NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Covjek hladno nije podnio ostavku nakon 6 kola bez pobjede u drugoj ligi i sto je jos bolnije nakon 16 utakmica bez smislene ijedne akcije, kakav bezobrazluk.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije.laudrop je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:43@AllGunsBlazing
Jel dosta više ponavljanja u krug? Ne komentarišem status Duvnjaka nego špekulacije oko igračkog kadra na forumu.
Već stoti put od augusta vrtimo istu priču u krug. Treba Karalića na klupu da igra Hrelja. Pa kad Hrelja odigra onda sljedeće sedmice pišemo treba Hrelja na klupu, Karalić da igra.
Treba Talha od prve minute odigro je top protiv Budućnosti. Pa kad odigra Talha od prve onda se piše treba Ali od prve.
Šarić prekucao ligu treba od prve. Pa sljedeće sedmice Durmiš gigant. Pa opet za dvije sedmice Šarić je Mbappe za našu djecu.
Ista priča u krug koja nigdje ne vodi, bez ikakve kreativnost da ljudi ovdje nešto pametno pročitaju, od sebe krenem da uopšte više i ne čitam takve postove.
Ne valja, svjesni smo svi kao navijači. Probalo se apsolutno sve. Sve što ovdje neko napiše stručni štab je i probao, sve i jednog igrača. Samo još ovaj Pehilj nije igrao od prve na nekoj utakmici i to je to.
Kreativan si, svaka čast!AllGunsBlazing je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:11Nije.laudrop je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:43@AllGunsBlazing
Jel dosta više ponavljanja u krug? Ne komentarišem status Duvnjaka nego špekulacije oko igračkog kadra na forumu.
Već stoti put od augusta vrtimo istu priču u krug. Treba Karalića na klupu da igra Hrelja. Pa kad Hrelja odigra onda sljedeće sedmice pišemo treba Hrelja na klupu, Karalić da igra.
Treba Talha od prve minute odigro je top protiv Budućnosti. Pa kad odigra Talha od prve onda se piše treba Ali od prve.
Šarić prekucao ligu treba od prve. Pa sljedeće sedmice Durmiš gigant. Pa opet za dvije sedmice Šarić je Mbappe za našu djecu.
Ista priča u krug koja nigdje ne vodi, bez ikakve kreativnost da ljudi ovdje nešto pametno pročitaju, od sebe krenem da uopšte više i ne čitam takve postove.
Ne valja, svjesni smo svi kao navijači. Probalo se apsolutno sve. Sve što ovdje neko napiše stručni štab je i probao, sve i jednog igrača. Samo još ovaj Pehilj nije igrao od prve na nekoj utakmici i to je to.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Durmis igra lose lijevo na svojoj prirodnok poziciji i kamoli desno gdje je dosta teze igrat desnjaku. Meni Karalic uopce nije bio uzasan kao sto pricas. Imao je tu priliku koju je mora iz prve a ne primat. Opet losa donesena odluka nazalost i to je njegov jedini problem koji mora popravit da bude top igrac. Ostalo sto je igro bio mi je dobar, bio je borben i agresivniji nego inace i nije zasluzio bit izmjenjen. Cak je imao odlicnih utrcavanja al pas iz veznog kasni 2-3 sekunde kao po obicaju i to je do njega jelde?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:39Ja ne bih zurio sa otkazom.
Dati mu do kraja prvog dijela da se popravi, ali on mora napraviti rez. Igraci koji nista nisu pokazali neka i ne igraju, tj. Karalic, Ali, Hrelja... odustati od eksperimenata sa Isakovicem u napadu jer nemamo nista od toga. Dati Davudu utakmice do kraja da vidimo ima li hljeba od njeg. Saric ne moze igrati spica. Durmisa probati na desnoj strani jer su Hrelja i Karalic uzasni.
@truhlo igrali smo 3-5-2 u drugom poluvremenu.
Ma 100 godina krpelji su se zvali Troglav iz Duvna sad odjednom moderna imena sebi daju,al suština je da je Duvnjak ubleha ko i brat mu žučo!
::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
Zuna za kapitena!!! Karalic treba da igra 90min a ne poluvrijeme. Ali je gigant kako on ne igra nema ni video golova sa zapada. Honda isto treba igrati, ali momku moramo kupit bolje cigare nek ne pusi motane. Duvnjak je trener sa licencom tako da je dobar. Iske za 2 godine bice u najboljim godinama tako da imamo sta ocekuvati.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Nevalja Boric Pavic lafo trener los a sa Zagorom iz Unesica nam ocitao lekciju fudbala na pripremnoj utakmici na proljece.Ogadio duvnjaku fudbal.
Boris je gospodin koji ce radit posteno i moralno,nemojte glumit tu da vi znate da su se utakmice prodavale i da je los trener
Boris je gospodin koji ce radit posteno i moralno,nemojte glumit tu da vi znate da su se utakmice prodavale i da je los trener
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Gospodin koji ce uzeti finu cifru da bude trener. Stedimo na svemu, hajmo bacati pare na trenera.
Celik!3,2,2.
Troglav je iz Livna...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Al zato se stedi na Hreljin najskupljem igraci ligeAllGunsBlazing je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:34Gospodin koji ce uzeti finu cifru da bude trener. Stedimo na svemu, hajmo bacati pare na trenera.
Saricu kojem ja ne bih ni na terminu dao da igra a dobija fine pare
A sve ih je doveo fudbalski stručnjak a ne radi ni on za kikiriki da budemo realni
I dalje ne kontam kako Rahic kao 8, ekipa iz DLS Lici na ekipu a mi pregazili sve u DLC i doveli 14 igrača i igramo lošije nego li prije 6 mjeseci.
Ne moze biti da je roster toliko los.
Ne moze biti da je roster toliko los.
Pa koja je razlika,Duvno Livno sve je to isto,a jel Livno u Bosni ili u Hercegovini
::::SAMO ČELIK::::
- BatistutA19
- Kontakt:
Ovdje je najgore koji god sastav krene ne valja.
Iskreno zao mi Duvnjaka imo.sam zelju njeg za trenera na duge staze sa njim i PL igrat kad udjemo ali bgm ne ide ga.Nesto.ne stima to je definitivno jer mi na terenu izgledamo ko izgubljeni nista nisacim .
Ne znam sta je sa ovim igracima i ne zna covjek sta bi reko vise osim nadat se boljem a da je za brigu jest.
Iskreno zao mi Duvnjaka imo.sam zelju njeg za trenera na duge staze sa njim i PL igrat kad udjemo ali bgm ne ide ga.Nesto.ne stima to je definitivno jer mi na terenu izgledamo ko izgubljeni nista nisacim .
Ne znam sta je sa ovim igracima i ne zna covjek sta bi reko vise osim nadat se boljem a da je za brigu jest.
- samoposteno
- Kontakt:
Sta im on moze pokazat kad je i sam bio antitalenat
Pa razlika je što je Livno i dalje Livno, a Duvno je sad Tomislavgrad
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Hajmo reci da se sa tobom slazem u 90 posto situacija kada pises ali u jednoj ne mogu nikako.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:34Gospodin koji ce uzeti finu cifru da bude trener. Stedimo na svemu, hajmo bacati pare na trenera.
Stedimo na svemu, nemamo ni za igraca ni za trenera kazes, OK . Automatski to znaci evo direktno protiv Slobode jedno 5000 ljudi manje zbog tog stava jer da se boris sa njima za prvo mjesto svi znamo kakva bi festa bila i koliko ljudi na stadionu i u fan shopu i koliko bi bili po medijima itd, automatski vidljiviji sponzorima itd.
Nemam stvarno vise ni volje iskreno da pisem pauzirat cu nekoliko sedmica na temi Čelika od ovog posta ali eto to je moje misljenje da bez ulaganja i rizika nema nikada napretka.
Postujem svacije misljenje nikoga ne vredjam, procitam svako ko sta pise ali meni ova situacija djeluje tipa imas kafic koji je u rusevnom stanju, prozori razvaljeni, promaja duva, prljav pod a ti ocekujes musterije i prihode. Jedina ti satisfakcija ostaje sto je jos ziv i mrcvaris se nekako. Ulaganja nema a ni punog kafica(gledaoca) a ni dovoljno prodane robe(sponzori, fan shop itd itd.)
Vezan sam puno za Čelik, sve me ovo pogadja, skoro dva mjeseca nisam vidio pobjedu svog tima, trener se pravi gluh i ne nudi ostavku nakon svih ponizenja.
Vrijeme je za pauzu do zimske pauze.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.