Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Ova Premijer Liga nikada nije bila regularnija, a to sto se neki bune za sudije valjda navikli da im se kuci sve svira i da moraju dobiti.
Veliki korak sto se tice sudjenja a to odma i pokazuju rezultati iz kola u kolo sve vise gostujuci bodova.
Veliki korak sto se tice sudjenja a to odma i pokazuju rezultati iz kola u kolo sve vise gostujuci bodova.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Koga li ce sad kaznit da Siroki igra evropu
.. Josip Bevanda vec sad razmislja o tome

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kako diTNT je napisao/la:Ova Premijer Liga nikada nije bila regularnija, a to sto se neki bune za sudije valjda navikli da im se kuci sve svira i da moraju dobiti.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Slobodu sigorno nećeSaltCityAttack je napisao/la:Koga li ce sad kaznit da Siroki igra evropu![]()
![]()
.. Josip Bevanda vec sad razmislja o tome

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ne mora Slobodu i nismo za Evrope iz vise razloga, jer nemamo ni uprave, ali mislim da igrace ipak imamo....bilo kako bilo, nadam se da Sarajevo ili neko ko je zasluzio evropu nece biti jedni od tih kao sto je Sloboda bila...Siroki ima sponzore, koji uglavnom placaju, da bi im se reklame na stadionu prikazele i u Evropi, tako da u slucaju da tu ne budete, prijeti vam slicna situacija, kao sto danas dozivljava Zrinjski...vec vidim kako ste sve slabi i slabi, a vjerovatno jer je poznato da niko nece izaci u evropu, pa ni sponzori vise ne ulazu jeli tako?...Neku noc sam vidjeo zabrinutost u ocima Bevande ili ti ga "bavlana" bolje receno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vjeruj mi prijatelj mi je u klubu,i zna šta se sve dešava,novca ima,to nije problem samo da ti kažem zaradu od europe,nastup u pretkolu eurolige(100.000eura ili 200.000 km),prolaz još 100.000 eura(olimpiju smo prošli),dakle ut Široki Austria se trebala igrati u 21-00 h,međutim austrijski orf je ponudio 150.000 km,da pomjeri utakmicu u 17-00 sati,još od prodani ulaznica na te 2 utakmice je bilo oko 10.000 ljudi,cijene ulaznica 10 i 15 km,od europe je samo zarađeno 700-800 000 maraka,evo Barišić otišao u Hajduk za 150.000 eura,a zna se da igrači Širokog i nemaju neke velike ugovore,igraču se plati koliko može,reći ću ti samo i da igrači želje,borca,zrinjskog imaju veće plaće od našihSaltCityAttack je napisao/la:ma ne mora Slobodu i nismo za Evrope iz vise razloga, jer nemamo ni uprave, ali mislim da igrace ipak imamo....bilo kako bilo, nadam se da Sarajevo ili neko ko je zasluzio evropu nece biti jedni od tih kao sto je Sloboda bila...Siroki ima sponzore, koji uglavnom placaju, da bi im se reklame na stadionu prikazele i u Evropi, tako da u slucaju da tu ne budete, prijeti vam slicna situacija, kao sto danas dozivljava Zrinjski...vec vidim kako ste sve slabi i slabi, a vjerovatno jer je poznato da niko nece izaci u evropu, pa ni sponzori vise ne ulazu jeli tako?...Neku noc sam vidjeo zabrinutost u ocima Bevande ili ti ga "bavlana" bolje receno
Re: Premier Liga 18.Kolo(12. i 13. Mart)
I tako prodje ova kvotaCrni gavran je napisao/la:Mozda Ivo Istuk 1,75MinistaR je napisao/la:Braco je svoja priča, ispričana.
"Momci, bit ćete nagrađeni. Kilom jabuka ili porcijom ćevapa, ali bit ćete nagrađeni."
Nego, Vojvodić u ovom kolu, koji trener istupa u sljedećem?
1. Munever Rizvić 1.13 (već dao otkaz, ali čelni ljudi kluba odbili)
2. Slaven Musa 1.30
3. Dragan Jović 1.50
...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 19.kolo
jesi poranio 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
19.03. 15:00 Travnik Leotar-1-teska utakmica na camp nou
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Rudar u formi
19.03. 15:00 Borac Čelik-1-Borac mora dobiti kod kuce sve utakmice da bi osvojio titulu
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -1-Siroki u problemima,a zvijezda ce da iskoristi priliku
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -X-Slavija protiv najlosije ekipe u PL
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1-Najsigurniji par kola
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -Olimpic dere Drinu
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-2-Ovo bi mogla biti jedina 2 u ovom kolu,realno...Saljemo ih u 2. ligu.

19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Rudar u formi
19.03. 15:00 Borac Čelik-1-Borac mora dobiti kod kuce sve utakmice da bi osvojio titulu
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -1-Siroki u problemima,a zvijezda ce da iskoristi priliku
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -X-Slavija protiv najlosije ekipe u PL
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1-Najsigurniji par kola
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -Olimpic dere Drinu
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-2-Ovo bi mogla biti jedina 2 u ovom kolu,realno...Saljemo ih u 2. ligu.
---Skinhedi oko mene skankuju...
ako bog da!!!tarpi do bagro 2 je napisao/la: 20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-2-Ovo bi mogla biti jedina 2 u ovom kolu,realno...Saljemo ih u 2. ligu.

treba nam jos igraca iz BiH
- neutralan__
- Kontakt:
19.03. 15:00 Travnik Leotar 1 Pirota!
19.03. 15:00 Rudar P. Velež 1 Rudar se naostrio hoce u evropu,a ako hoce ovo moraju dobit iako je i X moguc
19.03. 15:00 Borac Čelik X Celik uzima bod,Borac mozda malo kvalitetniji ali ja msm da ce biti X
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. 1 Siroki ocigledno u krizi,vjerujem da ce to Zvijezda znati iskoristiti
19.03. 15:00 Budućnost Slavija 1 ovo jednostavno MORAMO dobiti,ako ne dobijemo mislim da smo ispali,ali ja vjerujem u pobjedu
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda 1 Zeljo uzima
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. 1 Olimpic dobro igra,a Drina u maloj krizi
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo X najrealnije remi iako ni 2 nije iznenadjenje,Sarajevo dosta bolje i kvalitetnije i nadam se da ce dobiti da nama olaksaju posao

19.03. 15:00 Rudar P. Velež 1 Rudar se naostrio hoce u evropu,a ako hoce ovo moraju dobit iako je i X moguc
19.03. 15:00 Borac Čelik X Celik uzima bod,Borac mozda malo kvalitetniji ali ja msm da ce biti X
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. 1 Siroki ocigledno u krizi,vjerujem da ce to Zvijezda znati iskoristiti
19.03. 15:00 Budućnost Slavija 1 ovo jednostavno MORAMO dobiti,ako ne dobijemo mislim da smo ispali,ali ja vjerujem u pobjedu
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda 1 Zeljo uzima
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. 1 Olimpic dobro igra,a Drina u maloj krizi
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo X najrealnije remi iako ni 2 nije iznenadjenje,Sarajevo dosta bolje i kvalitetnije i nadam se da ce dobiti da nama olaksaju posao
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
FIFA/UEFA je napisao/la:ako bog da!!!tarpi do bagro 2 je napisao/la: 20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-2-Ovo bi mogla biti jedina 2 u ovom kolu,realno...Saljemo ih u 2. ligu.
Vama je F. Manager pomutio razum i ne živite više u realnosti.

Momče Hercegovče
Travnik-Leotar,Siguran 1.
Rudar-Velez,1. Rudar igra u dobroj formi,Velez se budi,ali nedovoljno.
Borac-Celik,1.Male su sanse da Celik napravi nesto u BL.
Zvijezda-Siroki 1.Zvijezda mora pobijediti ma ko da dolazi.Dosta je bilo prosipanja bodova,inace ode sve u pi.mat.
Buducnost-Slavija,1x,jedan ili nijedan gol.
Zeljo-Sloboda,1.Ponovo ce tri gola Zeljo zabiti ne sto ih volim vec su toliko bolji.3-0
Olimpik-Drina,1.Tu bi mogla biti golijada.
Zrinjski -Sarajevo 1.I ovaj put ce Zrinjski cudno do pobjede.
Rudar-Velez,1. Rudar igra u dobroj formi,Velez se budi,ali nedovoljno.
Borac-Celik,1.Male su sanse da Celik napravi nesto u BL.
Zvijezda-Siroki 1.Zvijezda mora pobijediti ma ko da dolazi.Dosta je bilo prosipanja bodova,inace ode sve u pi.mat.
Buducnost-Slavija,1x,jedan ili nijedan gol.
Zeljo-Sloboda,1.Ponovo ce tri gola Zeljo zabiti ne sto ih volim vec su toliko bolji.3-0
Olimpik-Drina,1.Tu bi mogla biti golijada.
Zrinjski -Sarajevo 1.I ovaj put ce Zrinjski cudno do pobjede.
- dino_velez
- Kontakt:
Znali iko koja tekma ce bit uzivo na televiziji?
zrinski-Sarajevodino_velez je napisao/la:Znali iko koja tekma ce bit uzivo na televiziji?

RUDAR - VELEŽ x Velež u dobroj formi i trebao bi barem bod uzeti za potvrdu opstanka
Čista ruka Rovčanina kod poništenog gola za Velež.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Na zalizanog kvota 50, tog niko nemože otjeratmiky_hz je napisao/la:I tako prodje ova kvotaCrni gavran je napisao/la:Mozda Ivo Istuk 1,75MinistaR je napisao/la:Braco je svoja priča, ispričana.
"Momci, bit ćete nagrađeni. Kilom jabuka ili porcijom ćevapa, ali bit ćete nagrađeni."
Nego, Vojvodić u ovom kolu, koji trener istupa u sljedećem?
1. Munever Rizvić 1.13 (već dao otkaz, ali čelni ljudi kluba odbili)
2. Slaven Musa 1.30
3. Dragan Jović 1.50
...

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Megamon
- Kontakt:
Evo izgleda da ce Baka Sliskovic biti novi trener listice,joj kad pocne davati intervju na engleskom 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.