Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 24 okt 2023, 21:45

Virtu4l je napisao/la:
24 okt 2023, 21:36
I na kraju su vazda Grbalj i Budućnost zadnje uporište u nemoći. :rol:
Koje ba nemoci Virto ?

Nemoc je sto se ti krijes iza toga...
Medjutim, ako Zeljinim navijacima to ne smeta, ne smeta ni meni...

Ali eto, sve sto sam ti napisao ti si se opet sakrio iza crnogorskih klubova.

Ti mene samo demantuj u onom sto sam naveo, evo zanemarujuci mjesto prebivalista.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 okt 2023, 21:49

zeljovolimte je napisao/la:
24 okt 2023, 21:00
AVNOJ je napisao/la:
24 okt 2023, 20:16
Hansestadt je napisao/la:
24 okt 2023, 19:06
Kad se stavi na papir, Sarajevo nema niti jednog igraca da igra ozbiljan fudbal. Sad ce oni pricati o nekim transferima, ali kad se stavi na papir, nemaju igraca da igra ozbiljan fudbal. Moramo se daleko vratiti do Dzeme Berberovica pa da se sjetis jednog.
Jarane izvini al glup si. Nit znaš šta si napisao, niti šta si htjeo da napišeš, niti šta hočeš da kažeš????
Šta je to po tebi ozbiljan nogomet????? Vračaš se do Džeme Berberović da bi ti on bio personifikacija ozbiljnog nogometa.
Gdje se to igra igra ozbiljan nogomet??
Koji su kriteriji za to???
Kako se postaje igrač koji igra ozbiljan nogomet???
Kako znaš da če igrač postat ozbiljan nogometaš???
A razumijete vi dobro sta on pise.

Niti jedan vas igrac nece napraviti karijeru kao sto je imao npr Stilic. Da ne uzimam u obzir Zukanovica, Viscu, Zolotica. Najbolji vas je Gojko Cimirot koji je imao karijeru tipa ovog naseg Boljevica, nista specijalno.
To je period od 96te, malo je igraca da su imali nesto sa vama a da su imali bilo kakve karijere. Vladavic je napravio karijeru bolju karijeru od vasih igraca. Stvarno cudan podatak za veliki klub kao sto je FKS.

Evo primjer Hajradinovica godinama igra i to veoma dobro igra Tursku ligu, nismo hajp pravili kao vi za Dala, Djokanovica.. Koji istovremeno igra za puno bolju ekipu nego ti vasi puleni.

Primjera radi u prve cetri ekipe Turske lige, cak su trojica bili clanovi FKŽ.

Sto se tice funkcionisanja kluba, svaka cast ko god uzme pare na Kurdicu, Sabanovicu.. ali i na tome zahvalite se Husrefu Musemicu.
Ako ti je kriterij za ovo Štilić i njegova karijera nemoj više prijatelju da pratiš nogomet pređi na kriket, skvoš će evo postat olimpiski sport ima tu još jedrenje bilo šta drugo mani se nogometa.

A evo i ovoj fekaliji nije dugo trebalo da spomene Edina Džeku.
Da, to je najbolji fudbaler kojeg je ova država imala i to ne može i nema pravo iko da ospori.
Još morate biti realni da ste Vi tog istog Edina proglasi klocem i izbacili iz prvog tima. Da on igra ozbiljan nogomete ali Vam treba biti jasno da željezničar ima veze sa tim ozbiljnim nogometom kao što Čelik ima sa karijerom Mihaela Laudrupa.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 24 okt 2023, 21:51

Prosjek 953 u sezoni 2017/18
Prosjek 1250 u sezoni 2016/17
Prosjek 883 u sezoni 2015/16
Prosjek 837 u sezoni 2014/15
Prosjek 997 u sezoni 2013/14
Prosjek 760 u sezoni 2012/13
Prosjek 1100 u sezoni 2011/12
Prosjek 1050 u sezoni 2010/11

Samo jos jednom za kraj.
IMA IH SILA 😭😭😭😭
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2023, 21:55

Vanja8 je napisao/la:
24 okt 2023, 21:45

Ti mene samo demantuj u onom sto sam naveo, evo zanemarujuci mjesto prebivalista.
Ne, nego ti u nemoći potežeš priče o Grblju i Budućnosti, kao raznorazni anexi, tobe, zipovi, avnoji i da ne nabrajam dalje sve te silne trivijalne likove sa osnovnom školom. Kad mi to neko potegne, uz uvrede naravno, za mene je završio kao ozbiljan sagovornik. :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 24 okt 2023, 22:00

AVNOJ je napisao/la:
24 okt 2023, 21:49
AVNOJ je napisao/la:

Jarane izvini al glup si. Nit znaš šta si napisao, niti šta si htjeo da napišeš, niti šta hočeš da kažeš????
Šta je to po tebi ozbiljan nogomet????? Vračaš se do Džeme Berberović da bi ti on bio personifikacija ozbiljnog nogometa.

Niti jedan vas igrac nece napraviti karijeru kao sto je imao npr Stilic. Da ne uzimam u obzir Zukanovica, Viscu, Zolotica. Najbolji vas je Gojko Cimirot koji je imao karijeru tipa ovog naseg Boljevica, nista specijalno.
To je period od 96te, malo je igraca da su imali nesto sa vama a da su imali bilo kakve karijere. Vladavic je napravio karijeru bolju karijeru od vasih igraca. Stvarno cudan podatak za veliki klub kao sto je FKS.

Evo primjer Hajradinovica godinama igra i to veoma dobro igra Tursku ligu, nismo hajp pravili kao vi za Dala, Djokanovica.. Koji istovremeno igra za puno bolju ekipu nego ti vasi puleni.

Sto se tice funkcionisanja kluba, svaka cast ko god uzme pare na Kurdicu, Sabanovicu.. ali i na tome zahvalite se Husrefu Musemicu.
Ako ti je kriterij za ovo Štilić i njegova karijera nemoj više prijatelju da pratiš nogomet pređi na kriket, skvoš će evo postat olimpiski sport ima tu još jedrenje bilo šta drugo mani se nogometa.

A evo i ovoj fekaliji nije dugo trebalo da spomene Edina Džeku.
Da, to je najbolji fudbaler kojeg je ova država imala i to ne može i nema pravo iko da ospori.
Još morate biti realni da ste Vi tog istog Edina proglasi klocem i izbacili iz prvog tima. Da on igra ozbiljan nogomete ali Vam treba biti jasno da željezničar ima veze sa tim ozbiljnim nogometom kao što Čelik ima sa karijerom Mihaela Laudrupa.
Edin Dzeko je prosao omladinsku skolu FK Zeljeznicar. Za isti klub debitovao sa 17 godina. Bio tu dvije sezone, upisao nekih 40ak nastupa.
Svjestan sam da je sam izgradio svojim radom karijeru, ali njega bez Zelje ne bi bilo nigdje. Cak i Edin sam kaze kako mu je Zeljo pomogao. Kao i ostalih koji su probali karijere kroz druge klubove napraviti.
Jer su generalno igraci koji su imali veze sa FKŽ pravili bolje karijere u odnosu na igrace koji nisu imali dodira sa Zeljom.

To je cinjenica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2023, 22:04

24 okt 2023, 22:00
Edin Dzeko je prosao omladinsku skolu FK Zeljeznicar. Za isti klub debitovao sa 17 godina. Bio tu dvije sezone, upisao nekih 40ak nastupa.
Svjestan sam da je sam izgradio svojim radom karijeru, ali njega bez Zelje ne bi bilo nigdje. Kao i ostalih koji su probali karijere kroz druge klubove napraviti.
Edin Džeko u svakom javnom nastupu pokazuje i dokazuje šta mu je Željo u životu, sa koliko emocija govori o Željezničaru neko ko je imao takvu karijeru.

To njih mnogo boli, jer svaku od njihovih "legendi" zabolje kurko za Sarajevo. To im je bila samo prolazna stanica u karijeri.
Voli te tvoje Sarajevo.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 24 okt 2023, 22:05

Edisova supruga se raspisala vidim. :D
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 okt 2023, 22:09

Virtu4l je napisao/la:
24 okt 2023, 21:55
Vanja8 je napisao/la:

Ne, nego ti u nemoći potežeš priče o Grblju i Budućnosti, kao raznorazni anexi, tobe, zipovi, avnoji i da ne nabrajam dalje sve te silne trivijalne likove sa osnovnom školom. Kad mi to neko potegne, uz uvrede naravno, za mene je završio kao ozbiljan sagovornik. :salut:
Halo Virto, to mozes nekom drugom prodavati, ali dobro znas da meni ne mozes...

Ljudi uzivaju da te pecnu jer ne dolazis na utakmice Zelje, a ovamo bi se klao sa drugim navijacima i solio bi im pamet.

Cinjenice Virto,cinjenice, o tome sam pisao, a ne mozes demantovati pa povlacis pricu da je necija nemoc sto ti pise da nisi na tekmama kluba za kojeg navijas u BiH.

Smijesno ti je opravdanje za nesto sto ne mozes demantovati pa pokusavas na taj nacin izbjeci odgovor.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 24 okt 2023, 22:12

HordasOdMalena je napisao/la:
24 okt 2023, 22:05
Vec kad pratis taj forum.

Kako komentarises da je Rozman ubleha, koju je Basic nadigrao u derbiju 😂

I ovu njihovu politiku izjednacavanja Izraela i Palestine?

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 24 okt 2023, 22:13

Vanja8 je napisao/la:
24 okt 2023, 22:09
Virtu4l je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Ljudi uzivaju da te pecnu jer ne dolazis na utakmice Zelje, a ovamo bi se klao sa drugim navijacima i solio bi im pamet.

Cinjenice Virto,cinjenice, o tome sam pisao, a ne mozes demantovati pa povlacis pricu da je necija nemoc sto ti pise da nisi na tekmama kluba za kojeg navijas u BiH.

Smijesno ti je opravdanje za nesto sto ne mozes demantovati pa pokusavas na taj nacin izbjeci odgovor.
Covjeka nazivaju siptarom, cetnikom, ubicom..
To je to "peckanje"?

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 24 okt 2023, 22:15

24 okt 2023, 22:12
HordasOdMalena je napisao/la:
24 okt 2023, 22:05
Vec kad pratis taj forum.

Kako komentarises da je Rozman ubleha, koju je Basic nadigrao u derbiju 😂

I ovu njihovu politiku izjednacavanja Izraela i Palestine?
Smijurija, kao i inače. Forum koji služi samo da se dobro ismije čovjek na većinu komentara. :)

Kako ti komentarišeš pojedine bolesne postove, kao one da se kostima legende ovog grada prošije hibrid, kao i one postove koji su izbrisani sa sličnim gadostima?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 okt 2023, 22:16

24 okt 2023, 22:13
Vanja8 je napisao/la:
24 okt 2023, 22:09
Virtu4l je napisao/la:

To je to "peckanje"?
A vi ste iz neke advokatske kancelarije ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2023, 22:19

Evo zanemarićemo Edina Džeku, uzećemo neke random likove tipa Mario Stanić ili Rade Bogdanović. Atletico, Werder, Benfica, Parma, Chelsea su samo neki od klubova u kojima su ti ljudi igrali, osvajali medalje na velikim takmičenjima, ali za njih postoji samo jedan klub koji vole - veliki Željezničar.

To je kad klub ima ono nešto.

Zato i shvatam ovu tihu patnju, teško je boriti se protiv takvog giganta.

Kako reče jedan od njih,
"Inozemni klubovi bili su mi, kako da to kažem, samo jedno sredstvo da se izigram fudbala i zaradim neku lovu. Prema tim klubovima nikad nisam gajio nikakve emocije, jer je u mom srcu samo Željo. Uvijek!"

Veliki, veliki Željezničar. :bih:
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2023, 22:20

24 okt 2023, 22:13
To je to "peckanje"?
Sad zamisli koliko su nemoćni. :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 24 okt 2023, 22:20

Zamisli ovo ti šef, i ti šutiš i trpiš 😂

slika
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 24 okt 2023, 22:22

Virtu4l je napisao/la:
24 okt 2023, 22:04

Edin Džeko u svakom javnom nastupu pokazuje i dokazuje šta mu je Željo u životu, sa koliko emocija govori o Željezničaru neko ko je imao takvu karijeru.

slika

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 24 okt 2023, 22:26

Virtu4l je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Mars nga këtu, jevgji çetnikë, qini ju ujk dhe yll veriu, i dashur.
Largohu nga këtuKOPIL! Kjo nuk është India për ju ciganët me erë të keqe. Qyqe baba që nuk të thith! Po qij familjen tënde, o nënë e prapambetur. Shko qij çetnikët nga veriu o fisi i ujqërve të Karavlës. Qysh ty ujk dhe yll veri të gjithë në listën e majmunit cigan me erë të keqe.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 okt 2023, 22:40

AVNOJ je napisao/la:
Hansestadt je napisao/la:
24 okt 2023, 19:06
Kad se stavi na papir, Sarajevo nema niti jednog igraca da igra ozbiljan fudbal. Sad ce oni pricati o nekim transferima, ali kad se stavi na papir, nemaju igraca da igra ozbiljan fudbal. Moramo se daleko vratiti do Dzeme Berberovica pa da se sjetis jednog.

Jel ti racunas Boljevica kao vaseg? Vrancic ima karijeru bolju od svih vasih zajedno,Jajalo,Delac. Cimirot je igrao za bolje klubove od tih vasih ubleha,Kovacevic u rangu sa Stilicem samo sto ce napraviti bolju jos karijeru,Adnan Kovacevic itd itd mrsko mi nabrajat. Uglavnom,mi uzimamo milione za igrace vi niste prodali nikog godinama za 10k. Dal igra dobro u Turskoj kao i Mujakic,Rahmanovic isto igra odlicno,valjda kad nemate sta da pricate onda spominjete neke vase igrace. Koliko ste uzeli za tog Hajradinovica?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 okt 2023, 22:43

Virtu4l je napisao/la:
24 okt 2023, 22:19
Evo zanemarićemo Edina Džeku, uzećemo neke random likove tipa Mario Stanić ili Rade Bogdanović. Atletico, Werder, Benfica, Parma, Chelsea su samo neki od klubova u kojima su ti ljudi igrali, osvajali medalje na velikim takmičenjima, ali za njih postoji samo jedan klub koji vole - veliki Željezničar.

To je kad klub ima ono nešto.

Zato i shvatam ovu tihu patnju, teško je boriti se protiv takvog giganta.

Kako reče jedan od njih,
"Inozemni klubovi bili su mi, kako da to kažem, samo jedno sredstvo da se izigram fudbala i zaradim neku lovu. Prema tim klubovima nikad nisam gajio nikakve emocije, jer je u mom srcu samo Željo. Uvijek!"

Veliki, veliki Željezničar. :bih:
Toliko ga doživljavaju da se guraju ko bi prije uložio novac da ga izvuku iz vanago.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 okt 2023, 22:49

Anex je napisao/la:
24 okt 2023, 21:32
24 okt 2023, 21:29
Anex je napisao/la:
24 okt 2023, 21:26

Najposjećeniji,imamo najviše para,nemamo humanitarni broj i ne prosimo na svakom ćošku ko zadnja qrava
I nemate stadion. Igrate na nasem drugom domacem terenu..

Sta kaze onaj nemate krov pa vam slabija posjeta. Pa trebate biti sretni sto vas ljudi jos uvijek pustaju da ikako igrate. Marke niste ulozili od kad postojite, ali jok treba vam jos krov.
Platimo i igramo gdje želimo a vi ni vodu ne plaćate na golubarniku,možemo da platimo i da igramo na Poljudu ili Zenici a najbolje je ipak na Koševu,i bez krova preko 20.000 a vi to možete samo na tv-u vidjeti
Svlacionice,teren sve Mirva platio imal sta ove ublehe istinito da kazu?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, leo1946, rishovski, tutankamon1905 i 34 gosta.