Vidjet ćete kad dođete šta je šaketanje bez diranja

Moderator/ica: GracanicaAA
Vidjet ćete kad dođete šta je šaketanje bez diranja
Kako bolan nije relevanto de idi dilera mjenjaj. Izobrimo se za drzavu damo toliku zrtvu svi skupa i ti to ne priznajes. Dodik za sirotinju
idi balo pusi tuki ok da ne postujes čelik al drzavu za koju smo dali toliko zrtve ne mogu vjerovat
Vidi, bez uvrede, shvatam da si nepismen i malo zaostao.
IceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 11:38Vidi, bez uvrede, shvatam da si nepismen i malo zaostao.
Neću ti to uzimati za zlo.
Samo se nemoj mješat gdje ti nije mjesto, ne znaš voditi raspravu drug. Ovi tvoji postovi su nivo krezavih i njihovog ozračenog mozga.
Gdje sam napisao da ne poštujem državu? Ne poštujem taj turnir što ste navodno osvojili koji je relevantan isto kao i Konami Cup kad ja osvojim na PES-u.![]()
Niste se ni rodili kad se to sve dešavalo. To pod broj 1. Pod broj 2 ne možete u istu rečenicu s nama ali nikako. Daleko ste na nižem nivou i ne možete biti pravi suparnik. I vi ste branili Sarajlije, a ne državu, vazda ste bili njihove kujice, a sad ste i naše.![]()
ti si macicu bodes idi lijeci se malo psiholog i et valjda ti ima pomoci
Prava Armija dolazi iz najvećeg grada u najmnogoljudnijem kantonu BiH. Pozdrav.![]()
Prosite po Zenici od običnog svijeta da bi vi mogli klošarit na stadionu. Za trave i piva kraj obližnjih piljara.Truhlo je napisao/la: ↑18 okt 2023, 11:34Uplate za gostovanje u Zenici 20 dana prije utakmice, skupljaju fukareštinu po pridnjestruvlju, u međuvremenu igraju u Goraždu duel sa ekipom iz vrha tabele, odu sa dva auta u Goražde![]()
Parole po gradu 7 dana ranije, kako su se naložili, a doći će ih manje od atomaca![]()
Mi ćemo doći. Problem je što vi nećete doći pić.kice forumske.
Sta, sad vam smeta i sto smo se "sjetili" ljiljana i zastava? Pa sjetite se i vi, stavite na ograde stadiona, ko vam brani?Truhlo je napisao/la: ↑18 okt 2023, 11:56Sjetili se ljiljana nakon 30 godina, neke parole, majice 2. korpus, a pljuju trofej kupa koji je osvojen na njihovom terenu, u njihovoj organizaciji, pod zastavom republike BiH, na slobodnoj teritoriji 2. korpusa![]()
Šta drugo očekivati od mujkara, koje su se prodale mačku za gajbu pive![]()
Tu su ljiljani, svaku utakmicu. Posto si promasio poentu da ti pojasnim: Vi se sjetili ljiljana, a osporavate trofeje koje je Celik osvojio pod tom zastavom.
SiuuuTruhlo je napisao/la: ↑18 okt 2023, 11:56Sjetili se ljiljana nakon 30 godina, neke parole, majice 2. korpus, a pljuju trofej kupa koji je osvojen na njihovom terenu, u njihovoj organizaciji, pod zastavom republike BiH, na slobodnoj teritoriji 2. korpusa![]()
Šta drugo očekivati od mujkara, koje su se prodale mačku za gajbu pive![]()
Nisam ja nista promasioAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 okt 2023, 12:34Tu su ljiljani, svaku utakmicu. Posto si promasio poentu da ti pojasnim: Vi se sjetili ljiljana, a osporavate trofeje koje je Celik osvojio pod tom zastavom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.