Centre forward je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:33
@virtual, pa nije ničija privatna prćija, slažem se. Al' ti si pisao u kontextu da ljudi " sa strane" prednjače u stavovima i vode neku internu politiku prema savezu. Koliko vidim, i ovdje na forumu, a i na nekim ostalim, većina dijeli njihovo mišljenje.
Ma koja crna većina, pa pogledaj ko piše, deset istih likova, frustriranih neznalica koji se vjerovatno potpisuju palcem. Zapamti da uvijek trebaš ići kontra njih i vrijeme će pokazati da si u pravu. Kod mene ti to uvijek tako funkcioniše. Od prvog pa evo do posljednjeg selektora.
Kao što rekoh, besmislena borba u najgorem mogućem trenutku. Reprezentacija se spašava, imamo 50-50 šanse da se plasiramo na Evropsko prvenstvo i sad zbog njih trebamo i to uprskati?
Ne znam za tebe, ali ja želim Edina Džeku gledati bar još jednom na nekom velikom takmičenju, a ovo mu je posljednja šansa. Malo je reći da je to zaslužio.
Šta sad, prekinuće se utakmica u Zenici i desiće se ništa. Zapamti -
ništa. Dobićemo kaznu da igramo bez navijača i to je to.
Oni ne mogu smijeniti predsjednika mjesne zajednice, a ne predsjednika fudbalskog saveza koji sve konce drži u svojim rukama.
Bori se legendo protiv saveza, ali nemoj da momci na terenu ispaštaju zbog toga. Znaš gdje je zgrada, idi lijepo pa organizuj proteste niko ti ne brani.
Ja želim reprezentaciju na Evropskom prvenstvu dok postoji i promil šanse za to. Ovakve radnje će debelo smanjiti taj procenat.
mk1008 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:42
Samo ne Finska i onaj Pukki
Sanjam tog lika
Mislim da ne možemo dobiti Finsku, bili smo u istoj grupi u ligi nacija. Oni idu u baraž samo ako se mi direktno plasiramo.