Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

xinxee
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la xinxee » 16 okt 2023, 12:04

Ljiljan je visestoljetni simbol drzavnosti BiH i necemo ga se odreci. Nasi neprijatelji bi voljeli najradije da zaboravimo vlastitu historiju, ne moze😁.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 okt 2023, 12:05

Eno Gorica se zali sto joj krezuba stoka psuje u DM. Kako ove levatine ne kontaju da kao politicka - internet licnost (Tegeltija, Vico) ako se bahatis da ces dobit ruzne poruke. Nemoj onda nista ni pisati ni pricati ako ne mozes podnijeti lavinu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 16 okt 2023, 12:06

Napoleon1921 je napisao/la:
16 okt 2023, 11:53
RacioEmocionalan je napisao/la:
16 okt 2023, 11:28
16 okt 2023, 11:09
Smeta vam sto SDA prisvaja patriotizam a vi svakoga ko slova kaze o odbrani drzave na bilo kojem planu svrstate u SDA
SDA je prisvojila sve sto je bosnjackom narodu sveto. Od ljiljana, vjere i pozdrava, patriotizma, borbe za ocuvanje drzave i vrse toliku propagandu da plitki umovi zaista smatraju da su njihove namjere ciste i iskrene ne uzimajuci u obzir plodove njihovog 30-ogodisnjeg rada.

Ti si s druge strane u pravu da su pojedinci postali toliko osjetljivi na pricu o temeljnim vrijednostima drustva i drzave, tako da se svako ko pokrene pricu o tim bitnim stvarima oznacava kao pripadnik te stranke koga zapravo boli qrac za kolektivnim interesima, nego svoje interese skriva iza te price. Eto sta je ta stranka uradila,nasim akademicima sa foruma i sire smeta patriotizam, smeta ljiljan, smeta naglasavanje stvari koje se desavaju i po automatizmu se proglasavas izdajicom a ne smeta im radikalizam koji se desava u njegovoj avliji od strane drugih i drugacijih.

Ja ne skidam krivicu sa prosle politicke pozicije i svih onih koji su predstavljali nase interese na samo njima znan nacin i ne pokusavam da spinujem. Oni su zlo ovoga naroda, ali radi njih se ne smijemo odreci onoga sto jesmo i sa gadjenjem gledati na emocije koje su kao takve dovele do opstanka drzave u devedesetim godinama. Nije tesko odbaciti ono sto ne valja a biti ponosni pripadnik svoga naroda.
Ja nisam pravdao SDA nego naprotiv....medjutim ovdje se pravi stav da ako nisk poslusni podanciki fgr bosnjo koji se stidi sebe i svoga odma si SDA....hoce da se osjecas lose jer si patriota tako sro ce gurnut u sda...bolje bit urbani fgr debil

Nikakve veze niti simpatije imam prema sda...naprotiv...

Ja sam covjek kome je ova drzava svetinja, svoje ime i svoj narod s ponosom isticem, drugo postujem svoje ne dam, neprijatelji znaju gdje im je mjesto...sto se ovoga tice ne zanima me ni vjera ni ideologija ni stranka..ili si s nama ili si protiv nas oko ovih stvari pregovora nema
Ja tebe pitam normalno ko je odgovoran za Želju , Čelik i Slobodu i ti meni odgovaraš bolje Ilija , nego Alija ...

Meni i tebi je isti cilj , da otjeramo lopove iz saveza , da nam fudbal bude na puno boljem nivou , pogotovo domaća liga . Da sljedeći derbi na Grbavici bude pun stadion .

Samo ja mislim da prvo trebamo riješiti naše dvorište , da otjeramo naše lopove i izdajnike , jer bez njih Vico i kompanija ne mogu da kradu , je li ti to razumiješ ?

Kada naše riješiš , onda Vico i kompanija sami odlaze ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 16 okt 2023, 12:06

Beli98 je napisao/la:
16 okt 2023, 11:30
2023 godina i još uvijek imaš retarda kojima smeta zastava sa Ljiljanima a fol su Bošnjaci. Sve da se "komšije" i "susedi" ne uvrijede a oni im hladno u facu kažu da navijaju za Srbiju i Hrvatsku.

I da, nabijem na **** i sda i trojkaše i zelene i plave i crvene. Moja stranka je Bosna i Hercegovina.
ONi se ponose sa cetaljskoj crnom zastavom kosti i lobanja, kao da su Gusari...a mi da se sramimo prirodnog cvijeta ljiljana kao simbola srednjovjekovne bosne.

oni se ponose fastistickim simbolima dok mi se vezemo za prirodne simbole srednjovjekovne drzave Bosne. samo budala i onaj sa nekim teskim kompleksima moze da se stidi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 16 okt 2023, 12:07

denimen99 je napisao/la:
16 okt 2023, 12:03
Gdje forumski puk sašiva pive prije utakmice u Zenici?
Forumski puk pretezno ne idu na tekme
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 16 okt 2023, 12:07

Kaunas je napisao/la:
16 okt 2023, 11:58
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
Zanima me kakvo fasisticko obiljezje ce biti na stadionu
Dok se ne crta po terenu kao kod nekih dobro je.
Sve što fašisti nacrtaju ja ću povuć xD
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 16 okt 2023, 12:09

16 okt 2023, 12:05
Eno Gorica se zali sto joj krezuba stoka psuje u DM. Kako ove levatine ne kontaju da kao politicka - internet licnost (Tegeltija, Vico) ako se bahatis da ces dobit ruzne poruke. Nemoj onda nista ni pisati ni pricati ako ne mozes podnijeti lavinu.
Gori ste vi što joj dajete bilo kakvog medijskog prostora ...
Čuj Gorica Dodik i njene privatne poruke na instaqrcu su kao nešto bitno ...

De ba buraz , ja tebe smatram ozbiljnim forumašem .

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 16 okt 2023, 12:10

denimen99 je napisao/la:
16 okt 2023, 12:07
Kaunas je napisao/la:
16 okt 2023, 11:58
Zanima me kakvo fasisticko obiljezje ce biti na stadionu
Dok se ne crta po terenu kao kod nekih dobro je.
Sve što fašisti nacrtaju ja ću povuć xD

Jesi li ti Bruda ??? :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2023, 12:16

Može li mi neko pokazati bar jedan post u kojem se neko srami zastave sa ljiljanima, odnosno kome to smeta. Vidim da se sad i to provlači.

Ja ga nisam upratio, možda sam propustio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 16 okt 2023, 12:18

Vjeverica777 je napisao/la:
16 okt 2023, 11:44
19vendetta87 je napisao/la:
16 okt 2023, 10:57

Kad smo već u off topicu sa SDA, trojkasima i ostalima :rol:
Ima i šal😀
Frajer sa grlom povede skandiniranje pred hiljadu ljudi, zamisli sta bi bilo da mu daju megafon veceras na krcatom BP..otjerao bi Vicu iz drzave, a ne iz saveza :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 16 okt 2023, 12:21

VensanKasel je napisao/la:
16 okt 2023, 12:06
RacioEmocionalan je napisao/la:
16 okt 2023, 11:28

SDA je prisvojila sve sto je bosnjackom narodu sveto. Od ljiljana, vjere i pozdrava, patriotizma, borbe za ocuvanje drzave i vrse toliku propagandu da plitki umovi zaista smatraju da su njihove namjere ciste i iskrene ne uzimajuci u obzir plodove njihovog 30-ogodisnjeg rada.

Ti si s druge strane u pravu da su pojedinci postali toliko osjetljivi na pricu o temeljnim vrijednostima drustva i drzave, tako da se svako ko pokrene pricu o tim bitnim stvarima oznacava kao pripadnik te stranke koga zapravo boli qrac za kolektivnim interesima, nego svoje interese skriva iza te price. Eto sta je ta stranka uradila,nasim akademicima sa foruma i sire smeta patriotizam, smeta ljiljan, smeta naglasavanje stvari koje se desavaju i po automatizmu se proglasavas izdajicom a ne smeta im radikalizam koji se desava u njegovoj avliji od strane drugih i drugacijih.

Ja ne skidam krivicu sa prosle politicke pozicije i svih onih koji su predstavljali nase interese na samo njima znan nacin i ne pokusavam da spinujem. Oni su zlo ovoga naroda, ali radi njih se ne smijemo odreci onoga sto jesmo i sa gadjenjem gledati na emocije koje su kao takve dovele do opstanka drzave u devedesetim godinama. Nije tesko odbaciti ono sto ne valja a biti ponosni pripadnik svoga naroda.
Ja nisam pravdao SDA nego naprotiv....medjutim ovdje se pravi stav da ako nisk poslusni podanciki fgr bosnjo koji se stidi sebe i svoga odma si SDA....hoce da se osjecas lose jer si patriota tako sro ce gurnut u sda...bolje bit urbani fgr debil

Nikakve veze niti simpatije imam prema sda...naprotiv...

Ja sam covjek kome je ova drzava svetinja, svoje ime i svoj narod s ponosom isticem, drugo postujem svoje ne dam, neprijatelji znaju gdje im je mjesto...sto se ovoga tice ne zanima me ni vjera ni ideologija ni stranka..ili si s nama ili si protiv nas oko ovih stvari pregovora nema
Ja tebe pitam normalno ko je odgovoran za Želju , Čelik i Slobodu i ti meni odgovaraš bolje Ilija , nego Alija ...

Meni i tebi je isti cilj , da otjeramo lopove iz saveza , da nam fudbal bude na puno boljem nivou , pogotovo domaća liga . Da sljedeći derbi na Grbavici bude pun stadion .

Samo ja mislim da prvo trebamo riješiti naše dvorište , da otjeramo naše lopove i izdajnike , jer bez njih Vico i kompanija ne mogu da kradu , je li ti to razumiješ ?

Kada naše riješiš , onda Vico i kompanija sami odlaze ...
Nase dvoriste je BOSNA I HERCEGOVINA, vi bi se borili za BiH a svijest vam seze do kraja ulice u mahali...puca se na alipasinu ma hajde bgt ja sam na carsiji sta me briga ionako su sve papci tamo...eto to nam je prica

Sta hoces da mi kazes? da ima bosnjaka lopova? znam ja to i bez tebe...isto tako ne mijenja cinjenice vezane sa neprijatelje ove drzave

Da ti slikovito opisem a ti shvati ako zelis...to sto ces prijavit komsiju lopvoa i sto ce on lezat za to djelo ti nista nece znacit ako ti rokne koja s brda...to ne znaci da ga ne trebas prijavit niti da nece bit bolje ako ga uhapse, ali to isto tako apsolutno ti nista ne znaci u odnosu sa ovim a brda...

Mijesate stvari, kriske i jabuka...postoji ideologija i dnevne polticke teme...npr ideolgiia bi trebala bit da BiH ne damo ni pod koji cijenu a npr dnevna tema sebijina diploma...kod vas je obratno...vama je sebijina diploma npr nesto najbitnije na sviejtu a drzava..ma hajd bgt

Al odosmo u off topic, bezeveze zatrpavo temu :bih:

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 16 okt 2023, 12:22

Virtu4l je napisao/la:
16 okt 2023, 12:16
Može li mi neko pokazati bar jedan post u kojem se neko srami zastave sa ljiljanima, odnosno kome to smeta. Vidim da se sad i to provlači.

Pretpostavljam da se odnosi na post forumaša StevieG8.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 okt 2023, 12:24

nas admin handri na temi o ratu, a ovdje se najmanje o utakmici piše :D
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 16 okt 2023, 12:28

Bazinga12345 je napisao/la:
16 okt 2023, 12:22
Virtu4l je napisao/la:

Ne smetaju meni ljiljani niti se sramim zastave mene frustrira nesposobnost naroda da ulozi jednaku kolicinu energije i angazmana u realne zivotne probleme u mjeri u kojoj se to desava kad su zastave u pitanju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 okt 2023, 12:30

Ako nas vecerasnji prekid bude sjebao i kostao vise nego sto bi mogli dobiti onda ove koji ce da naprave isti treba pohapsiti i udariti dozivotnu zabranu. Ima li iko da javi policiji ili kome vec da radi strozije kontrole na ulazu jer se sprema gore nego u Lihtenstajnu.

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 16 okt 2023, 12:31

StevieG8 je napisao/la:
16 okt 2023, 12:28
Bazinga12345 je napisao/la:
16 okt 2023, 12:22
Virtu4l je napisao/la:

Ne smetaju meni ljiljani niti se sramim zastave mene frustrira nesposobnost naroda da ulozi jednaku kolicinu energije i angazmana u realne zivotne probleme u mjeri u kojoj se to desava kad su zastave u pitanju.
Jel postoji realniji problem od imamja/nemanja drzave ...da se predamo za stvari za koje se ulaze napor ti tvoji "zivotni problemi" bi svakako postali nebitni

Al dobro gladni ste na sva tri jezika

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 okt 2023, 12:32

I nek se baklje paleeee :opaopa:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 okt 2023, 12:33

Virtu4l je napisao/la:

Likovima nije jasno da se može istovremeno volit ljiljane, jednu si jedinu i bit urban, sekularan, tolerantan, liberalan …
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 okt 2023, 12:33

Vi jos o zastavi bog te…
Daj ba pricajte o utakmici
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 okt 2023, 12:35

Sheyi je napisao/la:
16 okt 2023, 12:30
Ako nas vecerasnji prekid bude sjebao i kostao vise nego sto bi mogli dobiti onda ove koji ce da naprave isti treba pohapsiti i udariti dozivotnu zabranu. Ima li iko da javi policiji ili kome vec da radi strozije kontrole na ulazu jer se sprema gore nego u Lihtenstajnu.
+1

Zadnje što nam treba je prekid utakmice i eventualno igranje pred praznim tribinama u baražu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: RajvoSA03 i 23 gosta.