ili ReVanced for free. Doduse problem je ako neko cesto streamuje YT na TV, jer su tu funkciju ukinuli. Ostalo bolje nego original. SponsorBlock, kopiranje linka sa ili bez timestamp, vidljiv broj dislajkova na videima itd. itd.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:29Bukvalno za euro mjesecno imas premium YT preko VPN, ako je vala 2 marke mjesecno skupo, onda jebbbi gaakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 04:28YouTube sve agresivniji u nametanju svojih reklama i tjeranju da kesiras Premium verziju, na PC-u poceli blokirati playback ako imas adblocker a na TV-u su sad duze reklame koje moras odgledati, sve su cesce one od 15 sekundi umjesto dosadasnjih 5
ide mi ozbiljno na qrac iako sam ja jedan od onih koji je uvijek govorio da treba istrpiti te reklame s obzirom sta ti sve YT pruza da besplatno pogledas![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
imas smarttube next. Meni je na tv-u i top je.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- numanumaye22
- Kontakt:
Nisam fan toga uopste. ZA 2 marke mislim da nema potrebe da se pegla s tim, bukvalno dzaba imas YT premium. Za 3 marke imas family, pa svi koriste YT premium. Meni je vazno recimo da moze picture in picture video, kad se zakljuca mob isto tako. Imas bas dosta pogodnosti.VivaLaStella je napisao/la: ↑25 okt 2023, 14:10ili ReVanced for free. Doduse problem je ako neko cesto streamuje YT na TV, jer su tu funkciju ukinuli. Ostalo bolje nego original. SponsorBlock, kopiranje linka sa ili bez timestamp, vidljiv broj dislajkova na videima itd. itd.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:29Bukvalno za euro mjesecno imas premium YT preko VPN, ako je vala 2 marke mjesecno skupo, onda jebbbi gaakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 04:28YouTube sve agresivniji u nametanju svojih reklama i tjeranju da kesiras Premium verziju, na PC-u poceli blokirati playback ako imas adblocker a na TV-u su sad duze reklame koje moras odgledati, sve su cesce one od 15 sekundi umjesto dosadasnjih 5
ide mi ozbiljno na qrac iako sam ja jedan od onih koji je uvijek govorio da treba istrpiti te reklame s obzirom sta ti sve YT pruza da besplatno pogledas![]()
Pa imas i Spotify crack verziju ali koja poenta kad ne mozes download i da slusas offline? Za par eura mjesecno sebi uskratiti to.
Sa VPN bukvalno za 20-30 eura mjesecno imas vecinu toga, Prime, HBO Max, Netflix, Spotify. Crunchyroll za Anime je isto mislim 1 euro mjesecno. Glupost je peglat se za par eura.
- VensanKasel
- Kontakt:
To je svakako bolesna tema , pa i zaslužuje da ima bolesne postovePensioner26 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:25Onaj @bavariapivo. Psovao na temi rata.jasmin10 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:21Ko je psovao i kome ?Pensioner26 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:05Znači ovaj što je psovao majke svima, nije dobio ban. Zanimljivo. Koji pristrasan forum.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/sr ... /231025058
Šta je to čarobno u travničkom ćevapu..
Ovom stanovniku Srbistana očito sve paše.
Ovom stanovniku Srbistana očito sve paše.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Ni meni nije jasna ta fama oko ćevapa kod Harija. Dva puta jeo tamo, svaki put mi ćevapi čudnog okusa bili. Banjalučki i sarajevski ćevap za tri klase boljiIceTea je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:02https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/sr ... /231025058
Ovom stanovniku Srbistana očito sve paše.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VivaLaStella
- Kontakt:
I to ima na ReVancedu, zaboravio sam. Ma meni nije bila pegla iskreno, skinuo najobicniji apk, instalirao, ulogovao se - gotovo.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 15:07Nisam fan toga uopste. ZA 2 marke mislim da nema potrebe da se pegla s tim, bukvalno dzaba imas YT premium. Za 3 marke imas family, pa svi koriste YT premium. Meni je vazno recimo da moze picture in picture video, kad se zakljuca mob isto tako. Imas bas dosta pogodnosti.VivaLaStella je napisao/la: ↑25 okt 2023, 14:10ili ReVanced for free. Doduse problem je ako neko cesto streamuje YT na TV, jer su tu funkciju ukinuli. Ostalo bolje nego original. SponsorBlock, kopiranje linka sa ili bez timestamp, vidljiv broj dislajkova na videima itd. itd.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:29
Bukvalno za euro mjesecno imas premium YT preko VPN, ako je vala 2 marke mjesecno skupo, onda jebbbi ga
Pa imas i Spotify crack verziju ali koja poenta kad ne mozes download i da slusas offline? Za par eura mjesecno sebi uskratiti to.
Sa VPN bukvalno za 20-30 eura mjesecno imas vecinu toga, Prime, HBO Max, Netflix, Spotify. Crunchyroll za Anime je isto mislim 1 euro mjesecno. Glupost je peglat se za par eura.
Ali svakako i to sa VPNom je dobra opcija koju cu sigurno koristit u buducnosti. Ja sam deezer uplatio godisnju pretplatu, a 11€ mjesecnu naplacuju. 99 fuckin eura

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Nisam jeo iskreno pa ne mogu suditi. Mislio sam da neko ima bolje info, zato sam i postavio. Ali eto očito da ni tebi nisu nešto.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:19Ni meni nije jasna ta fama oko ćevapa kod Harija. Dva puta jeo tamo, svaki put mi ćevapi čudnog okusa bili. Banjalučki i sarajevski ćevap za tri klase boljiIceTea je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:02https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/sr ... /231025058
Banjalučki su meh, sarajevske kad pojedeš dva dana ti ne bude dobro. Doduše nisam baš svugdje ni jeo. Ne znam za zeničke.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- numanumaye22
- Kontakt:
Sarajevski uvjerljivo najgori cevap a burek im je najbolji.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:19Ni meni nije jasna ta fama oko ćevapa kod Harija. Dva puta jeo tamo, svaki put mi ćevapi čudnog okusa bili. Banjalučki i sarajevski ćevap za tri klase boljiIceTea je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:02https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/sr ... /231025058
Najjace u Zmaju hvale se velicinom cevapa, bukvalno ga ostave u sodi preko noci i nabubri pa ti skace po zelucu 2 dana sljedeca.

-
- Kontakt:
Meni nisu losi sarajevski.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:40Sarajevski uvjerljivo najgori cevap a burek im je najbolji.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:19Ni meni nije jasna ta fama oko ćevapa kod Harija. Dva puta jeo tamo, svaki put mi ćevapi čudnog okusa bili. Banjalučki i sarajevski ćevap za tri klase boljiIceTea je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:02https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/sr ... /231025058
Najjace u Zmaju hvale se velicinom cevapa, bukvalno ga ostave u sodi preko noci i nabubri pa ti skace po zelucu 2 dana sljedeca.![]()
Ali banjalucki su mi top. Velicina ćevapa je taman po mjeri, a lepina bude natopljena, sto mi je i najbitnije kod ćevapa. Svaki put narucim u duploj lepini, jer vise uzivam u njoj nego u ćevapima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Rasprava o necem tako subjektivnom nema smisla 
Cevap mogu jesti svakakav, al lepinju ne mogu. Ona sarajevska toliko suha da nikad necu preci preko toga

Cevap mogu jesti svakakav, al lepinju ne mogu. Ona sarajevska toliko suha da nikad necu preci preko toga
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
Sarajevski su prije bili mnogo bolji, barem meni. Ne znam da li je meso postalo losije ili se stedi/miksa s necim, ali imam osjecaj da je nesto drugacije. Banovici su vjerovatno jedina opcina bez prave bosanske cevabdzinice, nego samo dva Sipca gdje ima vise soje nego mesa, ali zato makar znaju lepinu napravit, pa se samo zbog nje isplati pojest.
Sto se tice bosanske gastronomije, najtuznije mi je sto raja nema u BiH nigdje pojest doner kebap kako treba. Ovo sto sam ja jeo po SA, TZ, Zivinicama i Banovicima je smjehotres i trebalo bi se zabranit nazivat kebapom.
Sto se tice bosanske gastronomije, najtuznije mi je sto raja nema u BiH nigdje pojest doner kebap kako treba. Ovo sto sam ja jeo po SA, TZ, Zivinicama i Banovicima je smjehotres i trebalo bi se zabranit nazivat kebapom.
Ako budes isao u Mostar, probaj Don Kebab. Ja inace kebab ni ne jedem al tamo sam bio dio inventara dok sam zivio u Mostaru, a na drugim mjestima gdje god sam probao kebab ne mogu ga jesti uopce, mimo Turske.AshburtonG je napisao/la: ↑25 okt 2023, 17:31Sto se tice bosanske gastronomije, najtuznije mi je sto raja nema u BiH nigdje pojest doner kebap kako treba. Ovo sto sam ja jeo po SA, TZ, Zivinicama i Banovicima je smjehotres i trebalo bi se zabranit nazivat kebapom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
Turska ima gori doner kebap od Bosne.
Fakat. U Istanbulu sam jeo najlošiji ikada.
+1. Kod njih poštujem što fino nasjeckaju luk jer u većini gradova ti ga samo onako uvale skoro glavicu čitavu.

Somun mi ne može nikad biti ispred lepine kad su ćevapi u pitanju. Još ako je suho, odron. Kvalitet mesa kao najbitniji parametar, srednja žalost. Opet kažem, nisam svugdje ni probao.
@Ash - doner u Tuzli probaj, Casper. Ne mogu da zamislim personu koja ne može nahvaliti taj doner tamo. Mala možda zamjerka je sos, blagi pogotovo, za moje ukuse previše začinjen.
Ostalo je sve top.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Centre forward
- Kontakt:
Samo kod Bešlagića bayo moj.IceTea je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:02https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/sr ... /231025058
Sve ostalo je luk i voda

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Tacno, tamo sta god sam probao nije bilo po mom ukusu, ali u Antaliji gdje god sam jeo bio mi je vrh. Doduse, tamo nisam isao na turisticka mjesta kao po Istanbulu nego sam isao po preporuci ljudi koji zive tu.
- ASD
- Kontakt:
Dobri su ćevapi u Tuzli kod Zlaje.
Najbolji doner jeo u Amsterdamu od svih mjesta.
#1 ćevap ćete nać u Frankfurtu hehe
Restoran Avlija.

#1 ćevap ćete nać u Frankfurtu hehe
Restoran Avlija.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, lakilone i 11 gostiju.