Ne sikiraj, recimo da znam imena sve četvorice koja stoje na ogradi, ali to se ne iznosi nigdje, pogotovo ne na forum. Živio
Mozak ti je k'o njegov, identičanzeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 22:44Zamisli da navijaci Zvijezde Gradacac dignu parolu onom monstrumu..FCUM je napisao/la: ↑11 okt 2023, 21:37A ti palicom na sugradjane. Kakav debilzeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:11
Kakav HZ druze, ocekujem da ste od januara opet u bojkotu nekom..
Problem mi je sto moji sugradjani daju podrsku ubici.![]()
![]()
![]()
Piculadija Predsjednice, pacenici!
I sad je za nekog samo to Sarajevo..
Blizi si im ti nekako, volis spomenuti monstruma Tahirovica, ne znam zasto si od pocetka krenuo tim pravcem?
Ekspert za rimovanje parola, mozes li dati misljenje i o rimovanjima sljedecih parola, jel dobro, mozda neka ocjena od 1 do 10?
Djesi trunto sinagogu ti yebem.
Ali kamere im uvjek crknu kad pocnu ubijati puruMocMahale444 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 23:56Tobetiziv mi ti.
Grijesis golemo, neke stvari se ne mogu postaviti na forum.
Nije to pola kile vutre ili sta. Da vidis tko je prvak u sprintu.
Huso bolt da vam pozavidi.
Ovi mladji ubise puru u vama gurabije mi.
Ova zadnja i ova istina napisana u njoj vrijedi vise nego duksevi i bubanj.nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 23:43Ekspert za rimovanje parola, mozes li dati misljenje i o rimovanjima sljedecih parola, jel dobro, mozda neka ocjena od 1 do 10?![]()
![]()
Jok, nema veze s tim. Nesto drugo nije oklagija tobeti.meraba je napisao/la: ↑12 okt 2023, 00:01Ali kamere im uvjek crknu kad pocnu ubijati puruMocMahale444 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 23:56Tobetiziv mi ti.
Grijesis golemo, neke stvari se ne mogu postaviti na forum.
Nije to pola kile vutre ili sta. Da vidis tko je prvak u sprintu.
Huso bolt da vam pozavidi.
Ovi mladji ubise puru u vama gurabije mi.![]()
![]()
Kazu da vodja jos nije skinuo kacigu sa glave![]()
![]()
![]()
Prva je realno sranje jer postoji ona stara pjesma u kojoj se spominju ubice, ulica i curice. Bukvalno su reciklirali pjesmu za potrebu parole.nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 23:43Ekspert za rimovanje parola, mozes li dati misljenje i o rimovanjima sljedecih parola, jel dobro, mozda neka ocjena od 1 do 10?![]()
![]()
Ovo je ona situacija kad nazor hoćeš nešto da kritikuješ i ismijavaš.
Da stvarno, ti da objasnjavas nesto oko navijacke tribine, smijace ti se ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, bvsic, Giuseppe1, MostarReds22 i 19 gostiju.