Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la DamirT » 13 okt 2023, 23:30

tutankamon1905 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:27
Novinar je potom u najavi duela s Portugalom konstatovao kako se radi o utakmici u kojoj "ne možemo mnogo izgubiti", ali selektor se nije složio s tim.

"Ne možemo mnogo izgubiti? Možemo mnogo toga izgubiti, ali i mnogo toga dobiti. Neće biti lako. Bit će opasniji protivnik, ali i on će isto tako otvarati prostor.

Ovakvi se odgovori traze...sta bola ne mozes puno izgubit..mrzim ove floskule...Nema skidanja gaca unaprijed.
Savo je rijetko gotivan lik..nisam ga nesto prije pratio, al ovo otkad je reprezentaciju preuzeo samo rijeci hvale :salut:
Mogu mislit euforije ako se uzme bod. U inat Vici i njegovim kujicama :bih:

Nekako sam uvjeren u pozitivan rezultat u ponedjeljak.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 okt 2023, 23:31

Novinar je potom u najavi duela s Portugalom konstatovao kako se radi o utakmici u kojoj "ne možemo mnogo izgubiti", ali selektor se nije složio s tim.

"Ne možemo mnogo izgubiti? Možemo mnogo toga izgubiti, ali i mnogo toga dobiti. Neće biti lako. Bit će opasniji protivnik, ali i on će isto tako otvarati prostor.

Ovakvi se odgovori traze...sta bola ne mozes puno izgubit..mrzim ove floskule...Nema skidanja gaca unaprijed.
Savo je rijetko gotivan lik..nisam ga nesto prije pratio, al ovo otkad je reprezentaciju preuzeo samo rijeci hvale :salut:
Bravo za selektora 👏🏻
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 13 okt 2023, 23:31

Nista oni sa ovim nece postici, Vico je tu do marta 2029. godine, a onda Ivan Beus preuzima kormilo. Ili Beus ili neki drugi Hrvat.

Iz Uefe ce stici jedna cestitka i to je to.
"To je jednostavno SARAJEVO"

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 13 okt 2023, 23:31

Ludi scenarij: BiH Por 1, Lux Svk x...

Sa dvije pobjede u zadnja dva kola, idemo na Euro. :?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 okt 2023, 23:33

Rimes87 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:22
Centre forward je napisao/la:
13 okt 2023, 23:18
Virtual, zašto umanjuješ nečiji patriotizam? Nije baš da se mjeri brojem meridijana na kom neko bivstvuje.
A sta je po tebi definicija patriotizma?
To je široka tema a i pokasnoj'. Ovdje se uglavnom (kad se radi o ovim utakmicama) pljuje naš narod koji živi van granica naše banana države i proziva ih se pogrdnim imenima.

Na pamet mi pade jedan korektan i vaspitan forumaš, @alemSa. Čini mi se da tako ide nik, al' zna se na koga sam mislio. Momak živi u Americi. Po čemu smo recimo ti, ja ili bilo ko treći "veći domoljubi" od njega? Takav narativ vlada ovdje, bez ikakve razumne logike.

@virtual, pa nije ničija privatna prćija, slažem se. Al' ti si pisao u kontextu da ljudi " sa strane" prednjače u stavovima i vode neku internu politiku prema savezu. Koliko vidim, i ovdje na forumu, a i na nekim ostalim, većina dijeli njihovo mišljenje.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 13 okt 2023, 23:33

Virtu4l je napisao/la:
13 okt 2023, 23:15
Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.

Besmislen pokušaj koji će samo naškoditi reprezentaciji. Neće oni otjerati Vicu, niti će se dotični zabrinuti zbog njihovog nezadovoljstva. Smiješno je i pomalo komično ako oni očekuju da će se Zeljković jedno jutro probuditi i reći podnosim neopozivu ostavku. Naprotiv, ako je tačno sve ovo što pišu patriote, onda je ovo ono što on priželjkuje zar ne?

Nadam se da će policija u Zenici biti spremna, posebno jer bi trebao biti spektakl, dolazi nam jedna od najboljih ekipa na svijetu, poprilično rasterećena i sve što treba da nas zanima je fudbal, da odigramo dobro i pokušamo nemoguće.
Sisaj djoku i ti vise klosaru jedan, vazda neka negativa iz tebe izbija! Ebali te Savo Vico i Miske zajedno!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 13 okt 2023, 23:33

Moze li neko napisati ( ako se zna) koga mozemo izvuci u Barazu?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 okt 2023, 23:34

Sad bez zajebancije, mislim da Savo nije los selektor za razliku od levata Spačeka Hadzibegica i katastrofalnog Kodre i ova ekipa ima kvalitet barem da budemo bara bara za 2 mjesto sa ekipama poput Slovacke. Atmosfera oko reprezentacije je katastrofalna i ja bi sacekao barem da prodju ove tri pripremne za baraz i baraz pa onda nesto radio, tjerao itd. Ako propustimo EP u Njemackoj gdje bi na svakoj utakmici bilo po 30k navijaca to je bas lose za sve.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 13 okt 2023, 23:34

slika

Ali šta profula Luxemburg u 92. :tokralju:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 okt 2023, 23:35

Ne mogu da vjerujem da ljudi podržavaju ubacivanje baklji u teren. Sramotimo se pred cijelim svijetom a to nikakve konkretne promjene neće donijeti.

Kad banda bude imala sjednicu u zgradi saveza...bujrum tamo i palite. Ne dajte im izaći iz zgrade.

Sto se tice utakmice, vrlo dobra. Bila bi cista petica da mraka s tribina nije remetila ritam.

Sretno nam protiv Portugala.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 13 okt 2023, 23:36

mk1008 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:33
Dobri stari Portugal opet :rol:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 13 okt 2023, 23:36

mk1008 je napisao/la:
Mi, Norveška/Ukrajina, teroristi iz Jerusalema/Rumunija i Island.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 13 okt 2023, 23:38

mk1008 je napisao/la:
Trenutna situacija (Liga B):

slika

Potencijalni protivnici su oni koji završe treći u grupi, a trenutno su to najvjerovatnije Izrael, Finska, Ukrajina, Island, Norveška, Crna Gora (ili nedajbože Srbija), Švedska, Armenija...

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 13 okt 2023, 23:39

Virtu4l je napisao/la:
Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.

Besmislen pokušaj koji će samo naškoditi reprezentaciji. Neće oni otjerati Vicu, niti će se dotični zabrinuti zbog njihovog nezadovoljstva. Smiješno je i pomalo komično ako oni očekuju da će se Zeljković jedno jutro probuditi i reći podnosim neopozivu ostavku. Naprotiv, ako je tačno sve ovo što pišu patriote, onda je ovo ono što on priželjkuje zar ne?

Nadam se da će policija u Zenici biti spremna, posebno jer bi trebao biti spektakl, dolazi nam jedna od najboljih ekipa na svijetu, poprilično rasterećena i sve što treba da nas zanima je fudbal, da odigramo dobro i pokušamo nemoguće.
Ajde ba vise odvadi i ti malo...

Austrija njemacka,a dva glavna transparentna na ogradi Manijaci i Red Army

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 okt 2023, 23:40

hurem je napisao/la:
13 okt 2023, 23:35
Ne mogu da vjerujem da ljudi podržavaju ubacivanje baklji u teren. Sramotimo se pred cijelim svijetom a to nikakve konkretne promjene neće donijeti.

Kad banda bude imala sjednicu u zgradi saveza...bujrum tamo i palite. Ne dajte im izaći iz zgrade.

Sto se tice utakmice, vrlo dobra. Bila bi cista petica da mraka s tribina nije remetila ritam.

Sretno nam protiv Portugala.
Podrzavaju ovi vonabi ultrasi, i oni sto vjeruju da ce amerika radi dodika vratiti ustav republike bih.
naprijed rejal

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 13 okt 2023, 23:41

Tri godine hladili m.uda, danas kad su igraci odigrali jednu od boljih utakmica, hoce prekid utakmice, kod nas dva dobra nikad sastaviti. :kafa: Kakav god bio savez ovi igraci sa ovakvim zalaganjem kao danas su zasluzili podrsku. :bih: Protest postujem, pokoju baklju ali prekide utakmica ne, cisto huliganstvo.Takodzer mora se shvatiti da nacim izbora saveza se ovako nece promjeniti.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 13 okt 2023, 23:42

galia95 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:38
mk1008 je napisao/la:
Trenutna situacija (Liga B):

slika

Potencijalni protivnici su oni koji završe treći u grupi, a trenutno su to najvjerovatnije Izrael, Finska, Ukrajina, Island, Norveška, Crna Gora (ili nedajbože Srbija), Švedska, Armenija...
Samo ne Finska i onaj Pukki
Sanjam tog lika :crazy:
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 13 okt 2023, 23:42

Napoleon1921 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:39
Virtu4l je napisao/la:

Ajde ba vise odvadi i ti malo...

Austrija njemacka,a dva glavna transparentna na ogradi Manijaci i Red Army
Nisam ni u njemačkoj ni Austriji ni pizdi materinoj,da imam para isto bih ovako uradio,otišao na tekmu sa palestinskom zastavom i zapalio što se da zapaliti da se napravi prekid

Cestitke momcima a sad ako Vico ne bude trazio prazan stadion od uefe da malo smiri situaciju u Zenici još jače makar vodili 5 0

Džabe mi I titula prvaka svijeta ako savez vodi čovjek koji ne voli državu a pri tome kriminalac koji I uništava našu ligu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 13 okt 2023, 23:42

Debili stavili baklje u supak da ih uvedu na stadion.

Zadnjih 7 godina smo igrali lose a nisu bacili ni jednu baklju u teren. Sad kad smo poceli dobro igrati sa Savom oni prave haos.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2023, 23:44

Centre forward je napisao/la:
@virtual, pa nije ničija privatna prćija, slažem se. Al' ti si pisao u kontextu da ljudi " sa strane" prednjače u stavovima i vode neku internu politiku prema savezu. Koliko vidim, i ovdje na forumu, a i na nekim ostalim, većina dijeli njihovo mišljenje.
Ma koja crna većina, pa pogledaj ko piše, deset istih likova, frustriranih neznalica koji se vjerovatno potpisuju palcem. Zapamti da uvijek trebaš ići kontra njih i vrijeme će pokazati da si u pravu. Kod mene ti to uvijek tako funkcioniše. Od prvog pa evo do posljednjeg selektora.

Kao što rekoh, besmislena borba u najgorem mogućem trenutku. Reprezentacija se spašava, imamo 50-50 šanse da se plasiramo na Evropsko prvenstvo i sad zbog njih trebamo i to uprskati?

Ne znam za tebe, ali ja želim Edina Džeku gledati bar još jednom na nekom velikom takmičenju, a ovo mu je posljednja šansa. Malo je reći da je to zaslužio.

Šta sad, prekinuće se utakmica u Zenici i desiće se ništa. Zapamti - ništa. Dobićemo kaznu da igramo bez navijača i to je to.

Oni ne mogu smijeniti predsjednika mjesne zajednice, a ne predsjednika fudbalskog saveza koji sve konce drži u svojim rukama.

Bori se legendo protiv saveza, ali nemoj da momci na terenu ispaštaju zbog toga. Znaš gdje je zgrada, idi lijepo pa organizuj proteste niko ti ne brani.

Ja želim reprezentaciju na Evropskom prvenstvu dok postoji i promil šanse za to. Ovakve radnje će debelo smanjiti taj procenat.

mk1008 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:42
Samo ne Finska i onaj Pukki
Sanjam tog lika :crazy:
Mislim da ne možemo dobiti Finsku, bili smo u istoj grupi u ligi nacija. Oni idu u baraž samo ako se mi direktno plasiramo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 23 gosta.