaju izbora i ispran im je mozak
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobri naši Izraelci
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa isto kao sto se ovaj vehabija iznad moze nasladjivati ljudima koji su pobijeni na festivalu.Surreal je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:38
Ma hajde što ovi ostali narodi lafo plaču, ali Amerikanci - ljudi ratovali u Iraku, onako. Kakve veze je imao Irak za Bin Ladenom? Što tad nisu plakali?
Ljudi su neironično povjerovali u sliku gdje kao Hamas drži izraelsku djecu u kavezima, to ona - "bacali su srpsku djecu lavovima" fora. Apsolutna osuda za Hamas, ljudi su nenormalno glupi ispali, ali kako neko može podržati ovo što radi Izrael? Kako to neko slavi, a vidim ima ih i ovdje.
Kao Argentinci dali podršku Izraelu![]()
Ma boli njih **** za BiH vecinu vjeruj miArnelv52 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:41Tokom povlačenja Osmanske države sa naših prostora manje-više svi znamo da se desio egzodus našeg naroda prema ostacima tog istog carstva. Neki su stigli do Albanije, neki do Makedonije, a neki do Turske. Jedan dio njih, izmedju ostalih, je uspio da stigne i do bliskog istoka.
Vise raja iz Njemacke ima osjecaja za BiH nego iz Turske
Oni su cak mnogi i imena i prezimena promijenili u Turska
Imam i familije gore u Istanbulu dosli jednom od rata do danas
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Problem je sto cilj Hamasa i palestinaca opcenito nije formiranje palestinske drzave vec istrebljenje zidova. Dva puta su odbijali takvu ponudu pa zapocinjali rat s tim da bi u slucaju prihvacanja prve ponude dobili 80% danasnje drzave Izrael. Je.bi ga, ne ide...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ja se nacelno slazem sa postom gore, ali licemjernost je u ovom kontekstu normalna. Nazalost. Takav je ljudski sklop.
Licemjeran sam i ja. Jer me boli kakva tragedija u Ukrajina koja me se na ovaj ili onaj nacin itekako tice, a iskreno za nekakvim ljudima u Kini me zaboli ****. Iskreno. Kad bih plakao na svaku svjetsku tragediju, a svake milisekunde se desi jedna, nema me nigdje.
Realno i tebe bole palestinske zrtve, a zaboli te za svakog sa ove liste plus za Izrealce.
Ma moramo i mi malo da se isprofilišemo i uložimo napora. Bosna je, kakva god da je, ipak najcivilizovanija država medju svim državama sa većinski muslimanskim stanovništvom al' to znamo ti i ja. Ima ljudi po tim državama kojima je bitnija osmanska ili arapska prošlost k'o što ima i ljudi koji hoće da se ponašaju kako se sav moderan svijet ponaša.NoDi80 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:44Ma boli njih **** za BiH vecinu vjeruj miArnelv52 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:41Tokom povlačenja Osmanske države sa naših prostora manje-više svi znamo da se desio egzodus našeg naroda prema ostacima tog istog carstva. Neki su stigli do Albanije, neki do Makedonije, a neki do Turske. Jedan dio njih, izmedju ostalih, je uspio da stigne i do bliskog istoka.
Vise raja iz Njemacke ima osjecaja za BiH nego iz Turske
Oni su cak mnogi i imena i prezimena promijenili u Turska
Imam i familije gore u Istanbulu dosli jednom od rata do danas
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.