Pa komedija

Vjerovatno su siuu vikali i ljuti bh fanaticosi iz wiena,minhena i tesnja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa komedija
Portal Sofascore je svojim modelom za najgoreg pojedinca izabrao golmana Ibrahima Šehića. Bh. čuvar mreže za svoj nastup je dobio ocjenu 5,2.
Amar Dedić je dobio ocjenu 5,9, Adrian Leon Barišić i Dennis Hadžikadunić 5,7, Sead Kolašinac 5,6...
Miroslav Stevanović je nagrađen ocjenom 6,2, Miralem Pjanić 6,3, Gojko Cimirot 6,2, Ermedin Demirović 6,1, Amar Rahmanović 6,6, a Edin Džeko je s ocjenom 6,9 najbolje ocijenjeni Zmaj na meču.
Ako dodaš na to činjenicu da je na zapadnoj tribini štampano oko 1000 karata viška, dobiješ još jasniju sliku o tome gdje se nalzimo. Žali Bože onoliko zastava sa ljiljanima. Ne znam koja je svrha bila toga. Da pokažemo kakva smo ciganija jel to?
Jest, Miralem je 100% svog malog izveo, to sam vidio.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 09:16Jesul to fakat kalesijski debil i mahalaš izveli djecu na teren poslije![]()
Ma haj i to nekako progutati, ali Kalesijski shisha king jučer sa Goricom Dodik gura malog sa Ronaldom da se slika, a sa njim igrao u Juventusu mali mu ima lepezu slika sa Ronaldom:baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 09:16Jesul to fakat kalesijski debil i mahalaš izveli djecu na teren poslije![]()
**** ti ovi iz krajine od dosagitarius je napisao/la: ↑17 okt 2023, 00:32I ja to govorim, vise su svakom zenicaninu ovi seljacine krezave iz dijaspore i krajine dosadili!Idite s Hudom na grbavicu vise…
Arvid je napisao/la: ↑17 okt 2023, 09:21Ma haj i to nekako progutati, ali Kalesijski shisha king jučer sa Goricom Dodik gura malog sa Ronaldom da se slika, a sa njim igrao u Juventusu mali mu ima lepezu slika sa Ronaldom:baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 09:16Jesul to fakat kalesijski debil i mahalaš izveli djecu na teren poslije![]()
Ali treba pokazati mišiće selu![]()
![]()
Jest, al nek Grbavica izgradi tribinu da valja zapadnu.. ovako je ruzno.