I je li gorio ?
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stila samo da prozove Azmira, ovaj ce mu ponuditi 15 milja platu i dozivotni ugovor. Cudi me da se pati sa Nerkom Frizurkom. Dosao covjek da se penzionise, prvo mu Amar ne da plate dvije godine, pa igra za milju kod Sablje i ovog travnickog Mourniha. Na kraju ce ga otjerati iz kluba ko zadnjeg kera, odigrace oprostajnu u federalnojHajdeee je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:44A ti ne bi popizdio da te vode Bekric i BasicNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:41Kone, jeste skontale sto je Stilic onako popizdio? Jednom sam imao priliku da se nadjem sa njim u drustvu. Izuzetno miran, povucen i inteligentan momak. Bas se moras dobro potruditi da takvog iznervirasNa koga se onoliko ljutio, je li na Klauna ili pomocnika mu?
![]()
Jel ziv meraak? Hudnjak prvi put u zivotu dodje u Šeher i ode nazad popišan, isto ko šiftarski karavlah. Sad ce jos vise mrziti Sarajevo

NEMA NAZAD
Nisam vidio,
Sta je pisalo karavlašče sa peštera
NEMA NAZAD
- TurkishAirlines
Opet mi o velikom zelji samo pisemo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Nađi slobodno gdje ja kažem ime i prezime nekoga
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Najveci klub svi zovu
Cak i juniori su dobili poziv za turnir
Zeljeznicar, Dinamo Zagreb, Benfica i Real Madrid u grupi
Cak i juniori su dobili poziv za turnir
Zeljeznicar, Dinamo Zagreb, Benfica i Real Madrid u grupi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Yaa Boze na sta dodje Zeljo, cuj, Fojnica za rodjendan napise trenutni Premijerligas...

A znaci jos pola godine.godinu. Lik je hodajuci grob.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 okt 2023, 18:04Stila samo da prozove Azmira, ovaj ce mu ponuditi 15 milja platu i dozivotni ugovor. Cudi me da se pati sa Nerkom Frizurkom. Dosao covjek da se penzionise, prvo mu Amar ne da plate dvije godine, pa igra za milju kod Sablje i ovog travnickog Mourniha. Na kraju ce ga otjerati iz kluba ko zadnjeg kera, odigrace oprostajnu u federalnojHajdeee je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:44A ti ne bi popizdio da te vode Bekric i BasicNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:41Kone, jeste skontale sto je Stilic onako popizdio? Jednom sam imao priliku da se nadjem sa njim u drustvu. Izuzetno miran, povucen i inteligentan momak. Bas se moras dobro potruditi da takvog iznervirasNa koga se onoliko ljutio, je li na Klauna ili pomocnika mu?
![]()
![]()
Kad mi ga natjerali da odigra 10 minuta EPL ,to bi bilo isto smrtna kazna
meraba je napisao/la: ↑07 okt 2023, 22:59Largohu nga këtu KOPIL! Kjo nuk është India për ju ciganët me erë të keqe. Qyqe baba që nuk të thith! Po qij familjen tënde, o nënë e prapambetur.Virtu4l je napisao/la: ↑07 okt 2023, 22:55Isto tako, malo je degutantno čitati pogrdne nazive tipa Šiptar na bosanskohercegovačkom forumu, ono baš fuj. Valjda su do sad naučili da mene ne mogu uvrijediti, ali sve se nadam da imaju bar toliko mozga da shvate da taj izraz nije primjeren da se koristi kod našeg naroda, na kraju shvatim da ipak nemaju.
![]()
Pa tu su oni negdje u rangu
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Zeljeznicar kao veliki klub mora postovati sve manje klubove
Pa i da je Gornja Maoca u pitanju
Nasi bi prihvatili poziv
I Hajduku, Vardaru smo bili gosti za rodjendan
Ko ce vas zvat jadr jadne
Pa i da je Gornja Maoca u pitanju
Nasi bi prihvatili poziv
I Hajduku, Vardaru smo bili gosti za rodjendan
Ko ce vas zvat jadr jadne
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Naravno, zato i imamo najviše navijača u državi jer poštujemo manja mjesta i uvijek im izlazimo u susret kad imaju važne datume.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A vidi kako Dritan pise: imaMO, postujeMO, izlaziMO

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Antikloc, antisisoja1919, AvantiBL, Combattente87, Crkvice1988, Giuseppe1, Hrammm1921, Hztesanj, Jarodwest, lakilone, ledesma, MikiPirs, Redfire16, rio_Ferdy88, rishovski, simurgh, Tuce11, Venom, WeekendOffender, zamirLaganini, zastitaIdentiteta i 143 gosta.