Mi ćemo doći. Problem je što vi nećete doći pić.kice forumske.
Kad Čelik igra stream se traži, za karte nemate prosjaci.
Moderator/ica: GracanicaAA
Mi ćemo doći. Problem je što vi nećete doći pić.kice forumske.
Sta, sad vam smeta i sto smo se "sjetili" ljiljana i zastava? Pa sjetite se i vi, stavite na ograde stadiona, ko vam brani?Truhlo je napisao/la: ↑18 okt 2023, 11:56Sjetili se ljiljana nakon 30 godina, neke parole, majice 2. korpus, a pljuju trofej kupa koji je osvojen na njihovom terenu, u njihovoj organizaciji, pod zastavom republike BiH, na slobodnoj teritoriji 2. korpusa![]()
Šta drugo očekivati od mujkara, koje su se prodale mačku za gajbu pive![]()
Tu su ljiljani, svaku utakmicu. Posto si promasio poentu da ti pojasnim: Vi se sjetili ljiljana, a osporavate trofeje koje je Celik osvojio pod tom zastavom.
SiuuuTruhlo je napisao/la: ↑18 okt 2023, 11:56Sjetili se ljiljana nakon 30 godina, neke parole, majice 2. korpus, a pljuju trofej kupa koji je osvojen na njihovom terenu, u njihovoj organizaciji, pod zastavom republike BiH, na slobodnoj teritoriji 2. korpusa![]()
Šta drugo očekivati od mujkara, koje su se prodale mačku za gajbu pive![]()
Nisam ja nista promasioAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 okt 2023, 12:34Tu su ljiljani, svaku utakmicu. Posto si promasio poentu da ti pojasnim: Vi se sjetili ljiljana, a osporavate trofeje koje je Celik osvojio pod tom zastavom.
Zar vi možete razmišljat? S obzirom da vam je propuh u glavi.
I kolko vas je Celik draufno u toj utakmici 3 kola prije kraja prvenstva? To je veca tragedija nego kup. Kup je osvajo i ugasli Olimpik, al nije iznadstoljetna Sloboda.
Druže ne hvatajte se nečeg što je bilo prije 100 godina i što nije uopšte relevantno sad. Koga briga šta se osvajali za vrijeme rata.