NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Blake
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Blake » 14 okt 2023, 16:41

Boris Pavić IN, Duvnjak OUT

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 14 okt 2023, 16:41

Nemojte zajebavati sa Sekijem....ako nemamo para za 1LFBiH onda nismo ni trebali ulaziti u istu. Takoder mislom da su Kakanj Mladost,Sim Bau i jos barem 3 ekipe sigurno troduplo slabije od nas po igrackom kadru. Do cega je neka se struka brine,jer ovo nije igra.

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 14 okt 2023, 16:46

4-4-2 od starta 2.pol., Isak i Masic u spicu, Saric i Hrelja po strani, Mehic i Talha u sredini.. Bajramovic presao na stopera a Arnautovic na lijevom beku.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2023, 16:49

Iz ove igre se daju zaključit dvije stvari:
1. Pripreme su odrađene za ****.
2. Na treningu se ne radi ništa.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 14 okt 2023, 16:49

Ko će igrati umjesto Sivca protiv Slobode?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 14 okt 2023, 16:51

Cod je napisao/la:
14 okt 2023, 16:41
Nemojte zajebavati sa Sekijem....ako nemamo para za 1LFBiH onda nismo ni trebali ulaziti u istu. Takoder mislom da su Kakanj Mladost,Sim Bau i jos barem 3 ekipe sigurno troduplo slabije od nas po igrackom kadru. Do cega je neka se struka brine,jer ovo nije igra.
Imamo para da igramo 1lfbih al nemamo para da igramo za prvo mjesto, ja sam rekao da se "mozda" mogao i dovesti neki novi "kajkut" i slicni, al bi pored togao imao minus kao lamelu, i igraj pl bez ikakve svrhe postojanja i igranja.
Ponosni smogovac!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 okt 2023, 16:52

Ja ne znam kolike plate ima strucni stab i igraci ali za ovo sto prikazuju puno je i 3 stoje mjesecno u evropi ovakvi placaju klubovima da treniraju

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2023, 16:54

Počeli seljački grčevi
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 okt 2023, 16:54

Hocemo li odmah poceti od ponedjeljka najavljivati tekmu protiv slobode da nas bude bar 3000!?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 14 okt 2023, 16:54

I kad sebi dopustis da gubis svaki put, naravno da ce se valjati odmah od starta poluvremena...

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2023, 16:59

Ma ja lezite slobodno, nije da gubimo 2:0.

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 14 okt 2023, 17:05

Eldar12 je napisao/la:
14 okt 2023, 16:31
Šarić ubjedljivo najbolji, fali nam sigurnosti. Nema nam ko donijet loptu do napadača. Ajde Čelik🔴⚫️
Kad se sjetim da je do danas ovaj Saric uglavnom grijao klupu Durmisu. Decko je Ronaldo i za njega i za pola ekipe trenutne

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 14 okt 2023, 17:07

DaDi88 je napisao/la:
14 okt 2023, 16:51
Cod je napisao/la:
Imamo para da igramo 1lfbih al nemamo para da igramo za prvo mjesto, ja sam rekao da se "mozda" mogao i dovesti neki novi "kajkut" i slicni, al bi pored togao imao minus kao lamelu, i igraj pl bez ikakve svrhe postojanja i igranja.
Ko ti bolan priča ovde o nekom prvom mjestu i ulasku u PL?Pa ima i Nemila para da igra 1. FL.Od prvog dana se priča da to nije prioritet ulazak u PL i ti se sad našo pravit pametan nama crtati.Ovde se pretendira neki vrh tabele i kroz ulaznice da se podigne budzet, a ne sad da dolaziš u situaciju da se boriš za opstanak.Ako nemaš novca i nije ti toliko bitan sportski segment onda ostaješ 3. godine u DLC i završiš sa pričom o dugovima i sportskom segmentu, a ne ulaziš u 1. FL i da ti Simm Bau bude kao Bayern.J.ebo vas više dugovi jeste i dosadni sa dugovima, ko da duguješ 200 miliona kao Barcelona.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2023, 17:08

Svakakvih sam se užasnih Čelikovih utakmica nagledao, ali ovakvo sramotno i jadno zalaganje iz zadnjih 5-6 utakmica, ne može se poredit ni sa čim prethodnim, čak i kad se rang uzme u obzir.
Jad i bijeda. Nastavit ću podržavat ovaj projekt i dalje i platit ću samo da ne gledam "ovo".

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 14 okt 2023, 17:09

sagitarius je napisao/la:
14 okt 2023, 16:54
Hocemo li odmah poceti od ponedjeljka najavljivati tekmu protiv slobode da nas bude bar 3000!?
Nisu zasluži ni 30 a kamoli 3000.

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 14 okt 2023, 17:14

Celicni je napisao/la:
14 okt 2023, 17:07
DaDi88 je napisao/la:
Cod je napisao/la:
Ko ti bolan priča ovde o nekom prvom mjestu i ulasku u PL?Pa ima i Nemila para da igra 1. FL.Od prvog dana se priča da to nije prioritet ulazak u PL i ti se sad našo pravit pametan nama crtati.Ovde se pretendira neki vrh tabele i kroz ulaznice da se podigne budzet, a ne sad da dolaziš u situaciju da se boriš za opstanak.Ako nemaš novca i nije ti toliko bitan sportski segment onda ostaješ 3. godine u DLC i završiš sa pričom o dugovima i sportskom segmentu, a ne ulaziš u 1. FL i da ti Simm Bau bude kao Bayern.J.ebo vas više dugovi jeste i dosadni sa dugovima, ko da duguješ 200 miliona kao Barcelona.
Fino na skupstini ili u klub i to kazes njima dolje sto si rekao meni pametni. Gdje si prije bio da nas nasavjetujes i izvadis iz ove krize? Glasam za tebe da udjes u klub i pokazes nam svima kako se to radi, jer u klubi su svi budale i ne znaju sta treba i kako, ti uvijek znas.
Barselona da duguje 2 milijarde opet ce igrat sva takmicenja a ti sa 50 hiljada duga neces nigdje, jbo vas rezultat i segment
Ponosni smogovac!

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 14 okt 2023, 17:20

Sljedece sedmice se biti odblokiran racun? To je bila prica na pressu prosle sedmice. I tako vec vise od pola godine. Kakva prica takvi i igraci. Ne govorite nesto sto nece biti, pametnije je.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 14 okt 2023, 17:20

DaDi88 je napisao/la:
14 okt 2023, 17:14
Celicni je napisao/la:
14 okt 2023, 17:07
DaDi88 je napisao/la:

Fino na skupstini ili u klub i to kazes njima dolje sto si rekao meni pametni. Gdje si prije bio da nas nasavjetujes i izvadis iz ove krize? Glasam za tebe da udjes u klub i pokazes nam svima kako se to radi, jer u klubi su svi budale i ne znaju sta treba i kako, ti uvijek znas.
Barselona da duguje 2 milijarde opet ce igrat sva takmicenja a ti sa 50 hiljada duga neces nigdje, jbo vas rezultat i segment
Evo sad komplet Zenica treba ici na skupštinu.Našo se ti pametan nama crtati kako nemamo za prvo mjesto i dokazivati nešto.Pusti mi se te socijalne priče...idi dole u skupštinu itd.....nego pročitaj moj post ponovo pa analiziraj.Od nas niko ne traži niti prvo mjesto a ne pogotovo ulazak u PL, ali ovaj Čelik bi i ja dobio da okupim ekipu ispred zgrade.Uostalom reko sam ti ako samo gledaš kako dugove vratiti onda samo.ostaneš gdje jesi i tu završava sva priča.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 14 okt 2023, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 okt 2023, 17:22

Duvnjak treba odma poslije utakmice da podnese ostavku a na upravi je dali ce je prihvatit on je pripreme odradio nikako on je dovodio pojacanja nikakva i zato treba da odgovara......i ako mu uprava dadne jos jednu sansu samo po mogucnosti da on ne bira pojacanja jer to ne zna

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 14 okt 2023, 17:22

Ostavka!!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.