NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ne misle ljudi direktno na Husrefa više misle na njegov karakter.I treba im neko poput Husrefovog karaktera ili Omera Kopiča takvi karakteri.Al opet Husref il Kopič bi pola ovih igrača jednostavno zadavili na treningu iz huje dok im objasne šta
::::SAMO ČELIK::::
- Zalayeta22
- Kontakt:
Vezano za vecerasnju utakmicu i euforiju i kontam kakvi smo mi ludjaci. Idem kuci s posla i pita me covjek gdje je Salcinovic restoran i ja ga uputim i kazem idem i ja u tom smjeru. Pitam ga odakle je kaze iz Bugojna doso na utakmicu i trazi kartu ne moze nac. Ja njemu govorim igra Masic iz Bugojna za Celik, kaze covjek ma ne pratim ja to nas fudbal i pita me hocul ja na utakmicu. Reko ljudino meni je vaznija u subotu utakmica nego repkinih 10, covjek me u cudu gleda kao ko igra pa reko Celik. Frajer gleda u mene i kaze svaka cast, cuo sam da volite Celik ali nisam znao da bas toliko... 

"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
Republika ZenicaZalayeta22 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 20:32Vezano za vecerasnju utakmicu i euforiju i kontam kakvi smo mi ludjaci. Idem kuci s posla i pita me covjek gdje je Salcinovic restoran i ja ga uputim i kazem idem i ja u tom smjeru. Pitam ga odakle je kaze iz Bugojna doso na utakmicu i trazi kartu ne moze nac. Ja njemu govorim igra Masic iz Bugojna za Celik, kaze covjek ma ne pratim ja to nas fudbal i pita me hocul ja na utakmicu. Reko ljudino meni je vaznija u subotu utakmica nego repkinih 10, covjek me u cudu gleda kao ko igra pa reko Celik. Frajer gleda u mene i kaze svaka cast, cuo sam da volite Celik ali nisam znao da bas toliko...![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
A koga ja to prozivam dugo vremena? Druga stvar svi smo čuli Čerima koliki su prihodi i koliki je budžet, a sa ovim budžetom u top 5 ekipa možemo biti sada.Kažem ti, ti si ostao još u DLC sa blokiranim računom i sa cifrom dugovanja koji opterecuju klub istim prije 6 mjeseci i sada.almir2018 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 20:04Imam ja bolju opciju od tvoje slobodan je i Osim mogli smo njega brko bi to u red doveo
De bolan spusti se na zemlju previše letiš ovih mjeseci po forumu jos mi imamo dugova sine dragi da vratimo to je prioritet kluba a ne neke "trenercine" i "igracine" koje ti prozivaš ovdje dugo vremena![]()
-
- Kontakt:
Kakve su vam ovo mrlje po terenu?
Ne znam koliko kosta Husref mjesecno, ali je trenercina. Nema kod njega trt mrt, zna se ko sta radi.
Sjecam se jos kad smo igrali premier ligu, vise se i ne sjecam koje godine je to bilo kad je bio trener, igramo protiv Zrinjskog i vodimo 3-0, on stoji pored aut linije i mase rukom nema povlacenja samo napad, hocu jos koji gol.
Valjao bi nam Husref tata mata je za sve trenere u BiH
Sjecam se jos kad smo igrali premier ligu, vise se i ne sjecam koje godine je to bilo kad je bio trener, igramo protiv Zrinjskog i vodimo 3-0, on stoji pored aut linije i mase rukom nema povlacenja samo napad, hocu jos koji gol.
moSa likCe
Kad bi djaba dosao da nas vodi, treba ga sutnut nogom. Mnogi zaboravljaju kako je otisao taj isti iz Čelika i kako je guzicom vrata zatvorio. Kako tako imate pamcenje ko riba u pm, pa prizivate neka imena, kojima treba zabranit ulazak na BP.jagamu je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:03Ne znam koliko kosta Husref mjesecno, ali je trenercina. Nema kod njega trt mrt, zna se ko sta radi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
redbull93 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:05Kad bi djaba dosao da nas vodi, treba ga sutnut nogom. Mnogi zaboravljaju kako je otisao taj isti iz Čelika i kako je guzicom vrata zatvorio. Kako tako imate pamcenje ko riba u pm, pa prizivate neka imena, kojima treba zabranit ulazak na BP.jagamu je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:03Ne znam koliko kosta Husref mjesecno, ali je trenercina. Nema kod njega trt mrt, zna se ko sta radi.
Ma nemoj mi to rec. E cuj zabranit mu ulazak. Ybg neka druga vremena su tada bila, nije se znalo ni ko pije, ni ko placa.
Da necu mozda polumrtvog Huku gledat, ili Sir Borisa

Sto kaze Bati sve mu namjestene utakmice bile, plus karinas tuzio klub, nisi se mogao sa njim dogovorit nikako, hocu sve i odmah.
Montolivo, valjane ti tv, teren je veh

moSa likCe
Tacno se zna, sta je ko i kako je ko vrata zatvorio u klubu. I u tim drugim vremenima, bilo je ljudi koji su ostajali cistih obraza!jagamu je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:17redbull93 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:05Kad bi djaba dosao da nas vodi, treba ga sutnut nogom. Mnogi zaboravljaju kako je otisao taj isti iz Čelika i kako je guzicom vrata zatvorio. Kako tako imate pamcenje ko riba u pm, pa prizivate neka imena, kojima treba zabranit ulazak na BP.jagamu je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:03Ne znam koliko kosta Husref mjesecno, ali je trenercina. Nema kod njega trt mrt, zna se ko sta radi.
Ma nemoj mi to rec. E cuj zabranit mu ulazak. Ybg neka druga vremena su tada bila, nije se znalo ni ko pije, ni ko placa.
Da necu mozda polumrtvog Huku gledat, ili Sir Borisa![]()
Sto kaze Bati sve mu namjestene utakmice bile, plus karinas tuzio klub, nisi se mogao sa njim dogovorit nikako, hocu sve i odmah.
Montolivo, valjane ti tv, teren je veh![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Lijepi nas Čelik, bar brojimo do 3 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Watafak

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Hahaha. Imal ko da ti valja, sta fali Kemi.
Ne znam jel ziv, znam da je govorio ako Celik ispadne iz lige da ce se objesit za prvo drvo

Sad ozbiljno. Mozda nebi bio losa opcija, trenutni trener Sim bau, Djekanovic. Meni ne djeluje los trener, imao je fine rezultate dok je bio trener Zvijezde, nije ni sad los u Sim bau, s obzirom kakvu ekipu ima.
Sigurno da bi mu bio izazov vodit veci klub, jedino sad kakvu platu ima vjerovatno mu svabo dobro placa.
moSa likCe
Ustati, pa izgovoriti Kemino ime. Kad se sjetim onog perioda, kad nas je jedini on htio preuzeti i sakupljao igrace po kantonu i sa njima opet nekako igrao PL. Dok sam ovo pisao, skontao sam, cije god ime spomenemo, sjetim se nekog teskog periodajagamu je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:59
Ne znam jel ziv, znam da je govorio ako Celik ispadne iz lige da ce se objesit za prvo drvo![]()
Sad ozbiljno. Mozda nebi bio losa opcija, trenutni trener Sim bau, Djekanovic. Meni ne djeluje los trener, imao je fine rezultate dok je bio trener Zvijezde, nije ni sad los u Sim bau, s obzirom kakvu ekipu ima.
Sigurno da bi mu bio izazov vodit veci klub, jedino sad kakvu platu ima vjerovatno mu svabo dobro placa.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ako ti je socijala da ides dobit Slobodu na Bilinom onda ne znam sta dalje pričamo. Kontradiktoran si sam sebi, Pišeš da ova ekipa s novim trenerom i 2-3 pojačanja moze u borbu za vrh a onda ovamo govoriš treba da izvučemo bod. Pa ko to igra za Slobodu da je tolika razlika u kvaliteti između nas?Celicni je napisao/la: ↑16 okt 2023, 20:27Nisam ti htio replicirati, ali radi ostalih moram.O čemu ti bolan, znači svako ko komentariše igru pljuje Duvnjaka?Nauči se razliki između komentarisanja igre,ukazivanja grešaka i pljuvanja.
Vidi se da u životu nisi obukao kopačke, pričaš socijalne priče.Govorio sam sa psihološke tačke gledišta, jer u svlačionici nije dobro stanje pa sad da neko uskače pred najjaču ekipu u ligi.Ne kažem da je ispravno 100%, jer možda može biti i dobro, jer kao što kaže Truhlo, Huka je pratio seniorski tim i upadao kao vatrogasac par puta.
Možeš ti igrati i na Alians Areni, pusti se te socijalna priče, a trecerazredne ekipe te nadigravaju na Bilinom.
Ovo oko kopački ne znam sta da ti kažem. Vidim ti si izgradio “karijeru” pa mozes da dijelis lekcije.
Ova ekipa sigurno ima kvalitet i nadam se da će Kamber, Huka i Nurkovic prodrmat ekipu i da ćemo skupit sto vise bodova do pauze. Na pauzi analizirat sve i onda dovesti najbolje rješenje u skladu s vizijom, ambicijama i financijskim mogućnostima.
Ja bih iskreno volio vidjet nekoga na klupi ko nije bio u prošlosti trener Celika.
Zadnja izmjena: flash84, dana/u 16 okt 2023, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jel igrao za nas Cuadio zadnji put kad je Kemo nas vodio??redbull93 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:04Ustati, pa izgovoriti Kemino ime. Kad se sjetim onog perioda, kad nas je jedini on htio preuzeti i sakupljao igrace po kantonu i sa njima opet nekako igrao PL. Dok sam ovo pisao, skontao sam, cije god ime spomenemo, sjetim se nekog teskog periodajagamu je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:59
Ne znam jel ziv, znam da je govorio ako Celik ispadne iz lige da ce se objesit za prvo drvo![]()
Sigurno da bi mu bio izazov vodit veci klub, jedino sad kakvu platu ima vjerovatno mu svabo dobro placa.![]()
Kuadio bio najbolje krilo lige. Neki dan sam gledao pregled te sezone, samo on i igraoalmir2018 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:13Jel igrao za nas Cuadio zadnji put kad je Kemo nas vodio??redbull93 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:04Ustati, pa izgovoriti Kemino ime. Kad se sjetim onog perioda, kad nas je jedini on htio preuzeti i sakupljao igrace po kantonu i sa njima opet nekako igrao PL. Dok sam ovo pisao, skontao sam, cije god ime spomenemo, sjetim se nekog teskog periodajagamu je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:59
Sigurno da bi mu bio izazov vodit veci klub, jedino sad kakvu platu ima vjerovatno mu svabo dobro placa.![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Za mene je ova odluka preuranjena, ali je u svakom slucaju podrzajem. Da se ja pitam, pustio bih ga da zavrsi s vodjenjem do kraja polusezone i onda odradio analizu. Al' boze moj, sta je tu je. Ne znam ko bi bio dobar izbor, ali nisam siguran da je to Pavic. Mislim ogavno je da tipovi na ovom forumu ovoliko pljuju Duvnjaka, ali isto tako da i hvale Pavica kao da je vaskrsno.
Mi u svakom slucaju moramo izdrzati do polusezone, uzeti jos koji bod i onda na polusezoni duboku analizu uraditi. Zahvaliti se nekim igracima, dovesti 2-3 nova i odraditi pripreme kao nikada do sada. Nema potrebe ako se nema para da se ide negdje samo da bi se islo negdje na pripreme. Bolje je potrositi dio tih sredstava na kvalifikovano pomocno osoblje koje ce u tih 2-3 mjeseca pripremiti ekipu kvalitetno.
Mi u svakom slucaju moramo izdrzati do polusezone, uzeti jos koji bod i onda na polusezoni duboku analizu uraditi. Zahvaliti se nekim igracima, dovesti 2-3 nova i odraditi pripreme kao nikada do sada. Nema potrebe ako se nema para da se ide negdje samo da bi se islo negdje na pripreme. Bolje je potrositi dio tih sredstava na kvalifikovano pomocno osoblje koje ce u tih 2-3 mjeseca pripremiti ekipu kvalitetno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.