Antipolitika3 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 22:13Klasicni primjerak kozojeba.Vanja8 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 22:10Nesto se ne sjecam da sam ti mamu jahao, ali koliko je preko nje preslo vjerovatno ti je u glavi da ko god se pojavi na forumu izlazi od nje...Antipolitika3 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 22:03
Mi se okrecemo KL (Uefa natjecanje da naglasim ovim pitarima sa malenim IQ koji nas uspredjuju sa Slogom,Vanja8 hamasovac i kozojeb) a Borac se pokazao kao odlicna momcad i zasluzeno u vrhu.
Peljto pokazao da je nas najbolji sudija a Borac da mu ne trebaju poguranci jer imaju kvalitet za 2.mjesto no opet ako pogledamo kako se gura i Sarajevo morat cemo i mi Beusa malo vise angazirati,Velez,Igman to su 4,5 bodova viska zahvaljujuci sudiji.
Dedi svom ces ti na raport pred nebeskim sudom, pa ce ti on objasniti neke stvari, ko ga ti podrzavas.![]()
![]()
![]()
![]()
Zajahat mozes samo kakvu kozicu i to na spavanju jer cak i budna koza ima granice![]()
![]()
![]()

Nisam znao da mamu bas toliko ne cijenisa, ali eto drago mi je da prizna sve sto napisah...
Cekam za dedu odgovor...