Ako misliš na pare od Evrope, te pare su do u fening potrošene, samo se čeka da legnu da se preusmjere.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Probao je emisijom prije derbija prosle godine, najavio je neke stvari i potvrdio da je prisutan u klubu.
Onda kad je posudio one pare.
I od tad nam sve naopako i ide, bolje iz mikrokreditne da su ih uzeli.
Sama politika tih njegovih dupelizaca pljuvanje Bekrica (a prosle godine heroj bio i najbolji SD na svijetu), prije tog Edisa. Nije tajna da ih "gazda" ne mirise.
A i transfer rok kao da ga Dejo Nikolic vodio..
Ocekujem njegov angazman u klubu u januaru.
Ne moras siriti neke lazi namjerno. Nema ni Amara ni Misimovica u klubu. Ako imalo razmisljamo glavom, ne treba nijednom dati prilaz klubu.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:12Probao je emisijom prije derbija prosle godine, najavio je neke stvari i potvrdio da je prisutan u klubu.
Sama politika tih njegovih dupelizaca pljuvanje Bekrica (a prosle godine heroj bio i najbolji SD na svijetu), prije tog Edisa. Nije tajna da ih "gazda" ne mirise.
Misimovic je itekako ukljucen u procese u klubuTempero je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:30Ne moras siriti neke lazi namjerno. Nema ni Amara ni Misimovica u klubu. Ako imalo razmisljamo glavom, ne treba nijednom dati prilaz klubu.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:12Probao je emisijom prije derbija prosle godine, najavio je neke stvari i potvrdio da je prisutan u klubu.
FKŽ !
U koje procese?TeaM87 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:41Misimovic je itekako ukljucen u procese u klubuTempero je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:30Ne moras siriti neke lazi namjerno. Nema ni Amara ni Misimovica u klubu. Ako imalo razmisljamo glavom, ne treba nijednom dati prilaz klubu.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 okt 2023, 10:12
Probao je emisijom prije derbija prosle godine, najavio je neke stvari i potvrdio da je prisutan u klubu.
-
- Kontakt:
Jooj kakvo plakanje ze Bećom po komentarima, a i ovdje na forumu...ovoliko se nije plakalo za Hodzicem i Santosom kad su dzaba otisli ljetos.
Ista ovakva prica je bila i za Subašića, a eno ga sad rezerva u Zvijezdi. Ne bi me cudilo da Beća zavrsi i u federalki
Ista ovakva prica je bila i za Subašića, a eno ga sad rezerva u Zvijezdi. Ne bi me cudilo da Beća zavrsi i u federalki
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Odeš u prostorije kluba i kažeš:
-Ja sam Andrija Drljača, molim Vas dajte mi ispisnicu.
Nije teško.
Važi i za ostale talente, zna se koje.
-Ja sam Andrija Drljača, molim Vas dajte mi ispisnicu.
Nije teško.
Važi i za ostale talente, zna se koje.
- MocMahale444
90% pitara na temi cc.
E cuj bekric heroj i najbolji sd
Ovi amarovci nisu normalni. Khraj phrice
E cuj bekric heroj i najbolji sd

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
To je prica misketove struje bila prosle godine..MocMahale444 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 15:3190% pitara na temi cc.
E cuj bekric heroj i najbolji sd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjecam se kad su tebe isti proglasili pitarom jer si imao vise postova na fks opcenito nego ovdje.
-
- Kontakt:
I ode novi 6 milja savezu..
- MocMahale444
Lazes.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 okt 2023, 15:35To je prica misketove struje bila prosle godine..MocMahale444 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 15:3190% pitara na temi cc.
E cuj bekric heroj i najbolji sd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjecam se kad su tebe isti proglasili pitarom jer si imao vise postova na fks opcenito nego ovdje.
- MocMahale444
Prvi put da neko ovako nesto slaze.
Prije bi adolf ustao iz groba i poljubio çifutsku zastavu, nego ja pisao na pitarskoj temi.
Nit ja imam problem s ljudima na drugom forumu kao neki ovdje.
Prije bi adolf ustao iz groba i poljubio çifutsku zastavu, nego ja pisao na pitarskoj temi.
Nit ja imam problem s ljudima na drugom forumu kao neki ovdje.
-
- Kontakt:
Moguce da sam te zamjenio. Bio je nekad nik muha1921. Kontao sam da si ti pisao sa tog. Halali.
Citaj sta se pise..
90% ljudi je kliktalo Bekricu na Santosu, Hodzicu, pogotovo tamo. Osim tebe, kojem inace nista ne valja i ne znam da si ikad izrazio neko misljenje o treneru, igracu.
Nema niko problem sa navijacima FKŽ na onoj temi. Ali sa zaposlenicima koji brane lik Senada itekako, kao i ovdje koji brane lik Amara.
Ali sta objasnjavati tebi kojem smo svi pitari, jer tebi nesto smeta.
Citaj sta se pise..
90% ljudi je kliktalo Bekricu na Santosu, Hodzicu, pogotovo tamo. Osim tebe, kojem inace nista ne valja i ne znam da si ikad izrazio neko misljenje o treneru, igracu.
Nema niko problem sa navijacima FKŽ na onoj temi. Ali sa zaposlenicima koji brane lik Senada itekako, kao i ovdje koji brane lik Amara.
Ali sta objasnjavati tebi kojem smo svi pitari, jer tebi nesto smeta.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 13 okt 2023, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Raskid ugovora sa Bećom je još jedna pljuska rumenom papku koji je bajkice pričao prije par dana o istom tom Beći da je odbio Zrinjski, Borac i Sarajevo.
Rumeni napolje, idi u gospodski klub i tamo glumi sd.
Rumeni napolje, idi u gospodski klub i tamo glumi sd.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MocMahale444

Salim se udure je ali lupio si glupost, upalio si se jer sam prozvao rumenka.
Ono 90% se odnosilo na nove acc kao taj tvoj.

Lik lazov, cim je smutio i iznio laz da ce santos i hodzic šarnut trebao je biti nogiran. Ovo ostalo je samo pokazitelj njegovog (ne)znanja.
-
- Kontakt:
Koliko su me puta izbacili zbog milanaribara, hulahopke i ne bio noviMocMahale444 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 17:30Halaliti necu
Salim se udure je ali lupio si glupost, upalio si se jer sam prozvao rumenka.
Ono 90% se odnosilo na nove acc kao taj tvoj.![]()
Lik lazov, cim je smutio i iznio laz da ce santos i hodzic šarnut trebao je biti nogiran. Ovo ostalo je samo pokazitelj njegovog (ne)znanja.

Kad smo kod profila, jel @Kana ziv?
Ma Tuce varalica, kad ide sve je on. A kad ne ide kao na proljece i sad, to je do trenera i besparice.
Ali eto potrefilo mu se da bude SD.
Donijeli su nama Santos i Hodzic evropu, trebalo je i sa njima pogoditi, nije bilo lako.
Ma mene iznervira samo arsin na koji se gleda.
Sada su uprava i trener manje krivi, a Bekric vise.
Prosle godine Edis kriv, a Bekric i uprava nisu.
A u stvarnosti svi nose odgovornost.
Gledam jučer ovu mladu reprezentaciju i kontam kad smo posljednji put imali igrača Želje u prvih 11 U-21 repke u službenim utakmicama. Sad sam odlučio da pogledam i vidiš koliko je ovo žalosno.
Posljednji igrač Želje je bio Luka Malić u septembru 2021. godine protiv Irske, dakle preko 2 godine. Evo kroz posljednjih nekoliko godina službene utakmice U-21 repke u kojim je počeo od prve minute Željin igrač:
septembar 2021.: Luka Malić protiv Irske
mart 2021. : Eldar Šehić protiv Crne gore
onda godinu i po opet nema našeg igrača, sve do Boje:
septembar, oktobar, novembar 2019. : Petar Bojo
onda preko dvije godine nema našeg igrača, sve do Dženisa koji je u tom trenutku svakako nebitan igrač u Želji:
juni 2017: Dženis Beganović protiv Švicarske
Svi ovi nabrojani su igrali epizodnu ulogu u reprezentaciji jer nijedan nije vezao dva službena nastupa osim Boje koji uz to nije naše dijete.
Dakle strašno mali broj igrača, što dovoljno govori o nama.
Također dovoljno govori o nama da će u januaru sad biti 3 godine od našeg posljednjeg izlaznog transfera i to je bio Hajdarević u drugu ligu Turske za 50.000 eura. Na dnu sva slike možete vidjeti nulu koju smo zaradili u posljednjih nekoliko sezona od prodaje igrača:

Suludo je kako mi uopšte funkcionišemo bez IJEDNOG kapitalnog izvora prihoda, a to su:
Posljednji igrač Želje je bio Luka Malić u septembru 2021. godine protiv Irske, dakle preko 2 godine. Evo kroz posljednjih nekoliko godina službene utakmice U-21 repke u kojim je počeo od prve minute Željin igrač:
septembar 2021.: Luka Malić protiv Irske
mart 2021. : Eldar Šehić protiv Crne gore
onda godinu i po opet nema našeg igrača, sve do Boje:
septembar, oktobar, novembar 2019. : Petar Bojo
onda preko dvije godine nema našeg igrača, sve do Dženisa koji je u tom trenutku svakako nebitan igrač u Želji:
juni 2017: Dženis Beganović protiv Švicarske
Svi ovi nabrojani su igrali epizodnu ulogu u reprezentaciji jer nijedan nije vezao dva službena nastupa osim Boje koji uz to nije naše dijete.
Dakle strašno mali broj igrača, što dovoljno govori o nama.
Također dovoljno govori o nama da će u januaru sad biti 3 godine od našeg posljednjeg izlaznog transfera i to je bio Hajdarević u drugu ligu Turske za 50.000 eura. Na dnu sva slike možete vidjeti nulu koju smo zaradili u posljednjih nekoliko sezona od prodaje igrača:

Suludo je kako mi uopšte funkcionišemo bez IJEDNOG kapitalnog izvora prihoda, a to su:
- europska takmičenja koja prethodnih godina rijetko igramo
- prodaja igrača koja se nikako ne dešava godinama
- investitor kojeg svakako nemamo
- jak generalni sponzor
-
- Kontakt:
Vraca vam se Veselinović
-
- Kontakt:
Da i ja sam jutros na kafi čuo navode da se spominje njegov dolazak,al nisam vjerovao,al evo sad i ti napisa

-
- Kontakt:
Hoce li biti stream utakmice danas?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.