Jel ovo oni hoce ko mi da igraju sa Atletico Madridom

Pa kako ces kralju drugacije u covidu otici nego klubskim carter letom koji je pored igraca i rukovodstva kluba ostavio sest mjesta ko zeli ali da plati hiljadu maraka. Cetvorica iz grupe i dva iz ugmr platili i otisli. Uglavnom odradilo se gostovanje navijacki 100%
Pomalo ljudino, obolit ces i ti od Zelje i njegovih utakmica.Zeko87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:58Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi pustimo Igman na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.
Pa sram vas bilo 10 godina ste na nivou Tuzle City, trenutno ste sredina tabele, deklasirani ste u derbiju i imate obraza ulaziti u rasprave.
Šta vas briga koliko ko ulaže, nađite kakvog Arapa uložite milijardu dolara i uzmite Ligu prvaka, je li vam ko brani to ?
Ko je još bijedu opljačkao?svrakino1921 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:00
Pa ne bih se ja bas slozio s tin konstatacijama da smo mi izborili Europu zbog zamjene travnjaka konkurenata i pljacki u pojedinim utakmicama
Na prvoj se vidi pobjeda Zelje u gostima protiv naseg najboljeg kluba u voljenoj BiH ma njihovon terenu u Mostaru
Na drugoj slici je pljacka Zelje na neutralnom terenu
Fukara samo o tuđim parama a što je stomak prazan nikom ništasvrakino1921 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:17Ako Mirvic ima nas toliko novca
Zasto onda od opcine Centar uzme 100 000 maraka za organizaciju Europske utakmice
Fino to odbije i uslovi da sredstva odi u humanitarne svrhe ili u Narodnu kuhinju
I ako ima toliki novac zasto Sarajevo duguje porez Drzavi
PLATI POREZ PA SE ONDA TRTI
Meni je ta situacija upitna i to je to, a to da ne znam gdje smo pokradeni to ti mislis, samo arugumenti mostarac a ne Hasic reko ovo Hasic reko onoooo, Kevelj reko ovo Kevelj reko onoo i to je tako.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 okt 2023, 15:52Slao je Basic slovenskom sudiji, rekao je on ono moze biti ali i ne mora biti faul na golmanu. Sve uredno, lakat u glavu je dozvoljen ako je Dzenis Beganovic u pitanju. Al kako ono napise "sto je vrlo upitno" a siguran je da je Zeljeznicar pokraden kroz sezonu, ne zna tacno gdje i kada, ali je u to siguran a ovo mu je upitnoAko su i opljackani, sto je vrlo upitno, Zeljeznicar je isto tako vise puta kroz proslu sezonu opljackan, nismo sigurno nista pogurani do Evrope.![]()
Ne sutim nego je glup ko I ti pa vjeruje u te bajke. Sve u svemu Mirvicu dozvoli im da pale i mimo derbija.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:14Pa kako ces kralju drugacije u covidu otici nego klubskim carter letom koji je pored igraca i rukovodstva kluba ostavio sest mjesta ko zeli ali da plati hiljadu maraka. Cetvorica iz grupe i dva iz ugmr platili i otisli. Uglavnom odradilo se gostovanje navijacki 100%
Nego sto sutis onom pitaru sto vas je prozvao da vam klub placa gostovanja. Sigurno znate obadvojica isto![]()
Samo vi nemojte o parama, jedini klub na svijetu sa humanitarnim brojem.Hansestadt je napisao/la: ↑25 okt 2023, 17:02Sjecam se dobro kad je Zeljo bio bas u krizi kad su plate kasnile, rugali nam se pitari konstantno, kad ono od jednom zavrsava sezona, ispade da Tinki Vinki nije vidio plate 6 mjeseci, tuzi klub, a Hebib se samara u Butmiru
Bilo bi dobro kad bi se opet moglo nesto organizovati, zima dolazi, navijaci bi se aktivirali, dobro bi leglofks74 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 17:34Samo vi nemojte o parama, jedini klub na svijetu sa humanitarnim brojem.Hansestadt je napisao/la: ↑25 okt 2023, 17:02Sjecam se dobro kad je Zeljo bio bas u krizi kad su plate kasnile, rugali nam se pitari konstantno, kad ono od jednom zavrsava sezona, ispade da Tinki Vinki nije vidio plate 6 mjeseci, tuzi klub, a Hebib se samara u Butmiru![]()
Razocaro se kad Diglisic nije nista ulozio u zeljkanaHansestadt je napisao/la: ↑25 okt 2023, 17:17Sta je ono tad bila prica, ima Nam pare, samo ne moze odma da prebaci
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], laznokrilo, LegendKiller i 30 gostiju.