FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
72
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 211

Beli98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Beli98 » 11 okt 2023, 13:16

Hajdeee je napisao/la:
11 okt 2023, 13:14
Gdje su sada onih "300" huligana i narkomana, koji su se bunili za nista. Protiv Ayle i Mirze. A sve zbog svoje licne finansijske koristi?

Pitam za druga.
To, to, bacaj kost kad sve ide kako treba! :puke:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 okt 2023, 13:31

Hajdeee je napisao/la:
Gdje su sada onih "300" huligana i narkomana, koji su se bunili za nista. Protiv Ayle i Mirze. A sve zbog svoje licne finansijske koristi?

Pitam za druga.
I ako sam podrzao bojkot opet tvrdim da je to velika greska. Nismo mi tu zbog te krave ili zalizanog vec iskljucivo zbog Sarajeva. Da opet kazem i tada i bilo kad da bojkot nije rijesenje.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 11 okt 2023, 13:35

Bojkot je bio rješenje, ali pošto je kod nas narod glup i ne zna za borbu za neke veće ciljeve, onda je i to bilo osuđeno na propast. Hvala Bogu da je sve prošlo, da sad ide sve kako treba. Ne ponovila se narkomačina, qurava i ono vrijeme.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 okt 2023, 13:40

AVNOJ je napisao/la:
11 okt 2023, 12:41
JavierBosnia je napisao/la:
11 okt 2023, 12:34
Dalo bi se izvuci postovi onih sto su pisali "Od svih Brazilaca mi nasli onog sto ne zna lopte sutnuti" :kafa:
Prvo bi trebalo ovih 77 što nisu zadovoljni Rožmanom i Ibričićem
Ima tu i plave fekalije

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 okt 2023, 13:45

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 okt 2023, 13:31
Hajdeee je napisao/la:

Pitam za druga.
I ako sam podrzao bojkot opet tvrdim da je to velika greska. Nismo mi tu zbog te krave ili zalizanog vec iskljucivo zbog Sarajeva. Da opet kazem i tada i bilo kad da bojkot nije rijesenje.
Ljudima se drugacije ne moze utuviti u glavu, a evo ti ni nakon nekog vremena nisi shvatio sta je bojkot znacio i sta znaci.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 okt 2023, 13:48

Evidentan je napredak, treba nastaviti s podrskom i posjetom. Al realno ovo je pocetak i još nista nije specijalno uradjeno ne treba se previse zanositi samo sabur i podrška i bit ce sve ok.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 11 okt 2023, 13:54

Pomak je evidentan i raja je to prepoznala. Treba jos dosta pure i hljeba ali mislim da smo na pravom putu.

Sta god da se desi treba podrska. Poslije pobjede a pogotovo nakon poraza, a bice ih. Imamo mi dosta pakaša i dušmana cak i u nasim navijacima…. Puna podrska, i da budemo kao jedan.

Samo jako 💪🏻💪🏻💪🏻
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 okt 2023, 13:56

i da zavrsimo treci ja cu biti zadovoljan. AKo nista imamo trenera koji ce nadam sse ostati 2-3 sezone. Muka mi vise svaka 3 mjeseca gledati nova lica i imena koja se spominju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 okt 2023, 13:58

SedrenikHz je napisao/la:
11 okt 2023, 13:03
fera je napisao/la:
11 okt 2023, 12:10
Ma zaboli me i za Banja Luku, narednih mjesec dana mi svejedno i da me voz udari nakon ovakvog derbija sve ravno do mora...
Nemoj da budemo kao anamooni po tom pitanju.
Da uvezemo dva poraza ne bi bilo nikome svejedno nego bi se pocelo psovati. Derbi ko derbi bitna utakmica, ali ne zaboraviti utakmica za 3 boda kao i svaka druga.
U bl nista ne ocekujem osim borbe i 120% zalaganja. Svjesni smo da ce nas unistavat jer njima pobjeda gura ih zestoko prema tituli, a poraz nama daje vjetar u krila koji bi stao Bog zna gdjee.
Na momcima je da poginu pa nek njima silji toliko ofirno da evropa kompletna vidi.
Ocekujem Kazlagica za glavnog sudiju ili Njegomirovica eventualno.
Na nama je da slj kolo na Koševu dodjemo u sto vrcem broju bar 5000, iako ce zima biti kvalitetna.
Ne govorim brate za rezultat, nego pune tribine, atmosfera sve za pohvalu.
You are someone else I am still right here

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 11 okt 2023, 14:06

Samo docekati proljece u top3 sa sto manjim bodovnim zaostatkom.

Ja sam uvjeren da cemo mi drugi dio sezone prekucat
"To je jednostavno SARAJEVO"

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 11 okt 2023, 14:07

Samo vi zakuhavajte, dobro vam ide. Ko je bojkotovao, ko nije, ko je šta pričao u toku bojkota, ko je šta pričao u vezi Oliveire, itd. Nemojte zaboraviti da se dotaknete Musemića, treba li se vraćat, da li nam je valjao i ostalo. Ne dao Bog uživati malo za promjenu, ma nemojte, daj zakuhavajte.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 okt 2023, 14:11

FCUM je napisao/la:
11 okt 2023, 13:56
i da zavrsimo treci ja cu biti zadovoljan. AKo nista imamo trenera koji ce nadam sse ostati 2-3 sezone. Muka mi vise svaka 3 mjeseca gledati nova lica i imena koja se spominju
Ne trebamo se puno zanositi Rožmanom kako je došao kod nas tako može i otici primjer Jakirović. vidimo da je covjek profesionalac ko zna koji su mu ciljevi i ambicije u karijeri a vec je dokazao da ima kapacitet za velike stvari. A i niko od nas ne zna kakav mu je ugovor sa nama.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 okt 2023, 14:22

AVNOJ je napisao/la:
11 okt 2023, 14:11
FCUM je napisao/la:
11 okt 2023, 13:56
Ne trebamo se puno zanositi Rožmanom kako je došao kod nas tako može i otici primjer Jakirović. vidimo da je covjek profesionalac ko zna koji su mu ciljevi i ambicije u karijeri a vec je dokazao da ima kapacitet za velike stvari. A i niko od nas ne zna kakav mu je ugovor sa nama.
vala nek osvoji jednom titulu i nek izadjemo sa njim u evropu jednom i nek ide
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 okt 2023, 14:27

Nama Rozman mora postati letvica koja ce odrediti ispod cega svaki naredni trener ne smije ici. Mi smo klub koji mora imati standarde i trenera traziti prema tome. Glupost je sada da se poredimo s Barcelonom, ali ono sto zelim reci jeste da moramo gajiti stil fudbala kakav je sada i u skladu s time traziti svakog narednog trenera, koji ce naravno dovoditi i takve fudbalere.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 okt 2023, 14:40

morsecode je napisao/la:
11 okt 2023, 14:06

Ma naša jedina šansa ta neka minimalna što se tiče titule je da uzmemo Borca 3 puta i tako nadoknadimo barem dio tih svih krađa koje ovi imaju i imat će do kraja sezone. Dakle ove sada 2 utakmice sa njima će već dati otprilike odgovor šta očekivati do kraja sezone i za šta se boriti. U Banja Luci sumnjam da će smjeti ići na neku epsku krađu i lakrdiju, suđenje će biti za njih ali uz pravi pristup može se gore dobiti, a onda nam dolaze na Koševo za desetak dana i s još jednom pobjedom to bi već egal bio, a oni imaju igrati i sa Zrinjskim sad nekad poslije pauze i tu će biti prosipanja bodova.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 11 okt 2023, 14:46

bodi123 je napisao/la:
11 okt 2023, 14:40
morsecode je napisao/la:
11 okt 2023, 14:06

Ma naša jedina šansa ta neka minimalna što se tiče titule je da uzmemo Borca 3 puta i tako nadoknadimo barem dio tih svih krađa koje ovi imaju i imat će do kraja sezone. Dakle ove sada 2 utakmice sa njima će već dati otprilike odgovor šta očekivati do kraja sezone i za šta se boriti. U Banja Luci sumnjam da će smjeti ići na neku epsku krađu i lakrdiju, suđenje će biti za njih ali uz pravi pristup može se gore dobiti, a onda nam dolaze na Koševo za desetak dana i s još jednom pobjedom to bi već egal bio, a oni imaju igrati i sa Zrinjskim sad nekad poslije pauze i tu će biti prosipanja bodova.
18.10 Borac - Sarajevo, Zrinjski - Velez
21.10 Borac - Zrinjski, Igman - Sarajevo
28.10 Borac - Siroki, Sloga - Sarajevo, Posusje - Zrinjski
4.11. Sarajevo -Borac, Zrinjski - Tuzla C
11.11 Borac - Zeljo, Velez - Zrinjski, Posusje - Sarajevo

U narednih mjesec dana sve ce znati manje vise.
"To je jednostavno SARAJEVO"

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 okt 2023, 14:55

U BiH su daleko najveci problem treneri, od cicibana do seniora. Pa pogledajte samo PLBiH kao elitni rang naseg fudbala. Ako nista ne znas o sportu, ali bas nista, dovoljno je samo pogledati pres konferencije trenera da vidis koliko je sati. Ne moras pogledati nijednu utakmicu nijedne ekipe, samo slusaj likove sta govore i kako govore.

Zeljin klaun dodje na pres i kaze da njegova ekipa "pobjedjiva" i onda se "zahvaljiva" navijacima na podrsci. Mulalic nije u stanju prosto-prosirenu recenicu da sastavi, Varesanovic za nijansu bolji. Dudic papak i laprdalo, Husref (uz duzno postovanje) othukuje, otpuhuje, daje one sablonske "sta je, tu je" izjave. Sad da ne idem pojedinacno, ovo je ovako godinama unazad.

Amar Osim je prepisavao ovu ligu jer ima barem ono osnovno sto ovdje nije imao nijedan trener: inteligenciju. 99% trenera u BiH su bukvalno polu-pismeni ljudi. Znaci da pisu postove ovdje na forumu mi bi ih ismijavali i ibretili se njihovim glupostima. Rozman kao Slovenac bolje govori Bosanski jezik od ogromne vecine domacih trenera koji su ikad radili u PLBiH. I onda neko sa takvima ocekuje uspjeh. Pa uspjeh se moze desiti samo uprkos njima, ne zbog njih.

Rozman je mlad, inteligentan, ambiciozan. Ako pogledamo realno, ima daleko najjaci CV u ligi. Maribor, Rijeka, Celje su godinama ozbiljni klubovi, svakako ozbiljniji nego klubovi koje je vodio ijedan drugi trener koji trenutno radi u PLBiH. Nije on nikakav Guardiola, ne treba se zavaravati, ali samo ove stavke su dovoljne da bude koplje iznad vecine ostalih. Mozda jedino Rendulic da je tu negdje s njim, ostalo je buranija manje vise, pa i Marinovic je jedan dosta sablonski trener koji nikad nije radio van granica BiH. Coric i Budimir mozda imaju potencijal da nesto vise naprave, ostali ne.

Malo mi se neplanirano oduzio post. Poenta je da uvijek treba traziti kvalitetne, inteligentne, mlade, ambiciozne trenere. Koliki god ti budzet bio, radije skrsi neku ogromnu (uslovno receno) lovu na trenera. Dobar trener vrijedi vise nego pet vrhunskih igraca. Da Rozman sutra ode, treba traziti nekoga slicnog. Ovim priucenim papcima koji ni pricati ne znaju se ne smije dozvoliti da pridju klubu. Ovo je prvi put da smo uboli s trenerom i napredak se odmah vidi.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 11 okt 2023, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 okt 2023, 14:55

Borac je kvalitetna ekipa sa dobrim trenerom a i domacinska ekipa, gore im niko boda nije uzeo. Najzadovoljniji bih bio i da bod uzmemo, naravano ukoliko sudjenje bude ok, a onda nakon Igmana i Sloge docekati ih kuci i smlatiti pred nasim navijacima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 11 okt 2023, 14:56

GalileoGalilei je napisao/la:
11 okt 2023, 13:12
Uvjeren sam da možemo dobiti Borca.
Niko i ne misli da Borac ima jači tim od nas. Nećemo mi ni bod izvuć al ne zato što će nas nadigrat ;)
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 okt 2023, 15:04

bordobijeli je napisao/la:
11 okt 2023, 13:48
Evidentan je napredak, treba nastaviti s podrskom i posjetom. Al realno ovo je pocetak i još nista nije specijalno uradjeno ne treba se previse zanositi samo sabur i podrška i bit ce sve ok.
kontinuitet su 2-3 godine istog tempa. 10 utakmica vala nije. Nastavimo bordo braco.
Iduca tekma kuci 5k+ za rusenje daljih rekorda.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, ErosViverosViv, Haksss, haris004, keli, vedinjo98 i 78 gostiju.