Pa vidis ko im je na klupi i sve ti je jasno. Gledam napocetku utakmice protiv litvanije u subotu, izlazi brat iz svlačionice razbaco se u odijelu ko na finale lige sampiona, a na stadionu jedva sto ljudi prati utakmicu
Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
Znaci zvanicno zabranjeni ljiljani. Kao da nismo znali i kao da je prvi put. A ovdje nas pojedinci ubjedjuju kako su u pitanju Palestinske zastave.
Da se igra i u BL i Mostaru, razumio bih i prihvatio. Ali jedinoj naciji koja navija za svoju zemlju ti zabranjujes zastavu koja je medjunarodno priznata otkako se odvojila od zlocinacke jugoslavije, ma mars cetnici usrani.
Da se igra i u BL i Mostaru, razumio bih i prihvatio. Ali jedinoj naciji koja navija za svoju zemlju ti zabranjujes zastavu koja je medjunarodno priznata otkako se odvojila od zlocinacke jugoslavije, ma mars cetnici usrani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sa jednom malom razlikom u odnosu na nas, Berbatov ovo izjavljuje jer je upravo on kandidat za predsjednika fudbalskog saveza Bugarske. Chilly je zaboravio napisati tu jednu, malu sitnicu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ta će Berbatov, nek mu Vico objasni da na tu funkciju treba biznismen da sjedne. 
Sad će vjerovatno Ivan Bašić biti sljedeći na meti objektivnih navijač. Treba vidjeti ko mu je menadžer. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Bugarski Sergej Barbarez
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nauciti pravilno pisanje prijedloga s/sa, kad vec pametujes ljudima o pravopisu i gramatici, mozes i zajedno s Vica ako ga dje safatas.
Jel Faćo dolazi na utakmicu? 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
obrati se haskom tribunalu,trebala bi ti se javiti jedna zena,ali ona pretezno nije na svom portalu nego igra karte na susjednom pa ce ti se javiti jedna babaSheyi je napisao/la: ↑16 okt 2023, 12:30Ako nas vecerasnji prekid bude sjebao i kostao vise nego sto bi mogli dobiti onda ove koji ce da naprave isti treba pohapsiti i udariti dozivotnu zabranu. Ima li iko da javi policiji ili kome vec da radi strozije kontrole na ulazu jer se sprema gore nego u Lihtenstajnu.
ti tri puta reci baba baba baba,da te bolje cuje jer je malo gluha
pa ce ti baba reci jebbem i tebe i te na ulazu sto ce provjeravati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Sta je ono na Twitteru stavljaju slike sa ovog Foruma (bas ova tema) 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Samo da se ne desi nešto što bi moglo naškoditi visokom rejtingu bh saveza i fudbala, te ugroziti odlične rezultate.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pa ko kad je tema postala raj za populisticke clanke.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vidjao sam na twitter ljudi spominju moj nick ko da sam neki celebrity a ne obicni balvan koji se ispuse na forumu
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ko je uopste rekao da su zabranjene zastave sa ljiljanima? To se konstantno prica, a na tribinama ih nikad vise nije bilo. BhBaustelikosi sizofrenicar do sizofrenicara.
Kad si već kod tog jel iko ikad ovo upratioDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 okt 2023, 13:56Vidjao sam na twitter ljudi spominju moj nick ko da sam neki celebrity a ne obicni balvan koji se ispuse na forumu![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Brate, sad il nikad - iskoristi ovo i postani influenser!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 okt 2023, 13:56Vidjao sam na twitter ljudi spominju moj nick ko da sam neki celebrity a ne obicni balvan koji se ispuse na forumu![]()
![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Realno biće karinđanje. 
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/pupa-41.html]Pupa[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/alica-121.html]Alica[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/oryna-virgin-61.html]Oryna Virgin[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/ioanna-red-40.html]Ioanna Red[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Video Dating [/url]
- Beduin
- Kontakt:
De ga priupitaj za veliko pocetno slovo "Fudbalskog saveza Bugarske". Usljed moje nepismenosti vjerovatno grijesim i on je ispravno napisao, ali eto pitam za druga.
Pusti ga brate, sad ce smarati do utakmice. A i iz postovanja prema dobrom momku i moderatoru ovdje odustajem na vrijeme.
Da ne oftopicarim, citam kako bi B. Silva i Felix migli igrati. Prave napasti, narocito Silva iz drugog plana kad se pocne ubacivati i koristiti svoju brzinu. Bice ovo pravi ispit veceras za nase igrace i za Sava
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja ne razumijem cemu ovolika pompa oko Ronalda on je i prije dolazio kod nas na vrhuncu karijere 2 baraza i sad odjednom opsada hotela
zivotna sansa za zeljenih 1M followersa kad vec ne mozes ubiti 1M necega drugog kao beduin:-)Rimes87 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 14:00Brate, sad il nikad - iskoristi ovo i postani influenser!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 okt 2023, 13:56Vidjao sam na twitter ljudi spominju moj nick ko da sam neki celebrity a ne obicni balvan koji se ispuse na forumu![]()
![]()