NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Boris Pavić IN, Duvnjak OUT
Nemojte zajebavati sa Sekijem....ako nemamo para za 1LFBiH onda nismo ni trebali ulaziti u istu. Takoder mislom da su Kakanj Mladost,Sim Bau i jos barem 3 ekipe sigurno troduplo slabije od nas po igrackom kadru. Do cega je neka se struka brine,jer ovo nije igra.
-
- Kontakt:
4-4-2 od starta 2.pol., Isak i Masic u spicu, Saric i Hrelja po strani, Mehic i Talha u sredini.. Bajramovic presao na stopera a Arnautovic na lijevom beku.
Iz ove igre se daju zaključit dvije stvari:
1. Pripreme su odrađene za ****.
2. Na treningu se ne radi ništa.
1. Pripreme su odrađene za ****.
2. Na treningu se ne radi ništa.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Imamo para da igramo 1lfbih al nemamo para da igramo za prvo mjesto, ja sam rekao da se "mozda" mogao i dovesti neki novi "kajkut" i slicni, al bi pored togao imao minus kao lamelu, i igraj pl bez ikakve svrhe postojanja i igranja.Cod je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:41Nemojte zajebavati sa Sekijem....ako nemamo para za 1LFBiH onda nismo ni trebali ulaziti u istu. Takoder mislom da su Kakanj Mladost,Sim Bau i jos barem 3 ekipe sigurno troduplo slabije od nas po igrackom kadru. Do cega je neka se struka brine,jer ovo nije igra.
Ponosni smogovac!
- samoposteno
- Kontakt:
Ja ne znam kolike plate ima strucni stab i igraci ali za ovo sto prikazuju puno je i 3 stoje mjesecno u evropi ovakvi placaju klubovima da treniraju
Počeli seljački grčevi
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- sagitarius
- Kontakt:
Hocemo li odmah poceti od ponedjeljka najavljivati tekmu protiv slobode da nas bude bar 3000!?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
I kad sebi dopustis da gubis svaki put, naravno da ce se valjati odmah od starta poluvremena...
Ma ja lezite slobodno, nije da gubimo 2:0.
-
- Kontakt:
Ko ti bolan priča ovde o nekom prvom mjestu i ulasku u PL?Pa ima i Nemila para da igra 1. FL.Od prvog dana se priča da to nije prioritet ulazak u PL i ti se sad našo pravit pametan nama crtati.Ovde se pretendira neki vrh tabele i kroz ulaznice da se podigne budzet, a ne sad da dolaziš u situaciju da se boriš za opstanak.Ako nemaš novca i nije ti toliko bitan sportski segment onda ostaješ 3. godine u DLC i završiš sa pričom o dugovima i sportskom segmentu, a ne ulaziš u 1. FL i da ti Simm Bau bude kao Bayern.J.ebo vas više dugovi jeste i dosadni sa dugovima, ko da duguješ 200 miliona kao Barcelona.DaDi88 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:51Imamo para da igramo 1lfbih al nemamo para da igramo za prvo mjesto, ja sam rekao da se "mozda" mogao i dovesti neki novi "kajkut" i slicni, al bi pored togao imao minus kao lamelu, i igraj pl bez ikakve svrhe postojanja i igranja.Cod je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:41Nemojte zajebavati sa Sekijem....ako nemamo para za 1LFBiH onda nismo ni trebali ulaziti u istu. Takoder mislom da su Kakanj Mladost,Sim Bau i jos barem 3 ekipe sigurno troduplo slabije od nas po igrackom kadru. Do cega je neka se struka brine,jer ovo nije igra.
Svakakvih sam se užasnih Čelikovih utakmica nagledao, ali ovakvo sramotno i jadno zalaganje iz zadnjih 5-6 utakmica, ne može se poredit ni sa čim prethodnim, čak i kad se rang uzme u obzir.
Jad i bijeda. Nastavit ću podržavat ovaj projekt i dalje i platit ću samo da ne gledam "ovo".
Jad i bijeda. Nastavit ću podržavat ovaj projekt i dalje i platit ću samo da ne gledam "ovo".
Nisu zasluži ni 30 a kamoli 3000.sagitarius je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:54Hocemo li odmah poceti od ponedjeljka najavljivati tekmu protiv slobode da nas bude bar 3000!?
Fino na skupstini ili u klub i to kazes njima dolje sto si rekao meni pametni. Gdje si prije bio da nas nasavjetujes i izvadis iz ove krize? Glasam za tebe da udjes u klub i pokazes nam svima kako se to radi, jer u klubi su svi budale i ne znaju sta treba i kako, ti uvijek znas.Celicni je napisao/la: ↑14 okt 2023, 17:07Ko ti bolan priča ovde o nekom prvom mjestu i ulasku u PL?Pa ima i Nemila para da igra 1. FL.Od prvog dana se priča da to nije prioritet ulazak u PL i ti se sad našo pravit pametan nama crtati.Ovde se pretendira neki vrh tabele i kroz ulaznice da se podigne budzet, a ne sad da dolaziš u situaciju da se boriš za opstanak.Ako nemaš novca i nije ti toliko bitan sportski segment onda ostaješ 3. godine u DLC i završiš sa pričom o dugovima i sportskom segmentu, a ne ulaziš u 1. FL i da ti Simm Bau bude kao Bayern.J.ebo vas više dugovi jeste i dosadni sa dugovima, ko da duguješ 200 miliona kao Barcelona.DaDi88 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:51Imamo para da igramo 1lfbih al nemamo para da igramo za prvo mjesto, ja sam rekao da se "mozda" mogao i dovesti neki novi "kajkut" i slicni, al bi pored togao imao minus kao lamelu, i igraj pl bez ikakve svrhe postojanja i igranja.Cod je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:41Nemojte zajebavati sa Sekijem....ako nemamo para za 1LFBiH onda nismo ni trebali ulaziti u istu. Takoder mislom da su Kakanj Mladost,Sim Bau i jos barem 3 ekipe sigurno troduplo slabije od nas po igrackom kadru. Do cega je neka se struka brine,jer ovo nije igra.
Barselona da duguje 2 milijarde opet ce igrat sva takmicenja a ti sa 50 hiljada duga neces nigdje, jbo vas rezultat i segment
Ponosni smogovac!
Sljedece sedmice se biti odblokiran racun? To je bila prica na pressu prosle sedmice. I tako vec vise od pola godine. Kakva prica takvi i igraci. Ne govorite nesto sto nece biti, pametnije je.
Evo sad komplet Zenica treba ici na skupštinu.Našo se ti pametan nama crtati kako nemamo za prvo mjesto i dokazivati nešto.Pusti mi se te socijalne priče...idi dole u skupštinu itd.....nego pročitaj moj post ponovo pa analiziraj.Od nas niko ne traži niti prvo mjesto a ne pogotovo ulazak u PL, ali ovaj Čelik bi i ja dobio da okupim ekipu ispred zgrade.Uostalom reko sam ti ako samo gledaš kako dugove vratiti onda samo.ostaneš gdje jesi i tu završava sva priča.DaDi88 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 17:14Fino na skupstini ili u klub i to kazes njima dolje sto si rekao meni pametni. Gdje si prije bio da nas nasavjetujes i izvadis iz ove krize? Glasam za tebe da udjes u klub i pokazes nam svima kako se to radi, jer u klubi su svi budale i ne znaju sta treba i kako, ti uvijek znas.Celicni je napisao/la: ↑14 okt 2023, 17:07Ko ti bolan priča ovde o nekom prvom mjestu i ulasku u PL?Pa ima i Nemila para da igra 1. FL.Od prvog dana se priča da to nije prioritet ulazak u PL i ti se sad našo pravit pametan nama crtati.Ovde se pretendira neki vrh tabele i kroz ulaznice da se podigne budzet, a ne sad da dolaziš u situaciju da se boriš za opstanak.Ako nemaš novca i nije ti toliko bitan sportski segment onda ostaješ 3. godine u DLC i završiš sa pričom o dugovima i sportskom segmentu, a ne ulaziš u 1. FL i da ti Simm Bau bude kao Bayern.J.ebo vas više dugovi jeste i dosadni sa dugovima, ko da duguješ 200 miliona kao Barcelona.
Barselona da duguje 2 milijarde opet ce igrat sva takmicenja a ti sa 50 hiljada duga neces nigdje, jbo vas rezultat i segment
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 14 okt 2023, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
- samoposteno
- Kontakt:
Duvnjak treba odma poslije utakmice da podnese ostavku a na upravi je dali ce je prihvatit on je pripreme odradio nikako on je dovodio pojacanja nikakva i zato treba da odgovara......i ako mu uprava dadne jos jednu sansu samo po mogucnosti da on ne bira pojacanja jer to ne zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.