NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 11 okt 2023, 18:01

laudrop je napisao/la:
11 okt 2023, 17:52
Slabo pratiš Truhlenzi.

Ševkija Resić i Adnan Pandžić imaju 3 žuta kartona i neće igrati protiv nas. :kafa:
Zato je Amer Mehić spreman da izdominira sredinu terena i pokaže sir Duvnjaku da je pogriješio :kafa:

Samo sa 3 5 2 možemo se oduprijeti Mehiću :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 11 okt 2023, 19:18

Formacija se ne mijenja pred 2 najvažnije utakmice ,niti eksperimentira.Ove utakmice će pokazati,da li će biti borba za opstanak ili borba za najboljeg gubitnika(drugo mjesto).
Za to služe pripremne utakmice i prva 2-3 kola da se vidi ima li šta od toga.
Samo afirmativno.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 11 okt 2023, 19:55

Posto 10-tak aktivnijih forumaša uvijek i iznova za svaku utakmicu prizivaju i prozivaju igrače ,a forum je svakako mjesto gdje to i treba tako,mislim da se može napraviti kombinacija domaćih(koji zaslužuju vise od drugih) i novajlija(tek po završetku sezone ćemo znati jesu li i pojačanja),do sada su najviše pokazali Faris(na stoperu) i Masic(neradnik i sebicnjak koji za sada to anulira golovima).Prijedlog sa kojim se ne slažem,ali posto većina to potencira pridružujem se(demokracija)
Durmo

Sivac Isakovic Smajic Bajramovic

Talha Begic

Hrelja Pehilj(Salkanovic) Šarić

Masic

Dati im 80 min u obadvije utakmice(kakav god bio rezultat).Ako budemo zadovoljni onda ih i dalje podržavati i uz pojačanja na zimu pripremati za napad na PL..Ovim našim igračima sto je vrh-druga liga(apsolutno se ne slažem,ali zbog demokracije,na forumu) dati 10-tak min:Durmisu,Karalicu,Zuni,Skolsu,Aliju,Hondi..Svakako po aktivnijim forumasima,njima bi se klub trebao zahvaliti..

Ovo je svakako po atmosferi na forumu.
Uvijek i opet kažem, uvijek ću podržavati igrače koji su iznijeli teret druge lige i omogućili likovima sa foruma da mogu stalno i iznova laprdati,gluposti izmišljati,blatiti pogotovo U21 igrače i kad zasluže i ne zasluže..
Samo afirmativno.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 11 okt 2023, 22:30

slika

Zvanične utakmice (prema Sofascore, nije 100% tačno ali jeste većina):

44 pobjede
10 nerješenih utakmica

3 poraza (računajući remi u regularnom toku protiv Radnika iz Bijeljine)

2,49122807 boda po utakmici

Sabur :salut:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 11 okt 2023, 23:06

Truhlo je napisao/la:
11 okt 2023, 11:59
slika

Do subote ostala je još jedna neriješena pozicija, tj za startera se bore Tabaković i Međuseljac. Duvnjak će u autobusu odlučiti ko će startati, za sada Međuseljac ima prednost.

U odnosu na jučer, Žuna prelazi na šesticu umjesto osmice, kako bi diktirao tempo i slao duge lopte napadačima i bekovima koji će biti ofanzivni.

Bekovi će dobiti 60 minuta bez obzira na rezultat, poslje toga ulaze Hrelja i Karalić da pojedu Bau. Salkanović će dobiti minute u napadu, isto tako možemo očekivati Begića ili Tabakovića sa klupe da zamjene jednog od tri veznjaka u sredini.
Stavi Talhu umjesto Mehića. Mehic ne radi osnovno sto treba, KRETATI SE!
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

denisov

Post Postao/la denisov » 11 okt 2023, 23:29

laudrop je napisao/la:
11 okt 2023, 22:30
slika

44 pobjede
10 nerješenih utakmica

Nikad zdraviju pricu nismo imali a pojave se pametnjakovici koji zele preko noci da je Ali Mesi, Durmis Ronaldo, Davud Alba, Duvnjak Ferguson. Ponavljam stoti put velika podrska Duvnjaku na celu i igracima koji vrijede biti dio Celika

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 12 okt 2023, 06:03

denisov je napisao/la:
11 okt 2023, 23:29
laudrop je napisao/la:
slika

44 pobjede
10 nerješenih utakmica

Nikad zdraviju pricu nismo imali a pojave se pametnjakovici koji zele preko noci da je Ali Mesi, Durmis Ronaldo, Davud Alba, Duvnjak Ferguson. Ponavljam stoti put velika podrska Duvnjaku na celu i igracima koji vrijede biti dio Celika
Nije to baš preko noči.Niko ne traži od njih da budu Mesiji ali da za dvije godine nisu napredovali mrve e to je kritično.Neče vrijeme čekat da oni napreduju,vrijeme če ih pojest budul ovako kao puževi napredovali.Jel misliš i iduču sezonu da ti nabrojani igraju ko sad i da se napada premijer liga? Jelde ne može? Pa ne može nažalost po njih,Čelika če biti igrali oni za njeg ili ne.Ali oni če onda biti nosioci Nemile,Fortune i tih klubova.Osim Durme koji napreduje konstantno i Sivca ostali kaskaju podobro za napretkom.Mi možemo imat ili ne imat strpljenja i čekat,al oni ne mogu čekat jer vrijeme ne čeka nažalost nikog.
::::SAMO ČELIK::::

denisov

Post Postao/la denisov » 12 okt 2023, 08:20

zamorano je napisao/la:
12 okt 2023, 06:03
denisov je napisao/la:
laudrop je napisao/la:
slika

44 pobjede
10 nerješenih utakmica

Nije to baš preko noči.Niko ne traži od njih da budu Mesiji ali da za dvije godine nisu napredovali mrve e to je kritično.Neče vrijeme čekat da oni napreduju,vrijeme če ih pojest budul ovako kao puževi napredovali.Jel misliš i iduču sezonu da ti nabrojani igraju ko sad i da se napada premijer liga? Jelde ne može? Pa ne može nažalost po njih,Čelika če biti igrali oni za njeg ili ne.Ali oni če onda biti nosioci Nemile,Fortune i tih klubova.Osim Durme koji napreduje konstantno i Sivca ostali kaskaju podobro za napretkom.Mi možemo imat ili ne imat strpljenja i čekat,al oni ne mogu čekat jer vrijeme ne čeka nažalost nikog.
I treba mjenjat odma svu djecu ?

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 12 okt 2023, 08:22

Meni je od svega u ovome svemu najbitnije na nas Celik OZDRAVI!! Na dobrom smo putu i moramo saburat, bice osilacija u igri ali vjerujem da cemo opet zavrsit u top 5. Hajde sad da dobijemo Simm pa da docekamo Slobodu pred minimalno 5000 !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 12 okt 2023, 09:36

Hajmo dobit ove, hajmo dobit one a nikog mi nismo dobili kako treba od jeseni hah. Ocekuj da ces izgubiti na strani a kuci nerjeseno max sa ovom igrom. Pa gledali iko igru . Mi neznamo fudbala igrati ,fola bokovi igracine nezna niko ubacit lopte. Dajte malo realnosti kakvo peto mjesto. Pa ne pise niko ovde sto mu je cejf pljuvat po treneru i igracima. Mi sa ovom igrom ne mozemo nikog u ovoj ligi dobiti

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 12 okt 2023, 09:44

denisov je napisao/la:
12 okt 2023, 08:20
zamorano je napisao/la:
denisov je napisao/la:

Kako nisu napredovali vecina ih je bilo u kantunu sad su 2 ranga iznad. Nek bude Fortuna ogledalo ispli u kupu kad smo u kantonu bili iduce godine nakantali ih 10 0. Nije neko mjerilo al da se napredovalo jest jel dovoljno vidjet cemo

denisov

Post Postao/la denisov » 12 okt 2023, 09:50

nicaze95 je napisao/la:
12 okt 2023, 09:44
denisov je napisao/la:
12 okt 2023, 08:20
zamorano je napisao/la:

Kako nisu napredovali vecina ih je bilo u kantunu sad su 2 ranga iznad. Nek bude Fortuna ogledalo ispli u kupu kad smo u kantonu bili iduce godine nakantali ih 10 0. Nije neko mjerilo al da se napredovalo jest jel dovoljno vidjet cemo
Mancester koji placa igrace po 100 miliona ulazi u velike krizu rezultata sto ne bi nasa djeca igrala nekad malo losije i opet ne izgube. Znaci odjednom sad sve ono sto smo ih dizali u nebesa pojma nemaju? Kakav smo mi los narod zato nema nam nikad napredka

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 okt 2023, 10:16

Prosle.sezone Stupcanica kao novajlija u 1.ligi prvi dio sezone zavrsila u opasnoj zoni 13 ili 14 na tabeli. Na zimu se planski pojacali i na kraju zavrsili kao 2. Mislim nama nista ne znaci ova sezona, ali bi dobro bilo da budemo medju 5 ekipa
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

denisov

Post Postao/la denisov » 12 okt 2023, 10:18

dinodino2019 je napisao/la:
12 okt 2023, 10:16
Prosle.sezone Stupcanica kao novajlija u 1.ligi prvi dio sezone zavrsila u opasnoj zoni 13 ili 14 na tabeli. Na zimu se planski pojacali i na kraju zavrsili kao 2. Mislim nama nista ne znaci ova sezona, ali bi dobro bilo da budemo medju 5 ekipa
O tome govorim. Jos treba dodati planski sa velikim budzetom za igrace

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 12 okt 2023, 10:40

A ko nas je to nadigrao? Sve golove koje smo primili primili smo iz neke gluposti na terenu, a na svim utakmicama imali smo terensku inicijativu kada sagledaš svih 90 minuta.

Idemo derat Simm bau pa Slobodu! :salut:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 okt 2023, 10:52

denisov je napisao/la:
12 okt 2023, 09:50
Mancester koji placa igrace po 100 miliona ulazi u velike krizu rezultata sto ne bi nasa djeca igrala nekad malo losije i opet ne izgube. Znaci odjednom sad sve ono sto smo ih dizali u nebesa pojma nemaju? Kakav smo mi los narod zato nema nam nikad napredka
Bas nesto kontam kako je najveca suplja "i kad te ne ide, mi smo uz tebe", naravno uz izuzetak onih nasih standardnih 1000. A generalno smo izuzetno prevrtljiva publika.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 okt 2023, 11:25

Ja ne znam koji vi klub pratite. Nije isto biti u borbi za vrh i u borbi za opstanak. Samo primjer ove utakmice protiv Bau, pa mi odgovori jel znači šta. Ako dobiješ Bau, čeka te derbi u dobrom raspoloženju i 3000 ulaznica, a ako usereš 6. utakmicu za redom, čeka te jedva 1000 ulaznica. Direktna finansijska šteta od 14 000 KM.

Pored ulaznica potencijalno loš plasman može smanjiti broj donacija i sponzora i otežati upravi maksimalno. Na kraju sezone bi nedaj bože mogao ostati uskraćen za preko 100 000 KM.

Mi nemamo taj luksuz, poginuti i iskrvariti protiv Sim Bau za pobjedu i svaku narednu do polusezone :!:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 12 okt 2023, 11:35

Truhlo je napisao/la:
12 okt 2023, 11:25
Ja ne znam koji vi klub pratite. Nije isto biti u borbi za vrh i u borbi za opstanak. Samo primjer ove utakmice protiv Bau, pa mi odgovori jel znači šta. Ako dobiješ Bau, čeka te derbi u dobrom raspoloženju i 3000 ulaznica, a ako usereš 6. utakmicu za redom, čeka te jedva 1000 ulaznica. Direktna finansijska šteta od 14 000 KM.

Pored ulaznica potencijalno loš plasman može smanjiti broj donacija i sponzora i otežati upravi maksimalno. Na kraju sezone bi nedaj bože mogao ostati uskraćen za preko 100 000 KM.

Mi nemamo taj luksuz, poginuti i iskrvariti protiv Sim Bau za pobjedu i svaku narednu do polusezone :!:
Alaj se prijatelju sutas ciframa cega 100 milja. Svjedok si da evo protiv Klisa gdje stadion bio fino popunjen nesto preko 20 milja na kartama imali zaradee

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 okt 2023, 11:42

nicaze95 je napisao/la:
12 okt 2023, 11:35
Truhlo je napisao/la:
12 okt 2023, 11:25

Alaj se prijatelju sutas ciframa cega 100 milja. Svjedok si da evo protiv Klisa gdje stadion bio fino popunjen nesto preko 20 milja na kartama imali zaradee
Protiv Klisa je prodano skoro 6000 ulaznica, blizu 30k KM.

15 utakmica prosjek 900 = 13500 ulaznica u slučaju loše sezone
15 utakmica prosjek 1600 = 24000 ulaznica u slučaju solidne sezone i solidnog plasmana.

Razlika 10500 ulaznica u prosjeku sa 6KM, 63 000KM samo na ulaznicama minus. Dodaj tu hlađenje pokojeg donatora i lošu poziciju za akviziciju novih sponzora, završiš kratak 100 000KM na kraju sezone.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 12 okt 2023, 12:01

da si mi mozemo toliki minus priustit mi bi bili u premier ligi

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.