Neću , kada bude u Aqua-i onda idem

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Neću , kada bude u Aqua-i onda idem
Istina, al i dalje joj fali nešto, vidi se da nema tu istinsku ljepotuBazinga12345 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:23Mislim da se nijedna pevaljka nije bolje operisala od nje![]()
Blago tebi kad ti je vremenska prognoza glavna preokupacijakontrasviju je napisao/la: ↑11 okt 2023, 18:46Sa 25 stepeni odmah na 12 u ponedjeljak, bez nekog prelaznog perioda, izgubismo jesen skroz![]()
Sladić najavio i snijeg na planinama![]()
Vidiš da mu je nick KontrasvijuPereira je napisao/la: ↑11 okt 2023, 19:18Blago tebi kad ti je vremenska prognoza glavna preokupacijakontrasviju je napisao/la: ↑11 okt 2023, 18:46Sa 25 stepeni odmah na 12 u ponedjeljak, bez nekog prelaznog perioda, izgubismo jesen skroz![]()
![]()
Vidim i da je navijac Zeljeznicara, bas ga zivot nije mazioRosicky je napisao/la: ↑11 okt 2023, 19:19Vidiš da mu je nick KontrasvijuPereira je napisao/la: ↑11 okt 2023, 19:18Blago tebi kad ti je vremenska prognoza glavna preokupacijakontrasviju je napisao/la: ↑11 okt 2023, 18:46Sa 25 stepeni odmah na 12 u ponedjeljak, bez nekog prelaznog perioda, izgubismo jesen skroz![]()
![]()
Jedna od Darkovih žena, dobar glas.Finn je napisao/la: ↑11 okt 2023, 16:01Slušao sam je uživo, razvaljuje kako pjeva, atmosfera vrh. Sad mora početi svoje pjesme izbacivati. Ako zareda par hitova, next big thing.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:00Danas muzičari se baš brzo mogu probiti na sceni, pogotovo uz dobar marketing. Meni je bas za oko zapala Barbara Bobak. Nikad cuo za nju, pojavio se neki njen video na tik toku gdje je prepjevala tuđu pjesmu i nastao toliki hype oko nje samo zbog tog sounda na tiktoku od 50 sekundi
Elitne Odrede sam jedva preživio, ovo ne znam da li ću19vendetta87 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 20:48Yebo Prijovicku, jeste culi da je Desingerica raskinuo saradnju sa Pljugicom![]()
Najjača firmetina bajo je otišla u stečaj...FoSte95 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 20:54Elitne Odrede sam jedva preživio, ovo ne znam da li ću19vendetta87 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 20:48Yebo Prijovicku, jeste culi da je Desingerica raskinuo saradnju sa Pljugicom![]()
Kako se ono kaže u ovom slučaju:
Mislim da sam negdje vidio kada u snijegu isto nesto slicno pravi. Fascinantno za nas "civilizirane" ljude.
Udaja za Breninog sina joj je jedino mogla donijeti da bude projekat Granda (je li Grand i sad Brenin?), da je guraju maximalno sa hit pjesmama i da je reklamiraju do besvijesti. Ali i reklama bez dobrih pjesama ti nista ne znaci. Raja u njoj/njenim pjesmama nesto vidi, cim ima toliko pregleda na yt. Mozda je fora u tome da svako par mjeseci izbacuje dobru pjesmu, pa zato traje jer ima konstantu i sad je dosla do toga da rasprodaje arene. Imao si onih pjevacica sto su imali neki ljetni hit koji je ubijao (ona zena od sultana mi prva padne na pamet), ali su stale na tome i raja ih brzo zaboravi.
Prodali su i Sale i Brena svoje dijelove United grupi, s tim da Sale jos radi ZG pa ima platu za to. Svaka im cast, skontali su biznis
Ovo ti je skolski primjer zemunice iz mladjeg kamenog doba. Fenomenalna izolacija od zemlje (po krovu) te blata i slame. Za pokrov je koristeno zivotinjsko krzno i rogoz, a sve uvezivano npr. vlaknima pamuka, konoplje i sl. Sva ta dovitljivost i rjesenja tada su osiguravala bolji kvalitet zivota.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 okt 2023, 07:27
Mislim da sam negdje vidio kada u snijegu isto nesto slicno pravi. Fascinantno za nas "civilizirane" ljude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.