Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gledao sam sve Borceve utakmice ove sezone i mogu ti reci da su Velez i Posusje odigrali bolje u Banjaluci nego Sarajevo. Imali su jos gore sudjenje i crvene kartone.
Pa Velez je sa igracem manje bio opasniji nego Sarajevo.
Bar se uzivo stekao takav utisak.
Imali ste srece da vam Herera pokloni gol i to vam je omogucilo bod/ove, ali i sa Peljtom ne bi uzeli. Poletite vi brzo nakon svake pobjede, a daleko ste od neke super ekipe.
2 sedmice otkako spustismo plavu fekaliju 3 metra pod zemlju. Ne izasli nikad, amin.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Jel Tegeltija sta bacio na twiteru
SARAJEVO!
Pobjeda za pobjedom, redaju se pobjede!
Pobjeda za pobjedom, redaju se pobjede!
-
- Kontakt:
Ja nigdje nisam napisao da smo bili opasniji od Veleža i Posušja u Banjaluci, uostalom nisam ni gledao te utakmice. Nisam napisao ni da smo neka super ekipa, nego to da bismo odnijeli sva tri boda da nismo opljačkani u 90+ i da smo sa ovakvim suđenjem, kakvo je bilo večeras u Banjaluci, dobili Zrinjskog. To su činjenice.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:07Gledao sam sve Borceve utakmice ove sezone i mogu ti reci da su Velez i Posusje odigrali bolje u Banjaluci nego Sarajevo. Imali su jos gore sudjenje i crvene kartone.
Imali ste srece da vam Herera pokloni gol i to vam je omogucilo bod/ove, ali i sa Peljtom ne bi uzeli. Poletite vi brzo nakon svake pobjede, a daleko ste od neke super ekipe.
Imali smo, kako kažeš, sreću jer nam je Herera poklonio gol, ali i nesreću jer Oliveira nije pogodio ono što uvijek pogodi, ako već tako rezonuješ "sreću". Po meni, jedini koji su imali sreću ste vi jer vam je u 90+ priznat potpuno neregularan gol.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ferroviario
- Kontakt:
I to kao validan podatak? Ti brojevi se mogu stimati kako kome odgovara.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2023, 22:55ferroviario je napisao/la: ↑22 okt 2023, 19:49Ponovo se trazila karta vise za utakmicu Borca. Koja euforija.Borac - Zrinjski 7.000
Željezničar - Zvijezda 4.127
Igman - Sarajevo 2.000
Sloga - Široki Brijeg 450
Posušje - GOŠK 300
Pozdrav i za ovog prvog sto gleda koliko ima ljudi dok se jos ulazi i za ovog drugog sto broji publiku 3 minute poslije utakmice.
Jel malo 7000 ?
-
- Kontakt:
Pa da je sudio Peljto i igraci Borca bi se drugacije postavili u toj utakmici kao i veceras. Sve bi bilo drugacije i ne mozes znati konacan ishod, zar ne?Miljacka je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:17Ja nigdje nisam napisao da smo bili opasniji od Veleža i Posušja u Banjaluci, uostalom nisam ni gledao te utakmice. Nisam napisao ni da smo neka super ekipa, nego to da bismo odnijeli sva tri boda da nismo opljačkani u 90+ i da smo sa ovakvim suđenjem, kakvo je bilo večeras u Banjaluci, dobili Zrinjskog. To su činjenice.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:07Gledao sam sve Borceve utakmice ove sezone i mogu ti reci da su Velez i Posusje odigrali bolje u Banjaluci nego Sarajevo. Imali su jos gore sudjenje i crvene kartone.
Imali smo, kako kažeš, sreću jer nam je Herera poklonio gol, ali i nesreću jer Oliveira nije pogodio ono što uvijek pogodi, ako već tako rezonuješ "sreću". Po meni, jedini koji su imali sreću ste vi jer vam je u 90+ priznat potpuno neregularan gol.
-
- Kontakt:
Saraj'vo šampionMiljacka je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:17Ja nigdje nisam napisao da smo bili opasniji od Veleža i Posušja u Banjaluci, uostalom nisam ni gledao te utakmice. Nisam napisao ni da smo neka super ekipa, nego to da bismo odnijeli sva tri boda da nismo opljačkani u 90+ i da smo sa ovakvim suđenjem, kakvo je bilo večeras u Banjaluci, dobili Zrinjskog. To su činjenice.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:07Gledao sam sve Borceve utakmice ove sezone i mogu ti reci da su Velez i Posusje odigrali bolje u Banjaluci nego Sarajevo. Imali su jos gore sudjenje i crvene kartone.
Imali ste i tu sreću da je Hrelji u prvom poluvremenu sviran nepostojeći ofsajd u gotovo šah-mat poziciji za gol, ali gle čuda, to niko nikada nije objavio.Miljacka je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:17Ja nigdje nisam napisao da smo bili opasniji od Veleža i Posušja u Banjaluci, uostalom nisam ni gledao te utakmice. Nisam napisao ni da smo neka super ekipa, nego to da bismo odnijeli sva tri boda da nismo opljačkani u 90+ i da smo sa ovakvim suđenjem, kakvo je bilo večeras u Banjaluci, dobili Zrinjskog. To su činjenice.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:07Gledao sam sve Borceve utakmice ove sezone i mogu ti reci da su Velez i Posusje odigrali bolje u Banjaluci nego Sarajevo. Imali su jos gore sudjenje i crvene kartone.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- MocMahale444
Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:07Gledao sam sve Borceve utakmice ove sezone i mogu ti reci da su Velez i Posusje odigrali bolje u Banjaluci nego Sarajevo. Imali su jos gore sudjenje i crvene kartone.

Pa trazite onda da vam Peljto sudi svaku tekmu, to bar vama nije problem , kad moze zamjena domacinstva bez ikakva objasnjenja, moze vam se izaci u susret i za sudiju

-
- Kontakt:
Sve koji kazu drugacije treba udarat, al' ako nisu bošnjaci
Ovi više saopštenja imaju u zadnjih pola godine, nego odrađenih utakmica.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MocMahale444
Vala kakav si lik od rijeci, pazio bih sta pisem. Naravno da ste sampioni.Devedesetka je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:35Sve koji kazu drugacije treba udarat, al' ako nisu bošnjaci
Treba da im dolazis na kucni prag i taj belaj jok : stop:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:30Miljacka je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:17Ja nigdje nisam napisao da smo bili opasniji od Veleža i Posušja u Banjaluci, uostalom nisam ni gledao te utakmice. Nisam napisao ni da smo neka super ekipa, nego to da bismo odnijeli sva tri boda da nismo opljačkani u 90+ i da smo sa ovakvim suđenjem, kakvo je bilo večeras u Banjaluci, dobili Zrinjskog. To su činjenice.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:07
Gledao sam sve Borceve utakmice ove sezone i mogu ti reci da su Velez i Posusje odigrali bolje u Banjaluci nego Sarajevo. Imali su jos gore sudjenje i crvene kartone.
Pa da je sudio Peljto i igraci Borca bi se drugacije postavili u toj utakmici kao i veceras. Sve bi bilo drugacije i ne mozes znati konacan ishod, zar ne?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je moja ruzna prošlost sad sam uzoran građanin pozdrav za tebe i fudbalski klub Sarajevo!MocMahale444 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:39Vala kakav si lik od rijeci, pazio bih sta pisem. Naravno da ste sampioni.Devedesetka je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:35Sve koji kazu drugacije treba udarat, al' ako nisu bošnjaci
Treba da im dolazis na kucni prag i taj belaj jok : stop:
Laku noc!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.