Ja bih klasičnu 4-4-2 jer za 3-5-2 Bašić je rekao da nećemo igrati zbog krila, a kako već uigravamo Boljevića već neko vrijeme, mislim da bi 4-4-2 bila naizglednija baš kao protiv Neftčija na Grbavici.godrina je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:23
Svaka cast. Ne moze me niko ubijedit da Cocalic, Drina, Mekic, Stilic, Krpic, Ovcina u prvom redu pa onda Cosic, Jasarevic, Haracic nisu sasvim ok, igraci za nase lige.
Poredat ih u romb ili nekako napravit 4 4 2, 3 5 2 sta god ali ne smijemo ic dole bez vjere u pobjedu ili ti ga spustenih gaca.
Mozemo, napravili su sami sebi sad imperativ rezultata i izborit ce se aBd sa tim.
Ma sutra samo old school engleska 4-4-2 duge lopte i ubačaji iz prekida, mojne mi hipsterluka i fensi posjeda lopte kad gostujemo u Konjicu ili prošle sezone u Trebinju npr.avalPacidoroP je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:52
Plus kad Dženo igra, puno više prostora Krpić ima i puno je korisniji.
Ionako nam nema Amoaha, jedinog prodornog igrača u ekipi( vidjet ćemo Boljevića?), ovakva utakmica se ubila za preskakanje igre, nešto slično što smo igrali protiv Minska u gostima, i protiv Nefčija kući, gdje njih dvojica uzimaju duele gore i automatski dolazimo na 25-30 m od gola

Da kroz gifove prikažem saradnju Džene i Krpića

Situacija broj 1 duga lopta Mekića za Krpića koji centrira Dženi

Situacija broj 2 duga lopta našeg golmana, Meka je daje Dženi i Krpiću koji prave dar mar, a uz to pažnja protivničkih defanzivaca je na na njima dvojici, a Amoah sam na vrhu 16 i epilog je poznat

Ovakve utakmice protiv Igmana se uzimaju na prekidima, agresivnošću na drugoj lopti, centaršutevima i slično, kakve tika take kad gostuješ Igmanu, Leotaru, Radniku iz Bijeljine i slično. Kao i mi Leotara prošle sezone u Trebinju kad smo dobili 0-1, ubačaj Štilića iz kornera na glavu mlađeg Hodžića koji je zakucava glavom i kraj priče.
Sjetite se pogotovo one gostujuće tabele koju sam postavio prije nekoliko dana, slabo ko dobija u gostima.
Evo nije mi bilo mrsko da vidim kako je u gostima protiv ekipa koje se bore za opstanak igrao Jakirovićev Zrinjski koji je izdominirao ovu ligu.
Sezona 22/23:
protiv Posušja pobjeda 0-1
protiv Slobode pobjeda 0 -1
protiv Sloge poraz 1-0
protiv Leotara 1-1
drugi dio polusezone je vodio Rendulić
sezona 21/22
protiv Posušja 0-0
protiv Leotara pobjeda 0-1
protiv Radnika poraz 1-0
protiv Rudara pobjeda 0-1
protiv Slobode 2x pobjeda 0-2
ispali u kupu od Slobode na penale
protiv Posušja 2-2
protiv Rudara pobjeda 0-2
Dakle ultradominatni Jakirovićev Zrinjski na koji su svi svršavali zbog moderne igre je u gostujućim utakmicama protiv ekipa koje se bore za opstanak samo uspio dobiti dvije utakmice dva razlike i to Slobodu i Rudara u zadnjem kolu bez rezultatskog značaja jer je Rudar već ispao iz lige, a uz to vidimo da nisu baš sve te utakmice ni pobjedili. I to znamo kako je većina njihovih golova pala; ili je iz nekog prekida ili je Ćorluka centrirao na glavu Bilbije.
Sutra što se mene tiče sutra nek' ga kurcem Muftić uvali ako treba u mrtvoj antifudbal utakmici, samo da dobijemo.