Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Daj ba ugasite se vec jednom, Ledeni vam **** sve na svijetu.
SLOBODA ILI NIŠTA
Tema dozivljava ponovni sjaj

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Idemoooo malena
Malo o fanshopu, velika investicija, buduća zarada..
Al u qrcu.
A taman sam htio kupit neku majicu da se popišam na nju.
Malo o fanshopu, velika investicija, buduća zarada..
Al u qrcu.

Kažu fanshop ovo ono..stokasaistoka je napisao/la: ↑13 okt 2023, 18:14registrovo sam se da kritiku dam za majice iz fanšopa
drugo pranje na tri majice koje sam kupio print unisten,naizvrat okrenute bile.bolja je ponuda bila u proslom fanšopu definitivno,od printa,dizajna,ponude,sad makron samo nesto svoje gura niđe veze sa vezom
A taman sam htio kupit neku majicu da se popišam na nju.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Mi višestruki prvak i osvajač kupa BiH, a vi najveći luzeri 90tih. Organizovali finale kupa u Tuzli u nadi da se Čelik neće pojaviti zbog četničke okupacije vozuće, ali ipak moralo se kroz šumu ići da se spriječi dodjela trofeja fukareštini

Drugi trofej kupa BiH

Finale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
![]()
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Popustite truhlinja
Dovoljno mu je
ps daj nam jos tabelu takmicenja haustora iz 90ih

Dovoljno mu je
ps daj nam jos tabelu takmicenja haustora iz 90ih

Zadnja izmjena: LeonBest, dana/u 18 okt 2023, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
075
U haustoru tuzlanskom, prčija iskarana

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nagradno pitanje. Šta Truhloni iduće postavlja?
a) Mujkanović, Fukare, 5000
b) Ribice, fejk trofeji Kupa
c) a
d) b

Kako je ponestalo argumenata idu jedni te isti postovi 300x. Piše mi njihov lik u pp, kaže brate ovaj naš smorio s ovim glupostima.

A ja im samo štancam nove, pojest će se tek od muke.

Samo zakovat posljednji ekser u subotu.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Da mu Havenija dzenazu otklanja?IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:55Nagradno pitanje. Šta Truhloni iduće postavlja?
c) a
d) b
![]()
![]()
Kako je ponestalo argumenata idu jedni te isti postovi 300x. Piše mi njihov lik u pp, kaže brate ovaj naš smorio s ovim glupostima.![]()
Samo zakovat posljednji ekser u subotu.![]()
075
U studentskom domu tuzlanskom, zeničanke iskarane.

Mi ćemo ga poslat na smetljište.LeonBest je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:56Da mu Havenija dzenazu otklanja?IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:55Nagradno pitanje. Šta Truhloni iduće postavlja?
c) a
d) b
![]()
![]()
Kako je ponestalo argumenata idu jedni te isti postovi 300x. Piše mi njihov lik u pp, kaže brate ovaj naš smorio s ovim glupostima.![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:57U studentskom domu tuzlanskom, zeničanke iskarane.
Mi ćemo ga poslat na smetljište.LeonBest je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:56Da mu Havenija dzenazu otklanja?IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:55
c) a
d) b
![]()
![]()
075
-
- Kontakt:
Joj koliko pišeš o studenticama, čovjek bi rekao da si još ****...IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:57U studentskom domu tuzlanskom, zeničanke iskarane.
Mi ćemo ga poslat na smetljište.LeonBest je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:56Da mu Havenija dzenazu otklanja?IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:55
c) a
d) b
![]()
![]()
![]()
A mogu zamisliti koliko si grdan i ružan, čim si non stop po forumu
Vjerovatno kad si se rodio otac stao iznad bešike i kontao dal da puca u zrak od sreće što je sina dobio ili u bešiku koliko si ružan...
Pačenik prvoklasni
Šta je ono nešto vas ismijavaju stare prave fukare, vođe?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jasno je da je frustracija navijati za grande slobodu, u narodu poznatiju kao 104 bez trofeja, ali imaju ustanove za takve probleme, znam i da kosta moze neka sergija mozda, nemojte na forumima lijeciti frustracije.
Ugledajte se na toplu bracu iz sarajeva i uvedite humanitarni broj da vas rijesimo vasih muka.
Ugledajte se na toplu bracu iz sarajeva i uvedite humanitarni broj da vas rijesimo vasih muka.
Celik!3,2,2.
SiuuuuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 okt 2023, 07:36Jasno je da je frustracija navijati za grande slobodu, u narodu poznatiju kao 104 bez trofeja, ali imaju ustanove za takve probleme, znam i da kosta moze neka sergija mozda, nemojte na forumima lijeciti frustracije.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Od mene dva poziva za liječenjeAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 okt 2023, 07:36Jasno je da je frustracija navijati za grande slobodu, u narodu poznatiju kao 104 bez trofeja, ali imaju ustanove za takve probleme, znam i da kosta moze neka sergija mozda, nemojte na forumima lijeciti frustracije.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Kazu mi imamo komplekse, zadnjih 5 stranica Tuzlaci pricaju o velikom Celiku 

Fukarice malene.. pozuvaju na utakmicu Celika jer im je to dozivljaj.
Fukarice malene.. pozuvaju na utakmicu Celika jer im je to dozivljaj.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
haha de pustite ih nek pricaju, citajte i uzivajte u brukanju tuzlanskih ljepotana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.