FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
73
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 212

PeppermintSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PeppermintSA » 11 okt 2023, 15:15

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
11 okt 2023, 14:55
U BiH su daleko najveci problem treneri, od cicibana do seniora. Pa pogledajte samo PLBiH kao elitni rang naseg fudbala. Ako nista ne znas o sportu, ali bas nista, dovoljno je samo pogledati pres konferencije trenera da vidis koliko je sati. Ne moras pogledati nijednu utakmicu nijedne ekipe, samo slusaj likove sta govore i kako govore.

Zeljin klaun dodje na pres i kaze da njegova ekipa "pobjedjiva" i onda se "zahvaljiva" navijacima na podrsci. Mulalic nije u stanju prosto-prosirenu recenicu da sastavi, Varesanovic za nijansu bolji. Dudic papak i laprdalo, Husref (uz duzno postovanje) othukuje, otpuhuje, daje one sablonske "sta je, tu je" izjave. Sad da ne idem pojedinacno, ovo je ovako godinama unazad.

Amar Osim je prepisavao ovu ligu jer ima barem ono osnovno sto ovdje nije imao nijedan trener: inteligenciju. 99% trenera u BiH su bukvalno polu-pismeni ljudi. Znaci da pisu postove ovdje na forumu mi bi ih ismijavali i ibretili se njihovim glupostima. Rozman kao Slovenac bolje govori Bosanski jezik od ogromne vecine domacih trenera koji su ikad radili u PLBiH. I onda neko sa takvima ocekuje uspjeh. Pa uspjeh se moze desiti samo uprkos njima, ne zbog njih.

Rozman je mlad, inteligentan, ambiciozan. Ako pogledamo realno, ima daleko najjaci CV u ligi. Maribor, Rijeka, Celje su godinama ozbiljni klubovi, svakako ozbiljniji nego klubovi koje je vodio ijedan drugi trener koji trenutno radi u PLBiH. Nije on nikakav Guardiola, ne treba se zavaravati, ali samo ove stavke su dovoljne da bude koplje iznad vecine ostalih. Mozda jedino Rendulic da je tu negdje s njim, ostalo je buranija manje vise, pa i Marinovic je jedan dosta sablonski trener koji nikad nije radio van granica BiH. Coric i Budimir mozda imaju potencijal da nesto vise naprave, ostali ne.

Malo mi se neplanirano oduzio post. Poenta je da uvijek treba traziti kvalitetne, inteligentne, mlade, ambiciozne trenere. Koliki god ti budzet bio, radije skrsi neku ogromnu (uslovno receno) lovu na trenera. Dobar trener vrijedi vise nego pet vrhunskih igraca. Da Rozman sutra ode, treba traziti nekoga slicnog. Ovim priucenim papcima koji ni pricati ne znaju se ne smije dozvoliti da pridju klubu. Ovo je prvi put da smo uboli s trenerom i napredak se odmah vidi.
+1

E sad, stvar je takodje sto za takve trenere moraš imati strategiju i viziju. Šta je Rozman odmah istakao kad je tek došao? Viziju koju klub ima. Mladi, ambiciozni i kvalitetni treneri žele sebe etablirati, žele doći negdje gdje mogu napraviti velike stvari, a zato im treba ozbiljna klupska infrastruktura. Neće on doći u klub koji besciljno životari, taman dobio dobre financijske uslove, jer takve uslove može dobiti i drugdje.

Uz to, problem su godinama bili i navijači koji su se usljed 30-godišnjeg bunara provincijalizovali. Daj Husrefa, daj ovog, daj onog. Nema od toga selameta. Naši treneri nisu u stanju da rade ni po Aziji. Sve je da te bog sačuva. Mi moramo nastaviti s ovom vizijom, moramo dovoditi ozbiljne trener i moramo odgajati sopstveni trenerski kadar kroz akademiju, a ne da nam to rade analfabete iz saveza po onim kursevima.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 11 okt 2023, 15:29

JavierBosnia je napisao/la:
11 okt 2023, 12:34
Dalo bi se izvuci postovi onih sto su pisali "Od svih Brazilaca mi nasli onog sto ne zna lopte sutnuti" :kafa:
I @nisaminsajder što se svadao sa svakim da je Kiš 5x bolji igrač od Renana...

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 11 okt 2023, 15:50

Aduka87 je napisao/la:
Borac je kvalitetna ekipa sa dobrim trenerom a i domacinska ekipa, gore im niko boda nije uzeo. Najzadovoljniji bih bio i da bod uzmemo, naravano ukoliko sudjenje bude ok, a onda nakon Igmana i Sloge docekati ih kuci i smlatiti pred nasim navijacima.
A i igrali su sa j.e.b.e.n.i.m ekipama u p.m., pa im niko boda nije uzeo... :kafa:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 okt 2023, 15:54

PeppermintSA je napisao/la:
11 okt 2023, 15:15
U BiH su daleko najveci problem treneri, od cicibana do seniora. Pa pogledajte samo PLBiH kao elitni rang naseg fudbala. Ako nista ne znas o sportu, ali bas nista, dovoljno je samo pogledati pres konferencije trenera da vidis koliko je sati. Ne moras pogledati nijednu utakmicu nijedne ekipe, samo slusaj likove sta govore i kako govore.

Zeljin klaun dodje na pres i kaze da njegova ekipa "pobjedjiva" i onda se "zahvaljiva" navijacima na podrsci. Mulalic nije u stanju prosto-prosirenu recenicu da sastavi, Varesanovic za nijansu bolji. Dudic papak i laprdalo, Husref (uz duzno postovanje) othukuje, otpuhuje, daje one sablonske "sta je, tu je" izjave. Sad da ne idem pojedinacno, ovo je ovako godinama unazad.

Amar Osim je prepisavao ovu ligu jer ima barem ono osnovno sto ovdje nije imao nijedan trener: inteligenciju. 99% trenera u BiH su bukvalno polu-pismeni ljudi. Znaci da pisu postove ovdje na forumu mi bi ih ismijavali i ibretili se njihovim glupostima. Rozman kao Slovenac bolje govori Bosanski jezik od ogromne vecine domacih trenera koji su ikad radili u PLBiH. I onda neko sa takvima ocekuje uspjeh. Pa uspjeh se moze desiti samo uprkos njima, ne zbog njih.

Rozman je mlad, inteligentan, ambiciozan. Ako pogledamo realno, ima daleko najjaci CV u ligi. Maribor, Rijeka, Celje su godinama ozbiljni klubovi, svakako ozbiljniji nego klubovi koje je vodio ijedan drugi trener koji trenutno radi u PLBiH. Nije on nikakav Guardiola, ne treba se zavaravati, ali samo ove stavke su dovoljne da bude koplje iznad vecine ostalih. Mozda jedino Rendulic da je tu negdje s njim, ostalo je buranija manje vise, pa i Marinovic je jedan dosta sablonski trener koji nikad nije radio van granica BiH. Coric i Budimir mozda imaju potencijal da nesto vise naprave, ostali ne.

Malo mi se neplanirano oduzio post. Poenta je da uvijek treba traziti kvalitetne, inteligentne, mlade, ambiciozne trenere. Koliki god ti budzet bio, radije skrsi neku ogromnu (uslovno receno) lovu na trenera. Dobar trener vrijedi vise nego pet vrhunskih igraca. Da Rozman sutra ode, treba traziti nekoga slicnog. Ovim priucenim papcima koji ni pricati ne znaju se ne smije dozvoliti da pridju klubu. Ovo je prvi put da smo uboli s trenerom i napredak se odmah vidi.
+1

E sad, stvar je takodje sto za takve trenere moraš imati strategiju i viziju. Šta je Rozman odmah istakao kad je tek došao? Viziju koju klub ima. Mladi, ambiciozni i kvalitetni treneri žele sebe etablirati, žele doći negdje gdje mogu napraviti velike stvari, a zato im treba ozbiljna klupska infrastruktura. Neće on doći u klub koji besciljno životari, taman dobio dobre financijske uslove, jer takve uslove može dobiti i drugdje.

Uz to, problem su godinama bili i navijači koji su se usljed 30-godišnjeg bunara provincijalizovali. Daj Husrefa, daj ovog, daj onog. Nema od toga selameta. Naši treneri nisu u stanju da rade ni po Aziji. Sve je da te bog sačuva. Mi moramo nastaviti s ovom vizijom, moramo dovoditi ozbiljne trener i moramo odgajati sopstveni trenerski kadar kroz akademiju, a ne da nam to rade analfabete iz saveza po onim kursevima.
Upravo.

Ljudi cesto kazu "plati i doci ce trener," ali nije to bas tako. Rozmanu da su pare prioritet, vrlo lako bi nasao angarzman negdje u Katru, Emiratima, Indiji, itd. Tamo bi uzimao 5 puta vece pare nego ovdje. Nisu svakome pare broj jedan, ima ljudi sa ambicijama.

Naravno to ne znaci da novac nije bitan, ne bi Rozman nikad dosao raditi za par hiljada eura, ali nije presudan. Presudno je to sto ti kazes, sistem i vizija, to je ono sto privlaci trenere koji zele da se probiju na europskoj sceni.

Jakirovic je isto dobar primjer. Lutao je, pa dosao u Zrinjski, pa u Rijeku, pa je sad u Dinamu. Nevjerovatno ambiciozan trener, kojem je iduca stepenica vjerovatno neki klub u Poljskoj, Belgiji, tako tim ligama koje su ispod liga 5, ali iznad vecine liga na kontinentu. Vjerujem da i Rozman slicno razmislja.

I za navijace si 100% u pravu. Mi kao narod obozavamo fudbal, ali o njemu nemamo pojma. Sta sve cujes na tribinama, procitas na drustvenim mrezama, to je prestrasno. Osnove fudbalske igre ljudi ne znaju i onda normalno da padaju na demagoge od trenera, ove polu-retardirane, polu-pismene ljude koji vode ovdasnje klubove. Pa nama je i reprezentaciju vodio jedan Hadzibegic, koji se vjerovatno otiskom prsta potpisuje.

Sto se trenerskog kadra tice, treba se fokusirati iskljucivo na strance. To je najbrze i najbezbolnije rjesenje. Zvuci kao banaliziranje problema, ali ako neko nije u stanju da govori, ako nema tu osnovnu ljudsku inteligenciju, on ne moze biti trener ni pionirima, ma ne moze kiosk voditi, a ne fudbalsku ekipu. Prvo polozi IQ test, test opsteg znanja, napisi esej, i onda tek da vidimo sta znas o fudbalu 😂

Da se razumijemo, ne kazem da je inteligencija sama po sebi dovoljna da budes dobar trener, ali ako taj prvi i osnovni uslov ne ispunjavas, ti jednostavno nemas kapacitet da vodis jedan profesionalni fudbalski klub. I da budem do kraja iskren, ja ne vjerujem da je Mirvic progledao i skontao kako i sta. Mozda djelimicno, ali prije ce biti da je njemu jednostavno dopizdilo i da je odriijesio kesu za trenera, pa ako ubode ubode. Na nasu srecu, ubo je. Ovo neka njemu bude lekcija za buducnost, ali i svima nama.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 11 okt 2023, 16:05

11 okt 2023, 15:54

+1

Upravo.

Ljudi cesto kazu "plati i doci ce trener," ali nije to bas tako. Rozmanu da su pare prioritet, vrlo lako bi nasao angarzman negdje u Katru, Emiratima, Indiji, itd. Tamo bi uzimao 5 puta vece pare nego ovdje. Nisu svakome pare broj jedan, ima ljudi sa ambicijama.

Naravno to ne znaci da novac nije bitan, ne bi Rozman nikad dosao raditi za par hiljada eura, ali nije presudan. Presudno je to sto ti kazes, sistem i vizija, to je ono sto privlaci trenere koji zele da se probiju na europskoj sceni.

Jakirovic je isto dobar primjer. Lutao je, pa dosao u Zrinjski, pa u Rijeku, pa je sad u Dinamu. Nevjerovatno ambiciozan trener, kojem je iduca stepenica vjerovatno neki klub u Poljskoj, Belgiji, tako tim ligama koje su ispod liga 5, ali iznad vecine liga na kontinentu. Vjerujem da i Rozman slicno razmislja.

I za navijace si 100% u pravu. Mi kao narod obozavamo fudbal, ali o njemu nemamo pojma. Sta sve cujes na tribinama, procitas na drustvenim mrezama, to je prestrasno. Osnove fudbalske igre ljudi ne znaju i onda normalno da padaju na demagoge od trenera, ove polu-retardirane, polu-pismene ljude koji vode ovdasnje klubove. Pa nama je i reprezentaciju vodio jedan Hadzibegic, koji se vjerovatno otiskom prsta potpisuje.

Sto se trenerskog kadra tice, treba se fokusirati iskljucivo na strance. To je najbrze i najbezbolnije rjesenje. Zvuci kao banaliziranje problema, ali ako neko nije u stanju da govori, ako nema tu osnovnu ljudsku inteligenciju, on ne moze biti trener ni pionirima, ma ne moze kiosk voditi, a ne fudbalsku ekipu. Prvo polozi IQ test, test opsteg znanja, napisi esej, i onda tek da vidimo sta znas o fudbalu 😂

Da se razumijemo, ne kazem da je inteligencija sama po sebi dovoljna da budes dobar trener, ali ako taj prvi i osnovni uslov ne ispunjavas, ti jednostavno nemas kapacitet da vodis jedan profesionalni fudbalski klub. I da budem do kraja iskren, ja ne vjerujem da je Mirvic progledao i skontao kako i sta. Mozda djelimicno, ali prije ce biti da je njemu jednostavno dopizdilo i da je odriijesio kesu za trenera, pa ako ubode ubode. Na nasu srecu, ubo je. Ovo neka njemu bude lekcija za buducnost, ali i svima nama.

Problem je što kod nas imaš dva tipa trenera. Prvi su nekadašnji vrhunski/dobri igrači koji se po inerciji počnu baviti trenerskim poslom jer ne znaju šta će dalje, nisu dovoljno zaradili u igračkoj karijeri da igraju golfa do kraja života, a zapravo misle da su pokupili svu pamet ovog svijeta jer su bili dobri igrači, sjede kod Minje na mesu i palamude: “šjoooo jarane de da ti ja reknem kako to ide, kacam ja igro, taće on meni objašnjavati.” Drugi su ovi bilmezi ala Bašić koje je neko skinuo s kamiona ili baustela, uplatio im kurs u Savezu i oni sad prosipaju demagogiju a veze nemaju, seru o transformacijama i tranzicijama, a ne vide da im bek pojma nema. Nemaš ništa između.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 11 okt 2023, 16:09

Normalno da ce nas gore zaklati sa sudjenjem kad ni prosli put nismo (ljudi iz uprave) cak ni komentarisali sudjenje kamo li izadli neko saopstenje ili nesto se bunili,isto kuje samo podvili rep i usutili se,pa nek nas sad opet kolju kad ne znamo drugacije,takav narod merhametli ybg..

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 11 okt 2023, 16:31

Pobjeda sa 2 gola razlike u bajinoj luci bi bila sasvim ok. Sve ispod toga je neuspjeh

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 okt 2023, 16:46

Intervju Rožmana na sp0rtske.ba
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 11 okt 2023, 17:02

bodi123 je napisao/la:
11 okt 2023, 14:40
morsecode je napisao/la:
11 okt 2023, 14:06
Samo docekati proljece u top3 sa sto manjim bodovnim zaostatkom.

Ja sam uvjeren da cemo mi drugi dio sezone prekucat
Ma naša jedina šansa ta neka minimalna što se tiče titule je da uzmemo Borca 3 puta i tako nadoknadimo barem dio tih svih krađa koje ovi imaju i imat će do kraja sezone. Dakle ove sada 2 utakmice sa njima će već dati otprilike odgovor šta očekivati do kraja sezone i za šta se boriti. U Banja Luci sumnjam da će smjeti ići na neku epsku krađu i lakrdiju, suđenje će biti za njih ali uz pravi pristup može se gore dobiti, a onda nam dolaze na Koševo za desetak dana i s još jednom pobjedom to bi već egal bio, a oni imaju igrati i sa Zrinjskim sad nekad poslije pauze i tu će biti prosipanja bodova.
Ma brate to da nece smjeti ici na kradju je davno izumrlo kod mene.
Mislis da covjeka koji ti rusi savez boli k hoce li nas zakidati koliko moze.
Ja ocekujem jednu od najvecih kraja tog 18og. i ne ocekujem ni boda, jer mislim da se nece moci igrati fudbal nikako. Na nama je da ostale tekme dobijamo ukljucujuci borca kuci i nadati se njihovim kiksevima grbavica mostar itd..
Nek ih Rozman spremi psihicki da ne dobijaju crvene za prigovore i takve gluposti jer ce Kazlagic ( vjrv sudi) jedva cekati. Strpit se koliko se moze, a vrlo je tesko i odigrat sa 120%
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 okt 2023, 17:16

SedrenikHz je napisao/la:
11 okt 2023, 17:02
bodi123 je napisao/la:
11 okt 2023, 14:40
morsecode je napisao/la:
11 okt 2023, 14:06
Samo docekati proljece u top3 sa sto manjim bodovnim zaostatkom.

Ja sam uvjeren da cemo mi drugi dio sezone prekucat
Ma naša jedina šansa ta neka minimalna što se tiče titule je da uzmemo Borca 3 puta i tako nadoknadimo barem dio tih svih krađa koje ovi imaju i imat će do kraja sezone. Dakle ove sada 2 utakmice sa njima će već dati otprilike odgovor šta očekivati do kraja sezone i za šta se boriti. U Banja Luci sumnjam da će smjeti ići na neku epsku krađu i lakrdiju, suđenje će biti za njih ali uz pravi pristup može se gore dobiti, a onda nam dolaze na Koševo za desetak dana i s još jednom pobjedom to bi već egal bio, a oni imaju igrati i sa Zrinjskim sad nekad poslije pauze i tu će biti prosipanja bodova.
Ma brate to da nece smjeti ici na kradju je davno izumrlo kod mene.
Mislis da covjeka koji ti rusi savez boli k hoce li nas zakidati koliko moze.
Ja ocekujem jednu od najvecih kraja tog 18og. i ne ocekujem ni boda, jer mislim da se nece moci igrati fudbal nikako. Na nama je da ostale tekme dobijamo ukljucujuci borca kuci i nadati se njihovim kiksevima grbavica mostar itd..
Nek ih Rozman spremi psihicki da ne dobijaju crvene za prigovore i takve gluposti jer ce Kazlagic ( vjrv sudi) jedva cekati. Strpit se koliko se moze, a vrlo je tesko i odigrat sa 120%
ma sansi mora biti. Do nas je kako cemo ih iskoristiti. Od borcevih igraca moramo bjezati k´o da kugu imaju jer ce nam svirati prekrsaj ako im u igraca krivo pogledamo.
Znaci Rozman - jedan dodir igrajte :urnebes: :urnebes:
u 16ercu ih moramo ko skijasi vrata u slalomu izbjegavati..

i samo nemoj da se hvataju za glavu, ostaju u cudu i slicno kad bude sudio, jer moramo biti spremni na to...

nece im se zamjeriti ni 0 bodova iz BL ali vjerujem u SR.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 okt 2023, 17:43

11 okt 2023, 16:05
Problem je što kod nas imaš dva tipa trenera. Prvi su nekadašnji vrhunski/dobri igrači koji se po inerciji počnu baviti trenerskim poslom jer ne znaju šta će dalje, nisu dovoljno zaradili u igračkoj karijeri da igraju golfa do kraja života, a zapravo misle da su pokupili svu pamet ovog svijeta jer su bili dobri igrači, sjede kod Minje na mesu i palamude: “šjoooo jarane de da ti ja reknem kako to ide, kacam ja igro, taće on meni objašnjavati.” Drugi su ovi bilmezi ala Bašić koje je neko skinuo s kamiona ili baustela, uplatio im kurs u Savezu i oni sad prosipaju demagogiju a veze nemaju, seru o transformacijama i tranzicijama, a ne vide da im bek pojma nema. Nemaš ništa između.
Dijagnoza ko Dr. House 😂

To je to. Ili bivsi igraci ili ovi polu-pismeni likovi koji kontaju da su na DIF-u svu pamet svijeta pokupili. Ni manje ni vise, u skoro svakom sportu je tako, ne samo u fudbalu.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 11 okt 2023, 17:47

Akobogda ne sumnjam u dobru utakmicu i pobjedu, ovu utakmicu da pobijedimo i onda cemo uci u strasan zamah, i biljeziti ostale pobjede. :) ;)

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 11 okt 2023, 17:52

H8Z7 je napisao/la:
11 okt 2023, 16:46
Intervju Rožmana na sp0rtske.ba
Umjeren i u svom stilu.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 11 okt 2023, 20:05

Zaspali smo nesto
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 okt 2023, 20:15

Pauza
ISTINA ZA VEDRANA!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 11 okt 2023, 20:50

11 okt 2023, 15:54

+1

Upravo.

Iskreno, beton analiza

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 11 okt 2023, 21:15

11 okt 2023, 17:43
Dijagnoza ko Dr. House 😂

To je to. Ili bivsi igraci ili ovi polu-pismeni likovi koji kontaju da su na DIF-u svu pamet svijeta pokupili. Ni manje ni vise, u skoro svakom sportu je tako, ne samo u fudbalu.
Nije bas i da je svaki stranac garancija za uspjeh!
Najbolji primjer je Hajduk koji je u zadnji 10-tak
godina promjenio hipten trenera -stranaca pa i
Predsjednika.
Kad analiziramo sistem rada par u klubova sto svi
Znamo imamo Slijedeće:
CZ -Kako dodje Vučić delija sa Severa CZ poce biti
Neprikosnovena u Srbijanskom fudbalu.
Bolesnik koji je bio u velikim dugovima koji je jedva
U Evropskim kupovina u predkolima pobjeđivao udje
Direktno u LP.
Sve to u samo 10 godina.
Dinamo-neprikosnoven na ovim prostorima po rezultatskim
Evropskim uspjesima i financijama.
Sve zahvaljujući Zdravku Mamicu!
Sada kad njega vise nema u strukturama od Albanaca gube.
Nama bi trebala biti najzanimljivija Rijeka.
Imamo tog Predjednika Rijeke.Jaka ličnost,uveo
Stranca(italijana) prvo u investiciju.Doveo Slovenca Keka.
Napravio novi stadion, jednu titulu,imao evropski uspjeh!
Napravio sistem,pa onda počeo uzimati lovu,jer se lova
sama nudila?
Ujedno,možda i najvažnije ušao u strukture HNS!
Onda imamo Pereza iz Reala.Opet dugogodišnji Predsjednik
i jaka ličnost koja čvrsto drži dizgine u rukama.

Samo par primjera gdje se vidi da glava sistema mora
Biti jaka osoba!!

F.K. Sarajevo je dobilo Tana prije 10-tak godina.
Da smo samo imali pošten i pametan kadar sada
bi za sigurno imali dugogodišnju rezultatsku dominaciju,
Obnovljeno Kosevo i napravljen moderan Kamp!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 okt 2023, 21:26

Zbog poznati razloga tesko da mozemo i do boda ali svasta moze bit.Prosli put nam je malo falilo u nikad vecoj lakrdiji.U svakoj ligi klizeci sa 2 noge otvorenim dzonom je direktan crveni a nad Musom nije bio ni faul.Onaj Grahovac sto je trebao kod nas rijetko odvratan igrac i njemu treba zacepiti usta.Sa Fedjom smo ih uzeli 1:3,do duse neutralni teren i teska budaletina na njihovoj klupi.Vinko je ozbiljan trener i bit ce tesko

Sanjam da svaki igrac dadne 300%,da zavucemo jedan rano na pocetku,ostatak utakmice drzimo kontrolu i oko 73.minute kad budu vrsili pritisak kontra napad,lopta u prostor Hasica i Renan za 0-2
Uh kakvo bi ludilo onda uslijedilo.Bit ce tesko ali nista nije nemoguce ali cinjenica je da dole moras bit troduplo bolji ako mislis pobjediti.Real bi se namucio sa onakvim sudjenjem.Ako pokazemo bolju igru i pobjedimo idemo po titulu!Ako zijanimo mislim da je to to.8 bodova u ovim okolnostima tesko mozemo stizati,jer racunajte da oni boda nece prosuti kuci.Mi i Zrinjski smo im jedina opasnost u BL.Na strani igraju dobro a pogurat ce naravno gdje bude trebalo.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 okt 2023, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 okt 2023, 21:27

Citam sad za Rieru što napusti Celje u sred sezone a drzi ih na prvom mjestu,prihvatio ponudu iz druge Francuske da preuzme klub :|

Treba Rozmana malo dozirat,da ne pocnu i njenu ponude stizat pa sta onda :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 okt 2023, 21:30

Celje je zato dobila 600.000 € za trenera. :D

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Vanja8 i 83 gosta.