Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Zaniolo
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Zaniolo » 12 okt 2023, 11:52

..
Zadnja izmjena: Zaniolo, dana/u 15 okt 2023, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 12 okt 2023, 12:06

kraljttbvb je napisao/la:
12 okt 2023, 07:56
scholsey je napisao/la:
11 okt 2023, 17:35
Recimo 5% sreća, 10% rad i trud, 15% aktuelne preference ljudi po pitanju muzike, 20% njen talenat i 50% sve ono što jednoj pjevačici njenog ranga udaja za Breninog sina donosi u svijetu narodne muzike na Balkanu.

Procenti su tu samo figurativno. :mrgreen:
Udaja za Breninog sina joj je jedino mogla donijeti da bude projekat Granda (je li Grand i sad Brenin?), da je guraju maximalno sa hit pjesmama i da je reklamiraju do besvijesti. Ali i reklama bez dobrih pjesama ti nista ne znaci. Raja u njoj/njenim pjesmama nesto vidi, cim ima toliko pregleda na yt. Mozda je fora u tome da svako par mjeseci izbacuje dobru pjesmu, pa zato traje jer ima konstantu i sad je dosla do toga da rasprodaje arene. Imao si onih pjevacica sto su imali neki ljetni hit koji je ubijao (ona zena od sultana mi prva padne na pamet), ali su stale na tome i raja ih brzo zaboravi.

Sama udaja za Breninog sina ti nista nece donijeti, ako ljudima nisi zapao za oko (uho). Ako si raji dosadan, dzaba ti da se udas za ne znam ti koga...
Udaja joj je prije svega donijela tu opciju da konstantno izbacuje dobre pjesme. Kao što i sam kažeš, ima bruka pjevača i pjevačica koji ubodu sa jednom pjesmom pa onda Boga pitaj kad će opet. To je normalno i siguran sam da bi i njena karijera išla tim putem, obzirom da nije vokal kao lupam Marija Šerifović pa da je to stvarno nešto jedinstveno.. eto barem 10ak pjevačica otprilike njenog nivoa talenta je prošlo kroz Grand.

Hoću reći da Prijovićka nije toliko specijalna da bi sama od sebe rušila Merlinove ili Čoline rekorde. Hipotetički, da se Tanja Savić udala za Breninog sina, siguran sam da bi ona sad to radila.

Sigurno nije slučajnost da baš svaka pjesma dobro prođe kod ljudi (mnoge budu i hitovi). Svi ti tekstopisci, aranžeri, produkcije i šta već koštaju.. da joj je neko drugi svekrva trebale bi joj godine nastupa i promuklosti od njih da to može finansirati. I ne samo to, nego joj je udaja pomogla i da uopšte dođe do tih ljudi, da im bude interesantnija, jer njima ne fali pjevača i pjevačica koji hoće da rade sa njima.

To je znači samo vezano za kvalitet muzike, ali ni konstantno dobre pjesme nisu garant toga da ćeš raditi ovo što ona radi. I tu joj znanje i iskustvo Breninih ljudi (a vjerujem i Brena sama) pomaže, jer posebno na Balkanu moraš znati kako se ponašati kao zvijezda. Tanka je linija između toga i najomraženije ličnosti.

Znam da se kod takvih stvari obraća pažnja na milijardu sitnica.. od analize tačnog trenutka kada će neka pjesma biti izbačena i svog marketinga oko nje, do toga kako će se ona kao izvođač ponašati u javnosti da bi ljudi bolje shvatili emociju i poentu neke pjesme. I te stvari ne samo da su skupe, nego je uopšte i teško doći do takvih stručnjaka. Kao i po pitanju muzike, njima posla ne fali i mogu uvijek naći nekog ranga Prijovićke da rade s njom.

Zbog Brene i njenog uticaja ni mediji o njoj ne laprdaju svašta (kao što je to običaj u Srbiji), nego je se predstavlja kao mirnu porodičnu ženu, majku, pravu zvijezdu. Vjerujem da i o njoj s vremena na vrijeme izleti neka glupost, ali sigurno puno manje nego kod ostalih (npr. manje joj se kopa po prošlosti i izvlače neki "skandali", a ima ih). Ne shvatam čime je ona sama mogla zaslužiti takvu naklonost medija.

Njen marketing tim (ili Brenin) je prejak. Eto ubacili su je i u onu seriju Ubice moga oca da pjeva soundtrack kako bi se i kroz to približila narodu (zna Brena odlično kako to ide kroz filmove i serije). Nije ta pjesma nešto što neke druge pjevačice nisu mogle otpjevati. Što li baš Prijovićka?

Apsolutno se slažem da mora i ona sama imati "ono nešto" da bi bila ovdje gdje jest. Moja poenta je da bi joj bez udaje trebalo decenije ili možda nikad ne bi došla u priliku da profitira od toga.

Izvinjavam se na dužem postu i generalno što vas perem oko ovog. Jbg, i kod kuće sa ženom već danima vodim ovu raspravu pa mi ne fali inspiracije. :mrgreen:
The saddest thing in life is wasted talent.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 okt 2023, 12:11

Ovaj scholsey se satra oko Prije, mora da se nije htjela slikati poslije nastupa s njim.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 12 okt 2023, 12:19

harden je napisao/la:
12 okt 2023, 12:11
Ovaj scholsey se satra oko Prije, mora da se nije htjela slikati poslije nastupa s njim.
Niđe veze drug Bgm. Nisam balavac i stvarno mi puca qrac za nju. Komentarišem jer mi je interesantan fenomen i jer zadnjih dana imam viška vremena u toku dana. Preskočiš postove i eto.. razumijem da je dugo i da se nekom ne čita.

Tako ja radim sa ratnim i nacionalističkim temama. :mrgreen:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 okt 2023, 12:27

scholsey je napisao/la:
12 okt 2023, 12:19
stvarno mi puca qrac za nju
Puca ti qrac a napisao si 15 postova o tome, izmedju toga jedan i seminarski :roll: onda bas imas viska vremena.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 12 okt 2023, 12:37

harden je napisao/la:
12 okt 2023, 12:27
scholsey je napisao/la:
12 okt 2023, 12:19
stvarno mi puca qrac za nju
Puca ti qrac a napisao si 15 postova o tome, izmedju toga jedan i seminarski :roll: onda bas imas viska vremena.
Napisao bih 1-2 da niko nije odgovorio. Za dužinu stvarno ne znam šta bih ti rekao.. tako se izražavam i vozdra. A i nije svakome problem napisati 10ak rečenica.

Kome smeta nek preskoči. Preskačem i ja mnoge nepismene gluposti i djetinjaste fore pa ništa nisam propustio.

Trenutno imam, hvala Bogu. Radim neloš posao.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 okt 2023, 12:53

Ne volim prolijevanje krvi, svoje pogotovo :rol:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 12 okt 2023, 13:11

...
Zadnja izmjena: Zaniolo, dana/u 15 okt 2023, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 12 okt 2023, 14:07

U požaru u Banjoj Luci izgorjela arhiva Elektroprivrede RS, zaustavljeni svi sudski sporovi
🤣🤣🤣🤣
I found freedom. Losing all hope was freedom.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 okt 2023, 16:02

harden je napisao/la:
12 okt 2023, 12:11
Vidim da tebe nije odbila :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 okt 2023, 17:16

Arvid je napisao/la:
12 okt 2023, 14:07
U požaru u Banjoj Luci izgorjela arhiva Elektroprivrede RS, zaustavljeni svi sudski sporovi
🤣🤣🤣🤣
Šta je čudno, dešava se požar svugdje, pogotovo arhive gore. Ništa čudno.
:rol: :rol: :rol: šta i rade ljudi čovječe
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 okt 2023, 17:37

ozbiljna hemija izmedju Burdzovicke i Nesica

:rol:
Don't believe the hype.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 12 okt 2023, 18:28

H8Z7 je napisao/la:
12 okt 2023, 12:53
Prejaka priča , jedva sam čekao da stari kupi Slobodnu Bosnu i Dane pa da čitam :kafa:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

atribut
Kontakt:

Post Postao/la atribut » 12 okt 2023, 18:30

Koja je poenta ovog vozikanja sto se trenutno desava i kao davanja podrsci Palestini,pa ima li ovdje normalnog insana,a kad treba raditi nesto po pitanju problema u drzavi bosnjo suti i klima glavom(dobro je nek ne puca),a i ovi ako su vec izasli da daju kao podrsku Palestini makar se mogla stisati muzika raja tamo gine,a ovo ovdje ispada kao je.beno slavlje uz krikove raznih idiota iz auta

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 okt 2023, 19:33

Yebo te problem u državi. Ko god se okupi iz nekog razloga bilo to parada ponosa ili šta već odmah se javlja masa koja bi da se radije okuplja zbog problema u državi.
Pa okupite se ili ne jedite ****, samo nemojte ništa paliti.
Don't hate what you don't understand.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 okt 2023, 19:38

H8Z7 je napisao/la:
12 okt 2023, 12:53
:mrgreen: :mrgreen:

Na kraju je ono fora bila da su Celo i ekipa sa vodenim pistoljima dosli u redakciju, kao samo da malo prepadnu novinare Dana...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 okt 2023, 20:13

https://tuzl.anski.ba/carsija/dzejla-ra ... i-u-tuzli/

Nadam se da je IceTea vidio ovu objavu :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 okt 2023, 20:26

Nenad Nesic je dokaz da i ljudi s Iq od 60 mogu doci do pozicije ministra. Treba samo vjerovati u sebe.
Neprijatno je koliko ga Emela svaki put nasamara sto svakako i nije tesko.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 okt 2023, 20:30

DamirT je napisao/la:
12 okt 2023, 20:13
https://tuzl.anski.ba/carsija/dzejla-ra ... i-u-tuzli/

Nadam se da je IceTea vidio ovu objavu :rol: :rol:
Brat naš u RMU Banovićima kopa ovih dana. :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 okt 2023, 20:43

Jel ko od vas gledao ovaj film? :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.