Sinoć zbog njegove gluposti Mehić morao žuti dobiti i praviti faul u opasnoj zoni. Definitivno treba da bude zadnja opcija na poziciji zadnjeg veznog iza Varde, Begića i Mehića.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ni mehic nije nista bolji ,svaka cast za borbu ,muda i sl ali momak nezna IGRAT fudbal , i moramo gledat na buducnost od njega nemas nista bolje sad kad smo bez nekog rezultatskog imperativa dat sansu Begicu nekom junioru ili dovest nekod iz 1LF mladog momka od kojeg imas koristi u napadu na PL.Truhlo je napisao/la: ↑22 okt 2023, 10:09Sinoć zbog njegove gluposti Mehić morao žuti dobiti i praviti faul u opasnoj zoni. Definitivno treba da bude zadnja opcija na poziciji zadnjeg veznog iza Varde, Begića i Mehića.
- Marsal
- Kontakt:
Žuna i nije za poziciju zadnjeg veznog, on treba igrat iza napadača kao desetka. I stvarno ne razumijem tolike napade na momka, ok nije klasa ali sasvim pristojan igrač za ovaj nivo fudbala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mehić obavlja svoj dio posla i itekako je koristan igrač. Može super poslužiti u rotaciji sa Vardom i Begićem. Begić treba biti prioritet za ovu sezonu, jer je U21 i naredne godine. Tandem u sredini Vardo-Begić je najviše pokazao do sad i momci trebaju da drže sredinu. Mehić sa klupe i kada jedan od ove dvojice nije dostupan zbog kartona ili povreda.convict35 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 10:23Ni mehic nije nista bolji ,svaka cast za borbu ,muda i sl ali momak nezna IGRAT fudbal , i moramo gledat na buducnost od njega nemas nista bolje sad kad smo bez nekog rezultatskog imperativa dat sansu Begicu nekom junioru ili dovest nekod iz 1LF mladog momka od kojeg imas koristi u napadu na PL.
Bit će baš yebeno u Bihaću iskombinovati nešto, samo je Begić tu. Ne znam koliko je pametno izaći u sredini sa Tabakovićem i Begićem, pogotovo jer Tabaković puno rizikuje, sinoć je prodao par lopti, mogli smo popušiti koju kontru da je Sloboda bila bolja...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kao što već napisah, nemam pojma šta se desilo sa forumom.
A sad svakodnevnica.
Baš nam je trebala ova pobjeda. Koliko smo zaslužili ili ne, je nebitno. U svakom slučaju, najbolja prilika na utakmici osim gola naravno, bila je ona Mašićeva iz prvog poluvremena.
Dalje, vjerovatno imamo novog šefa stručnog štaba, tj. Darija Damjanovića. Bio je sinoć i na utakmici. Koliko imam info, sa njim je vođen razgovor nakon ostavke Duvnjaka. Ako bude i zvanično potvrđen, želim mu mnogo uspjeha u radu.
Sad ono važno, a šta sam i u petak napisao. Razumijem želju novinara, da budu ekskluzivni, ali dajte nekad razmislite, da li je to pravi trenutak. Pogotovo ako ste iz Zenice i navijate za Čelik. Igrači i privremeni stručni štab definitivno nisu trebali takvu vrstu remećenja mira pred utakmicu. Sreća da se dobro završilo.
Danas Mladost vjerovatno dobija, tako da bi Jedinstvo pred utakmicu sa nama moglo biti na predzadnjem mjestu, tj. u zoni ispadanja. Sreća je i tu, da je još sve u bod dva i daleko od neke odluke ko ispada, ali ćemo vjerovatno imati tešku tekmu tamo...
A sad svakodnevnica.
Baš nam je trebala ova pobjeda. Koliko smo zaslužili ili ne, je nebitno. U svakom slučaju, najbolja prilika na utakmici osim gola naravno, bila je ona Mašićeva iz prvog poluvremena.
Dalje, vjerovatno imamo novog šefa stručnog štaba, tj. Darija Damjanovića. Bio je sinoć i na utakmici. Koliko imam info, sa njim je vođen razgovor nakon ostavke Duvnjaka. Ako bude i zvanično potvrđen, želim mu mnogo uspjeha u radu.
Sad ono važno, a šta sam i u petak napisao. Razumijem želju novinara, da budu ekskluzivni, ali dajte nekad razmislite, da li je to pravi trenutak. Pogotovo ako ste iz Zenice i navijate za Čelik. Igrači i privremeni stručni štab definitivno nisu trebali takvu vrstu remećenja mira pred utakmicu. Sreća da se dobro završilo.
Danas Mladost vjerovatno dobija, tako da bi Jedinstvo pred utakmicu sa nama moglo biti na predzadnjem mjestu, tj. u zoni ispadanja. Sreća je i tu, da je još sve u bod dva i daleko od neke odluke ko ispada, ali ćemo vjerovatno imati tešku tekmu tamo...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Žuna je pružao najbolje partije kad je igrao naprijed i u drugoj ligi centar. Čak je znao super odigrati i na poziciji lijevog krilnog igrača. Nije za njega pozicija centralnog/zadnjeg veznog i ovo guranje njega tu je silom prilika i Duvnjakove ideje kao i guranje Varde na stopera.
Isto važi i za Međuseljca, ne može igrati nazad, samo naprijed. Vidjet ćemo kako će Dario to posložiti.
Čestitam trenerima na pripremi i igračima na borbi svih 90'. Nema potrebe nikog izdvajat, jer su svi zaslušni za ove bodove.
Ono što je e u ovoj utakmici vidjelo jeste da se mi znamo braniti, kontre tako-tako možemo iznijeti. Mislim da nam bekovi nisu uputili ni jedan centaršut. Na njihovu polovicu su prelazili samo kada je aut trebalo izvesti
Problem je kada igramo protiv "slabijih" ekipa koje se brane i kada mi moramo napadati i ići naprijed, a protivnik čeka kontru.
Nadam se barem bodu protiv Jedinstva i da napunimo Bilino 02.11., iako će biti teško jer smo bez Mehića, Žune i mislim Bajramovića (kartoni), Karalića, a od ranije Varde i Horića (povrede)
Probati možda sa Sivcem na krilo, a Amera na beka.
Šarić prvo poluvrijeme odličan, borben, u drugom već pao i počeo mahati rukama.
Ono što je e u ovoj utakmici vidjelo jeste da se mi znamo braniti, kontre tako-tako možemo iznijeti. Mislim da nam bekovi nisu uputili ni jedan centaršut. Na njihovu polovicu su prelazili samo kada je aut trebalo izvesti

Problem je kada igramo protiv "slabijih" ekipa koje se brane i kada mi moramo napadati i ići naprijed, a protivnik čeka kontru.
Nadam se barem bodu protiv Jedinstva i da napunimo Bilino 02.11., iako će biti teško jer smo bez Mehića, Žune i mislim Bajramovića (kartoni), Karalića, a od ranije Varde i Horića (povrede)
Probati možda sa Sivcem na krilo, a Amera na beka.
Šarić prvo poluvrijeme odličan, borben, u drugom već pao i počeo mahati rukama.
Pavica treba dovesti kada celik udje jednom u premijer ligu da igramo tvrdo i da kao autsajderi u tom trenutku pokusavamo uzimati sto vise bodova.
Sada mi je malo bezveze ga trositi na taj nacin jer bi celik u ovom trenutku trebao igrati malo slobodnije, otvorenije i vise napadacki.
Sada mi je malo bezveze ga trositi na taj nacin jer bi celik u ovom trenutku trebao igrati malo slobodnije, otvorenije i vise napadacki.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Ja stvarno nzm po čemu je toliko Pavić dobar, zašto je na njemu toliko zvono kao treneru, pa po bilo koju cijenu...
Koja je njegova trenerska karijera? U BiH gdje god je radio dobio je veoma brzo otkaz, Široki, Vitez, a da nas kao vodi u evropu..
Koja je njegova trenerska karijera? U BiH gdje god je radio dobio je veoma brzo otkaz, Široki, Vitez, a da nas kao vodi u evropu..
14.10.95. NK Jedinstvo - NK Čelik 1 : 1
16.04.97. NK Jedinstvo - NK Čelik 0 : 2
29.03.98. NK Jedinstvo - NK Čelik 4 : 1
10.04.99. NK Jedinstvo - NK Čelik 4 : 2
08.04.00. NK Jedinstvo - NK Čelik 2 : 0
25.10.00. NK Jedinstvo - NK Čelik 0 : 0
20.10.01. NK Jedinstvo - NK Čelik 2 : 1
26.10.02. NK Jedinstvo - NK Čelik 1 : 1
25.02.06. NK Jedinstvo - NK Čelik 4 : 1
14.04.07. NK Jedinstvo - NK Čelik 2 : 1
03.11.07. NK Jedinstvo - NK Čelik 1 : 1
Jedna pobjeda, 4 remija i 7 poraza je naš skor na gostovanjima u Bihaću. Oni igraju ovu ligu preko 15 godina i znaju kako se postaviti kući, a mi desetkovani, bod bi bio odličan
Jedna pobjeda, 4 remija i 7 poraza je naš skor na gostovanjima u Bihaću. Oni igraju ovu ligu preko 15 godina i znaju kako se postaviti kući, a mi desetkovani, bod bi bio odličan

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo je napisao/la: ↑22 okt 2023, 12:4714.10.95. NK Jedinstvo - NK Čelik 1 : 1
Jedna pobjeda, 4 remija i 7 poraza je naš skor na gostovanjima u Bihaću. Oni igraju ovu ligu preko 15 godina i znaju kako se postaviti kući, a mi desetkovani, bod bi bio odličan![]()

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Pristup igraca kakav je bio sinoc, definitivno ga nije bilo posljednjih par utakmica. Neki koji su bili najgori u zadnje vrijeme, sada preko noci dadose 100%
Mislim da je uprava definitivno napravila ogromnu gresku po pitanju Duvnjaka. Kancer ocito nije bio on, vec tih 3-4 igraca za koje se znalo i pricalo i po carsiji i ovdje da ga buse. Sutra kada dodje novi trener koji ne bude po njihovoj volji, isto ce mu ti igraci uraditi. Potrosice se opet trener, a kancer u ekipi ostati koji ce iznutra jesti klub
Mislim da je uprava definitivno napravila ogromnu gresku po pitanju Duvnjaka. Kancer ocito nije bio on, vec tih 3-4 igraca za koje se znalo i pricalo i po carsiji i ovdje da ga buse. Sutra kada dodje novi trener koji ne bude po njihovoj volji, isto ce mu ti igraci uraditi. Potrosice se opet trener, a kancer u ekipi ostati koji ce iznutra jesti klub
-
- Kontakt:
Moras malo osvjeziti svoje znanje ili si neki mladic koji se ne sjeca kako je covjek u dva navrata vodio Čelik, pa Vitez i Široki, malo proguglaj a imas i transfermarktNulatridva je napisao/la: ↑22 okt 2023, 12:29Ja stvarno nzm po čemu je toliko Pavić dobar, zašto je na njemu toliko zvono kao treneru, pa po bilo koju cijenu...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- sagitarius
- Kontakt:
Boze sacuvaj sta napisa lik…Nulatridva je napisao/la: ↑22 okt 2023, 12:29Ja stvarno nzm po čemu je toliko Pavić dobar, zašto je na njemu toliko zvono kao treneru, pa po bilo koju cijenu...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Bez Mehića, Žune, Karalica, Horica, Varde u Bihac.
Mogli bi igrati standardno 4231 sa Begicem i Talhom kao zadnjim veznim, Sivca na krilo sa Šarićem, Ali iza Masica. Desetkovani smo i nema mnogo prostora za eksperimentisanje. Tabaković ili Ali moraju odigrati zadnjeg veznog znali ne znali.
Durmo Smajic Isakovic Bajramović Hodzic Begic Tabakovic Sivac Međuseljac Šarić Masic
Ili ovako ili igrati vise na defanzivu. U tom slucaju Sivca na beka, Durmis od pocetka na krilu.
Mogli bi igrati standardno 4231 sa Begicem i Talhom kao zadnjim veznim, Sivca na krilo sa Šarićem, Ali iza Masica. Desetkovani smo i nema mnogo prostora za eksperimentisanje. Tabaković ili Ali moraju odigrati zadnjeg veznog znali ne znali.
Durmo Smajic Isakovic Bajramović Hodzic Begic Tabakovic Sivac Međuseljac Šarić Masic
Ili ovako ili igrati vise na defanzivu. U tom slucaju Sivca na beka, Durmis od pocetka na krilu.
Otprilike tako nekako. Cijelu sedmicu uigravati Begića i Tabakovića zajedno, druge opcije nema. Iskreno ne bih gurao Hodžića od prve minute, previše je to za jednog juniora. Jedinstvo je tu najjače, Hadžikadunić igra na lijevom krilu.kirat410 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:08Bez Mehića, Žune, Karalica, Horica, Varde u Bihac.
Ja bih počeo: Durmo, Sivac, Smajić, Isaković, Bajramović, Tabaković, Begić, Durmiš, Šarić, Mašić i Međuseljac. 4 4 2 kao što smo protiv Slobode igrali. Šarić lijevo krilo, a desno Durmiš.
Istina. Poznato je svima da imamo kvalitet da budemo bar medu 4 ili 5 ekipa alistrucnjak9 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 12:54Pristup igraca kakav je bio sinoc, definitivno ga nije bilo posljednjih par utakmica. Neki koji su bili najgori u zadnje vrijeme, sada preko noci dadose 100%
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ispade ipak da je pitanje zelje. UO mora rijesiti taj problem, odnosno da se ne dopusti da nam igraci tjeraju trenere. Mada smo i generalno bolji kad protivnik ne igra zatvoreno.
Masic ne smije sebi dopustiti promasaje kao jucer, ali je i pokazao da ce te svi cijeniti ako se boris i borio se.
Mehic odlican i to nam treba, samo manje petljanja sa loptom.
Isakovic i Smajic su sve pokupili. Bajramovic i Hodzic isto odigrali dobro, posebno mi je drago za naseg juniora da odigra ovakvu utakmicu, a prva seniorska u karijeri. Mada, on mi je isti kao i Bajramovic, nije za beka. Ok, moze to igrati, ali fali tu brzine, a vidi se da ima potencijal.
Durmo vec standardno i Robija to cijeni. Svima najdrazi igrac.
Saric dobar, samo ga treba ranije mijenjati i malo mu reci da ima i ostalih 10 saigraca na terenu.
Durmis i Karalic standardno njihovo, veliki radnici, ali malo krajnjeg rezultata.
Aliju treba samarcinu zavezati. Odjednom sad moze i zna. Prvo odlican prodor, a potom i presjecena lopta i gol. Pisalo se kako ne moze jer nema snage da se gura, a on uopste ne treba da se gura. Ima mozda i najbolju tehniku u ekipi, on samo mora biti brzi i da ne bojkotuje utakmice. Iskreno moje najvece razocarenje ove godine zbog svog ponasanja, ali dobar prvi korak da se popravi.
Zuna je los. Dva ili tri puta gubi loptu na sredini. Ja jesam za to da centralni vezni mora nekoga predriblati i iznijeti loptu, ALI ne trojicu. Pokusati ga blize golu ili po stranama, nema on sta traziti u sredini kao centralni/defanzivni vezni. Kao i Ali, Talha.
Talha je bio ok. Pokusavao je pasovima, imao finih poteza, a njemu treba vise snage. On se jednostavno od svakog odbija, a ne zna se ni ubaciti da izvuce faul, ali to je samo pitanje iskustva.
Neko treba reci nasim igracima da se ne skace onako za loptom. Oni kao skoce, ali ih je strah pa ubacuju ledja ili nesto, uopste ne idu na loptu.
Robijasi su poginuli jucer. Ne znam kako je bilo gledati na zapadu, ali je bas bila jaka atmosfera na jugu.
Masic ne smije sebi dopustiti promasaje kao jucer, ali je i pokazao da ce te svi cijeniti ako se boris i borio se.
Mehic odlican i to nam treba, samo manje petljanja sa loptom.
Isakovic i Smajic su sve pokupili. Bajramovic i Hodzic isto odigrali dobro, posebno mi je drago za naseg juniora da odigra ovakvu utakmicu, a prva seniorska u karijeri. Mada, on mi je isti kao i Bajramovic, nije za beka. Ok, moze to igrati, ali fali tu brzine, a vidi se da ima potencijal.
Durmo vec standardno i Robija to cijeni. Svima najdrazi igrac.
Saric dobar, samo ga treba ranije mijenjati i malo mu reci da ima i ostalih 10 saigraca na terenu.
Durmis i Karalic standardno njihovo, veliki radnici, ali malo krajnjeg rezultata.
Aliju treba samarcinu zavezati. Odjednom sad moze i zna. Prvo odlican prodor, a potom i presjecena lopta i gol. Pisalo se kako ne moze jer nema snage da se gura, a on uopste ne treba da se gura. Ima mozda i najbolju tehniku u ekipi, on samo mora biti brzi i da ne bojkotuje utakmice. Iskreno moje najvece razocarenje ove godine zbog svog ponasanja, ali dobar prvi korak da se popravi.
Zuna je los. Dva ili tri puta gubi loptu na sredini. Ja jesam za to da centralni vezni mora nekoga predriblati i iznijeti loptu, ALI ne trojicu. Pokusati ga blize golu ili po stranama, nema on sta traziti u sredini kao centralni/defanzivni vezni. Kao i Ali, Talha.
Talha je bio ok. Pokusavao je pasovima, imao finih poteza, a njemu treba vise snage. On se jednostavno od svakog odbija, a ne zna se ni ubaciti da izvuce faul, ali to je samo pitanje iskustva.
Neko treba reci nasim igracima da se ne skace onako za loptom. Oni kao skoce, ali ih je strah pa ubacuju ledja ili nesto, uopste ne idu na loptu.
Robijasi su poginuli jucer. Ne znam kako je bilo gledati na zapadu, ali je bas bila jaka atmosfera na jugu.
Celik!3,2,2.
Hodžić jučer 90 minuta, danas od prve minute za juniore u Bugojnu protiv Iskre kao kapiten.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.