Yebo ti ja zenu u šupak al da se ne naljutis ljubi te Ado

Izaso mi iz podruma, halalilte ljudi, nece se ponoviti viseFCUM je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:13**** ti mezar u koji ćeš leciMeraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:04Sa istoka jos odjekuju aplauzi za Milosa Gigovica, ah ta bordo qrva, bas je qravela
Zrinjski će ih pojesti u nedjelju.
Joj brte ono bod ste uzeli nije da se nesto možeš nasladjivat al eto
Imam par kolega iz RS-a, kad ih pitamo sto radite u Federaciji a ne u RS, jer mogu raditi i u RS, kazu da nema para, da je situscija katastrofa, i sve vise i vise ljudi iz RS-a radi u Federaciji. JOS MALO, ODSVIRALI SU ONI SVOJ KRAJ. CITAV RS. Baba DODO za koji mjesec je iza resetaka, a sta onda?jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:13Takvi kao ti su najgori. Treba vam zabraniti da pisete na sarajevskom forumu, da zarađujete platu u federaciji, sve bi ja vama ukinio ne jer vas mrzim nego jer ste male pickice koje će igrat drugu ligu čim ova bratija ide iz saveza. Gdje vam objektivno i jest mjesto.
Ima i na Kosevu tekma. Tu teško da smijete pokrast. Tu se vidi sav vas jad i nemoć. Mafijali bi ali kad znate za posljedicu ništa. Samo na sigurnom. Picke one bijedne. **** vas komplet sve usta bez izuzetka Ko god podržava ovaj klub i ovo stanje u bh sportu. I **** vam sve sto vam je drago usta.
Opet ti **** mater.
Meraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:15Izaso mi iz podruma, halalilte ljudi, nece se ponoviti viseFCUM je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:13**** ti mezar u koji ćeš leciMeraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:04Sa istoka jos odjekuju aplauzi za Milosa Gigovica, ah ta bordo qrva, bas je qravela
Ma za mene je ovo lično velika sramota, Borac je zaslužio go, ali ne ovakav..... ali kome ja to da pričam, radije ću uživati u pucanju čireva..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NeSamSafetee i 26 gostiju.