Ili mozda nije...

A sta frajer izjavi i ne udari 15 puta glavom o zidmnon46 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:29Imate malo bolji koeficijent od Olimpika koji se ugasio. Do ove sezone, 10 prethodnih niste zaradili.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:15Najveći bh brend samo obrukao ovu napaćenu državu u Evropi. U sred glavnog grada, duplo jeftiniji Gruzijci ruše bordo klub pred 20 000 navijaca.
Rušite nam koeficijent kojeg smo mi i Zrinjski zarađivali ove sezone
Ovo je uvreda za 505. vitesku, a izlazio sam ja na crtu svima njima, znaju oni dobro ko su horde sa Pofa, pogotovo ovi sa Cengic Vilenastrojeni21 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:32Jel te stid omalovazavati te majice? Jel znas uopste ko ih je nekad nosio i sta predstavljaju? Ukljuci malo mozak ako ga uopste imas, ti i tvoji drugovi pripadnici internet brigade hordi zla na bilo koji nacin zelite ismijavati sve vezano za Zeljeznicar pa u svom neznanju jer ste glupani najveci, ismijavate majice koji su nosili najveci sinovi ove zemlje. A o prozivanju momaka sa slike, moze se to i uzivo mangupe. Najlakse je preko tastature, jel tako?
Reklo bi im se u lice, nego ne možemo da ih stignemo. Pogotovo ovog prvog, krtica prava.morsecode je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:52Ovo je uvreda za 505. vitesku, a izlazio sam ja na crtu svima njima, znaju oni dobro ko su horde sa Pofa, pogotovo ovi sa Cengic Vilenastrojeni21 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:32Jel te stid omalovazavati te majice? Jel znas uopste ko ih je nekad nosio i sta predstavljaju? Ukljuci malo mozak ako ga uopste imas, ti i tvoji drugovi pripadnici internet brigade hordi zla na bilo koji nacin zelite ismijavati sve vezano za Zeljeznicar pa u svom neznanju jer ste glupani najveci, ismijavate majice koji su nosili najveci sinovi ove zemlje. A o prozivanju momaka sa slike, moze se to i uzivo mangupe. Najlakse je preko tastature, jel tako?![]()
holyman je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:47A sta frajer izjavi i ne udari 15 puta glavom o zidmnon46 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:29Imate malo bolji koeficijent od Olimpika koji se ugasio. Do ove sezone, 10 prethodnih niste zaradili.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:15
Najveći bh brend samo obrukao ovu napaćenu državu u Evropi. U sred glavnog grada, duplo jeftiniji Gruzijci ruše bordo klub pred 20 000 navijaca.
Rušite nam koeficijent kojeg smo mi i Zrinjski zarađivali ove sezone
![]()
Je li to samo za osunecene ili vazi za svedonDondon je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:08Do 5 cm ulazi sve kao bezvazdusni prostor,to je objašnjavao Kolina na seminaru ove godine u Lužu.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:04Mozda jes' malo, tih cantimetar ili dva, ali je namjerno dosudio, isao da osteti Zelju...HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:01
Ma dobro, možda je bio par milimetara u oPsajdu. To se ne svira nikad.![]()
![]()
Ta izmjena pravila i ona ako igrač nije nakanio da bude u ofsajd onda se on i ne svira,da se ne povrede osjecaji doticnog pa da mu uništi utakmicu
kako si hrabar na tastaturi , porediti ovu majicu i četalje...
Opasno su vas momci naruzili zadnjih godina ne samo vas nego sve opcenito ali vi ste posebna prica jer uvijek u svojoj avliji.Ovog sa slike prvog se sjecate dosao vam je pred sjever na grbavici a uzivo vam trebaju tastatureTorino je napisao/la: ↑11 okt 2023, 00:06Reklo bi im se u lice, nego ne možemo da ih stignemo. Pogotovo ovog prvog, krtica prava.morsecode je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:52Ovo je uvreda za 505. vitesku, a izlazio sam ja na crtu svima njima, znaju oni dobro ko su horde sa Pofa, pogotovo ovi sa Cengic Vilenastrojeni21 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:32
Jel te stid omalovazavati te majice? Jel znas uopste ko ih je nekad nosio i sta predstavljaju? Ukljuci malo mozak ako ga uopste imas, ti i tvoji drugovi pripadnici internet brigade hordi zla na bilo koji nacin zelite ismijavati sve vezano za Zeljeznicar pa u svom neznanju jer ste glupani najveci, ismijavate majice koji su nosili najveci sinovi ove zemlje. A o prozivanju momaka sa slike, moze se to i uzivo mangupe. Najlakse je preko tastature, jel tako?![]()
Meni se čini da si ti stariji, bar dovoljno star da se ne ložiš na oklagije i te gluposti.
Ma ja mislim da se ni osnovci vise ne furaju na to.....Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2023, 08:36Meni se čini da si ti stariji, bar dovoljno star da se ne ložiš na oklagije i te gluposti.
Al dobro, kad nečije dijete završi na urgentnom ili ndB padne mrtva glava, onda će biti e sra.nja, al biće kasno.
Mene kao građanina Sarajeva je sramota mojih sugrađana koji nosaju okolo tojage i mlate svoje sugrađane.
Toliko.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Haksss, kogmagie46 i 30 gostiju.