Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

enobarca
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la enobarca » 11 okt 2023, 13:16

Ma slusam je i ja ali ne serite, eto vi znali da ce napuniti 4,5 arena, jeste al u kurcu :mrgreen: iznenadjenje je svakako, ako kazem da sam iznenadjen ne znaci da sporim njenu karijeru i ostalo

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 11 okt 2023, 13:19

Niđe veze, uopšte se ne raspravlja o njoj kao pjevačici. Totalno nebitno šta i kako pjeva, ko šta sluša i slično.

Priča se o tome kako radi ovo što radi.. jer su ovi koncerti definitivno nešto vrijedno pomena na Balkanu.
The saddest thing in life is wasted talent.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 11 okt 2023, 13:27

enobarca je napisao/la:
11 okt 2023, 13:16
Ma slusam je i ja ali ne serite, eto vi znali da ce napuniti 4,5 arena, jeste al u kurcu :mrgreen: iznenadjenje je svakako, ako kazem da sam iznenadjen ne znaci da sporim njenu karijeru i ostalo
Napravila je ogroman hajp pa sada svi hoće da idu njen koncert iako ni ne znaju sve njene pjesme. A i lakše je njoj iz Srbije sada da se probije u Hrvatskoj kada je sve dostupno na internetu.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 okt 2023, 13:33

harden je napisao/la:
11 okt 2023, 11:20
Finn je napisao/la:
11 okt 2023, 11:12
Prija ima preko deset pjesama od preko 30m pregleda. O ovima između 15 i 30 da ne pričam. Drugo je što ste vi dinosauri zaglavljeni u nekom davnom vremenu. Izađite malo u klubove, diskoteke da čujete šta se sluša. Žena hitmejker, broj 1 na Balkanu kod žena. Plus fkt dobro pjeva. Tu joj je tea tairović malo počela prijetiti, ali je još daleko.
Tea ima dobre pjesme al nije 10% dobar vokal ko Prija. Tea nije uopce dobar vokal, dok Aleksandra zakucava.
Zbog ove izjave bi u mojem društvu dobio batine.

Onaj tko snimi pjesmu s tekstom izrael i palestina,plin-benzin zaslužuje da bude ismijavan i marginaliziran.
Narušavanje IQa na max

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 okt 2023, 13:53

Rosicky je napisao/la:
11 okt 2023, 13:33
harden je napisao/la:
Finn je napisao/la:
11 okt 2023, 11:12
Prija ima preko deset pjesama od preko 30m pregleda. O ovima između 15 i 30 da ne pričam. Drugo je što ste vi dinosauri zaglavljeni u nekom davnom vremenu. Izađite malo u klubove, diskoteke da čujete šta se sluša. Žena hitmejker, broj 1 na Balkanu kod žena. Plus fkt dobro pjeva. Tu joj je tea tairović malo počela prijetiti, ali je još daleko.
Tea ima dobre pjesme al nije 10% dobar vokal ko Prija. Tea nije uopce dobar vokal, dok Aleksandra zakucava.

Onaj tko snimi pjesmu s tekstom izrael i palestina,plin-benzin zaslužuje da bude ismijavan i marginaliziran.
Narušavanje IQa na max
Izvini, nisam znao da si ti i tvoji prijatelji vrhovni sud za muziku.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 11 okt 2023, 13:55

Skoro pricam sa drugarima i drugaricama da se ne mogu sjetiti niti jedne pjesme od Prijoviceve, tj da ne znam niti jednu pjesmu, a citam kako razvaljuje. I onda skontam da znam onu: "lagao si providno ko pas..". I zasto je znam? Zato sto sam tad kad je izasla pjesma znao ponekad i otici u neki klub, sto je vjerovatno prije 12-13 godina bilo, a posle toga ne znam jesam li 5x usao u neki klub, jer niti volim tu muziku, niti volim tu nak*rcenu atmosferu gdje pola likova gleda ispod oka i ceka ko ce ih zakaciti ramenom.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 11 okt 2023, 13:59

Svako slusa sto voli. Izbor muzike dosta govori o nama samima.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 okt 2023, 14:02

harden je napisao/la:
11 okt 2023, 13:53
Rosicky je napisao/la:
harden je napisao/la:

Narušavanje IQa na max
Ma nismo neg samo ocu reć koliko je to zavisno od osobe do osobe :D

Neko dan pocinje s tom pjesmom a neko bi se ubio :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 okt 2023, 14:05

Rosicky je napisao/la:
11 okt 2023, 14:02
harden je napisao/la:
11 okt 2023, 13:53
Rosicky je napisao/la:

Narušavanje IQa na max
Ma nismo neg samo ocu reć koliko je to zavisno od osobe do osobe :D

Neko dan pocinje s tom pjesmom a neko bi se ubio :D
Tacno, zato je najbitnije ne nametati svoje misljenje za jednu stvar koja je toliko subjektivna.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 okt 2023, 14:25

Ma nek slusa ko sta hoce naravno,ja prvi ne volim kad neko slusa jedan muzicki pravac i sve ostalo mu je kurchina,u vezi doticne mozda nisam ocekivao da cu cak i ovdje naletiti na dosta njenih fanova,ali ljudi svakako imaju pravo da to vole i slusaju,za mene su ti textovi retardirani,a i glas neke seljancice mi ne priya nikako.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 okt 2023, 14:38

Miške > Prijović

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 okt 2023, 14:39

Samo Pedja Medenica.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 okt 2023, 14:40

Otelo je napisao/la:
11 okt 2023, 14:38
Miške > Prijović

Legenda :mrgreen:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 11 okt 2023, 14:41

L-Train je napisao/la:
11 okt 2023, 14:25
Ma nek slusa ko sta hoce naravno,ja prvi ne volim kad neko slusa jedan muzicki pravac i sve ostalo mu je kurchina,u vezi doticne mozda nisam ocekivao da cu cak i ovdje naletiti na dosta njenih fanova,ali ljudi svakako imaju pravo da to vole i slusaju,za mene su ti textovi retardirani,a i glas neke seljancice mi ne priya nikako.
Ja veze nisam imao da je ovoliko popularna dok nisu krenuli ovi koncerti. Meni je uvijek bila poznatija po tome sto se udala za Breninog sina.

Prelepi Miske :salut:
Cekamo novi hit :salut:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 okt 2023, 14:49

dscile je napisao/la:
11 okt 2023, 14:41
L-Train je napisao/la:
Ja veze nisam imao da je ovoliko popularna dok nisu krenuli ovi koncerti. Meni je uvijek bila poznatija po tome sto se udala za Breninog sina.

Nisam ni ja,sve sam te pjevacice otprilike stavljao u isti kos.Mozda ne bi znao ni da se udala za njega da regionalni mediji nisu pratili taj brak kao zadrugu :D

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 okt 2023, 14:54

L-Train je napisao/la:
11 okt 2023, 14:40
Otelo je napisao/la:
11 okt 2023, 14:38
Miške > Prijović

Legenda :mrgreen:
I ova mu je dobra
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 11 okt 2023, 15:00

Danas muzičari se baš brzo mogu probiti na sceni, pogotovo uz dobar marketing. Meni je bas za oko zapala Barbara Bobak. Nikad cuo za nju, pojavio se neki njen video na tik toku gdje je prepjevala tuđu pjesmu i nastao toliki hype oko nje samo zbog tog sounda na tiktoku od 50 sekundi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 okt 2023, 15:03

L-Train je napisao/la:
11 okt 2023, 14:49
dscile je napisao/la:
11 okt 2023, 14:41
L-Train je napisao/la:

Nisam ni ja,sve sam te pjevacice otprilike stavljao u isti kos.Mozda ne bi znao ni da se udala za njega da regionalni mediji nisu pratili taj brak kao zadrugu :D
bila je u sezoni kad se Gile takmicio, tad su bile price da su zajedno, ona bila bezlicna, monotona, jedino se isticala po tome sto dolazi iz Hrvatske, zavrsila negdje oko 6. mjesta, kao Pavlovicka, Grujicka pa kasnije postale vece zvijezde od samih pobjednika

cim se upoznala sa Breninim sinom (tad je i bio skandal jer je ostavila i prevarila jednog kolegu iz ZG) i postala projekat Granda poceli su i hitovi, sve je pocelo sa onim lagao si providno kao pas

do te sezone je praksa bila da svaki pobjednik ZG dobije odmah kroz par mjeseci dobije cijeli album a ostali finalisti po pjesmu a otkad je ona "projekat" ne znam ni jesu li svi pobjednici prethodnih sezona dobili makar po pjesmu

a Popovicu se napokon ostvario san, uvijek je govorio o tome kako zeli da neka zvijezda granda rasproda Arenu
Don't believe the hype.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 okt 2023, 15:07

dscile je napisao/la:
11 okt 2023, 13:55
Skoro pricam sa drugarima i drugaricama da se ne mogu sjetiti niti jedne pjesme od Prijoviceve, tj da ne znam niti jednu pjesmu, a citam kako razvaljuje. I onda skontam da znam onu: "lagao si providno ko pas..". I zasto je znam? Zato sto sam tad kad je izasla pjesma znao ponekad i otici u neki klub, sto je vjerovatno prije 12-13 godina bilo, a posle toga ne znam jesam li 5x usao u neki klub, jer niti volim tu muziku, niti volim tu nak*rcenu atmosferu gdje pola likova gleda ispod oka i ceka ko ce ih zakaciti ramenom.
Prije 7 godina je izašla ta pjesma .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 okt 2023, 15:11

Jučer sam iz radoznalosti malo prelistao po YouTubeu pjesme, vidim dosta pjesama sa ogromnim brojem pregleda ali ništa posebno, nešto da bih ponovo preslušao. A zaista nemam predrasuda prema bilo kojoj vrsti muzike.
Yebiga kod nas će uvijek prolaziti ove melodije.
Don't hate what you don't understand.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW, leo1946, VolimBiH96 i 3 gosta.