Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2023, 00:03

Beduin je napisao/la:
13 okt 2023, 23:58
Ja bih najsretniji bio da izvucemo Izrael u barazu i onda javno se odreknemo utakmice protiv njih zbog terora kojeg vrse na jednim narodom
Ako sve ostane ovako, sa njima bi mogli igrati u finalu. Kad bi imali sreće da igramo u Zenici, ne sumnjam da bi bilo veselo i da bi se poslala ozbiljna poruka u svijet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 14 okt 2023, 00:04

Virtu4l je napisao/la:
13 okt 2023, 23:15
Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.

Besmislen pokušaj koji će samo naškoditi reprezentaciji. Neće oni otjerati Vicu, niti će se dotični zabrinuti zbog njihovog nezadovoljstva. Smiješno je i pomalo komično ako oni očekuju da će se Zeljković jedno jutro probuditi i reći podnosim neopozivu ostavku. Naprotiv, ako je tačno sve ovo što pišu patriote, onda je ovo ono što on priželjkuje zar ne?

Nadam se da će policija u Zenici biti spremna, posebno jer bi trebao biti spektakl, dolazi nam jedna od najboljih ekipa na svijetu, poprilično rasterećena i sve što treba da nas zanima je fudbal, da odigramo dobro i pokušamo nemoguće.
Tebe da Vico i Miske uzjaše, ti bi i to zvao spektakl. Oo virto kanto stara.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 okt 2023, 00:05

Ja bih bio najsretniji kad bi otisli na euro, a ti buraz pusku pod ruke i brani Palestinu
Meni se vise ide na Euro
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 14 okt 2023, 00:06

Rimes87 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:57
nastrojeni21 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:53
hurem je napisao/la:
13 okt 2023, 23:35
Ne mogu da vjerujem da ljudi podržavaju ubacivanje baklji u teren. Sramotimo se pred cijelim svijetom a to nikakve konkretne promjene neće donijeti.

Kad banda bude imala sjednicu u zgradi saveza...bujrum tamo i palite. Ne dajte im izaći iz zgrade.

Sto se tice utakmice, vrlo dobra. Bila bi cista petica da mraka s tribina nije remetila ritam.

Sretno nam protiv Portugala.
Kako zamisljas taj protest pred zgradom saveza? Prvo su vrlo male sanse da policija to dozvoli, drugo i da dozvoli pustila bi te pola sata i onda razlaz, jedino da navijaci batine dobiju od te iste policije i da noc provedu u stanici, a da ti preko foruma pametujes. Cuj ne dajte im izaci iz zgrade, u kakvoj bajci ti zivis? Osim toga, cisto sumnjam da Vico i kompanija ista vremena provode u zgradi saveza, sigurno on svaki radni dan bude po 8 sati u savezu, u mrskom mu Sarajevu.
Kako ga ti zamisljas? Sila masi daje ubrzanje.
A gdje vidis da ga ja prizeljkujem? Drzi se ti Rendzersa.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 14 okt 2023, 00:06

U baražu ko nas dobije unaprijed se raduje jer baraž,baraž mi nikad nećemo proć!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 00:06

antisisoja1919 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:52
Sveti je napisao/la:
13 okt 2023, 23:47
antisisoja1919 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:46
Cuj dobra utakmica, pa jbt nismo Italiju dobili, dobili smo Lihtenštajn. Ovaj Lihtenštajn bi naprimjer Albanija pregazila sa 5-6 golova u mreži.
A mi ove dizemo kao da su ne znam koga dobili. Blago nama...
Pa ovi su nas drzali na konopcima u zenici prije mjesec dana :|
Eh pa onda krivit i ove manekenke na terenu, jer su oni vecinski sudionik u tome.
I opet cu reci za Dzeku, jer on kao kapiten treba da izadje pred javnost i kaze kako stvari stoje.
Ne mogu Begović, Lulic, Ahmedhodzic...bit glupi a samo on pametan.
Svi vidimo da je stanje katastrofa i da olos na celu saveza unistava savez, a Dzeko suti kao da je sve top.
**** i njega i Sofiju mu.
Nevjerovatno je koliko postovanje prema dzeki osjecam, covjek koji je ovu zemlju i prosloavi i zaduzio...historijska licnost u svakom smislu te rijeci

..al ova sutnja i pickaluk nek mu idu na obraz....da dozivis da te kao jednu takvu legendu, kao kapitena, tvoji navijaci mrskaju jer si pizda koja suta koja makar ni demonstrativno kaze evo necu igrat dok su oni tu pa ne moras nista visee

Nevjerovatno razocarenje

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 okt 2023, 00:09

Beduin je napisao/la:
13 okt 2023, 23:58
Ja bih najsretniji bio da izvucemo Izrael u barazu i onda javno se odreknemo utakmice protiv njih zbog terora kojeg vrse na jednim narodom.
Znam da bi u tom scenariju mi najvise naj3bali, znam da se to nikad ne bi ni desilo da uradimo, ali eto. Izrael ne zasluzuje uopste da igra evropska natjecanja, nije fer prema drugim reprezentacijama kojima uzimaju to jedno mjesto i nadam se da ce neko nekad pokrenuti to pitanje. Da ta teroristicka zemlja vise ne igra u evropskim kvalifikacijama bilo kojeg sporta.
Tačno imam osjećaj da bi 80% ljudi navijalo za Palestinu protiv nas
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 14 okt 2023, 00:09

Pobjedis reprezentaciju od koje ima samo jedna losija i pise se da je jedna od boljih odigranih utakmica, da je selektor dobar i ostale gluposti. Ova utakmica ne moze biti nikakvo mjerilo.

Sto se tice borbe protiv saveza, apsolutno podrzavam. Nije savez samo vezan za repku. Savez je ono kad citamo da je sudija napravio lakrdiju, da je pokraden Velez, Zeljo, Sarajevo itd, da sudija nije dosudio penal, da je dosudio nepostojeci penal itd. Savez je i kad se prekida utakmica zbog neke parole ili zastave sa ljiljanima, a ne prekida zbog cetnickog folklora po RS-u. Savez je i kad ne zeli cestitati dan nezavisnosti BiH. Savez je i kad pokusava zabraniti zastavu koja je bila zvanicna zastava BiH i jos puno toga. Sve ono sto ne stima vec godinama, to je savez i to treba mjenjati.
Zadnja izmjena: SamoTravnik, dana/u 14 okt 2023, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 14 okt 2023, 00:11

NoDi80 je napisao/la:
14 okt 2023, 00:05
Ja bih bio najsretniji kad bi otisli na euro, a ti buraz pusku pod ruke i brani Palestinu
Meni se vise ide na Euro
Tvoj problem care onda sto ti je sport ispred ljudskosti
Volim tebe, više od sebe

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 14 okt 2023, 00:12

galia95 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:44
donDondon je napisao/la:
13 okt 2023, 23:42
Napoleon1921 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:39

Ajde ba vise odvadi i ti malo...

Austrija njemacka,a dva glavna transparentna na ogradi Manijaci i Red Army
Nisam ni u njemačkoj ni Austriji ni pizdi materinoj,da imam para isto bih ovako uradio,otišao na tekmu sa palestinskom zastavom i zapalio što se da zapaliti da se napravi prekid

Cestitke momcima a sad ako Vico ne bude trazio prazan stadion od uefe da malo smiri situaciju u Zenici još jače makar vodili 5 0

Džabe mi I titula prvaka svijeta ako savez vodi čovjek koji ne voli državu a pri tome kriminalac koji I uništava našu ligu
Upravo tako, mislim da je to poruka i zajednički stav većine forumaša ovdje! 👍 :bih:
Za mene reprezentacija nije Edin Dzeko,Safet Susic,Ognjem Vranjes,Sunjic itd
Za mene je reprezentacija tim momaka koji se bore za ovu državu da je predstave u što boljem svjetlu ,da ne podilaze nikome i da ne spuštaju glavu pred neprijateljima države,nismo u ratu nećemo ni sad.

Pa bio to miroslav Ivan muhamed svejedno mi ,dok god im država bude ispred inata i ponosa imat će moju podršku.

Srbija izbaci Adema iz reprezentacija jer nije pjevao himnu a kod nas ljudi otvoreno bodre i navijaju za druge reprezentacije,govore da Bosna nije njegova država a uz to vode i savez i klubove a igrači na sve to šute nebil zabiljezili još koji nastup i napunili CV.

Ne možeš promijeniti 5 selektora a u savezu isti ljudi,ne možeš se družiti sa Tegeltijom koji ruši državu a vamo predstavljat istu tu državu,ne možeš slaviti Božić sa Dodikom a slikavati se sa Dzekom,Amarom,Ibrahimom i nositi grb BiH

Samo neuk,slijep,pohlepan i neinteligentan može misliti da savez našoj državi želi dobro
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 14 okt 2023, 00:14

14 okt 2023, 00:06
Rimes87 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:53

Kako zamisljas taj protest pred zgradom saveza? Prvo su vrlo male sanse da policija to dozvoli, drugo i da dozvoli pustila bi te pola sata i onda razlaz, jedino da navijaci batine dobiju od te iste policije i da noc provedu u stanici, a da ti preko foruma pametujes. Cuj ne dajte im izaci iz zgrade, u kakvoj bajci ti zivis? Osim toga, cisto sumnjam da Vico i kompanija ista vremena provode u zgradi saveza, sigurno on svaki radni dan bude po 8 sati u savezu, u mrskom mu Sarajevu.
Cekaj ba, ko je reko ista o prizeljkivanju? Mislio sam da pricamo o zamisljanju?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 okt 2023, 00:14

donDondon je napisao/la:
14 okt 2023, 00:12
galia95 je napisao/la:
donDondon je napisao/la:

Nisam ni u njemačkoj ni Austriji ni pizdi materinoj,da imam para isto bih ovako uradio,otišao na tekmu sa palestinskom zastavom i zapalio što se da zapaliti da se napravi prekid

Cestitke momcima a sad ako Vico ne bude trazio prazan stadion od uefe da malo smiri situaciju u Zenici još jače makar vodili 5 0

Džabe mi I titula prvaka svijeta ako savez vodi čovjek koji ne voli državu a pri tome kriminalac koji I uništava našu ligu
Upravo tako, mislim da je to poruka i zajednički stav većine forumaša ovdje! 👍 :bih:
Za mene je reprezentacija tim momaka koji se bore za ovu državu da je predstave u što boljem svjetlu ,da ne podilaze nikome i da ne spuštaju glavu pred neprijateljima države,nismo u ratu nećemo ni sad.

Pa bio to miroslav Ivan muhamed svejedno mi ,dok god im država bude ispred inata i ponosa imat će moju podršku.

Srbija izbaci Adema iz reprezentacija jer nije pjevao himnu a kod nas ljudi otvoreno bodre i navijaju za druge reprezentacije,govore da Bosna nije njegova država a uz to vode i savez i klubove a igrači na sve to šute nebil zabiljezili još koji nastup i napunili CV.

Ne možeš promijeniti 5 selektora a u savezu isti ljudi,ne možeš se družiti sa Tegeltijom koji ruši državu a vamo predstavljat istu tu državu,ne možeš slaviti Božić sa Dodikom a slikavati se sa Dzekom,Amarom,Ibrahimom i nositi grb BiH

Samo neuk,slijep,pohlepan i neinteligentan može misliti da savez našoj državi želi dobro
👍:salut:
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 okt 2023, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 14 okt 2023, 00:15

donDondon je napisao/la:
galia95 je napisao/la:
donDondon je napisao/la:

:bow:
Sve stalo u par recenica
Volim tebe, više od sebe

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 okt 2023, 00:16

SamoTravnik je napisao/la:
14 okt 2023, 00:09
Pobjedis reprezentaciju od koje ima samo jedna losija i pise se da je jedna od boljih odigranih utakmica, da je selektor dobar i ostale gluposti. Ova utakmica ne moze biti nikakvo mjerilo.

Sto se tice borbe protiv saveza, apsolutno podrzavam. Nije savez samo vezan za repku. Savez je ono kad citamo da je sudija napravio lakrdiju, da je pokraden Velez, Zeljo, Sarajevo itd, da sudija nije dosudio penal, da je dosudio nepostojeci penal itd. Savez je i kad se prekida utakmica zbog neke parole ili zastave sa ljiljanima, a ne prekida zbog cetnickog folklora po RS-u. Savez je i kad ne zeli cestitati dan nezavisnosti BiH. Savez je i kad pokusava zabraniti zastavu koja je bila zvanicna zastava BiH i jos puno toga. Sve ono sto ne stima vec godinama, to je savez i to treba mjenjati.
Potpisujem! :bih:

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 14 okt 2023, 00:17

Rimes87 je napisao/la:
14 okt 2023, 00:14
Rimes87 je napisao/la:

Cekaj ba, ko je reko ista o prizeljkivanju? Mislio sam da pricamo o zamisljanju?
Ne zamisljam ga jer od protesta nema nista.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 14 okt 2023, 00:19

galia95 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:49
1921ljoze je napisao/la:
galia95 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:38

Trenutna situacija (Liga B):

slika

Potencijalni protivnici su oni koji završe treći u grupi, a trenutno su to najvjerovatnije Izrael, Finska, Ukrajina, Island, Norveška, Crna Gora (ili nedajbože Srbija), Švedska, Armenija...
Nema to veze
Zavrsi 6 u grupi ako si osigurao baraz krozi ligu nacija to je to....u barazu se samo gleda liga nacija...trenutno
Mi izrael ukrajina norveska
Koliko sam shvatio, samo ove prve četiri pored čijeg imena piše X su već osigurale baraž iz Lige nacija. Ovi ostali iz B lige idu u baraž ako završe treći. Slažem se da je komplikovano i zajebano za skontati.
Ne moraju zavrsit treci...lako je shvatit
Ove 4 sa x ako osiguraju plasaman upadaju naredne ekipe sa slike koju si poslao...

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 14 okt 2023, 00:23

14 okt 2023, 00:17
Rimes87 je napisao/la:
14 okt 2023, 00:14

Ne zamisljam ga jer od protesta nema nista.
Zasto onda uopste raspravljas o istim? Pod prvo, odmah da se dogovorimo, slazem se s tobom, proteste mozes zaboraviti, dovoljno je se prisjetiti tzv. Bosanskog proljeca. Ali ne mozes mi reci da su protesti pred zgradom saveza losije rjesenje od prekida utakmica ciji akteri ne zasluzuju da im remetis posao. Ovim se nista dobit nece, protestima hoce. Ovo je samo iskaljivanje razuzdanih emocija - bez cilja i sa minimalnom sansom za uspjeh.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 okt 2023, 00:24

Pa nije baš ni lako za skontati. Šta onda rade ostale ekipe iz ove lige B koje završe treće na tabeli? Trenutno ih ima najmanje 5-6 a baraž igraju samo 4 ekipe. Ko uskače ako neko od ove prve 4 direktno osigura plasman kroz kvalifikacije? Eto pretpostavimo da će Srbija i Škotska ići direktno, šta dalje?

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 00:26

donDondon je napisao/la:
galia95 je napisao/la:
donDondon je napisao/la:

Ljiljani konačno slavili: Prekid, parole protiv Saveza i rutinska pobjeda

Naslov...Kad smo kod toga sto se repka ne zove Ljiljani ane Zmjaevi....sad ce neko rec kako ce srbi i hrvati igrat? Bilo je srba i hrvata koji su casno za te liiljane poginuli tako da ne vidim problem da neko igra za iste ako vole BiH :bih: :bih:

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 okt 2023, 00:28

Reprezentaciju zovu Zmajevi iz istog razloga zašto Džeku zovu Dijamant - Marjan Mijajlović 😎🍺

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mostarska i 30 gostiju.