NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 okt 2023, 21:27

FRLegioen je napisao/la:
17 okt 2023, 21:06
Kako mislis sabotira? Objasni,navedi primjer.Slazem se da nasa Zenicka djeca nisu ispunila ocekivanja,losije su igrali ovu polusezonu.Duvnjak je dosta eksperimentisao,stavljao pojedine igrace na neprirodna mjesta pa nisu pokazali ocekivano,ali da su Zenicka djeca sabotirali e to ne vjerujem!
Pa ne zelim da insinuiram da je neki dogovor u pitanju, ali je cinjenica da ne daju dovoljno. Recimo Ali je u Maglaju uzeti dva tri puta loptu, svaki put je povukao nogu. Zuna isto tako.

Malo mi je nevjerovatno da odjednom ni jedan ne daje sve od sebe. A realno obojica su bili solidni radnici. Posebno Zuna.
Celik!3,2,2.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 17 okt 2023, 22:35

Jel sigurno 3 kartona? Zasto stavljaju Sivog na naslovnu a covjek nece igrati?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 17 okt 2023, 22:37

prisonbreak je napisao/la:
17 okt 2023, 22:35
Jedini koji ce ostati u klubu :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

denisov

Post Postao/la denisov » 17 okt 2023, 22:37

AllGunsBlazing je napisao/la:
17 okt 2023, 21:27
FRLegioen je napisao/la:
Kako mislis sabotira? Objasni,navedi primjer.Slazem se da nasa Zenicka djeca nisu ispunila ocekivanja,losije su igrali ovu polusezonu.Duvnjak je dosta eksperimentisao,stavljao pojedine igrace na neprirodna mjesta pa nisu pokazali ocekivano,ali da su Zenicka djeca sabotirali e to ne vjerujem!
Pa ne zelim da insinuiram da je neki dogovor u pitanju, ali je cinjenica da ne daju dovoljno. Recimo Ali je u Maglaju uzeti dva tri puta loptu, svaki put je povukao nogu. Zuna isto tako.

Malo mi je nevjerovatno da odjednom ni jedan ne daje sve od sebe. A realno obojica su bili solidni radnici. Posebno Zuna.
Ali i Zuna ove godine u prelosoj formi

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 17 okt 2023, 22:39

redbull93 je napisao/la:
17 okt 2023, 22:37
prisonbreak je napisao/la:
17 okt 2023, 22:35
Jedini koji ce ostati u klubu :mrgreen:
Nadam se oporavku i Varde protiv Slobode, znacilo bi nam.
Da mi je saznati sto se doveo Pehilj, da se ponovo rodim..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 okt 2023, 22:41

denisov je napisao/la:
FRLegioen je napisao/la:

Ma jasno za formu, ali mi nije jasno za zalaganje. Jasno da te nekad nece, ali za trcati ne treba forma.
Celik!3,2,2.

zaim1945
Kontakt:

Post Postao/la zaim1945 » 18 okt 2023, 00:10

denisov je napisao/la:
FRLegioen je napisao/la:

mojne da te cuje neko iz porodice,odma ce te etiketirat da si mrzitelj,tako pricaju redom ko nesto lose kaze..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 okt 2023, 00:12

Gdje je onaj Alijev amidža, nestao sa foruma poslje Maglaja :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo

Post Postao/la Convicts » 18 okt 2023, 09:40

BROJ ČLANOVA (17.10.2023.)
1,000
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 okt 2023, 09:50

Lupite kakve video najave :D

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 18 okt 2023, 10:30

Čestitam svima na 1000. članu. Još jedan cilj je ispunjen. Nadam se ubrzo i vijestima za račun i možemo već reći da je godina prilično uspješna, ako ostavimo malo po strani stanje na tabeli.

Što se tiče čistke, totalno podržavam. Čelik može biti šesta liga, ali se ne može igrati sa imenom i renomeom kluba. Već sam jednom rekao da sa igračima iz sarajevskih klubova treba biti posebno oprezan. Šetkat će se ovdje, a da im Sarajevo ili Željo namignu, otići će bez riječi. Ni u jednom trenutku moć ne smije prevagnuti na stranu igrača, da oni odlučuju, protestvuju i skidaju glave trenerima. Kulturni su momci u klubu, kulturan je bio i trener, ali morat će po ovom pitanju biti direktni i čvrsti.

Odlična škola, znat će bolje kako u budućnosti. Generalno mislim da je ovaj odlazak u niži rang u svakom smislu doprinjeo mogućnosti da ponoviš neku grešku, preispitaš svoje postupke i naučiš kako ćeš sljedeći put postupiti. Moramo gledati širu sliku i pronaći pozitivne stvari i u ovim sitnicama.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 18 okt 2023, 10:36

Truhlo je napisao/la:
18 okt 2023, 00:12

Nisam nestao s foruma. Generalno nemam komentara na sve ovo, a ne želim da kritikujem niti pišem bilo šta ružno na bilo čij račun. Očigledno svi mi smo ovdje sa skrivenim ciljem, neko ovdje jedva čeka da pljuje i psuje Alija, Davuda, Edu, Emira, Žunu, Duvnjaka i slično, a najmanje nas je ovdje koji pohvale i pružaju podršku i kad ide dobro i kad ide niz brdo. Kao navijači (forumaši) smo postali pretoksični za čitav klub.

Slažem se za sve pisano za Maglaj i da istina je da su svi podbacili (svaka čast Durmi), samo poslije utakmice ne želim nikog da pljujem i prozivam niti nazivam pogrdnim imenima. Svi snose dio svoje krivice, a vjerujem da za djecu koja su odrasla uz Čelik je to još veći teret. Hajmo im biti vjetar u leđa da se podignu iz ovog ponora umjesto što ćemo ih gurati još dublje. Svi mi želimo da pobjeđujemo i dižemo se iz pepela i dajte ljudi da već jednom krenemo naprijed. Očigledno je da postoje trzavice van terena koje se oslikavaju u igri, ali niko od njih preko noći nije zaboravio igrati nogomet, kao i što mislim da niko više od njih ne žudi za pobjedom. Zato budimo im podrška i kad pobjeđuju i kad gube.

Svi u subotu na Bilino polje! :wave:
Samo afirmativno.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 okt 2023, 10:47

Karalic, Zuna i Medjuseljac su obicne karine.
Celik!3,2,2.

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 18 okt 2023, 11:09

Bez ikakvog pretjerivanja, Zuna je nas najgori vezni igrac. Ja ne pamtim utakmicu da je odigrao pas iz prve, uvijek ima 13 dodira prije nego donese odluku, a to jedino odgovara protivnickoj ekipi da se postavi. Ko ne vjeruje nek vrati bilo koju utakmicu il nek obrati paznju u buducnosti na to.

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 18 okt 2023, 11:15

Moliti Boga samo da se odblokira racun. To ce biti najpozitivnije od svega. Pa da se krene cistiti igraci koji stvarno ne mogu igrati, a veliki je broj takvih igraca.

Imam osjecaj da se vise bore Šarić koji uvijek pokusava da uradi nesto vise na terenu i trci, i Talhe koji stvarno zna oduseviti sa svojom tehnikom i jedini moze gurnuti loptu u prostor nego ovi nasi koji su tu vec 3-4 godine. Izuzetak su Vardo , Sivac i Durmo. Ostali su totalno nespremni za nesto vise od 3. Lige. Mašić da ima bilo koga ko mu moze gurnuti loptu, on bi zabio 20 golova do kraja sezone. Uvijek se trosi na vracanje do sredine terena i vracanje u napad, normalno da izgubi snagu i da ne moze nista bolje da uradi

Ja bih bio najsretniji kad bi se svi oni probudili i zacepili nam usta i da sve do kraja polusezone dobiju, ali to je u ovom trenutku skoro pa nemoguca misija.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 okt 2023, 11:16

Zuna napolje!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 18 okt 2023, 11:34

Pet mladih igrača, sadašnjih juniora našeg kluba, potpisali su danas ugovor s Čelikom.

Benjamin Ahmetspahić (18), Emrah Palačkić (18), Amer Hodžić (18), Hanan Zahirović (17) i Nedim Smajlović (18) potpisali su ugovore s Čelikom, te svoju priliku u prvom timu će dobiti ubrzo.

Benjamine, Emrah, Amere, Hanan i Nedime.

Čestitamo! Želimo vam puno sreće i uspjeha.

https://nkcelik.ba/pet-juniora-potpisal ... vim-timom/
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 18 okt 2023, 11:37

💪💪
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 okt 2023, 11:47

HelouStrucnjaci je napisao/la:
18 okt 2023, 10:36
Truhlo je napisao/la:
18 okt 2023, 00:12

Nisam nestao s foruma. Generalno nemam komentara na sve ovo, a ne želim da kritikujem niti pišem bilo šta ružno na bilo čij račun. Očigledno svi mi smo ovdje sa skrivenim ciljem, neko ovdje jedva čeka da pljuje i psuje Alija, Davuda, Edu, Emira, Žunu, Duvnjaka i slično, a najmanje nas je ovdje koji pohvale i pružaju podršku i kad ide dobro i kad ide niz brdo. Kao navijači (forumaši) smo postali pretoksični za čitav klub.

Slažem se za sve pisano za Maglaj i da istina je da su svi podbacili (svaka čast Durmi), samo poslije utakmice ne želim nikog da pljujem i prozivam niti nazivam pogrdnim imenima. Svi snose dio svoje krivice, a vjerujem da za djecu koja su odrasla uz Čelik je to još veći teret. Hajmo im biti vjetar u leđa da se podignu iz ovog ponora umjesto što ćemo ih gurati još dublje. Svi mi želimo da pobjeđujemo i dižemo se iz pepela i dajte ljudi da već jednom krenemo naprijed. Očigledno je da postoje trzavice van terena koje se oslikavaju u igri, ali niko od njih preko noći nije zaboravio igrati nogomet, kao i što mislim da niko više od njih ne žudi za pobjedom. Zato budimo im podrška i kad pobjeđuju i kad gube.

Svi u subotu na Bilino polje! :wave:
Amidža ako si ti došao sa skrivenim ciljem, nisu ostali. Ima nas što pišemo ovdje od odlaska turčina i najtežih momenata u klupskoj historiji, a ima i ljudi koji pišu 10+ godina.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 okt 2023, 12:32

Još da nam Pasha nije obrisao temu :damn:

"slucajno" :urnebes:
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 12 gostiju.