plavi033 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:34
Raja naša ne konta neke osnovne stvari.
Oni bi danas tjerali Zinedin Zidanea jer sa ovom ekipom ne moze nista, rekli bi jbg ne moze Zidane sa njima, ne znaju ni naš kako treba, a kamoli engleski. Ne moze njih nafurat stranac, treba njima Edisa vratiti, ili bi ga poredili sa sezonom iz 2010. kad je Amar imao bolesnu ekipu, a u ligi nije imao konkurencije, kad su se zavrsavale utakmice uz kafu...
Ne mozes tjerat niti jednog trenera i misliti da znas koji su dometi tog trenera ako nisi doveo niti jednog igrača kojeg je ovaj trazio kao prvu opciju. Ne mozes tjerati trenera kojem su otisla 2 najjaca igraca ubjedljivo, a dosle zamjene koje su na nivou Slobode, a pitanje je jesu li i za njih jer Allyson se ni protiv njih nije vidio.
Biber se ne vidi nigdje, da u park dođe među djecom mozda bi se vidio, ali zbog visine.
Pa jedan Rozman kad je dosao u Sarajevo i kakve je igrače imao, opet rekao hoću tog, tog i tog i odmah mu doveli, a otjerali koje nije htio.
Basic nista od tog nema, a razlog je jer nemamo para za ove sto on hoce, a nije da je trazio igrače iz liga petice.
S druge strane, mi nemamo para za boljeg trenera, a Basic je pokazao da ima znanja jer ko god uspije izbaciti Dinamo Minsk, te do 90e voditi Neftchi, sa ovom ekipom je baš da čovjek kaze hmm sigurno da nesto zna.
Pa sjetimo se Amara i njegovih uspjeha u Evropi , osim one utakmice protiv Sherrifa gdje smo mi imali Mirsada Besliju i Zebu, a ovi rasprodali pola ekipe...
Zamislite ovu danasnju ekipu sa tadasnjim Zebom i Beslijom pff...
Samo njih dvojicu i stavi jednog Muamera Svraku umjesto Bibera.. o cemu pricamo.
Helem, nije problem sto raja ne konta neke stvari, problem je sto nece da skontaju i misle da je strategija tjeranja sviju koji odmah ne donesu rezultat, najbolja taktika. Dzaba sto se to pokazalo hiljadu pita da ne radi u situacijama gdje nemas para, ti koga god dovedes da pravi nesto od govana, opet ce isto na kraju izaci, ali jbg...
Mozda mi i jesmo za Edisa i da igramo na svaki bod da se tucemo, pa ako nekad izborimo Evropu i odmah ispadnemo jer tamo tolika agresija bez znanja i strategije nista ne znaci i eto...