Uplitanjem politike u klub i objava vaseg predsjednika i sveg nesportskog sto se vrti oko borca postali ste klub na koji se gleda sasvim drugim očima a sve bespotrebno.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:07Gledao sam sve Borceve utakmice ove sezone i mogu ti reci da su Velez i Posusje odigrali bolje u Banjaluci nego Sarajevo. Imali su jos gore sudjenje i crvene kartone.
Pa Velez je sa igracem manje bio opasniji nego Sarajevo.
Bar se uzivo stekao takav utisak.
Imali ste srece da vam Herera pokloni gol i to vam je omogucilo bod/ove, ali i sa Peljtom ne bi uzeli. Poletite vi brzo nakon svake pobjede, a daleko ste od neke super ekipe.
Mišljenja sam da Borac ima jako dobru ekipu za prva tri mjesta sigurno utakmice protiv Gosk Lištica Tuzla su to pokazale bar što sam ja gledao i ovo večeras je bilo jako dobro ali ponavljam slanje nekih političkih poruka preko fudbala irifira i ljude koji su totalno operisani od politike a kamoli raju kojoj fali sekunda da plane.
Ljudi koji vole Borac i fudbal u Banjaluci trebaju reci onoj konjskoj glavi da malo ohladi nek pusti igrače da igraju i trenera ne može sve na silu jbg.