Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Megamon
Kontakt:

Re: Premier Liga 18.Kolo(12. i 13. Mart)

Post Postao/la Megamon » 13 mar 2011, 16:04

@ B o X

Odlicno razmisljanje.Ja imam utisak da vecina iz ostalih djelova RS-a kunu u Banja Luku i Srbiju a zapravo Banjalucane i Srbe zaboli neka stvar za Zvornikom,Modricom itd.

Jednostavno vas handre,prave od vas marionete.Kupuju vas nekom pricom a zapravo vam nikako ne pomaze.Zato jedan predsjednik i da svi imaju jednak status i ne zavaravajte se da vas vole ti iz RS-a.Voljeli su oni i Modricu pa gdje zavrsise uljari ?

Ali da ovo nebi otislo dalje mozda je i najbolje da ovdje zavrsimo ovu pricu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 mar 2011, 16:07

Megamon je napisao/la:@ B o X

Odlicno razmisljanje.Ja imam utisak da vecina iz ostalih djelova RS-a kunu u Banja Luku i Srbiju a zapravo Banjalucane i Srbe zaboli neka stvar za Zvornikom,Modricom itd.

Jednostavno vas handre,prave od vas marionete.Kupuju vas nekom pricom a zapravo vam nikako ne pomaze.Zato jedan predsjednik i da svi imaju jednak status i ne zavaravajte se da vas vole ti iz RS-a.Voljeli su oni i Modricu pa gdje zavrsise uljari ?

" "," " " $ $ & " не & ;) ;) ;) ,стога $ се $ - овај твој " овај ' $ пост ",јер $ $ се % ?.
$ се " " $ " " " ' је ? " " % " ?,& " " свој,стога нас " не ' $,а " " поготову,% ' је $ $ $ савез - "!
Стога ? ' " $,а вјеруј $ је ' " & " РС на ' " $ ',јер све ? све ове $ ? ? " нас " тјерају нас $ " $ " за $ сан.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 mar 2011, 16:10

evo skripari digli trans treneru
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 mar 2011, 16:10

@Drinin vuk Mi nemamo sta voliti entitet mi volimo svoju domovinu ;)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 mar 2011, 16:11

Otisli smo predaleko ali moram samo jedno reci.

Ja nisam ponosan na Federaciju nego samo ponosan na citavu Bosnu.Znaci od Une do Drine i smatram da svi bosanci trebaju Bosnu da gledaju kao svoju domovinu a ne da neke djelove postuju a neke ne. ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 mar 2011, 16:11

"Brko odlazi" :mrgreen:

Povući će se Ištuk sigurno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 13 mar 2011, 16:19

Dule 078 je napisao/la:
jer relativno gledajući mi iz RS nemamo ni ovako nikakvu pomoć, sem Borca, od naših ljudi a to se osjetilo najviše kod nas!
kakvu borac pomoc iz saveza ima?
imate sigurno neku zaštitu, iza vas stoji Vlada RS, koja vam je i jednim dijelom sponzor, tako da ovi sigurno neće gledati da donesu neku odluku koja će se negativno odnositi na vas.
Megamon je napisao/la:@ B o X

Mislim da je to malo mjenjanje teza, možemo mi biti svi Srbi i mi se međusobno "posrbljavamo" i bratimimo ali svako svoju sreću gradi. Ja ne mogu da odgovaram za cijeli grad ali lično ja volim taj grad i te ljude, a što, to je moj razlog i ne bi da pišem što je to tako. Imamo dobre odnose sa Lešinarima i znam, da se oni pitaju nešto, kao i obični građani tog grada, da bi Drina sigurno opstala u ovoj ligi ali ovako svaki klub iz RS svoju sreću gradi i to mi je potpuno razumljivo, jer ako nemaš zaštitu nekog većeg od opštine ti si niko i ništa ovde i to se vidjelo na primjeru Modriče, dok je bio pokojni Jelić živ to je bio klub ali kako on ode onda je i Modriča "pukla".
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 mar 2011, 16:30

olimpik vodi,pliska
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 mar 2011, 16:32

Sto ih bordo momci danas deru.Predvodjeni bordo Gracicem,Janjosem,Rascicem i na kraju Pliskom :lol:

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 13 mar 2011, 16:33

:lol: :lol: eto bordo momaka :lol: :lol:

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 mar 2011, 16:35

Široki-Olimpik 1-1
Slavija-Zrinjski 2-2 ..igra se još
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 mar 2011, 16:36

jeremija je napisao/la:Široki-Olimpik 1-1
Slavija-Zrinjski 2-2 ..igra se još
ajde zrinjskiiiiiiii,idemo po tri boda

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 mar 2011, 16:43

ipak "bordo" momci deru :lol:

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 mar 2011, 16:43

Široki-Olimpik 1-2

PFC

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 mar 2011, 16:56

jeremija je napisao/la:Drina Zvornik-Rudar Prijedor 1x....Drini je svaka utakmice kod kuće odlučujuća,favoriti su ovde,mi idemo rasterećeni u Zvornik i ako pametno odigramo možemo se vratiti neporaženi..Ali ipak realno priije 1 nego x.Golova 0-2

Leotar Trebinje-Zvijezda Gradačac 1 Leotar ovaj put neće dozvolit gubitak bodova na policama.Pobjeda sa 2 gola razlike..2-0,3-1,4-2...10-8 :mrgreen:

Sloboda Tuzla-Sarajevo X Imam osjećaj da će ovde biti remi...Rezultat 1-1

Velež Mostar-Borac Banja Luka 1X Velež kući više neče gubiti,do kraja prvenstva,jer bi ih svaki poraz vodio u 1.ligu FBiH..definitivno...Ali protiv super ekipe kao što je Borac mogu se zadovoljiti i remijem.Možda bi X bio najrealniji...ali ako domaćini budu "grizli" može se desiti da savladaju Crveno-plave..3+

Čelik Zenica-Budućnost Banovići 1 Ćelik pobjeđuje,a Budućnost može polako da sprema tim za 1.ligu federacije.Pobjeda 1-0 ili 2-1

željezničar-Travnik 1X...Željo jeste veliki favorit na papiru..i realno su dosta bolji tim od NK "Mesar" Travnik....Ali imam osjećaj da bi gosti mogli doći do boda.

Slavija -Zrinjski Mostar 1..Slavija slavi pred domaćom publikom.

Široki Brijeg-olimpik Sarajevo X2 Široki je u krizi rezultata,Olimpik ima dobar tim i mislim da će doći neporaženi sa Pecare...a ovde vidim i moguće iznenađenje kola..2..

Eto pogodi sve ,sem mog Rudara :oops: :lol: :lol: :lol:

PFC

jeremija

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la jeremija » 13 mar 2011, 17:10

tabela nakon 18 kola

1.Borac 40
2.Željo 35
3.Sarajevo 32
4.Rudar PD 28 8-)
5.Olimpik 27
6.Travnik 26
7.Široki 25
8.Čelik 25
9.sloboda 25
10.Slavija 25
11.Leotar 24
12.Zvijezda 21
13.Velež 20
14.Zrinjski 19
15.Budućnost 17
16.Drina Z 17

19.kolo

Travnik-Leotar
Rudar PD-Velež
Borac-Čelik
Zvijezda-Široki
Budućnost-Slavija
Željezničar-Sloboda
Olimpik-Drina
Zrinjski-Sarajevo

PFC

mitraforza
Kontakt:

Post Postao/la mitraforza » 13 mar 2011, 17:15

Šta reći a biti objektivan???
Jednostavno ova liga je za plakati,čini se nekako jedino vrijedno su oni najvjerniji navijači na stadionima,koje i nije toliko briga da uživaju u ljepoti.
Ako malo bolje analiziramo igre i utakmice u našem prvenstvu,opšta ocjena je da smo daleko čak i od samog regiona,bar kada se radi o HR i SRB,nažalost al tako je,što je još gore nema nagovještaja da će se nešto promjenit.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 13 mar 2011, 17:18

mitraforza je napisao/la:Šta reći a biti objektivan???
Jednostavno ova liga je za plakati,čini se nekako jedino vrijedno su oni najvjerniji navijači na stadionima,koje i nije toliko briga da uživaju u ljepoti.
Ako malo bolje analiziramo igre i utakmice u našem prvenstvu,opšta ocjena je da smo daleko čak i od samog regiona,bar kada se radi o HR i SRB,nažalost al tako je,što je još gore nema nagovještaja da će se nešto promjenit.
A po cemu smo to gori od regiona.Ja se neslazem sa tim.Evo ova danas utakmica na Pecari je po meni bolja od zadnji par iz Srbije sto sam gledao na TV.Ni Hrvatske nisu nista bolje.Ja mislim da kod nas ima dosta dobri timova za nase uslove.Liga je izjednacenija i od Srpske i od Hrvatske.Mozda njihova dva tima malo oskacu od nase lige ali ostali sigurno ne.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

mitraforza
Kontakt:

Post Postao/la mitraforza » 13 mar 2011, 17:21

123456 je napisao/la:
A po cemu smo to gori od regiona.Ja se neslazem sa tim.Evo ova danas utakmica na Pecari je po meni bolja od zadnji par iz Srbije sto sam gledao na TV.Ni Hrvatske nisu nista bolje.Ja mislim da kod nas ima dosta dobri timova za nase uslove.Liga je izjednacenija i od Srpske i od Hrvatske.Mozda njihova dva tima malo oskacu od nase lige ali ostali sigurno ne.
Rekao sam bolja,ne i draža i ne želim ovdje ispadat veliki bosanac koji zatvara oči pred činjenicama.
Malo bolje onda moraš analizirati,osim posjete daleko smo,one pripremne su nebitne,ali ako se sjetiš da je tim koji je peti u Srbiji lagano uzimao naše klubove na pripremama,jednog Želju.
Onda ako uporediš fizičku spremu i tempo ,tu je razlika znatna,čak je i slovenska liga jača.Ne ponosim se niti likujem što je liga moje zemlje slabija i inferiornija,al to je činjenica,Pustimo se velikana,oni su uvijek bili u vrhu,ali danas imaš bar u srbijanskoj jednu Vošu koja je po svim parametrima jača od naših,tu je i Sloboda,Spartak,nažalost shodno svemu ovome,msm da bi naš lider u toj i takvoj ligi bio 6-7,šta pričati kako bi ostali stajali,to je tužna stvarnost,ponavljam surovo ali žalosno.Da ne pričamo o transferima,infrastrukturi,medijskoj praćenosti....

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 13 mar 2011, 17:48

mitraforza je napisao/la:
123456 je napisao/la:
Rekao sam bolja,ne i draža i ne želim ovdje ispadat veliki bosanac koji zatvara oči pred činjenicama.
Malo bolje onda moraš analizirati,osim posjete daleko smo,one pripremne su nebitne,ali ako se sjetiš da je tim koji je peti u Srbiji lagano uzimao naše klubove na pripremama,jednog Želju.
Onda ako uporediš fizičku spremu i tempo ,tu je razlika znatna,čak je i slovenska liga jača.Ne ponosim se niti likujem što je liga moje zemlje slabija i inferiornija,al to je činjenica,Pustimo se velikana,oni su uvijek bili u vrhu,ali danas imaš bar u srbijanskoj jednu Vošu koja je po svim parametrima jača od naših,tu je i Sloboda,Spartak,nažalost shodno svemu ovome,msm da bi naš lider u toj i takvoj ligi bio 6-7,šta pričati kako bi ostali stajali,to je tužna stvarnost,ponavljam surovo ali žalosno.Da ne pričamo o transferima,infrastrukturi,medijskoj praćenosti....
& " тзв. "? &", ? " ? ? " ". За ? $ ", % ? је $, " " се ". & (& се " $ " $ ") % ? је ". У " $ $ 16000 ", $ $ & 2000 $, " 5-7000, ? све $ 1000.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.