I penal Igmanu nije sviran zbog nas vjerovatnomnon46 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:11Pa glupane sa igmanom je vaša iduća, Bešagiću je ovo 3. karton, valjda više smisla ima da ste vi taj spisak dostavili.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:09Prvi faul najboljem igracu Igmana zuti karton.
Spiskove dostave sudijama..
Dajte im to trece mjesto,da ne igramo..
Uostalom, šta se vi sikirate za prva tri mjesta? Nećete ni u prvih 5 biti.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Lik je izmislio puno stvari koje je napisao na forumu, tako da nema smisla obazirati se.mnon46 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:11Pa glupane sa igmanom je vaša iduća, Bešagiću je ovo 3. karton, valjda više smisla ima da ste vi taj spisak dostavili.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:09Prvi faul najboljem igracu Igmana zuti karton.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
GOOOOOOL. Vodi Sarajevo.
E čuj ono penal, puno se ližeš s Virtom, prelaze idiotarije na tebe.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:13I penal Igmanu nije sviran zbog nas vjerovatnomnon46 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:11Pa glupane sa igmanom je vaša iduća, Bešagiću je ovo 3. karton, valjda više smisla ima da ste vi taj spisak dostavili.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:09Prvi faul najboljem igracu Igmana zuti karton.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Joj Dupovca
dug se mora vratiti jbg 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- napoleon72
- Kontakt:
Tri penala za Igman, dva crvena nama i dali smo gol iz ofsajda. Moze nam se.mnon46 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:15E čuj ono penal, puno se ližeš s Virtom, prelaze idiotarije na tebe.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jedina greska do sada je propusten zuti karton Dupovcu za onako uzasan start na zglob Julardzije.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Centira Bodul, faul u napadu..
-
- Kontakt:
Jedino sto smo mi kupili je Oliveira. Jeste nefer ali Boze moj.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Šta sve od njih nećemo doživjetinapoleon72 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:16Tri penala za Igman, dva crvena nama i dali smo gol iz ofsajda. Moze nam se.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Prava majstorija Anđušića kod gola!
Svaka čast!
Svaka čast!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
I igračima Igmana krivo što Oliveria ovo nije zabio
U fazonu pa što smo te pustili da prođeš 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zvezda je igrala juce, Šiftarsku ti mayku čergasku
Largohu nga këtuKOPIL! Kjo nuk është India për ju ciganët me erë të keqe. Qyqe baba që nuk të thith! Po qij familjen tënde, o nënë e prapambetur. Shko qij çetnikët nga veriu o fisi i ujqërve të Karavlës. Qysh ty ujk dhe yll veri të gjithë në listën e majmunit cigan me erë të keqe.
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Plac bez suza tesko boli...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Fun fact:
Sarajevo napravilo vise šansi za 20 minuta u Konjicu nego Željezničar za polusezonu.
Sarajevo napravilo vise šansi za 20 minuta u Konjicu nego Željezničar za polusezonu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Napravio djecu liku na kojeg ste vi dr*ali