Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RacioEmocionalan
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la RacioEmocionalan » 14 okt 2023, 11:30

babino je napisao/la:
14 okt 2023, 11:18
pushi khurac, takvi svakako ne igraju za ovu reprezentaciju!
bosnje im lizu dupe 30 god kroz sve omladinske repke i cim malo odskoci, ponada se da je dobar za 'maticu', odleprsa.

yebite se i vi svi tolerantni bosnjaci, tj. oni koji samo ime takvo nose jer su im ga tate i mame odabrale.
Uzivao sam u svom zenickom domu, nemam veze sa dijasporom, gledajuci bakljadu, i opet cu uzivati. Neka nas kazne svim mogucim kaznama, zasto ne. Neka nas i izbace..
Kazu sta se postize ovim, da vam nije bilo bakljada i prekida tekmi prije 15ak godina, khitu bi vi sad navijali i saginjali se chetnicima vici i gici.
Bosnjaci nemaju rezervne drzave. Druga dva naroda koriste prednosti sistema u kojem se nalaze, uzimaju sve sto mogu iz istog sistema kojeg bi prvom prilikom porusili i pripojili ono gdje vojnickom cizmom kroce "svojim maticama" i sa takvima da se pregovara i da im se udvara? Problem je valjda sto im se kaze u lice da znamo ono sto misle. Kakva bijeda duha kod pojedinaca.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2023, 11:32

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 okt 2023, 11:26
JonSnow je napisao/la:
14 okt 2023, 10:53
jasta je napisao/la:
14 okt 2023, 10:46
Ljudi su različiti. Neko bi za malo uspjeha prodao sve, neko ne. Šta ako odemo na fkng euro? Imat ćete o čemu pričati, život će vam imat više smisla? Bili smo na SP i šta? Ova reprezentacija je nažalost oteta i prodata. Oteta od vice koji sam prizna da ovo nije njegova država i njegovog mentora dodika koji za nju ne bi navijao ni da igra sa Turskom. A prodata od raznih čolpi i nečolpi...jbš to sve. Značilo bi da naš svima dragi kapiten progovori koju, pa makar nikakvog utjecaja ne imalo. Većini raje znači i ovo od fanatikosa pa makar se ništa ne postiglo.
Sad će mnogi pitati a šta je rješenje, logično? Yblo vas rješenje, naša reprezentacija koju smo sa toliko ljubavi i žara pratili je oteta i nema je. A to da se Edinu ne smije ništa reći, jbite se i vi i on. Niko al baš niko nije iznad repke, države...i ove što ljude olako nazivaju seljacima, nabijem i vas urbane ublehe.....selam, zdravo i Bog nam pomogo.
Je li Vico bio na čelu saveza 2014. kad smo dobili silne pare od plasmana na SP i kad su ih potrošili na novu zgradu za svoje guzove?
Je li Vico bio na čelu saveza kad smo se sramotili protiv Kipra i Izraela?
Je li Vico bio na čelu saveza dok nas je Safet svojim vratolomijama udaljio od idućeg velikog takmičenja?

Da se razumijemo, Vico je smeće kriminalno, korumpirano i vrlo vjerovatno nacionalističko, al prestanimo glumit da je naslijedio Bayern ili Man. City pa ih sad uništava.
Jel ikad bilo ovakvo sudjenje u historiji BH lige? 21 je vijek protiv Borca je zabranjeno sutnuti loptu,Telgetija orgija statusima. Nema sportnih trenutaka,Arena uredno skloni sve,zabranjeni je bilo sta reci protiv Saveza,sudije zasticeni kao bijeli medvjedi,jedan nije suspendovan itd itd druga je stvar sto gledate samo repku.
Ma nikad, sve čisto i pošteno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 11:33

RacioEmocionalan je napisao/la:
14 okt 2023, 11:30
babino je napisao/la:
bosnje im lizu dupe 30 god kroz sve omladinske repke i cim malo odskoci, ponada se da je dobar za 'maticu', odleprsa.

yebite se i vi svi tolerantni bosnjaci, tj. oni koji samo ime takvo nose jer su im ga tate i mame odabrale.
Uzivao sam u svom zenickom domu, nemam veze sa dijasporom, gledajuci bakljadu, i opet cu uzivati. Neka nas kazne svim mogucim kaznama, zasto ne. Neka nas i izbace..
Kazu sta se postize ovim, da vam nije bilo bakljada i prekida tekmi prije 15ak godina, khitu bi vi sad navijali i saginjali se chetnicima vici i gici.
Bosnjaci nemaju rezervne drzave. Druga dva naroda koriste prednosti sistema u kojem se nalaze, uzimaju sve sto mogu iz istog sistema kojeg bi prvom prilikom porusili i pripojili ono gdje vojnickom cizmom kroce "svojim maticama" i sa takvima da se pregovara i da im se udvara? Problem je valjda sto im se kaze u lice da znamo ono sto misle. Kakva bijeda duha kod pojedinaca.
Zaista nakon svega nevjerovatno kako ogranicenih ljudi ima, da mu nacrtas ne bi shvatio

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 11:35

VensanKasel je napisao/la:
Napoleon1921 je napisao/la:
14 okt 2023, 10:30
14 okt 2023, 10:22

Ma sve su to SDA botovi , balije , najveći neprijatelji naše države .
Za ovakve izjave im je Bakir isprao mozak , ukradu par miliona kriv Dodik i tako ponavljaj i postade "istina" .
Joj guslara :rol: :rol: :bow: ja bi da dodam jos da treba fabrike otvarat

Kad mrzite balije toliko idite na drugu stranu koja je prosperitetna, izboricemo se mi i bez vas

Čim izneseš činjenice , ne zna se odgovoriti nego Bakirov priručnik u ruke i udri :mrgreen:

Koja druga strana ?

Šta ćete "vi" izboriti ?

Vico će otići . Doći će neko drugi . Je li ti stvarno misliš da neće krasti kao i ovaj ? Na svim nivoima države se masovno krade , apsolutno svim . U svim savezima je ista priča .

Je li Munib bio četalj ili ustaša ?
Munib pakas i lopov...yebem mu familiju...al ako su ti Munibova i Vicina vladavina ista onda nemoj ziv bio vise pisati o ovom jer tvoj mozak ne moze da pojmi neke stvari..a mozda i nece

Ona gdje takve kvazi stavove ne mozes prosipat, gdje ne bi smio pisnut...al nejse

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 okt 2023, 11:40

14 okt 2023, 09:53
Beduin je napisao/la:
14 okt 2023, 00:57
Virtu4l je napisao/la:
14 okt 2023, 00:03

Ako sve ostane ovako, sa njima bi mogli igrati u finalu. Kad bi imali sreće da igramo u Zenici, ne sumnjam da bi bilo veselo i da bi se poslala ozbiljna poruka u svijet.
To bez sumnje, ako i tu Vico ne bi donio odluku da se ne smiju palestinske zastave unositi. Bila bi tekma pod lupom, siguran sam, kao i da bi grmilo za Palestinu.
To svi prate, kao sto svi prenose saopstenje navijaca Celtica ili St. Paulija. Mozda to nije dobro za nas imidz, ali ja mrzim Izrael iz dna duse i iskreno se nadam da ce jednog dana nestati sa lica zemlje.
Što ne odgovoriš na post od @gruezi ? Interesuje me tvoj odgovor na prve 3 rečenice .
A ti si?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 okt 2023, 11:42

14 okt 2023, 11:35
14 okt 2023, 10:30

Joj guslara :rol: :rol: :bow: ja bi da dodam jos da treba fabrike otvarat

Kad mrzite balije toliko idite na drugu stranu koja je prosperitetna, izboricemo se mi i bez vas

Čim izneseš činjenice , ne zna se odgovoriti nego Bakirov priručnik u ruke i udri :mrgreen:

Koja druga strana ?

Šta ćete "vi" izboriti ?

Vico će otići . Doći će neko drugi . Je li ti stvarno misliš da neće krasti kao i ovaj ? Na svim nivoima države se masovno krade , apsolutno svim . U svim savezima je ista priča .

Munib pakas i lopov...yebem mu familiju...al ako su ti Munibova i Vicina vladavina ista onda nemoj ziv bio vise pisati o ovom jer tvoj mozak ne moze da pojmi neke stvari..a mozda i nece

Ona gdje takve kvazi stavove ne mozes prosipat, gdje ne bi smio pisnut...al nejse
Ok , moj mozak ne može da pojmi neke stvari , pa bih te zamolio da mi ti pojmiš .

Kakva je razlika između Vice i Muniba , osim što Vico gura Borac ? Je li obojica kradu ? Je li dokazano da je Munib krao ?

Gdje su naši najbolji klubovi , gdje su u upravama bili naši ljudi ? Govori li to nešto ? Ko je kriv za Želju , Čelik ili Slobodu ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 okt 2023, 11:43

Stanje u savezu je katastrofalno ali je i dalje bolje 10x nego kad su bosnjaci vladali od usanovica pusine pa do begica.
Jel ono Usanovic u BG potpisa izvjestaj poslije utakmice da nasim navijacima nista nije bilo i da je sve proteklo regularno..
Sudjenje je katastrofalno za ismijavanje u drzavi ali i dalje smijesno za vremena kad je zeljo sa osimom uzimao titule tako da ne prdite bezveze.
Begic pravi zgradu od Brazila a Vico terene i VAR.

Nije sve tako crno i bijelo kako fanatici vide. Vise su nas **** selektori poput Bajevica, Kodre i Hadzibegica nego savez. Svakako savez ih je birao pa i oni snose odgovornost ali mislim da su se i oni sokirali kakve su neznalice i idioti nabrojani..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 okt 2023, 11:46

Beduin je napisao/la:
14 okt 2023, 11:40
Beduin je napisao/la:

To bez sumnje, ako i tu Vico ne bi donio odluku da se ne smiju palestinske zastave unositi. Bila bi tekma pod lupom, siguran sam, kao i da bi grmilo za Palestinu.
To svi prate, kao sto svi prenose saopstenje navijaca Celtica ili St. Paulija. Mozda to nije dobro za nas imidz, ali ja mrzim Izrael iz dna duse i iskreno se nadam da ce jednog dana nestati sa lica zemlje.
Što ne odgovoriš na post od @gruezi ? Interesuje me tvoj odgovor na prve 3 rečenice .
A ti si?
Bombaysaphire . :kafa:

Hoćeš li sada odgovoriti , pošto tebe smatram normalnim forumašem .

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 11:46

14 okt 2023, 11:42

Koja druga strana ?

Šta ćete "vi" izboriti ?

Ok , moj mozak ne može da pojmi neke stvari , pa bih te zamolio da mi ti pojmiš .

Kakva je razlika između Vice i Muniba , osim što Vico gura Borac ? Je li obojica kradu ? Je li dokazano da je Munib krao ?

Gdje su naši najbolji klubovi , gdje su u upravama bili naši ljudi ? Govori li to nešto ? Ko je kriv za Želju , Čelik ili Slobodu ?
Kao sto rekoh, ako ne shvatas ne zasluzujes ni da znas

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2023, 11:47

avenija je napisao/la:
14 okt 2023, 11:43
Stanje u savezu je katastrofalno ali je i dalje bolje 10x nego kad su bosnjaci vladali od usanovica pusine pa do begica.
Jel ono Usanovic u BG potpisa izvjestaj poslije utakmice da nasim navijacima nista nije bilo i da je sve proteklo regularno..
Sudjenje je katastrofalno za ismijavanje u drzavi ali i dalje smijesno za vremena kad je zeljo sa osimom uzimao titule tako da ne prdite bezveze.
Begic pravi zgradu od Brazila a Vico terene i VAR.

Nije sve tako crno i bijelo kako fanatici vide. Vise su nas **** selektori poput Bajevica, Kodre i Hadzibegica nego savez. Svakako savez ih je birao pa i oni snose odgovornost ali mislim da su se i oni sokirali kakve su neznalice i idioti nabrojani..
Pa ona sezona kad se šiljilo Želji za titulu, pa je na kraju Zrinjski osvojio u Bijeljini je podjednako smiješna ko ova sezona, kad se gleda sudijski.
Da ne pričamo o pojedinačnim utakmicama kad su sudije jednokratno odrađivale zadatke za određene klubove.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 okt 2023, 11:48

gruezi je napisao/la:
14 okt 2023, 05:09
Beduin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
14 okt 2023, 00:03

Ako sve ostane ovako, sa njima bi mogli igrati u finalu. Kad bi imali sreće da igramo u Zenici, ne sumnjam da bi bilo veselo i da bi se poslala ozbiljna poruka u svijet.
Beduinu da li jednako mrzis I saudijsku arabiju kao izrael zbog onog sto rade muslimanima u jemenu?.. da te podsjetim da je saudijska arabija ubila vise ljudi I djece u jemenu nego izrael palestinaca za 70 godina.. mrzis li tursku zbog onog sto rade kurdima non stop vec decenijama? Da neki muslimani ugnjetuju palestince umjesto cionista bolila bi te kita za njima kao sto te boli za jemenom, libijom, kurdima itd.. o ujgurima I rohinjama da negovorim.. utuvi sebi u tintaru I ti I svi drugi glasni pro-palestinci da je ovo vrijeme da se mudro suti... biti glasan pro-palestinac je guranje prstiju u oci cionistima a samim tim I americi I britaniji a bez njih bosne nece biti jer da se ostatak zapada i rusija pita ne bi je ni bilo a ni bosnjaka u njoj.. amerika je ta koja je tokom rata naoruzavala abih, odmah poslije rata su dali ogromne kolicine oruzja koje se I sada koriste.amerika je ta koja naoruzava I jaca osbih svake godine sa novim donacijama.. ne guraj I ne suprostavljaj se nekome od koga ovisi tvoj opstanak pogotovo ako te taj neko jaca I drzi ti fige svake godine.. imaju I oni milijardu svojih mushica I nepravednih poteza I na balkanu i svugdje u svijetu ali budi zahvalan sto su oni ti koji se pitaju u bosni jer da se pitaju ftancuzi , rusi ili madzari nahebali bi mi opet..da se francuska pitala danas bi rus bio u kijevu a na balkanu bi preko terorista spc tinjao rat gori nego ovaj u ukrajini a sarajevo I gorazde bi bili gaza.. mi za palestinu nemozemo uciniti nista, nemozemo joj pomoci na bilo koji nacin a glumljenje nekih pravednika I moralista u ovom protektoratu u kojem zivimo a u koje su nas strpale mladomuslimanske posrbice moze nas samo dovesti do toga da mi postanemo evropski palestinci.okruzen si komsijama I ideologijama koji jedva cekaju da im se ukaze prilika da rade bosnjako-bosancima I gradzanski nastrojenim bh hrvatima ovo sto cionisti rade ljudima u gazi.. pravoslavni talibani I ndh katolibani bi bili jos krvolocniji budi siguran u to.. zato pamet u glavu, u se I u svoje kljuse i mudro suti, budi spreman I nedozvoli sebi nikad da budes goloruk jer ti je to jednosmjerna karta za tomasicu..

Sto se tekme tice otorilike kao da se igralo protiv goska ili igmana iz konjica.. nije nerealno da se pobjedi portugal jer ce igrati sa pola snage a kod njih najjaci sastav nepostoji jer su svi igraci na rosteru skoro istog kvaliteta.. lux slovacka ce biti x to sam siguran I onda cemo opet imati sve u svojim rukama
Radio sam dosta vremena sa arapima i uvjerio se kakav su sljam, kako im nista nije sveto i da dosta toga forsiraju zbog javnosti, serijata u zemlji, a Bog sami zna sta rade kad napuste svoju zemlju, a i sam sam se nagledao dosta toga. Nazalost.
Naravno da ne mozes biti indolentan prema Jemenu, prema Paleatini, nije fer mi prema Kurdima, dosta toga nije fer druze. I dosta toga bi moglo biti bolje kad bi se radilo srcem, ako vjeru stavljas ispred nacije (npr.) onda i iz vjerskih razloga ne smijes dozvoliti surovanje sa Izraelom i Amerikom naustrb ostalih zemalja. Narocito sto si finansijski nadmocan i neovisan. Ali sta je, tu je.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 okt 2023, 11:50

14 okt 2023, 11:46
Beduin je napisao/la:

A ti si?

Odgovorio sam onako kako ja dozivljavam sve to. :thumbup:

075 ❤

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 okt 2023, 11:51

Eno kaze BHF da ste tastatura ratnici, al šta su im anonimni forum korisnici krivi 😂😂😂
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 okt 2023, 11:52

Ma yebo te savez i lopta, kad je Dodik predsjednik drzave nikome ne smeta, da nam smanje plate na 300 KM nece niko protestovat, al et borili bi se protiv saveza.

Uradite sta sa svog zivota, yebo vas savez.

I oni glume huligane neke, ultras prica je vezana za klupski nogomet. Reprezentacija je povedes zenu, dijete kokice ovo ono. Tako je svuda u svijetu, samo kod nas huligane glume nekakve. Jos napravili 10 grupa, sve huligancine lafo

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 okt 2023, 11:54

14 okt 2023, 11:42

Kao sto rekoh, ako ne shvatas ne zasluzujes ni da znas
Hoćeš li odgovoriti na pitanja o Želji , Slobodi i Čeliku ?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 12:02

Kad već spominjete Ušanovića spomenite pored toga što je Bošnjak da su ga Bošnjaci i otjerali iz saveza i da ga je poslije i sud osudio.

Vico da nije Miletov sestrić bi vjerovatno bio šumar a ne uspješni biznismen al to nije tema rasprave. Kad se kaže savez napolje valjda se misli na sve u savezu koji su odgovorni za rezultate i četiri selektora u godini dana. Najgore kvalifikacije za svjetsko prvenstvo od nezavisnosti i skoro pa ništa bolje kvalifikacije za Evropsko gdje smo gubili redom od Slovačke, Luksemburga, Islanda.

Naravno da nije uredu držati stranu Vici i okretati glavu na očigledno guranje Borca, možda se Virto vodi onom da će zajahati neko ko će Željezničar gurati ali to je za nas mimo Sarajeva jednako zlo.

Ne znam Jel baš slučajnost i to da je jedino Borcu teren uradjen na vrijeme, dok su drugi po pola sezone igrali kao gosti domace utakmice. Koliko sam upoznat na terenu Koševa su bile uočeni i brojni propusti ali i sam izbor firme koja ce izvoditi radove je i više nego sumnjiv.

Ne znam šta je riješenje ? Nastaviti pušiti racku Vidi u nadi da će nekad on i garnitura oko njega sjahati sami.

Šta je sporno u opšte u njihovim ostavkama, pogotovo ako se ne plasirani na evropsko prvenstvo ?

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 okt 2023, 12:04

Beduin je napisao/la:
14 okt 2023, 11:50
Beduin je napisao/la:

A ti si?

Odgovorio sam onako kako ja dozivljavam sve to. :thumbup:
Pročitao , hvala na odgovoru . :thumbup:

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 14 okt 2023, 12:11

Sta kreteni uradise jucer, dusu smo dali za zeleni stol

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 14 okt 2023, 12:12

babino je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
14 okt 2023, 10:45
Da sam neki talentovani neBosnjak rodjen u BiH i da zalutam na ovu temu, nikad ne bih zaigrao za ovu reprezentaciju.

O tome ja govorim.

Doslovno mi se povraca od vas “aware” Bosnjaka.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 12:15

Pa hajde vi liberalni Bošnjaci skupa sa Vicom organizujte baraž utakmicu u Banjaluci i dokažite nam da je ovo reprezentacija svih naroda. Jel može tako?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, lol89 i 30 gostiju.