Evo Wikipedia već napravila update:
Biggest defeat
Argentina 5–0 Bosnia and Herzegovina
(Córdoba, Argentina; 14 May 1998)
Bosnia and Herzegovina 0–5 Portugal
(Zenica, Bosnia and Herzegovina; 16 October 2023)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A ti lagano popij čašicu brlje i zaguslaj nešto pred spavanje i odyebaus!StevieG8 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 01:32Izadji malo vani udahni zraka dodirni travu umij se ako ima gdje kakve hladne vodegalia95 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 01:07Ali zanimljivo, narativ koji se provlači po svim forumuma na svim portalima, nebitno da li je fudbal, politika, ekonomija, muzika, film, je narativ da je sve već davno uništeno i da se tu ništa, yebiga, ne može učiniti. Savršen alibi za ove fgr jadove i poltrone koji su preuzeli vlast - za sve što se dešava okrivi svoje prethodnike i palamudi o "kompromisu i relaksaciji odnosa". Ako se neko slučajno usudi da uputi kritiku i upita: Hej, šta to radite?, ti ćeš mu postaviti kontra pitanje "A šta ste to vi radili?", optužiti ga da je "radikalni islamista" i "zeleni taliban" i konstatovati da je sve već davno uništeno.
Defetizam kakav su chetaljsko-ujkanski separatisti mogli samo poželjeti i sanjati! Bravo![]()
**** ti Zenica mamu vise svaki komentar na racun Zenice. Najmanje ima na tribinama iz Zenice raje. Ko da se ne sjecamo epskih tekmi i na Kosevu i na SugaviciKONTRASVIH je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:22Zabraniti zakonom vece utakmice da se igraju u Zenici. Koja blamaza.
Ako nam je to glavna/jedina briga sto je neko rekao Siu, onda smo mi drzava bez problema.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 01:23Ali sto se po svijetu na drustvenim mrezama sprdaju s nama sto slavimo "Siu" s Ronaldom kad je zabijao... fakat smo za izucavanja
Nije Grbavica, nego za ove jace utakmice samo Kosevo. Nemoguce da bude 10 hiljada influensera, porodica i rodbine igraca, tiktokera, dilera, kockastih glava i slicno. Samo Kosevo za vece i jace utakmice.anonymousHD je napisao/la: ↑17 okt 2023, 00:42Isto kazem i ja.
Dbd nikad vise ne odigrali meca na ovom stadionu, pun nam je kur4c vise seljaka i d3bila krezavih. Grbavica je zasluzila da se na njoj pjeva bosna je sampinjon i ko ne skace mrzi bosnu, za bolje i nije…
Gušo je za njega CasillasRollingPaper je napisao/la: ↑17 okt 2023, 00:39Sehic ce ostat upisan kao najgori golman reprezentacije u historiji. Mislim da nema goreg golmana od nezavisnosti drzave koji je bio jedinica reprezentacije.
Pa na Kosevu bi bilo vise ovakvih. Osim ako ne mislis da ce doci 35 000 nabrijanih navijaca koji su spremni grla da oderu. Jos ona atletska staza, tribine udaljene 20 metara. Daj radije Grbavicu nekad, pa i Arenu Rodjeni kad se napravi, sto da ne?KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 okt 2023, 06:48Nije Grbavica, nego za ove jace utakmice samo Kosevo. Nemoguce da bude 10 hiljada influensera, porodica i rodbine igraca, tiktokera, dilera, kockastih glava i slicno. Samo Kosevo za vece i jace utakmice.anonymousHD je napisao/la: ↑17 okt 2023, 00:42Isto kazem i ja.
Dbd nikad vise ne odigrali meca na ovom stadionu, pun nam je kur4c vise seljaka i d3bila krezavih. Grbavica je zasluzila da se na njoj pjeva bosna je sampinjon i ko ne skace mrzi bosnu, za bolje i nije…
Al gledaj kralja na ovom penalu iznad, čak i da je odbranio penal ponovio bi se, metar iskoračio sa obje noge. Nama jedan Asmir Begović i dalje ime u Engleskoj nema mjesta među tri golmana, već pet godina I očekujemo neki rezultat.ledesma je napisao/la: ↑17 okt 2023, 07:35Gušo je za njega CasillasRollingPaper je napisao/la: ↑17 okt 2023, 00:39Sehic ce ostat upisan kao najgori golman reprezentacije u historiji. Mislim da nema goreg golmana od nezavisnosti drzave koji je bio jedinica reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, jasmin10, lol89, nerkolfc, prisonbreak, tutankamon1905 i 85 gostiju.