PokraĐeni smo - kraj izjašnjenja!samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:20Hoce li se FK Sarajevo i Mirvic se izjasniti zbog sudjenja u BL ili ide sve po planu i dogovoru?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A jado garant si neka jad i bijedasamoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:29Clan neutaljenih. Cestitke na osvojenom prvenstvu.mma_hz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:23Ciji si ti??samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:20Hoce li se FK Sarajevo i Mirvic se izjasniti zbog sudjenja u BL ili ide sve po planu i dogovoru?

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Kad se o tome izjasni Mirvic, sto se iskreno nadam, radi boljitka, a do tad ste sa borcem i zrinjskim ko supak i muda.joker90 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:30PokraĐeni smo - kraj izjašnjenja!samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:20Hoce li se FK Sarajevo i Mirvic se izjasniti zbog sudjenja u BL ili ide sve po planu i dogovoru?
-
- Kontakt:
samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:35Kad se o tome izjasni Mirvic, sto se iskreno nadam, radi boljitka, a do tad ste sa borcem i zrinjskim ko supak i muda.joker90 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:30PokraĐeni smo - kraj izjašnjenja!samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:20Hoce li se FK Sarajevo i Mirvic se izjasniti zbog sudjenja u BL ili ide sve po planu i dogovoru?
President, please give a statement for our friend @justwatching. Thank you..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Auuu citam ti komentare druge...pa ti si sine moj jedno veliko ****...samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:37Da jesam obicni papucar. A ti si?

**** cionisticko zidovsko.-
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Sumnjamsamoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:20Hoce li se FK Sarajevo i Mirvic se izjasniti zbog sudjenja u BL ili ide sve po planu i dogovoru?
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 19 okt 2023, 14:49, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ja mislim da Beganovica jos "kuk" boli.
joker90 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:38samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:35Kad se o tome izjasni Mirvic, sto se iskreno nadam, radi boljitka, a do tad ste sa borcem i zrinjskim ko supak i muda.President, please give a statement for our friend @justwatching. Thank you..

Ali istina je ovo sto je napisao
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
javite se bioloskom ocu, pitajte..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Kad je vama isla sudijska kradja u korist, tad ste se pravili ludi. A sad kao zelite da svako gleda u vasu korist. Mirvic suti, ali redovno plati portale da pisu za njega, i pusti onog senilnog Dogi Dogana da vazi po televiziji.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
prvo, kakva kradja??? ma daj brate, budi realan. Nije isto previd, ofsajd evo i ovakav iz 2 metra ili jarane bezobzirna konstrukcija kompletnog toka utakmice. Sta ti je majstore, borcu iskljuceno ofsajd pravilo, faul pravilo, igranje rukom, kartone im iskljucili. Mislim da branis neodbranjivo.. suludo sta ti je argument.Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:58Kad je vama isla sudijska kradja u korist, tad ste se pravili ludi. A sad kao zelite da svako gleda u vasu korist. Mirvic suti, ali redovno plati portale da pisu za njega, i pusti onog senilnog Dogi Dogana da vazi po televiziji.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Sto niste rekli, cist penal, nego se fakticki dalje nastavljali blamirati kad ste jos pravdali kao da nije ruka bila. Cak vam klub daje saopstenje putem drustveni mreza da nije bio penal.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:01prvo, kakva kradja??? ma daj brate, budi realan. Nije isto previd, ofsajd evo i ovakav iz 2 metra ili jarane bezobzirna konstrukcija kompletnog toka utakmice. Sta ti je majstore, borcu iskljuceno ofsajd pravilo, faul pravilo, igranje rukom, kartone im iskljucili. Mislim da branis neodbranjivo.. suludo sta ti je argument.Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:58Kad je vama isla sudijska kradja u korist, tad ste se pravili ludi. A sad kao zelite da svako gleda u vasu korist. Mirvic suti, ali redovno plati portale da pisu za njega, i pusti onog senilnog Dogi Dogana da vazi po televiziji.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sto cemo reci, kad nije cist penal. Da je "cist" penal ja bi rekao.Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:04Sto niste rekli, cist penal, nego se fakticki dalje nastavljali blamirati kad ste jos pravdali kao da nije ruka bila. Cak vam klub daje saopstenje putem drustveni mreza da nije bio penal.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:01prvo, kakva kradja??? ma daj brate, budi realan. Nije isto previd, ofsajd evo i ovakav iz 2 metra ili jarane bezobzirna konstrukcija kompletnog toka utakmice. Sta ti je majstore, borcu iskljuceno ofsajd pravilo, faul pravilo, igranje rukom, kartone im iskljucili. Mislim da branis neodbranjivo.. suludo sta ti je argument.Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:58
Kad je vama isla sudijska kradja u korist, tad ste se pravili ludi. A sad kao zelite da svako gleda u vasu korist. Mirvic suti, ali redovno plati portale da pisu za njega, i pusti onog senilnog Dogi Dogana da vazi po televiziji.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Eh eto vidis, lazes ko TegeltijaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:07sto cemo reci, kad nije cist penal. Da je "cist" penal ja bi rekao.Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:04Sto niste rekli, cist penal, nego se fakticki dalje nastavljali blamirati kad ste jos pravdali kao da nije ruka bila. Cak vam klub daje saopstenje putem drustveni mreza da nije bio penal.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:01
prvo, kakva kradja??? ma daj brate, budi realan. Nije isto previd, ofsajd evo i ovakav iz 2 metra ili jarane bezobzirna konstrukcija kompletnog toka utakmice. Sta ti je majstore, borcu iskljuceno ofsajd pravilo, faul pravilo, igranje rukom, kartone im iskljucili. Mislim da branis neodbranjivo.. suludo sta ti je argument.
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
jel penal bio za Por protiv nas u trecoj minuti?Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:08Eh eto vidis, lazes ko TegeltijaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:07sto cemo reci, kad nije cist penal. Da je "cist" penal ja bi rekao.Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:04
Sto niste rekli, cist penal, nego se fakticki dalje nastavljali blamirati kad ste jos pravdali kao da nije ruka bila. Cak vam klub daje saopstenje putem drustveni mreza da nije bio penal.
- 1 9 4 6 -
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Što si se pravio lud kada ste pokrali Tuzlu na Grbavici? Opravdavao nedosuđeni penal.Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:08Eh eto vidis, lazes ko TegeltijaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:07sto cemo reci, kad nije cist penal. Da je "cist" penal ja bi rekao.Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:04
Sto niste rekli, cist penal, nego se fakticki dalje nastavljali blamirati kad ste jos pravdali kao da nije ruka bila. Cak vam klub daje saopstenje putem drustveni mreza da nije bio penal.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Sto Mirvic redovno casti portale. Covjeku ce botox riknuti od frustracije.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, JackW, Krompirusa, pitara i 33 gosta.