odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harden
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la harden » 11 okt 2023, 19:47

al87 je napisao/la:
11 okt 2023, 19:35
Kad ste kod parfema sa olx-a da li znate je li profil MirisBa provjeren?
Nisam imao iskustva al ovako na prvu cini se sve uredno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 11 okt 2023, 19:48

FoSte95 je napisao/la:
30 sep 2023, 15:43
Uh ovo bi moglo dobro biti za jesenn. Nije ni skupo valaj :mrgreen:

slika
razočarenje dns ga probah ono samo na Johnny sinsu iz reklame moze proci :plac: :plac:

Chillout
Kontakt:

Post Postao/la Chillout » 11 okt 2023, 19:50

Pozdrav ekipa,
Gdje se može Armaf (Club De Nuit) kupiti? U Dojčlandu tražio, na kraju kupim sasvim neki drugi.. ali dok sam u Bosni da odem kolekciju popuniti i sa njim.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 11 okt 2023, 19:54

Chillout je napisao/la:
11 okt 2023, 19:50
Pozdrav ekipa,
Gdje se može Armaf (Club De Nuit) kupiti? U Dojčlandu tražio, na kraju kupim sasvim neki drugi.. ali dok sam u Bosni da odem kolekciju popuniti i sa njim.
ma imaš ga u svakom dm-u
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 okt 2023, 19:56

AshburtonG je napisao/la:
03 okt 2023, 18:43
Ja ti radim u kompaniji
Pomozi covjeku, pa u Njemackoj kosta 40ak eura :mrgreen:

btw preporuke da probas CDNI Limited ako nisi.
Surreal je napisao/la:
11 okt 2023, 19:54
ma imaš ga u svakom dm-u
Koliko znam, samo EDT i to kosta 120 130KM :roll: Kod ParfemiZaVas za isto uzmes EDP 200ml.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 11 okt 2023, 20:36

Surreal je napisao/la:
Chillout je napisao/la:
11 okt 2023, 19:50
Pozdrav ekipa,
ma imaš ga u svakom dm-u
Ja uzeo, citao kako je prejak i drzi dugo, šipak ☠️☠️

@ash, objasni gdje sam se zahebao. Pokušao bi opet s aarmafom ali strah me slicnog debakla
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 okt 2023, 20:45

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
11 okt 2023, 20:36

@ash, objasni gdje sam se zahebao. Pokušao bi opet s aarmafom ali strah me slicnog debakla
Koji si uzeo?

Limited je nuklearna bomba, nema sanse da ne traje... taj parfem osjetim poslije 12h na sebi, nekad i vise, a ne spricam na odjecu. Armaf ako ti ne traje onda ne znam... mozda je bio novi batch pa jednostavno treba vremena da sazrije.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 okt 2023, 20:52

harden je napisao/la:
11 okt 2023, 20:45

Koji si uzeo?

Limited je nuklearna bomba, nema sanse da ne traje... taj parfem osjetim poslije 12h na sebi, nekad i vise, a ne spricam na odjecu. Armaf ako ti ne traje onda ne znam... mozda je bio novi batch pa jednostavno treba vremena da sazrije.
Imam i ja club de nuit ali edt i valaj nigdje veze. Na početku se malo osjeti kasnije ništa. Edp je druga stvar al ga kod nas nema kupiti

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 okt 2023, 20:54

FoSte95 je napisao/la:
11 okt 2023, 20:52
Imam i ja club de nuit ali edt i valaj nigdje veze. Na početku se malo osjeti kasnije ništa. Edp je druga stvar al ga kod nas nema kupiti
E jbg, zar je tako slab EDT... znao sam da je slabiji al da je bas toliko, ne znam.

Cuj nema kupiti, ima ima. https://olx.ba/artikal/51207690/

https://olx.ba/artikal/48074700/

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 11 okt 2023, 20:57

harden je napisao/la:
11 okt 2023, 20:45

Koji si uzeo?

Club de nuit EDT

Znaci ja se nafuro dq će bomba biti 🤡🤡

Boca mi stoji u autu, pa cu sutra nakacit koji je batch
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 11 okt 2023, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 okt 2023, 21:01

11 okt 2023, 20:57
Club de nuit EDT

Uzmi edp ili jos bolje, limited. Ako ti limited ne bude trajao, ja cu ga kupiti od tebe

EDP od 200ml je najbolji value, ali ako ces gledati striktno performanse, Limited razvaljuje sto se tice projekcije i trajnosti. Nisam edt imao, cuo sam da je slabiji al nisam znao da je bas toliko slab.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 11 okt 2023, 21:03

harden je napisao/la:
11 okt 2023, 21:01
Club de nuit EDT

Uzmi edp ili jos bolje, limited. Ako ti limited ne bude trajao, ja cu ga kupiti od tebe

EDP od 200ml je najbolji value, ali ako ces gledati striktno performanse, Limited razvaljuje sto se tice projekcije i trajnosti. Nisam edt imao, cuo sam da je slabiji al nisam znao da je bas toliko slab.
Pa fazon je sto je EDT kod straijih batcheve i bio najjači i dugotrajniji. Ja i Foste smo se dobro zahebali.

Generalno mi se CDN ipak najviše dopada kao miris, probat cu taj limited edition.

Joj foste najjaci si.

Znam kad sam prvi put nanio i vratio se kuci s posla, kaze žena ne čujem ništa 🤡🤡.

Kontam haj mora nadoći, na kraju završio u autu.

Jedino sto ovaj miris pravo dobro radi je sto ostavlja jak trag, budem na poslu u kuhinji vratim se, ljudi izlaze i ibrete se odakle dolazi.
⚜️~⚜️~⚜️

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 okt 2023, 21:09

11 okt 2023, 21:03
Pa fazon je sto je EDT kod straijih batcheve i bio najjači i dugotrajniji. Ja i Foste smo se dobro zahebali.

Generalno mi se CDN ipak najviše dopada kao miris, probat cu taj limited edition.

Joj foste najjaci si.

Znam kad sam prvi put nanio i vratio se kuci s posla, kaze žena ne čujem ništa 🤡🤡.

Jedino sto ovaj miris pravo dobro radi je sto ostavlja jak trag, budem na poslu u kuhinji vratim se, ljudi izlaze i ibrete se odakle dolazi.
Jest prije bio najjaci, al to se promjenilo ima 3-4 godine kad su ih reformulisali, zna Ash tacnije kada.

Ako ga nisi koristio nekoliko mjeseci, probaj opet nanijeti, mozda je sazrio. Mozda :mrgreen:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 okt 2023, 22:30

Robust je napisao/la:
11 okt 2023, 19:48
FoSte95 je napisao/la:
30 sep 2023, 15:43
Uh ovo bi moglo dobro biti za jesenn. Nije ni skupo valaj :mrgreen:

slika
razočarenje dns ga probah ono samo na Johnny sinsu iz reklame moze proci :plac: :plac:
Uzmi njihov man's best nećeš pogriješiti. Ubio se za ove jesenje dane :kafa:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 okt 2023, 22:34

11 okt 2023, 21:03
harden je napisao/la:
11 okt 2023, 21:01
Club de nuit EDT

Joj foste najjaci si.

Ma bzvz iskreno, miris se osjeti jedino ako je neko baš baš blizu tebe. Eno ostalo ga još u bočici a otišao kupiti BB Man's best da prskam tokom jeseni.

Za zimu ide Red Tobacco :kafa:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 13 okt 2023, 20:43

harden je napisao/la:
11 okt 2023, 19:56
03 okt 2023, 18:43
Ja ti radim u kompaniji
Pomozi covjeku, pa u Njemackoj kosta 40ak eura :mrgreen:

btw preporuke da probas CDNI Limited ako nisi.
Surreal je napisao/la:
ma imaš ga u svakom dm-u
Koliko znam, samo EDT i to kosta 120 130KM :roll: Kod ParfemiZaVas za isto uzmes EDP 200ml.
Ne prodajemo mi nazalost Armaf i te druge marke, ali mozda bih i mogao dat prijedlog nabavci da razmotre. Medjutim, ja radim u stacionarnoj prodaji, a samim tim su cijene odmah 20% iznad online shopova. Ciljna grupa koja bi to uzimala svakako gleda da ustedi kes, jer da im je svejedno bacit 20-25€ vise, onda bi kupovali Aventusa. :mrgreen:

Buraz ja sam donio mozda prvi CDNIM u Bosnu nekad 2016-17 godine. Nije ga bilo ni na piku kupit, a po EU tek poceo na online shopove dolazit. Prije ovog hype mi ga neko na jednom forumu preporucio i od tad ga kupujem. Tadasnje verzije 2017 i 2018 su bolje i od danasnjeg Limiteda. Ovaj novi jest malo profinjeniji, ali nema onaj drydown. Kod Limiteda mi fali onaj citrusni opening starog EDT. Mnogo ljudi ga je smatralo odbojnim i prejakim, a meni je to bio nakon drydowna omiljeni dio razvoja parfema. Limited ima priblizan drydown, ali isto tako priguseno i bas prefinjeno otvaranje.

Ja tad studentski konobarisao i kupao se u CDNIM EDT. Bukvalno bila 22€ 105ml. Na dan sam znao i po 20-30 komplimenata dobit. :rol:
Posto sam radio u Becu u jednom elitnom restoranu, svima govorio Aventus i ti svi stalni gosti ga kupili. Znaci centar Beca je tad mirisao na Aventus. :mrgreen:
Sad bih bez beda izvalio 200€ za te prve boce. Nenormalno potentan bio parfem, mada je i Limited dobar, ali ne "reze" mi kao original. Sjecam se i razocarenja kad sam kupio nekad 2018 ili 2019 bocu i bukvalno je bilo vec tada bas kao sto @Duljevinho opisuje. Parfem razvodnjen na max. Onda sam u potrazi za alternativnom koristio neko vrijeme Al Haramain L´aventure, koji je radio posao, ali sam morao 15 sprejeva koristit da dobijem slican fazon CDNIM-u. Dok je npr jedan drugar na moju preporuku kupio Al Haramain i njemu je vise radio na kozi nego meni. Mislim da ga i dan danas kupuje.

@duljevinho

CDNMI nikad i nije bio parfem koji ce imat nenormalnu projekciju, nego bas kao sto si ti opisao. Piri konstantno dovoljno da ga osjetis, ali ne udara u nos. Osim ako se ne okupas kao ja. Onda si kao parfimerija. Medjutim, sam parfem je jako prijatan u drydownu. Ja sam tako jednom sjedio s jaranom, on me pita: "Brate koji omeksivac koristis, ovo je nenormalno kako ti odjeca mirise". :rol:
Jos jedna situacija je bila neki dan na poslu. Ja izvadio neko odijelo iz vakum-vrece nakon skoro 6-7 mjeseci i stavim jos ja mislim Bleu de Chanel EDP na sebe. Dodjem na posao, prilazi mi radnica i pita je li nosim Aventus. Znaci osjetila ga pored Chanela u zraku. :tokralju:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 okt 2023, 22:47

Na notino.de bi trebalo da ima edp po dobroj cijeni

Danas sam uzeo Afnan 9PM, jedva cekam da dodje

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 okt 2023, 11:48

13 okt 2023, 20:43
2018
Nudio mi lik jucer zamjenu, ima CDNIM iz 2018. Znaci tad je nekad razvodnjen, dal sad riskirati pa uzeti taj da vidim kakav je :mrgreen:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 14 okt 2023, 21:23

harden je napisao/la:
14 okt 2023, 11:48
2018
Nudio mi lik jucer zamjenu, ima CDNIM iz 2018. Znaci tad je nekad razvodnjen, dal sad riskirati pa uzeti taj da vidim kakav je :mrgreen:
Ja sam danas dobio 03/23 Limited i cudan mi je opening. Opet su nesto mijenjali. Drugacija je i kutija. Nije vise lakirana, nego matirana kao drveni motiv nesto. Novina je i ova krpica za brisanje boce. Medjutim, evo drydown ubija. Oko 15h sam stavio spray na podlakticu i svako malo ga osjetim.

Mislim da je nekad krajem 2019 godine pocela manija za ovom linijom Armafa, pa su poceli uvodit EDP i samim tim razvodnili EDT. Ispod 2020 bi trebala bit OP verzija EDTa.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 okt 2023, 22:30

14 okt 2023, 21:23
harden je napisao/la:
14 okt 2023, 11:48
2018
Ja sam danas dobio 03/23 Limited i cudan mi je opening. Opet su nesto mijenjali. Drugacija je i kutija. Nije vise lakirana, nego matirana kao drveni motiv nesto. Novina je i ova krpica za brisanje boce. Medjutim, evo drydown ubija. Oko 15h sam stavio spray na podlakticu i svako malo ga osjetim.

Mislim da je nekad krajem 2019 godine pocela manija za ovom linijom Armafa, pa su poceli uvodit EDP i samim tim razvodnili EDT. Ispod 2020 bi trebala bit OP verzija EDTa.
Vidjet cu neku zamjenu, nece lik da proda...

Limited je sila meni, malo je jacih performera sto sam probao.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 3 gosta.