Ti i onaj real madrid u lajvu..LAGA NI NIDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 okt 2023, 13:56Vidjao sam na twitter ljudi spominju moj nick ko da sam neki celebrity a ne obicni balvan koji se ispuse na forumu![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ti i onaj real madrid u lajvu..LAGA NI NIDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 okt 2023, 13:56Vidjao sam na twitter ljudi spominju moj nick ko da sam neki celebrity a ne obicni balvan koji se ispuse na forumu![]()
![]()
Nije narod tad imo interneta.
JojDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 okt 2023, 13:56Vidjao sam na twitter ljudi spominju moj nick ko da sam neki celebrity a ne obicni balvan koji se ispuse na forumu![]()
![]()
Jer sad ima 38 godina i to je svim našim navijačima zadnja šansa da ga gledaju uživo.
koji je nick bio ovoj svedskoj ckapi da castim po forumu raju
hhahahah sigurno ga izje6ali svi
Kad vidim kakve sve neznalice komentarisu reprezentaciju i fudbal mimo foruma, pa mi svi ovdje smo za njih najveci poznavaoci fudbala.
Zar nemoras imati isprintanu kartu?anonymousHD je napisao/la: ↑16 okt 2023, 14:31Koliko ce naroda bez karti ostat u pm. Ne znam sto svi slikaju i postavljaju kodove. Bukvalnk dodjes prije nekoga i provuces kartu lol