Mirvic ce skrsiti jos toliko,Mirvic ce i prodati za cifre takodje koje su naucna fantastika za ovu ligu,medjutim vi se ulozili ogromne stranacke pare i od vasih milionera,barem ste rekli da su sve truli milioneri u upravi a na zalost nikakvih rezultata. Gledajte im vi u ledja,mi cemo na terenu da im vadimo dzigericu jer i pored lakrdija nisu ista mogli,sjevalo im je sa svih strana,sudija je umirao kod 0-1 nije i stanju da svirne nista jer su nasi igrali prefektno.Espiritosanto je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:51Senad Kevelj je dobio upozorenje poslije utakmice sa Sarajevom da iduće komentarisanje suđenje je suspenzija u fudbalu.Poslije jednog predsjednika trebaju nam i drugog suspendovati.
Jeste vi nama pametni,drugi da se bore za pravdu a vi ćete u stranu.
Nama ne smeta kad ni ostalim.
Uostalom Mirvić je skršio milione pa nek gleda Borcu iza leđa.
Novinarski naslovi jesu dno. Ali to nije specifično samo za Borac i sport. Danas je svaki naslov/člank čisti click-bite. Jedno u naslovu, drugo u textu. Degutantno. Zato uglavnom i ne čitam više portale.Suvorov je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:04Kakvo gebelsovsko izvjestavanje sarajevskih portala o utakmici.
"Ubij Turcina" su pjevale Horde zla, a portali pisu da je domaca publika.
Onda ovi naslovi: "Rožman: znali smo prije meča gdje idemo". U izjavi dalje kaze "da idemo lideru prvenstva", a portali naslovom mijenjaju smisao izjave itd.
Samo zbog ovih stvari mi nije zao sto je Sarajevo sinoc osteceno.
Inace sam za posteno sudjenje i da bude bez lakrdija, ali kad vidim ovo "postenje" ovih koji kreiraju sliku bh. javnosti, onda mi je i djelimicno drago kad im se ovo desi.
Hebo go i ofsajd,drugo je kad te terorise sudjenjem 90 min,to sigurno nije Sarajevu niko sudio da neka ekipa nema sansu da igra i pokaze sta zna.TMmanija2012 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:23Ja mislim da je lopta igraca pogodila u kuk , na ovo se zaboraviloJbg nasa liga ,nasa pravila, nekad te guraju, nekada pusalgija
![]()
Ne možeš nacističkim načinom lagati po ko zna koji put. Domaća publika je pjevala to, ja sam bio na zapadu i to su zavijali sa istoka i zapada. Mislim da Lešinari nisu, nisam njih čuo. I to su najviše zavijali kompleksaši koji imaju dosta turske krvi s obzirom na boju kože. Znam da ih je stid porijekla ali šta da se radi, ne može im tu niko pomoći.Suvorov je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:04Kakvo gebelsovsko izvjestavanje sarajevskih portala o utakmici.
Onda ovi naslovi: "Rožman: znali smo prije meča gdje idemo". U izjavi dalje kaze "da idemo lideru prvenstva", a portali naslovom mijenjaju smisao izjave itd.
Inace sam za posteno sudjenje i da bude bez lakrdija, ali kad vidim ovo "postenje" ovih koji kreiraju sliku bh. javnosti, onda mi je i djelimicno drago kad im se ovo desi.
Bio sam na stadionu, koliko sam vidio i cuo Hz su skandirale: ajmo cijeli stadion i onda Ubij Turcina, pa im se na kratko pridruzio i dio publike na istoku blizu njih.AVNOJ je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:20Nisam znao da je bilo 3000 hordi na stadionu a i super je to od tebe što priznaš da je bila lakrdija.Suvorov je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:04Kakvo gebelsovsko izvjestavanje sarajevskih portala o utakmici.
Mozda mediji trebaju da klimaju glavom na lakrdije kao do nedavno,da citaju i slusaju Telgetijino orgijanjezonda kad mediji pocnu da ih pljuju cude se danima. Samo neka vam sude kao juce,opet vam je dzaba i sudija i Vico i Telgetija na terenu,sve dzaba i udaranje, 32 faula,gol iz ofsajda,ofsajd Renanu za zicer,guranje trenera sve vam je dzabaik0ik0 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:26Novinarski naslovi jesu dno. Ali to nije specifično samo za Borac i sport. Danas je svaki naslov/člank čisti click-bite. Jedno u naslovu, drugo u textu. Degutantno. Zato uglavnom i ne čitam više portale.Suvorov je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:04Kakvo gebelsovsko izvjestavanje sarajevskih portala o utakmici.
Ali kao što su degutantni click-bite naslovi i članci, tako isto je i ovo vaše sa suđenjem. Kao vi ste za pošteno suđenje, ali nekim čudom uvijek nađete opravdanje zašto se veselite bodovima koje vam suci poklanjaju.
Jesu li Hz povele to navijanje?MortemHz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:28Ne možeš nacističkim načinom lagati po ko zna koji put. Domaća publika je pjevala to, ja sam bio na zapadu i to su zavijali sa istoka i zapada. Mislim da Lešinari nisu, nisam njih čuo. I to su najviše zavijali kompleksaši koji imaju dosta turske krvi s obzirom na boju kože. Znam da ih je stid porijekla ali šta da se radi, ne može im tu niko pomoći.Suvorov je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:04Kakvo gebelsovsko izvjestavanje sarajevskih portala o utakmici.
Bilo je u više navrata **** balijskih majki, nekakve Alijine kosti i slično ali to su grupice, nije sad nešto organizovano.
Kako misliš sve vam je džaba
Ja sam mislio da smo samo mi spidari, ali izgleda da su i kone
19vendetta87 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:41Ja sam mislio da smo samo mi spidari, ali izgleda da su i kone
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, NazorUso, Riziko, supervizor i 49 gostiju.