Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Poljska je , s obzirom na imena, najjadnija ekipa Europe. Čak su daleko jadniji i od nas.
Dvije bronzane na svjetskim prvenstvima
Pričam o trenutnoj generaciji s Lewom.NoDi80 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:32Dvije bronzane na svjetskim prvenstvima
Jedna zlatna i dvije bronzane na olimpijskim
Cetvrtfinale na Europskom haha
Daleko su oni od najjadnijih
Prije da smo mi jer imali smo igrace u Real Madridu, Barceloni, Bayern Munchenu, Juventusu, Interu, Milanu, Manchester City, Chelsea… i jednom otisli na veliko takmicenje
Tipujem na Jastrebove i Moj mitraljez. Valjda ne zalegnu prisutni predstavnici krovne kuce bh fudbala. Na kamenu ljiljani se viju !Beduin je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:19Bas me zanima sta to planiraju navijati u 20. minuti, a da se dugo nije navijalo.
"Nas stav" nikad se nije ni navijao niti zazivio na tribini. Jedino "da te nije Alija" ma onako naumpadne, a da je u inat Vici i ostalim mrziteljima BiH, mada se ne sjecam ni to da je bilo plaho popularno u kopu.
I zastou 20. minuti?
Ma niko nije zabranio ljiljane, nego zeleni talibani to odmah iskoriste da krenu u napad lažima i spinovanjem, ugroženi, ruše nam identitet i slična sranja.Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:06Nisam nigdje upratio da su zabranjeni liljani?pa uvijek na utakmicama se vijore?![]()
Mozda su mislili na palestinske i slicno?![]()
Vidim ja na šta ti ciljaš, al' gdje Tegeltiju nađe yebo te Tegeltija
Tipicni prodani bosnjo koji samo zna viriti iz guzice. “Zeleni talibani”. He konjino pesterska zbog takvih kao sto si ti nam situacija i jeste ovakva. Glupane.Virtu4l je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:42Ma niko nije zabranio ljiljane, nego zeleni talibani to odmah iskoriste da krenu u napad lažima i spinovanjem, ugroženi, ruše nam identitet i slična sranja.Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:06Nisam nigdje upratio da su zabranjeni liljani?pa uvijek na utakmicama se vijore?![]()
Nisu striktno ljiljani ali se smiju unjeti samo državne zastave BiH i Portugala, što znači i ljiljani su zabranjeni.Virtu4l je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:42Ma niko nije zabranio ljiljane, nego zeleni talibani to odmah iskoriste da krenu u napad lažima i spinovanjem, ugroženi, ruše nam identitet i slična sranja.Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:06Nisam nigdje upratio da su zabranjeni liljani?pa uvijek na utakmicama se vijore?![]()
Vidjećeš sutra kako su zabranjeni.Unofficialpage je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:48Nisu striktno ljiljani ali se smiju unjeti samo državne zastave BiH i Portugala, što znači i ljiljani su zabranjeni.![]()
A sta nas briga za vase misljenje srbo-turcinepazzarac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 20:30Meni se čini da dosta ljudi ne shvata na koji način funkcinisu stvari ko vas i da rezultat tih akcija mogu dovesti samo do štete reprezentaciji a postoji mogućnost povlačenja srpske komponente iz Saveza cime bi N/FSBIH bio u blokadi...
Ja sa strane vidim da Savez funkcioniše kao i političke strukture u BiH...bez koncenzusa nema ništa ...
Eto onako gledam utakmice redovno ...navijam da se BIH kvalifikuje ,zelim vam sve najbolje ...a ti se mnogo kurcis preko tastatureGIBRA je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:49A sta nas briga za vase misljenje srbo-turcinepazzarac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 20:30Meni se čini da dosta ljudi ne shvata na koji način funkcinisu stvari ko vas i da rezultat tih akcija mogu dovesti samo do štete reprezentaciji a postoji mogućnost povlačenja srpske komponente iz Saveza cime bi N/FSBIH bio u blokadi...
Ja sa strane vidim da Savez funkcioniše kao i političke strukture u BiH...bez koncenzusa nema ništa ...
Pazarac, mozes li mi iskreno reći, koja ti je reprezentacija draža: Bosna ili Srbija? I da li ti je Turska draža od obje navedene?pazzarac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:59Eto onako gledam utakmice redovno ...navijam da se BIH kvalifikuje ,zelim vam sve najbolje ...a ti se mnogo kurcis preko tastatureGIBRA je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:49A sta nas briga za vase misljenje srbo-turcinepazzarac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 20:30Meni se čini da dosta ljudi ne shvata na koji način funkcinisu stvari ko vas i da rezultat tih akcija mogu dovesti samo do štete reprezentaciji a postoji mogućnost povlačenja srpske komponente iz Saveza cime bi N/FSBIH bio u blokadi...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.