FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma hajde seniori i nekako, bitno je da smo sacuvali Sabica za juniorski derbi 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Lako je ovom debilu kuharu sa Igmanon pobjediti naseg velikog strucnjaka i to sa igracem vise. Da smo ostali sa istim brojem igraca ne bi nas nikad pobjedili.
Nek gleda debil hulahopka mamu je.. svoju u pi... kako naš Baša za kojeg smo vecina nas intelektualaca tvrdili da je klasa, sto je i ovog puta pokazao.
Nikad niko u historiji Zelje nije uspio upisat 5 pobjeda u prvih 12 kola i uz to sve uz vrhunsku igru( kad se samo sjetim debila Mulalica i bezidejne igre).
Šefe samo jako, sutra novi dan, ne preostaje nam nista drugo nego radit, imas veliku podrsku od nas intelektualaca sa ovog foruma, iduce godine po titulu.
Nek gleda debil hulahopka mamu je.. svoju u pi... kako naš Baša za kojeg smo vecina nas intelektualaca tvrdili da je klasa, sto je i ovog puta pokazao.
Nikad niko u historiji Zelje nije uspio upisat 5 pobjeda u prvih 12 kola i uz to sve uz vrhunsku igru( kad se samo sjetim debila Mulalica i bezidejne igre).
Šefe samo jako, sutra novi dan, ne preostaje nam nista drugo nego radit, imas veliku podrsku od nas intelektualaca sa ovog foruma, iduce godine po titulu.
-
- Kontakt:
Ko moze bolje? Biber, Dubackic, Ovcina, Cosic, Rustemovic, Alison, Gasal, Drljo, Galic, Jasarevic, Kosoric? Vecina ih nije ni za klupe u federalnoj. Treba biti bas debil pa ovakvim amatercinama natrpati ekipu. Rumeni doveo svakog ko mu je ponudjen. Basic mora da ide jer je to jedino rjesenje u ovom momentu. Da ce neko novi nesto promijeniti nece 100%. Mozda par kola. Isto su debili igrali i kod Edisa prije nego sto ce ovaj dobiti otkaz. Par kola ko nesto i proigrali i onda opet kurcobolja. Nama su prosle godine prevagu u nekim mecevima donosili mladji Hodzic i Santos. Bili nam bukvalno 70% ekipe. Ovaj crnogorac i lici na nesto, pa bi na krilima i mogli rijesiti problem ali ostaje sredina gdje mi pola kompletnog veznjaka nemamo. To sto nam je Mekic ubjedljivo najbolji veznjak, a sprdali se sa njim prosle sezone, dovoljno govori.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:13I ja sam dugo Basica "branio," ali ovo je vise smijesno sta radi. Garantujem i siguran sam 100% da bi bolje izgledali bez trenera, jer bar nas ne bi niko sakatio imbecilnim izmjenama. Sta se njemu desilo nakon Europe i Borca ja ne znam, ali potpuno se pogubio. Odbijanjem da stane pred kamere pokazuje i da je picoka. Nadam se da ce bar imati dovoljno postovanja prema klubu i navijacima da podnese ostavku. Kad je mogao teatralno davati lazne ostavke, moze i neopozivu. Kad ode, a otici ce, vidjecete da ova ekipa moze puno, puno bolje.
Svi u lancu moraju da odgovaraju za ovo brukanje i pisanje po ugledu kluba.
Pročepit će negdje.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Imal neko da nam objasni, kako se dobija ta PRO licenca za trenera?LegendaIvica je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:23Ako vidi to njegova hanuma, ima da zavrsis na insta storyu![]()
Izgleda svaka krampa to može završit...
Bašićuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, petokolonašu jedan, odlazi iz svetinje!!!
Povedi sa sobom čitav prvi tim, juniore i kadete!!!
Samo Kemal Alispahić može da nam pomogne!
Povedi sa sobom čitav prvi tim, juniore i kadete!!!
Samo Kemal Alispahić može da nam pomogne!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
- TMmanija2012
- Kontakt:
6 utakmica 6 poraza u gostima uz gol razliku 1-12 , ovo nije nas Zeljo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:25Mi smo zabili jedan (1) go u gostima ove sezone. I to Zrinjskom, slucajno, ne zna ni Jasarevic kako ga je dao. Basic mora dobiti otkaz, kad vec nece da podnese ostavku. Apsolutno je nebitno ko ce nas voditi, jer gore od ovoga ne moze.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Preventivno se ponjamke na Upravu ako slučajno ubleha bez obraza sama ne da otkaz.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
0-0-6 1:12
**** TI BUILD-UP PLEME!
**** TI BUILD-UP PLEME!
Nece covjek da ostavlja klub na cjedilu 8 dana pred sljedecu tekmu, nije sad lako naci trenera, vjerujem da ce ponuditi nakon pobjede nad slogom ostavkuAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:29Preventivno se ponjamke na Upravu ako slučajno ubleha bez obraza sama ne da otkaz.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Samo znam dok je basic prvi na streljani, drugi se vjesto skrivaju iza njega ko pi*ke, koji su mogli i morali bolje sto vodit klub sto dovoditi igrace.
Odlazite neznalice
Odlazite neznalice

Vico, moze li liga po pola?
-
- Kontakt:
Najgore u svemu je sto su ublehe vec unistilie posjetu koja je bukvalno klub odrzavala u zivotu.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Da, ova ekipa moze puno bolje od jednog slucajnog gola u gostima u 12 kola. Koliko god ona bila limitirana, to je cinjenica, bez da opravdavam Bekrica i los prelazni rok.MojaMalenkost je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:26Ko moze bolje? Biber, Dubackic, Ovcina, Cosic, Rustemovic, Alison, Gasal, Drljo, Galic, Jasarevic, Kosoric? Vecina ih nije ni za klupe u federalnoj. Treba biti bas debil pa ovakvim amatercinama natrpati ekipu. Rumeni doveo svakog ko mu je ponudjen. Basic mora da ide jer je to jedino rjesenje u ovom momentu. Da ce neko novi nesto promijeniti nece 100%. Mozda par kola. Isto su debili igrali i kod Edisa prije nego sto ce ovaj dobiti otkaz. Par kola ko nesto i proigrali i onda opet kurcobolja. Nama su prosle godine prevagu u nekim mecevima donosili mladji Hodzic i Santos. Bili nam bukvalno 70% ekipe. Ovaj crnogorac i lici na nesto, pa bi na krilima i mogli rijesiti problem ali ostaje sredina gdje mi pola kompletnog veznjaka nemamo. To sto nam je Mekic ubjedljivo najbolji veznjak, a sprdali se sa njim prosle sezone, dovoljno govori.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:13I ja sam dugo Basica "branio," ali ovo je vise smijesno sta radi. Garantujem i siguran sam 100% da bi bolje izgledali bez trenera, jer bar nas ne bi niko sakatio imbecilnim izmjenama. Sta se njemu desilo nakon Europe i Borca ja ne znam, ali potpuno se pogubio. Odbijanjem da stane pred kamere pokazuje i da je picoka. Nadam se da ce bar imati dovoljno postovanja prema klubu i navijacima da podnese ostavku. Kad je mogao teatralno davati lazne ostavke, moze i neopozivu. Kad ode, a otici ce, vidjecete da ova ekipa moze puno, puno bolje.
1921
- invincible1921
- Kontakt:
Dodo bi i igman na listu...Hansestadt je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:35invincible1921 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:17Ne bih se slozio, nije ovo 2008.Hansestadt je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:06U svakoj ekipi mozes naci par igraca koji su dobri, kao i u drugim ligama, ali cijelokupno mi imamo vise za ponuditi. To ne znaci da mi moramo pobjediti, jer takav je fudbal, vise faktora igra, ali ako gledamo na igracki kadar mi imamo bolju ekipu od navedenih.
Od veleza i sirokog nemamo...siroki evo npr ima jednog cavara koji je ne tako davno kupljen od franfurta, onda onaj nigerijac itd itd...mi takve igrace nemamo
O vodecoj trojci da ne pricam jer nema potrebe..
Iz tuzle bi svako nas sad pa sad uzeo 5/6 igraca, a lafo mi smo bolji....
Cinjenica jeste da je liga dosta izjednacena osim vodece 3 ekipe koje jesu kvalitetnije, jer svaki klub ima nekog vlasnika ili sponzora i tako se gura da budes konkurentan, ali opet ti izvuces 3 igraca i kazes da su bolja ekipa. Cavar je solidan igrac za ovu ligu, ali i on je imao 100 sansi, pa cak i u Hrvatskoj nije nista pokazao. Da je kojim slucajem Ovcina zavrsio u Igmanu ili Tuzli rekli uh sto su se pojacali, jer mi neke stvari samo uzmemo zdravo za gotovo. Pogledaj CV ovog Selimovica i Boljevica. Kad bi se tako gledalo onda mozemo reci da imamo igraca koji je igrao u Ligue 1, plus za top klub sa Kipra, a Boljevic u Belgiji. To ne znaci da su oni taj nivo ili pojacanje, to ce se tek pokazati, ali bi tako neko mogao da prezentira. Jedina mana sto smo ovog ljeta zakazali sa igracima, ili barem da na vrijeme dodju, naspram ranije gdje si outperform the market i pogodio sa par igraca. Ali eto, duga je sezona i ako neki igraci pronadju formu, uz to se neki mladi igrac pokaze, imamo sta da ponudimo.
=\_1921_/=
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ih irfo, ti optimističan pa misliš da ćemo pobijediti Slogu.irfo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:32Nece covjek da ostavlja klub na cjedilu 8 dana pred sljedecu tekmu, nije sad lako naci trenera, vjerujem da ce ponuditi nakon pobjede nad slogom ostavkuAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:29Preventivno se ponjamke na Upravu ako slučajno ubleha bez obraza sama ne da otkaz.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Sta hoces da kazes? Imamo sasvim ok igracki kadar, medjutim kad ti sve drugo ne stima, onda naravno da mozes i izgubiti.invincible1921 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:35Dodo bi i igman na listu...Hansestadt je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:35invincible1921 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:17
Ne bih se slozio, nije ovo 2008.
Od veleza i sirokog nemamo...siroki evo npr ima jednog cavara koji je ne tako davno kupljen od franfurta, onda onaj nigerijac itd itd...mi takve igrace nemamo
O vodecoj trojci da ne pricam jer nema potrebe..
Iz tuzle bi svako nas sad pa sad uzeo 5/6 igraca, a lafo mi smo bolji....
Cinjenica jeste da je liga dosta izjednacena osim vodece 3 ekipe koje jesu kvalitetnije, jer svaki klub ima nekog vlasnika ili sponzora i tako se gura da budes konkurentan, ali opet ti izvuces 3 igraca i kazes da su bolja ekipa. Cavar je solidan igrac za ovu ligu, ali i on je imao 100 sansi, pa cak i u Hrvatskoj nije nista pokazao. Da je kojim slucajem Ovcina zavrsio u Igmanu ili Tuzli rekli uh sto su se pojacali, jer mi neke stvari samo uzmemo zdravo za gotovo. Pogledaj CV ovog Selimovica i Boljevica. Kad bi se tako gledalo onda mozemo reci da imamo igraca koji je igrao u Ligue 1, plus za top klub sa Kipra, a Boljevic u Belgiji. To ne znaci da su oni taj nivo ili pojacanje, to ce se tek pokazati, ali bi tako neko mogao da prezentira. Jedina mana sto smo ovog ljeta zakazali sa igracima, ili barem da na vrijeme dodju, naspram ranije gdje si outperform the market i pogodio sa par igraca. Ali eto, duga je sezona i ako neki igraci pronadju formu, uz to se neki mladi igrac pokaze, imamo sta da ponudimo.
-
- Kontakt:
Basic se nije ni na pressu pojavio
Da smo ih dobili nekom frljokom bio bi monolog od 15 minuta, krcat terminima tipa "build-up" i "tranzicija po osvojenoj lopti." Mozda bi cak i ostavku podnio, cisto da je uprava odbije jos jednom.

1921
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nek nam ne pomaže više...irfo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:32Nece covjek da ostavlja klub na cjedilu 8 dana pred sljedecu tekmu, nije sad lako naci trenera, vjerujem da ce ponuditi nakon pobjede nad slogom ostavkuAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:29Preventivno se ponjamke na Upravu ako slučajno ubleha bez obraza sama ne da otkaz.
-
- Kontakt:
Ljudi su toliko isfrustrirani opcenito da bi sami sebe karali da mogu.
-
- Kontakt:
Pa i kadeti bi zabili vise od jednog gola u gostima. Ako je to neko mjerilo onda sigurno da bilo ko da dodje moze bolje od jednog gola u gostima u sest odigranih gostujucih utakmica. Sedam ako racunamo i ispadanje u kupu od drugoligasa.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:34Da, ova ekipa moze puno bolje od jednog slucajnog gola u gostima u 12 kola. Koliko god ona bila limitirana, to je cinjenica, bez da opravdavam Bekrica i los prelazni rok.MojaMalenkost je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:26Ko moze bolje? Biber, Dubackic, Ovcina, Cosic, Rustemovic, Alison, Gasal, Drljo, Galic, Jasarevic, Kosoric? Vecina ih nije ni za klupe u federalnoj. Treba biti bas debil pa ovakvim amatercinama natrpati ekipu. Rumeni doveo svakog ko mu je ponudjen. Basic mora da ide jer je to jedino rjesenje u ovom momentu. Da ce neko novi nesto promijeniti nece 100%. Mozda par kola. Isto su debili igrali i kod Edisa prije nego sto ce ovaj dobiti otkaz. Par kola ko nesto i proigrali i onda opet kurcobolja. Nama su prosle godine prevagu u nekim mecevima donosili mladji Hodzic i Santos. Bili nam bukvalno 70% ekipe. Ovaj crnogorac i lici na nesto, pa bi na krilima i mogli rijesiti problem ali ostaje sredina gdje mi pola kompletnog veznjaka nemamo. To sto nam je Mekic ubjedljivo najbolji veznjak, a sprdali se sa njim prosle sezone, dovoljno govori.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:13I ja sam dugo Basica "branio," ali ovo je vise smijesno sta radi. Garantujem i siguran sam 100% da bi bolje izgledali bez trenera, jer bar nas ne bi niko sakatio imbecilnim izmjenama. Sta se njemu desilo nakon Europe i Borca ja ne znam, ali potpuno se pogubio. Odbijanjem da stane pred kamere pokazuje i da je picoka. Nadam se da ce bar imati dovoljno postovanja prema klubu i navijacima da podnese ostavku. Kad je mogao teatralno davati lazne ostavke, moze i neopozivu. Kad ode, a otici ce, vidjecete da ova ekipa moze puno, puno bolje.
Pročepit će negdje.
Na njega sam i ja pomislio ali tesko da bi se vratio poslije zadnjeg puta kad je pobjegao glavom bez obzira od amatera. Definitivno najbolje rjesenje bi bio on ali da se ispostuje ono sto trazi. Ima autoritet i bio je igrac tako da zna sa budalama.