Zato je Amer Mehić spreman da izdominira sredinu terena i pokaže sir Duvnjaku da je pogriješio

Samo sa 3 5 2 možemo se oduprijeti Mehiću

Moderator/ica: GracanicaAA
Zato je Amer Mehić spreman da izdominira sredinu terena i pokaže sir Duvnjaku da je pogriješio
Stavi Talhu umjesto Mehića. Mehic ne radi osnovno sto treba, KRETATI SE!Truhlo je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:59
Do subote ostala je još jedna neriješena pozicija, tj za startera se bore Tabaković i Međuseljac. Duvnjak će u autobusu odlučiti ko će startati, za sada Međuseljac ima prednost.
U odnosu na jučer, Žuna prelazi na šesticu umjesto osmice, kako bi diktirao tempo i slao duge lopte napadačima i bekovima koji će biti ofanzivni.
Bekovi će dobiti 60 minuta bez obzira na rezultat, poslje toga ulaze Hrelja i Karalić da pojedu Bau. Salkanović će dobiti minute u napadu, isto tako možemo očekivati Begića ili Tabakovića sa klupe da zamjene jednog od tri veznjaka u sredini.
Nikad zdraviju pricu nismo imali a pojave se pametnjakovici koji zele preko noci da je Ali Mesi, Durmis Ronaldo, Davud Alba, Duvnjak Ferguson. Ponavljam stoti put velika podrska Duvnjaku na celu i igracima koji vrijede biti dio Celika
Nije to baš preko noči.Niko ne traži od njih da budu Mesiji ali da za dvije godine nisu napredovali mrve e to je kritično.Neče vrijeme čekat da oni napreduju,vrijeme če ih pojest budul ovako kao puževi napredovali.Jel misliš i iduču sezonu da ti nabrojani igraju ko sad i da se napada premijer liga? Jelde ne može? Pa ne može nažalost po njih,Čelika če biti igrali oni za njeg ili ne.Ali oni če onda biti nosioci Nemile,Fortune i tih klubova.Osim Durme koji napreduje konstantno i Sivca ostali kaskaju podobro za napretkom.Mi možemo imat ili ne imat strpljenja i čekat,al oni ne mogu čekat jer vrijeme ne čeka nažalost nikog.
I treba mjenjat odma svu djecu ?zamorano je napisao/la: ↑12 okt 2023, 06:03Nije to baš preko noči.Niko ne traži od njih da budu Mesiji ali da za dvije godine nisu napredovali mrve e to je kritično.Neče vrijeme čekat da oni napreduju,vrijeme če ih pojest budul ovako kao puževi napredovali.Jel misliš i iduču sezonu da ti nabrojani igraju ko sad i da se napada premijer liga? Jelde ne može? Pa ne može nažalost po njih,Čelika če biti igrali oni za njeg ili ne.Ali oni če onda biti nosioci Nemile,Fortune i tih klubova.Osim Durme koji napreduje konstantno i Sivca ostali kaskaju podobro za napretkom.Mi možemo imat ili ne imat strpljenja i čekat,al oni ne mogu čekat jer vrijeme ne čeka nažalost nikog.
Kako nisu napredovali vecina ih je bilo u kantunu sad su 2 ranga iznad. Nek bude Fortuna ogledalo ispli u kupu kad smo u kantonu bili iduce godine nakantali ih 10 0. Nije neko mjerilo al da se napredovalo jest jel dovoljno vidjet cemodenisov je napisao/la: ↑12 okt 2023, 08:20I treba mjenjat odma svu djecu ?zamorano je napisao/la: ↑12 okt 2023, 06:03Nije to baš preko noči.Niko ne traži od njih da budu Mesiji ali da za dvije godine nisu napredovali mrve e to je kritično.Neče vrijeme čekat da oni napreduju,vrijeme če ih pojest budul ovako kao puževi napredovali.Jel misliš i iduču sezonu da ti nabrojani igraju ko sad i da se napada premijer liga? Jelde ne može? Pa ne može nažalost po njih,Čelika če biti igrali oni za njeg ili ne.Ali oni če onda biti nosioci Nemile,Fortune i tih klubova.Osim Durme koji napreduje konstantno i Sivca ostali kaskaju podobro za napretkom.Mi možemo imat ili ne imat strpljenja i čekat,al oni ne mogu čekat jer vrijeme ne čeka nažalost nikog.
Mancester koji placa igrace po 100 miliona ulazi u velike krizu rezultata sto ne bi nasa djeca igrala nekad malo losije i opet ne izgube. Znaci odjednom sad sve ono sto smo ih dizali u nebesa pojma nemaju? Kakav smo mi los narod zato nema nam nikad napredkanicaze95 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 09:44Kako nisu napredovali vecina ih je bilo u kantunu sad su 2 ranga iznad. Nek bude Fortuna ogledalo ispli u kupu kad smo u kantonu bili iduce godine nakantali ih 10 0. Nije neko mjerilo al da se napredovalo jest jel dovoljno vidjet cemodenisov je napisao/la: ↑12 okt 2023, 08:20I treba mjenjat odma svu djecu ?zamorano je napisao/la: ↑12 okt 2023, 06:03
Nije to baš preko noči.Niko ne traži od njih da budu Mesiji ali da za dvije godine nisu napredovali mrve e to je kritično.Neče vrijeme čekat da oni napreduju,vrijeme če ih pojest budul ovako kao puževi napredovali.Jel misliš i iduču sezonu da ti nabrojani igraju ko sad i da se napada premijer liga? Jelde ne može? Pa ne može nažalost po njih,Čelika če biti igrali oni za njeg ili ne.Ali oni če onda biti nosioci Nemile,Fortune i tih klubova.Osim Durme koji napreduje konstantno i Sivca ostali kaskaju podobro za napretkom.Mi možemo imat ili ne imat strpljenja i čekat,al oni ne mogu čekat jer vrijeme ne čeka nažalost nikog.
O tome govorim. Jos treba dodati planski sa velikim budzetom za igracedinodino2019 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 10:16Prosle.sezone Stupcanica kao novajlija u 1.ligi prvi dio sezone zavrsila u opasnoj zoni 13 ili 14 na tabeli. Na zimu se planski pojacali i na kraju zavrsili kao 2. Mislim nama nista ne znaci ova sezona, ali bi dobro bilo da budemo medju 5 ekipa
Bas nesto kontam kako je najveca suplja "i kad te ne ide, mi smo uz tebe", naravno uz izuzetak onih nasih standardnih 1000. A generalno smo izuzetno prevrtljiva publika.denisov je napisao/la: ↑12 okt 2023, 09:50Mancester koji placa igrace po 100 miliona ulazi u velike krizu rezultata sto ne bi nasa djeca igrala nekad malo losije i opet ne izgube. Znaci odjednom sad sve ono sto smo ih dizali u nebesa pojma nemaju? Kakav smo mi los narod zato nema nam nikad napredka
Ja ne znam koji vi klub pratite. Nije isto biti u borbi za vrh i u borbi za opstanak. Samo primjer ove utakmice protiv Bau, pa mi odgovori jel znači šta. Ako dobiješ Bau, čeka te derbi u dobrom raspoloženju i 3000 ulaznica, a ako usereš 6. utakmicu za redom, čeka te jedva 1000 ulaznica. Direktna finansijska šteta od 14 000 KM.dinodino2019 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 10:16Prosle.sezone Stupcanica kao novajlija u 1.ligi prvi dio sezone zavrsila u opasnoj zoni 13 ili 14 na tabeli. Na zimu se planski pojacali i na kraju zavrsili kao 2. Mislim nama nista ne znaci ova sezona, ali bi dobro bilo da budemo medju 5 ekipa
Alaj se prijatelju sutas ciframa cega 100 milja. Svjedok si da evo protiv Klisa gdje stadion bio fino popunjen nesto preko 20 milja na kartama imali zaradeeTruhlo je napisao/la: ↑12 okt 2023, 11:25Ja ne znam koji vi klub pratite. Nije isto biti u borbi za vrh i u borbi za opstanak. Samo primjer ove utakmice protiv Bau, pa mi odgovori jel znači šta. Ako dobiješ Bau, čeka te derbi u dobrom raspoloženju i 3000 ulaznica, a ako usereš 6. utakmicu za redom, čeka te jedva 1000 ulaznica. Direktna finansijska šteta od 14 000 KM.dinodino2019 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 10:16Prosle.sezone Stupcanica kao novajlija u 1.ligi prvi dio sezone zavrsila u opasnoj zoni 13 ili 14 na tabeli. Na zimu se planski pojacali i na kraju zavrsili kao 2. Mislim nama nista ne znaci ova sezona, ali bi dobro bilo da budemo medju 5 ekipa
Pored ulaznica potencijalno loš plasman može smanjiti broj donacija i sponzora i otežati upravi maksimalno. Na kraju sezone bi nedaj bože mogao ostati uskraćen za preko 100 000 KM.
Mi nemamo taj luksuz, poginuti i iskrvariti protiv Sim Bau za pobjedu i svaku narednu do polusezone![]()
Protiv Klisa je prodano skoro 6000 ulaznica, blizu 30k KM.nicaze95 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 11:35Alaj se prijatelju sutas ciframa cega 100 milja. Svjedok si da evo protiv Klisa gdje stadion bio fino popunjen nesto preko 20 milja na kartama imali zaradeeTruhlo je napisao/la: ↑12 okt 2023, 11:25Ja ne znam koji vi klub pratite. Nije isto biti u borbi za vrh i u borbi za opstanak. Samo primjer ove utakmice protiv Bau, pa mi odgovori jel znači šta. Ako dobiješ Bau, čeka te derbi u dobrom raspoloženju i 3000 ulaznica, a ako usereš 6. utakmicu za redom, čeka te jedva 1000 ulaznica. Direktna finansijska šteta od 14 000 KM.dinodino2019 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 10:16Prosle.sezone Stupcanica kao novajlija u 1.ligi prvi dio sezone zavrsila u opasnoj zoni 13 ili 14 na tabeli. Na zimu se planski pojacali i na kraju zavrsili kao 2. Mislim nama nista ne znaci ova sezona, ali bi dobro bilo da budemo medju 5 ekipa
Pored ulaznica potencijalno loš plasman može smanjiti broj donacija i sponzora i otežati upravi maksimalno. Na kraju sezone bi nedaj bože mogao ostati uskraćen za preko 100 000 KM.
Mi nemamo taj luksuz, poginuti i iskrvariti protiv Sim Bau za pobjedu i svaku narednu do polusezone![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.