Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ferroviario
- Kontakt:
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Vici i jeste jedan od ciljeva da mi zamrzimo repku i krenemo u neki bojkot. Zato je to zadnje sto se smije desiti. A jos jedan cilj je gurat Borac, da tu probaju neke pare uzeti. Zato taj nece nikad dati ostavku, ako se ne desi nesto neocekivano. Nama su bosnjaci u savezu veci problem nego Vico, jer bez njih se ne mogu odluke donositi. Slicna situacija ko u politici, gdje se bosnjaci prodaju zarad fotelje.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kako si kontradiktoran, naravno da ne mijenja stvari kao što rekoh, debil je debil, pa gdje god da je.NerminFatic je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:52Sta mijenja na stvari? Jesi li ponosan na tog cobana?BenjooJutub je napisao/la: ↑14 okt 2023, 10:00Momak je iz Jablanice.NerminFatic je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:50Lijepo me bi stid sinoc kad se onaj bradati neandertalac, mozda iz Miknena, ko zna, s tribina izdera na Dzeku, naseg najveceg fudbalera svih vremena. Pa sta je ono!? Sreca pa je Dzeko uvijek pribran i saburli pa istrpi i samo okrenu glavu i poce pricati s nekim normalnijim navijacem.
Problem je sto si ti naglasio da je vjerovatno iz Miknena, e to mjenja stvari i sliku moju o tebi i tebi sličnima.
- ferroviario
- Kontakt:
Baklje i to podrzavam ali totalni bojkot bi bilo pucanje sebi u koljeno. Em bi sebi ispunili cilj, em bi pare koje fale namirili na drugi, kao kroz podizanje kazni za klubove u ligi.Orden43 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:00Igranje bez publike znaci da nece dobiti pare od ulaznica, sto veca novcana kazna to bolje jer ce nasi uhljupi imati manje para za sebe, po meni svako ko smatra da je bojkotovanje saveza glupost je mrzitelj nase drzavejestamaji je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:22naš savez je za podvoz, nivo crne afrike, ali fanatikosi taman isto tako
ova objava danas dno dna, nisu u stanju ništa konkretno napisati nego filozofiraju … čuj oni da filozofiraju![]()
ta gomila kretena nije u stanju u svojim koka mozgovima da shvati da ovo što rade rade prvo protiv svoje reprezentacije pa tek onda protiv saveza. na kraju bi rezultat toga mogao biti da igramo baraž u zenici pred delegatima, novinarima i skupljačima lopti.
smijem se kladiti da u portugalu bar cetvorica iz prvog tima nece zaigrati na bilinom..
bruno, bernardo, leao i cancelo.
previse su potrebni svojim klubovima u ovom trenutku
portugalija se ne mora zamarati vise s ovim kvalama
ocekujem vezni red sa palinjom, vitinjom i pereirom mozda ili mladim nevesom iz benfike..
napad ce igrati ronaldo sigurno radi nastupa, felix ili jota i pedro neto iz wolwesa..nadam se da ce tako nesto izaci na teren..mozda i dias stoper odmori ko zna
probat nesto izmajmunisat i zabit im rani gol na prepad..
poslije bunker branit se svim silama j na glavu skakat ako treba
bruno, bernardo, leao i cancelo.
previse su potrebni svojim klubovima u ovom trenutku
portugalija se ne mora zamarati vise s ovim kvalama
ocekujem vezni red sa palinjom, vitinjom i pereirom mozda ili mladim nevesom iz benfike..
napad ce igrati ronaldo sigurno radi nastupa, felix ili jota i pedro neto iz wolwesa..nadam se da ce tako nesto izaci na teren..mozda i dias stoper odmori ko zna
probat nesto izmajmunisat i zabit im rani gol na prepad..
poslije bunker branit se svim silama j na glavu skakat ako treba
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
babino je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:59reprezentacija je najjace oruzje saveza i gdje god drugo da udaris, nema odijeka.jestamaji je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:22naš savez je za podvoz, nivo crne afrike, ali fanatikosi taman isto tako
ova objava danas dno dna, nisu u stanju ništa konkretno napisati nego filozofiraju … čuj oni da filozofiraju![]()
ta gomila kretena nije u stanju u svojim koka mozgovima da shvati da ovo što rade rade prvo protiv svoje reprezentacije pa tek onda protiv saveza. na kraju bi rezultat toga mogao biti da igramo baraž u zenici pred delegatima, novinarima i skupljačima lopti.
neka ga igramo bez navijaca, neka nas suspenduju, sto da ne.
Chetniku treba pokazati gdje je dosao, yebo li mu dodik mamu, te da ne moze zabraniti ljiljane ili ismijavati navijace tipa ne cujem prozivke, nece mene ulica tjerati, neka se bolje organizuju..
spominju vidim i bagru balijandere, yebo vas usanovic, ko zali za gofnetom koje je truhlo u zatvoru, ko bi zalio za begicem itd.
Dovedi srbina, svi znamo kako stvari idu u BiH, ali dovedi covjeka koji je ne mrzi, koji ce barem na prvu izustiti kao Savo da mu je i BIH domovina, lagao ili ne.
Napokon se treba obracunati i sa gofnima poput demidzica, colpe, onog irfana ili kako vec, treba im svima yebat mame. nadam se da ce bhf napokon uraditi nesto i po tom pitanju.
Bolidirano ie sustina. Vico ili mico svejedno je, dok su podanici za kilu rize spremni djecu prodati.
I poslije vico je vico, zapoceo je terene. Nesto se radi, pokusava se para vratiti ulozena u borac, oko sudijskih lakrdija ga treba pritisnuti. A tjerati eto samo da se tjera a bez rjesenja si problema i dalje je nonsens!
Mucno je ono bilo gledati sinoc.. mi bas jesmo u situaciji da moramo vagati, racunati sta cemo i kako, jer svaka poruka moze da odjekne drugacije.
Pa ce sutra prica biti ekstremisti nece srbina i slicno..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Nikakav bojkot, svaku tekmu pun stadion milion ljiljana i prekid konstantan uz uvrede prema savezu
Trenutno svaka poruka izgleda upravo tako kako si opisao. Bez imalo mudrosti, pragme, samo na silu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:26Mucno je ono bilo gledati sinoc.. mi bas jesmo u situaciji da moramo vagati, racunati sta cemo i kako, jer svaka poruka moze da odjekne drugacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Svakako pricaju do mi cutimo 20 godina,zato neka laju dosta je bilo.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:35Trenutno svaka poruka izgleda upravo tako kako si opisao. Bez imalo mudrosti, pragme, samo na silu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:26Mucno je ono bilo gledati sinoc.. mi bas jesmo u situaciji da moramo vagati, racunati sta cemo i kako, jer svaka poruka moze da odjekne drugacije.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kroz historiju su nas zedne preko vode vodali. Vazda se busali u prsa kad je najmanje potrebno.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:35Trenutno svaka poruka izgleda upravo tako kako si opisao. Bez imalo mudrosti, pragme, samo na silu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:26Mucno je ono bilo gledati sinoc.. mi bas jesmo u situaciji da moramo vagati, racunati sta cemo i kako, jer svaka poruka moze da odjekne drugacije.
Pa ko izabra tog vicu??
Nije ok da se nesto bunimo, palimo i rusimo a u miru i u kebiru enes, ibrahim, azmir, mirsad nijaz i adis omogucuju sve to. Pa nije fer, prvo nasa gowna pocistiti.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Kod da je repka bitna samo. Vico,Beus terorisu ligu,to nije zapamceno u historiji fudbala sta rade. Peljto najbolji sudija,zabranili mu Borcu da sudi.feniksptica je napisao/la: ↑14 okt 2023, 12:34Pa barem Je Vico reepku pustio nasim....
Bolje izbore za trenera pravio on nego nasi.
Da lobiramo saveze delegate onda bi se njegov mandat blizio kraju...
Ovako ostaje on jos.
Boli ga ne placa iz svog dzepa
Prvi donekle realni komentari će se moći dati nakon Portugala. Bez veze je komentarisati reprezentaciju nakon Lihtenštajna. Kritikovat, a još bezveznije hvalit.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 14 okt 2023, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Sve dok vas pola ima takav podanicki mentalitet bice i gore.
Pola svijeta trenutno ratuje na neki nacin a dobre Bosnje bi sve finjaka nekog i laganice.
Sve sto si bolji ovi drugi su gori. Ovdje se neradi ko je ko vec ko je protiv i ko je za.
Mislim ako se svijest ovog naroda nije promjenula poslije Abdica i 90-ti nece nikad, a izgleda da nije.
Da su Albanci merhametli davno bi nestali, a ovako ce jednog dana biti najveci na Balkanu.
Pola svijeta trenutno ratuje na neki nacin a dobre Bosnje bi sve finjaka nekog i laganice.
Sve sto si bolji ovi drugi su gori. Ovdje se neradi ko je ko vec ko je protiv i ko je za.
Mislim ako se svijest ovog naroda nije promjenula poslije Abdica i 90-ti nece nikad, a izgleda da nije.
Da su Albanci merhametli davno bi nestali, a ovako ce jednog dana biti najveci na Balkanu.
- Beduin
- Kontakt:
De ba malo budite realni i objektivni.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:35Trenutno svaka poruka izgleda upravo tako kako si opisao. Bez imalo mudrosti, pragme, samo na silu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:26Mucno je ono bilo gledati sinoc.. mi bas jesmo u situaciji da moramo vagati, racunati sta cemo i kako, jer svaka poruka moze da odjekne drugacije.
Nas hrvati i srbi prihvate da igraju samo ako nemaju mjesta/poziva u susjedstvu, dok dosta njih i tad nece da igraju za BiH. Zasto? Jer nas ne vole, jer nas mrze, jer nas ne cijene i postuju, ne dozivljavaju kao svoje i jer u susprotnom bi osjecali da izdaju svoju zemlju koju vole.
Tek 1% onih iskrenih prihvate da igraju za BiH bez kalkulacija. A mi i nakon 30 godina trebamo vagati, solidarisati, forsirsti?
Ma ko im j3be mater vise. Sutra ce opet neki Savo odj3bati nas i otici za Srbiju imali mi ljiljane na stadionu ili ne. Samo gubimo svoj identitet i gazimo po svom ponosu i imenu. Do kad? Do narednog rata i pokusaja istrebljenja gdje si prinudjen zbiti redove i izabrati stranu. Na kraju se uvijek vracas na rat i mir, politiku, jer ce tako uvijek biti na ovim prostorima. Samo sto mi naivci i dalje ne zelimo prihvatiti istinu, kao sto je nismo htjeli prihvatiti ni '90ih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo paliti i rusiti,dosta je u ovoj drzavi bilo na finjaka 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- ferroviario
- Kontakt:
Ma mi smo picqe najvece.TNT je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:49Sve dok vas pola ima takav podanicki mentalitet bice i gore.
Zaboli nas khurac!

Pošto se ovdje redovno spominje i politika, jer je sve naravno vrlo usko povezano, samo da dodam da trenutno nema gore gamadi od poganih ujkana iz Širokog Brijega i abdićevskih botova, beskičmenjaka i podguznih muha Dine Konakovića i ostalih ghovnara iz "Trojke".
Još jednom, bravo za Fanaticose, u inat chetaljima Vici i Dodiku i Čovićevim uzpovcima iz Širokog Brijega i Posušja.
Svaka čast Fanaticosima jer su chetaljima Vici i Dodiku poslali signal da ovdje još uvijek ima živih ljudi i patriota kojima je stalo do svoje domovine Bosne i Hercegovine!

Dabogda nakon svake utakmice dobili kaznu po 50.000 KM, sjeme im se zatrlo separatističko!
Upravo tako!TNT je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:49Sve dok vas pola ima takav podanicki mentalitet bice i gore.

Sve potpisujem, moj Milanista!Beduin je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:51De ba malo budite realni i objektivni.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:35Trenutno svaka poruka izgleda upravo tako kako si opisao. Bez imalo mudrosti, pragme, samo na silu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:26Mucno je ono bilo gledati sinoc.. mi bas jesmo u situaciji da moramo vagati, racunati sta cemo i kako, jer svaka poruka moze da odjekne drugacije.
Nas hrvati i srbi prihvate da igraju samo ako nemaju mjesta/poziva u susjedstvu, dok dosta njih i tad nece da igraju za BiH. Zasto? Jer nas ne vole, jer nas mrze, jer nas ne cijene i postuju, ne dozivljavaju kao svoje i jer u susprotnom bi osjecali da izdaju svoju zemlju koju vole.
Tek 1% onih iskrenih prihvate da igraju za BiH bez kalkulacija. A mi i nakon 30 godina trebamo vagati, solidarisati, forsirsti?
Ma ko im j3be mater vise. Sutra ce opet neki Savo odj3bati nas i otici za Srbiju imali mi ljiljane na stadionu ili ne. Samo gubimo svoj identitet i gazimo po svom ponosu i imenu. Do kad? Do narednog rata i pokusaja istrebljenja gdje si prinudjen zbiti redove i izabrati stranu. Na kraju se uvijek vracas na rat i mir, politiku, jer ce tako uvijek biti na ovim prostorima. Samo sto mi naivci i dalje ne zelimo prihvatiti istinu, kao sto je nismo htjeli prihvatiti ni '90ih.

Pričaš kao da imamo izbora?Beduin je napisao/la: ↑14 okt 2023, 14:51Samo gubimo svoj identitet i gazimo po svom ponosu i imenu. Do kad? Do narednog rata i pokusaja istrebljenja gdje si prinudjen zbiti redove i izabrati stranu. Na kraju se uvijek vracas na rat i mir, politiku, jer ce tako uvijek biti na ovim prostorima. Samo sto mi naivci i dalje ne zelimo prihvatiti istinu, kao sto je nismo htjeli prihvatiti ni '90ih.
Niti gazimo po ponosu, niti gubimo identitet. Potpisali smo Dejton, jesmo li? Fudbalski savez ti je Dejton u malom, mnogo kompromisa i neko je uvijek nezadovoljan.
Ko nas spriječava da svojih 51% uredimo onako kako treba, da se živi život dostojan čovjeka, da obrazujemo djecu, ulažemo u sebe, u infrastrukturu, proširimo vidike. Apsolutno niko. Budžeti su ogromni, para ima dovoljno da svakome bude dobro.
Fudbalski savez je najmanji problem, Vico ode za godinu i po, i šta onda? Slijedi nam raj i blagostanje sa nekim novim Begićem? Naravno da ne. Biće gore.
Sami smo krivi za sve. Nije nam Dodik kriv što su se pokrale stotine milijardi, nije Dodik kriv što smo se obrukali sa revizijom presude, nije Dodik kriv što svoj narod ubijamo neispravnim respiratorima, što su nam direktori i ljudi na rukovodećim pozicijama sa lažnim diplomama. Nije Dodik kriv što je jedna stranka privatizovala jednu cijelu naciju da polaže ekskluzivno pravo na bošnjaštvo, na vjeru, da 30 godina budu gospodari života i smrti, i ono najbolnije - da se skoro polovina stanovništva odseli.
Mi imamo dvije političke struje koje nemaju nikakvih dodirnih tačaka. Jedni su lopovi, izdajnici, vjerski fanatici, koji su nas doveli tu gdje jesmo - na dno. Drugi se ne snalaze, uz svu dobru volju, pa i znanje, jednostavno ne mogu da se snađu u ovim nacionalnim prepucavanjima u kojima su ovi prvi eksperti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljaljic odbije pjevati himnu ovi ga izbace a kod vico i ostali javno negiraju drzavu od koje primaju platu i kao nemoj de suti....
Ma samo jako
Bice veselo u ponedeljak
Ma samo jako
Bice veselo u ponedeljak

Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, No99 i 36 gostiju.