FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
48
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 200

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 okt 2023, 11:46

GalileoGalilei je napisao/la:
19 okt 2023, 11:32
Nikad bolje i smislenije nismo igrali. Ovo što je Rožman uradio za vrlo kratak period je odlično. Kada napadamo, napadamo polako i smireno. Kada se branimo, to sve izgleda odlično. Zna se tačno kad se zaletimo, a kad se obara tempo. Od pomjeranja linija i duplog bloka, oduševljen sam. Treba uzeti u obzir da je odbrana bila u takvom raspadu pri nego što nas je Rožman preuzeo.

Dodatne pohvale idu za Rožmana po pitanju izmjena, te vremena pravljenja istih. Nikad nije zakasnio i svaki put je ubo s izmjenama.

Ostaje žal, jer čovjeka najviše ubije nepravda. Sad će neko reći "nema veze dobar je i bod", ali nije stvar u tome. Odigrao si jako dobru utakmicu i pored kompletnog šiljenja, zabiješ gol i umobolnik te oštetati na samom kraju. Mogli smo iskorisiti one dvije-tri kontre, ali bože moj, to opet nije opravdanje da te neko onako osakati i prizna onakav gol. Čak je svirao jedan nepostojeći ofsajd kad je Renan izašao 1 na 1 s golmanom i probao ga predriblati.

Ja sam prvi govorio da ti sudija ne može ništa ako odigraš hrabro i pametno. Uspjeli smo odigrati jako dobro i pametno, zato mi je još više žao momaka i Rožmana. Mogu samo reći da sam preponosan na ove igrače i SŠ, samo nastavite ovako i napravićemo lijepu priču svi zajedno. Ne znam ni kako se priberu u pojedinim situacijama, ja bih ga izvrnuo šakom, pa šta bilo bilo. Ovaj dobar i naporan rad će nam se vratiti kad-tad, kad dođe Evropa i budemo pravi, dok će ove kriminalne ljige opet da plaču kad ih izbace neki amateri.
Još 15ak dana i eto Koševa, siguran sam da će narod biti tako naložen da će ovi pocrkati od muke.
Sve tačno :salut:
Još je ovo igra koju je Simon uigravao u hodu, nije još imao u komadu 15 dana da se samo na fizičku spremu fokusira, pa onda da ima par sedmica za taktički dio. I opet i pored tih problema imamo puno bolju spremu nego na početku sezone vođeni onim narkomanom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 okt 2023, 11:47

FCUM je napisao/la:
19 okt 2023, 11:02
meni je od ofsajda smjesniji zuti karton Sahinovicu
I meni isto.
Kao zuti za simuliranje,a u tom momentu mi smo imali posjed od preko 60 % :urnebes:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 okt 2023, 11:51

Na zimu se nadam odlasku Ziljkića, Avramovskog. Ljudi kako su došli nisu odigrali utakmice kako valja, lijevo krilo, veznjak, štoper na zimu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 okt 2023, 11:52

Kakva glupost :facepalm:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 okt 2023, 11:53

Imate na insta, klub objavio onaj aftermovie i ovaj trenutak, ovdje je losija kvaliteta.

slika
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 19 okt 2023, 11:56, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 19 okt 2023, 11:53

Šahinović se trebao malo pribrati i znati da će mu prvi put pokazati žuti karton kad krene iole malo razvlačiti. Nije mu ovo prvi put, predugo mu treba da je ispuca ili odigra. Vidiš brate dragi ako ne možeš pas odigrati, izbij naprijed i završeno.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 okt 2023, 11:55

amypitar je napisao/la:
19 okt 2023, 11:47
FCUM je napisao/la:
19 okt 2023, 11:02
meni je od ofsajda smjesniji zuti karton Sahinovicu
I meni isto.
Kao zuti za simuliranje,a u tom momentu mi smo imali posjed od preko 60 % :urnebes:
Nakon tog žutog sam znao da če biti lakrdija. Odam u startu da žuti golmanu pa.ako bude trebalo na kraju da nešto odugovlči odma crveni. Spremna i tazrađena taktika.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 19 okt 2023, 11:59

Niko da spomene Renanovu novu frizuru, onaj stari Renan sa kratkom kosom onakve sanse posprema u mrezu, ovaj sa dredovima jok. :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 19 okt 2023, 12:00

Najtužnije od svega je to da sin našeg legendarnog komandanta Izeta Nanića učestvuje u svemu ovome!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 okt 2023, 12:00

Ovdje se vidi da je Kvržic u offside , nije dva metra al jest , ova dvojica dole su u offside al sad ne znam pravila i td
slika

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 okt 2023, 12:03

kupus army je napisao/la:
19 okt 2023, 12:00
Najtužnije od svega je to da sin našeg legendarnog komandanta Izeta Nanića učestvuje u svemu ovome!

Jel moguce da je njegov sin.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 19 okt 2023, 12:03

H8Z7 je napisao/la:
19 okt 2023, 11:42
Sramota je što se klub ne oglasi. Ovim (ne) potezom daješ pravo da te gaze kako žele i odobravaš to, možda neće imati nekog većeg efekta objava ali makar se pobuni.
Sramota velika,pa majku mu bar pokazi nesto da si protiv toga,Mirvic toliko aktivan na drustvenim mrezama kad treba kakve gluposti pisati,a sad se usutio,pa de bar objavi sliku ofsajda pa nesto napisi,reci isto igracima npr da svi objave sliku bar nesto bolan,a ne sutis ko debil,kako mogu citati sve one gluposti od Tageltije a ne reagovati,osim ako nije i sam Mirvic u kakvom dogovoru sa Vicom.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 okt 2023, 12:04

Nirton je napisao/la:
19 okt 2023, 11:59
Niko da spomene Renanovu novu frizuru, onaj stari Renan sa kratkom kosom onakve sanse posprema u mrezu, ovaj sa dredovima jok. :mrgreen:
haha isto sam pomislio. Kakav batshuaji, to samo promasaj moze biti. Nego nek se osisa vojnicki kako je i bio.
Ili neko rece Smoling :urnebes: Ko te slaga Reno da ti dobro stoji , valjda ovi berberi tuku pare.. ne znaju osisati normalno i obrijati a da ne izgledas ko buba coreli
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 okt 2023, 12:04

Ja i sta ces postici ako Mirvic objavi sliku sa tim ofsajdom hahaha, bukvalno nista.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 okt 2023, 12:06

Sanchez87hz je napisao/la:
19 okt 2023, 12:03
H8Z7 je napisao/la:
Sramota je što se klub ne oglasi. Ovim (ne) potezom daješ pravo da te gaze kako žele i odobravaš to, možda neće imati nekog većeg efekta objava ali makar se pobuni.
Sramota velika,pa majku mu bar pokazi nesto da si protiv toga,Mirvic toliko aktivan na drustvenim mrezama kad treba kakve gluposti pisati,a sad se usutio,pa de bar objavi sliku ofsajda pa nesto napisi,reci isto igracima npr da svi objave sliku bar nesto bolan,a ne sutis ko debil,kako mogu citati sve one gluposti od Tageltije a ne reagovati,osim ako nije i sam Mirvic u kakvom dogovoru sa Vicom.
postujem misljenje, ali ni vrijeme ni mjesto nije da se mirvic izlaze prvi i da glumi che gavaru. Treba da zarati skroz da mu ugade fudbal totalno? Dovoljno je budala sto ulaze ovdje uopstei treba da ga cuvamo ko kap vode na dlanu. A ne ga guramo u okrsaje gdje ce biti donji..

Suti jarane, nije ovo od sinoc. Suti do tih boljih prilika da se ovo rasklima. Kanton, delegati, sudije.. a ne Mirvic da mafija.. ne kontam
- 1 9 4 6 -

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 19 okt 2023, 12:06

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
19 okt 2023, 12:04
Nirton je napisao/la:
haha isto sam pomislio. Kakav batshuaji, to samo promasaj moze biti. Nego nek se osisa vojnicki kako je i bio.
Ili neko rece Smoling :urnebes: Ko te slaga Reno da ti dobro stoji , valjda ovi berberi tuku pare.. ne znaju osisati normalno i obrijati a da ne izgledas ko buba coreli
Frajer prije 10 dana na derbiju imao kratku kosu, kako mu naraste onolika ne kontam. :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 okt 2023, 12:08

Nirton je napisao/la:
19 okt 2023, 12:06
Nirton je napisao/la:
Frajer prije 10 dana na derbiju imao kratku kosu, kako mu naraste onolika ne kontam. :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: dobro je uzgojio, bas vala.. odakle mu? ili je vatanmed ili je ekstenzija
- 1 9 4 6 -

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 19 okt 2023, 12:14

Aduka87 je napisao/la:
Ja i sta ces postici ako Mirvic objavi sliku sa tim ofsajdom hahaha, bukvalno nista.
A sta ces postici sto suti ko pic.ka??? Pokaze da je mozda i on umjesan u sve ovo jel? Ima dosta pratitelja i on i igraci,pa nek se bar prosiri svijetom ta slika,neki strani mediji ce mozda nesto objavit,pa bar nesto bolan,pokazes da si protiv toga nista drugo,ovako se slazes bolan,podrzavas,odobravas,govoris tageltiji nema veze de nas opet prcaj kontas?? Oni sad kontaju gledaj budala ni rijeci o lakrdiji i smiju ti se,moramo ih kaze opet kad sute.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 19 okt 2023, 12:18

19 okt 2023, 12:06
Sanchez87hz je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
postujem misljenje, ali ni vrijeme ni mjesto nije da se mirvic izlaze prvi i da glumi che gavaru. Treba da zarati skroz da mu ugade fudbal totalno? Dovoljno je budala sto ulaze ovdje uopstei treba da ga cuvamo ko kap vode na dlanu. A ne ga guramo u okrsaje gdje ce biti donji..

Suti jarane, nije ovo od sinoc. Suti do tih boljih prilika da se ovo rasklima. Kanton, delegati, sudije.. a ne Mirvic da mafija.. ne kontam
Nista onda nek ceka postenu titulu i ulaze milione,pa docekat ce je jednog dana :bih:

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 19 okt 2023, 12:20

amypitar je napisao/la:
kupus army je napisao/la:
19 okt 2023, 12:00

Jel moguce da je njegov sin.
Ma kakav sin ljudi sta vam je, nemojte širite te bezvezne stvari. Familija Nanić je ogromna. Nije njegov sin niti mu je cak blizi rod.
Ovo je isto sudac Irfana Durica, nedavno sudio kantonalnu ligu i polako uz Irfu poceo se probijati. Irfo sad tu ima Mirzu Kazlagica, Harisa Halkica, ovog Nanica i ne znam ima li jos koga koji su pod 100 posto njegovom kontrolom jer im je ovaj obezbijedio lijepe plate kroz ovo suđenje. I Irfo je sa Vicom u cijelom ovom procesu. Vico Irfi cuva mjesto, a Irfo Vici zavrsava ove stvari. Sljedeca stvar sto je Irfo trazio je da jedan od ovih, najvjerovatnije Mirza Kazlagic se probije do Evrope i to ce Vico zavrsiti. Tako da Bošnjaci iz Ljute Krajine pomažu borcu i tim **** da rade ovo sto rade, a sve radi ličnih interesa i pozicija.
FK Sarajevo !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.