Upravo sam izvristao od smijeha kad sam ovo vidio sad.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Upravo sam izvristao od smijeha kad sam ovo vidio sad.
Nije ti ni ta losa.
Pa ljudi bolji jednostavno. Nasi se bore al sta ce kada neznaju bolje.JonSnow je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:44Nije problem izgubit, pa čak ni s velikom razlikom, ali bit ovako razbijen s 5 komada na poluvremenu je sramotno i jadno, bez obzira na ovo tursko kopile.
Ma je qrc.Omerbavarac je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:46Najbolje sto nam se moglo desiti je ovaj debakl.
Do kraja ce biti sedmica.
U pet deka je to, imaju par dobrih igrača, par osrednjih i ovo ostalo su ispodprosječni igrači , pa protiv Ceha im spica igrao Sokol Cikaleshi a neki Seferi zabio dva gola, nikad cuo za ovog Seferija .xinxee je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:37Albanci imaju bolju ekipu, pogledaj klubove u kojim igrači im igraju.Deen je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:35Pogledaj te albaniju, jeli oni imaju bolje igrace od nas? Oni su isto tu negdje sa nasom ekipom, međutim ljudi imaju taj ponos i mentalitet i plus mir. Sta to znaci mir? Savez im normalan, nema neka negativa, a kako je kod nas? Mi imamo ljude koji vodu drzavu i savez i koji ne volu BiH, nisu svi ali ima ih jako puno, shvatite to jednom. Pogledaj te pristup, 0-5 kod kuce gubis??? Ponasanje na terenu ti sve govori. Eto vam SAVO, srbin je svoje uradio, a ove izdajice aka fikret abdic botovi podrzite dalje vicu i lopove. Sramota sta su uradili od naseg fudbala. Sve dok je savez tu necemo napredovat, savez je rak rana. Ako se rijesi taj rak, onda mozemo korak po korak da nesto napravimo, a ovako je samo lutanje bez icega.
Obali ga.Chapman1886 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:45e moj autonomaš![]()
![]()
![]()
![]()
+1, upravu sigalia95 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:36Upravo tako! Kad imaš predsjednika na čelu fudbalskog saveza države koju mrzi iz dna duše i brani lik i djelo ratnih zločinaca Karadžića i Mladića.
Kad imaš direktora koji je igrao za BiH samo zato što su ga odbili u Srbiji, kad imaš selektora koji je takođe igrao za tu drugu državu koja je izvršila agresiju na državu čiji je sada selektor, i koji brani lik i djelo ratnog zločinca i prezimenjaka Miloševića.
Kad u Savezu imaš domaće bošnjačke potrone, kvislinge i veleizdajnike koji bi mater prodali za fotelju, isto kao i karinaši u politici.
I na kraju kao šlag na tortu, kad imaš igrače na terenu koje od njih 11, najmanje 6 zaboli ona stvar za ovu državu, dobijemo ovu situaciju.
SVI SMO KRIVI, APSOLUTNO SVI!